Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:50
Tu czekam bardziej na wypowiedzi ze strony meskiej, bo interesuje mnie w
jakich dziewczynach oni gustuja... Czy sa to dziewczyny z kilogramem tapety
na twarzy, w spodniczce ktora prawie nic nie zakrya i bluzeczce do papka czy
w normalnych dziewczynach z dobrego domu??? Gdy zaloze spodniczke i ide przez
miasto to kazdy sie za mna oglada i podrywa, a gdy ubiore sie w dzinsy i
zwykla bluzke to nikt nawet na mnie nie spojrzy. Jak to jest panowie???
Czekam na wypowiedzi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 19:42
      Każdy gustuje w tym co lubi:)Osobiście wolę jak dziewczyna jest ładna z natury
      a nie po dwu-godzinnej zabawie pudrem i inną szpachlą:) no i jakby miała zasady
      pewne to też miło by był, bo lasek kochających samochody a nie ich właścicieli
      ci u nas zatrzęsienie:/
      • Gość: female Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:03
        Kolego "deepthroat" doprawdy nie wiem, w jakim otoczeniu przebywasz, ale
        określenie "szpachla" pochodzi mi raczej z terenu budowy...pragnę Cię
        wyprowadzić z błędnego mniemania jakoby "u nas ci" były same "laski" napalone
        na sprowadzane zza zachodniej granicy złomoauta...zapewniam Cię, że młode,
        niezależne kobiety o niebanalnej urodzie, ze "szpachlą" czy bez, również
        istnieją w naszym mieście...pojawia się tylko kwestia mężczyzn, którzy wymagają
        zasad od płci pięknej, a tymczasem sami mają z tym problem...także proszę,
        zastanów się odrobinę Drogi Przedstawicielu męskiej społeczności...:)
        Pozdrawiam!!!
    • Gość: fetysz Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:37
      Ja gustuję w dziewczynach chudych jak szkapa . Najlepiej ,żeby było widać
      żebra ,żeby się chwiała na swoich kościach ,a zamiast mięciutkiego tyłka ,żeby
      były dwie twarde kości . Czyli ideał dzisiejszych gazet . Aha no i obowiązkowy
      makijaż ala masakra .
      • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:52
        odpowiedź ostatniego Pana o nicku "fetysz" rozbawiła mnie do łez:) Pozdro dla
        ciebie:)No ale musze odpowiedziec na zarzuty Pani z nickiem "female" !Napisałem
        gwarą budowlaną żeby dosadniej to brzmiało i zeby zaznaczyć że to niestety
        element wielu młodych Panien a szanowna "female" oburza się jakbym o niej
        pisał! Zasady to ja moja droga mam i nie rwę lasek na "blachę" a te osławione
        kobiety niezależne obracaja się w srodowiskach niezależnych młodych Panów i
        powstaje nam towarzystwo wzajemnej adoracji, hermetyczne , zamknięte i tylko
        dla swoich!Ahai nie wymagam jakis wianków kosmicznych ale zastanawiam się już i
        to od dawna gdzie te przedstawicielki kobiet o "niebanalnej urodzie" przebywają?
        Żeby wyjaśnic kompleksów i problemów związanych z tematem nie mam! Również
        Panią pozdrawiam:)
        • Gość: female Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:04
          Muszę przyznać, że jestem miło zaskoczona odpowidzią Pana "deepthroat" na mój
          post...mężczyzna z charakterem broniący swoich racji.Poruszone kwestie są
          sprawą dyskusyjną i świetnym materiałem do polemiki.Ja jednakże nie zamierzam
          blokować wątku, który przez autorkę jest skierowany w stronę mężczyzn i jest
          dla panów doskonałym pretekstem ujawnienia swych preferencji...poza tym znane
          powiedzenie głosi, że o gustach się nie rozmawia...:)
          Pozdrawiam Pana!
          • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:01
            Ależ droga"female" dzięki twym postom dyskusja że tak powiem ruszyła z kopyta;)
            Więc nie opuszczaj nas/mnie;)jeszcze bo może sie wywiązac niezwykle ożywiona
            dyskusja:)Pozdrawiam Szanowną! Zastanawiam się czy istnieje coś takiego
            jak "miłośc od pierwszego wejrzenia"?Zauroczenie jak najbardziej ale nie wiem
            czy jakbym spotkał taka kobietę to od razu oddałbym za nią nerkę:/
            • Gość: female Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:09
              A więc okazało się, że zupełnie nieświadomie "dolewam oliwy do ognia"...:)Skoro
              brak moich postów ma być powodem małej destabilizacji w toku dyskusji i
              przyczynić się do osłabienia jej intensywności, nie wolno mi wręcz
              opuścić "Was/Pana"...Myślę jednak, czy nie podejmując się odpowiedzi na zadane
              przez Pana "deepthroat" pytanie, nie przyczynię się pośrednio do stworzenia
              swego rodzaju "podwątku"...Tak więc może tylko odrobinę ustosunkuję się do
              kwestii "miłości od pierwszego wejrzenia"...jestem przekonana, że takowa
              istnieje...może nie jest to uczucie tak głębokie i dojrzałe jak w trwałym
              związku pomiędzy kobietą a mężczyzną, ale jest to pewien sygnał, który powoduje
              jakiś wewnętrzny niepokój i zdecydowanie wprawia w małe zakłopotanie...:)
              Uczucie to podobnie zresztą jak owoc po prostu dojrzewa, a to wymaga już
              pielęgnacji i troski...A propos obszaru transplantologii...po cóż zaraz oddawać
              nerkę...może lepiej poświęcić serduszko...Panie "deepthroat":)?
              Pozdrawiam!!!
              • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 00:39
                Chętnie oddam serce w dobre ręce...:)Mam nadzieję że sięte dobre ręce w końcu
                znajdą i to w naszym mieście najlepiej;)
                • Gość: female Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 11:22
                  Najważniejsze, że są chęci...a możliwości znajdą się na pewno...tym bardziej w
                  naszym mieście...:)
                  • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:34
                    Heh... tak Pani powiada? No zobaczymy:)Ma Pani ochote pogadac na privie;)
                    • Gość: female Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 13:35
                      Tak więc ożywiona dyskusja na forum zamienia się mimochodem w małą "pogawędkę"
                      za kulisami...No cóż, wyzwania są bardzo fascynujące;)
                      • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:11
                        no więc Ms. Female jak sie umawiamy?;) Ja też lubię wyzwania:)
                        • Gość: female Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:39
                          Uwaga umowa zobowiązuje - femaleNO1 onet.Czasem przychylam się do
                          powiedzenia "pogaduchy do poduchy" :)
                          • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:22
                            Femme nie spotkałem cię na tym czacie:) Może napiszesz swój email to sie jakoś
                            umówimy na te "pogaduchy do poduchy"?Pozdrawiam!!!
                            • Gość: female Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:17
                              Liczę jednak na odrobinę wspaniałomyślności...np.: w postaci...małego rewanżu
                              informacyjnego;)
                              • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:36
                                No dobrze więc czekam z niecierpliwością na maila:) Adres mój : addhoc.o2.pl
                                • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:09
                                  Popełniłem skuchę;) mail to: addhoc@o2.pl
                                  • Gość: female Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:27
                                    I mam ci zrobić loda przez email'a ? Ta dzisejsza technologia .
                                    • Gość: female Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:16
                                      Uwaga! Treść ostatniego postu podpisana jako "female" nie jest autoryzowana
                                      przez osobę właściwą. Przykre, że złośliwość ludzka nie zna granic...A
                                      Szanownemu Panu "deepthroat" dziękuję za precyzję w określaniu informacji:)
                                      Pozdrawiam!!!
                                    • Gość: deepthroat Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:17
                                      ??? No tak myślałem! drogi Krzysiu na drugi raz nie podszywaj sie pod kobietę
                                      bo cie kiedys zaboli ta dziesięcioletnia główka!!!
                                      • Gość: dre Re: DZIEWCZYNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:18
                                        pie..cie od rzeczy
    • daisy84 Re: DZIEWCZYNY... 10.08.05, 08:29
      Droga autorko watku... Jestem kobieta, ale mimo tego postanowilam sie
      wypowiedziec. Temat ktory zapodalas tutaj na forum jest dla mie zupelnie bez
      sensu. Po co pytac mezczyzn o takie rzeczy...? Przeciez i tak wiadomo, ze kazdy
      facet zwraca uwage na urode i na figure przede wszystkim. To logiczne, ze jesli
      idziesz po ulicy w krotkiej kiecce to kazdy facet bedzie sie za Toba ogladal,
      zeby a noz... zobaczyc Twoje majtki ;) Wszystko co sie kojarzy z facetom z
      sexem zwraca ich uwage. Poza tym kazdy ma inny gust, wiec czy ubierzesz sie tak
      czy inaczej, to jesli bedziesz sie podobala facetowi, to i tak na Ciebie zwroci
      uwage. To na tyle.
      Aha.. Sama zwracam uwage na urode u faceta. Nie mowcie wiec ze po pierwsze
      liczy sie charakter, bo prawda jest taka, ze jak kogos poznajesz to go nie
      znasz i pierwsze wrazenie na Tobie robi jego wyglad. Kiedy poznalam mojego
      chlopaka zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia, podkreslam wejrzenia!
      Dopiero pozniej poznalam jego cudowny charakter :)
    • Gość: RASPUTIN DZIEWCZYNY MYJCIE SIĘ!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 14.08.05, 14:52
      Dziewczyny, myjcie się! Nic tak nie odstręcza jak zapach ze sklepu rybnego.
      • Gość: laska Re: DZIEWCZYNY MYJCIE SIĘ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:50
        A wiesz jak może się wszystkiego odechcieć jask poczujesz "zapach" konia?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka