bronislaw2 22.07.05, 15:30 Sukces podobno mamy plac zabaw .Jeszcze go nieodwiedziłam ale dziś to zrobię.Nareszcie nasze dzieci będą mialy się gdzie bawić.Z czyjej inicjatywy powstał? Czyżby już przedwyborcza gra ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: Plac zabaw dla dzieci 25.07.05, 08:31 Bronisław... nie wiem czy gra przedwyborcza ale Jordanek jest super... też byłem wczoraj... Kupa ludzi i dzieciaków... Tłok na ślizgawkach, kolejka do bujawek... Tego właśnie było trzeba... dzieciaki z Płońska raczej nie wyjeżdżają na wakacje więc taki placyk to dla nich frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
bronislaw2 Re: Plac zabaw dla dzieci 25.07.05, 10:35 Ja też bayłam w sobotę z pociechą .Poprostu super .Aż miło popatrzeć jak dzieciaki się cieszą.Mariusz byłeś może na zbliżeniach? Jak wrażenia? Bo mi się bardzo podobało szczególnie w piątek ,ten klimat ta muzyka ........ Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Plac zabaw dla dzieci 25.07.05, 11:24 Niestety nie byłem... Zbyt napięty plan zajęć... Przejeżdżałem tylko w sobotę koło kina i jakoś mało osób mi się wydało.. Odpowiedz Link Zgłoś