lukjab12 27.08.05, 15:10 Co sądzicie o nauczycielach z gim 4. Kto jest najlepszy a kto najgorszy. Czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:12 Chyba wszyscy tam są okropnii z tego co słyszałem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franky Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.12.05, 23:24 Jeden z nauczycieli historii - z całym szacunkiem bardzo fajny ma takie opóźnienia w realizacji programu, że teraz dopiero w III klasie kończy 2 semestr klasy II. Egzamin już za 4 miesiące, ciekawe jak my się z tym materiałem wyrobimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 11:19 straszni? naprawde sa przemili. no moze jest pare wyjatkowl, no ale da sie przezyc:) zal bedzie ich opuszczac. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochany Re: Nauczyciele gim 4 IP: 213.199.253.* 25.12.05, 09:11 Agnieszka W. jest o,key!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecylia Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.12.05, 10:56 polemizowałabym. spis lektur ma kompletnie beznadziejny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:15 Panie od j. polskiego są bardzo fajne i od niemieckiego rownież Szkada bedzie sie rozstawac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez uczeń Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 28.12.05, 14:57 Które "panie od j.polskiego"? Chyba nie J.H.????? Ha, ha ha, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.akademiki.uni.torun.pl 03.01.06, 20:44 pani J.H. byla kiedys moja wychowawczynia:) czego od niej chcecie-wystarczy sie przygotowac do zajec:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozp.licealistka Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.01.06, 18:27 Poziom nauczania fizyki w gimnazjum nr 4 stoi na katastrofalnym poziomie. TO wychodzi dopiero w ogólniaku! Ludzie! jelsi macie trochę rozumu w głowie zmieńcie szkołę! To wam radzi zrozpaczona licealistka - absolwentka gimnazjum nr 4 Odpowiedz Link Zgłoś
paul18 Re: Nauczyciele gim 4 03.01.06, 19:24 A w którym gimnazjum są wogóle dobrzy nauczyciele fizyki??? Ja takich nie znam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .p.p. Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:52 dokładnie sie zgadzam w 100%..szkoła zajebista nauczyciele jeszcze lepsi ale fiza katastrofa....zobaczycie w LO ;//// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:37 Szkoła jak szkoła, ale nauczyciele bardzo fajni i suympatyczni Moze fiza na kiepskim poziomie ale za to reszta ok . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.01.06, 10:40 wszyscy wiedzą że tak jest .to dlaczego dyrekcja ni c z tym nie zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
anyone_x Re: Nauczyciele gim 4 18.01.06, 00:10 lepiej nie zatrudniać wymagających nauczycieli, bo moga ich nagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
osa89 Re: Nauczyciele gim 4 29.01.06, 19:05 a ja znam- w gimnazjum STO pan Nałęcz! Lepszego nauczyciela fizyki nie ma w Ciechanowie (w gimnazjum oczywiście). Bo w liceum to jest jeszcze sor Witkowski. Pozdrawiam obu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ja Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:48 powiem Wam ze przyszli nowi nauczyciele fizy od poniedzialku do nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Nauczyciele gim 4 IP: 213.199.253.* 02.02.06, 09:56 najgorsza w trej szkole jest pani M. R z matmy nic jej sie nie podoba wymaga duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:29 To prawda Pani M R jest strasznie wymagajaca ale czy najgorsza tego bym nie powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:52 A masz z nia lekcje. Bo ja mam to wredna malpa. Nie chce nawet poprawiac na leprzą ocenke Odpowiedz Link Zgłoś
adelka21 Re: Nauczyciele gim 4 17.02.06, 11:56 ona jest okropna. Nie znam innego tak okropnego nauczyciela jak M. R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpacona:P Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:34 Za rok ide tam do 1 gimn....CO MYŚLICIE O KOWALSKIEJ, GRONCZEWSKIEJ I CZAJKOWSKIEJ????ODPOWIEDZCIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:55 A CO BYŚ CHCIAŁA WIEDZIEĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
dym3 Re: Nauczyciele gim 4 09.02.06, 22:35 Jeśli CHODZI O TE TRZY NAUCZYCIELKI P.GRONCZEWSKĄ, P. CZAJKOWSKĄ I P. KOWALSKĄ TO SĄ SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:39 A kojarzycie takiego nauczyciela, ktory uczy w podstawowce (maty i informatyki, zajmuje sie tez monitoringiem) i czasami ma jakies zastepstwa w naszym gimnazjum. Pracuje dopiero od tego roku. Podobno ma zaczac uczyc od nastepnego roku w naszym gimnazjum. Wiecie cos na jego temat jaki jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wandzia91 Re: Nauczyciele gim 4 18.02.06, 12:01 Co myślicie o M. Włodarskiej? Bo słyszałam o niej róźne pogłoski... A jaka jest waszym zdaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
adelka21 Re: Nauczyciele gim 4 23.02.06, 11:08 a jak myslicie który nauczyciel jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
adelka21 Re: Nauczyciele gim 4 23.02.06, 11:09 adelka21 napisała: > a jak myslicie który nauczyciel jest dobry waszym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
olencja_cow Re: Nauczyciele gim 4 01.03.06, 08:51 Jestem absolwentką (2004 r.) Gimnazjum nr 4 i bardzo dobrze wspominam tę szkołę. Moim zdaniem jest tam naprawdę dość wysoki poziom(a raczej był, bo teraz niestety nie wiem:(). Chyba teraz są nowi nauczycieli, zwłaszcza od j. niemieckiego. W liceum( I LO ) nie mam większych problemów z chemią (p. Nowakowska i p. Gronczewska w gimnazjum mnie uczyły),j. polskim (jestem teraz w klasie humanistycznej, w gimnazjum miałam lekcje z p. Włodarską), j. nimieckim( uczyła mnie p. Derbin), geografią (p. Burba). Moim zdaniem najgorzej jest z nauczaniem fizyki. Właściwie większość absolwentów Gimnazjum nr 4 ma z tym przedmiotem kłopoty ( klasy humanistyczne, matematyczne...). Odpowiedz Link Zgłoś
wandzia91 Re: Nauczyciele gim 4 04.03.06, 14:41 Moim zdaniem nauczyciele w Gimnazjum nr 4 sa bardzo dobrzy. Najbardziej z nich wszystkich lubię M.W. od j. polskiego. i M.K. od historii. A wy, co o nich myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkak3 Re: Nauczyciele gim 4 13.03.06, 09:24 Jestem matką ucznią chodzącego do szóstej klasy szkoły podstawowej chciała bym się dowiedzieć czy w gimnazjum nr 4 są jakieś klasy informatyczne. Na jakim pozipomie jest tam informatyka Odpowiedz Link Zgłoś
marzo Re: Nauczyciele gim 4 13.03.06, 17:33 Z tego co się orientuję to gimnazjum nie jest szkołą profilowaną. Ideą szkoły gimnazjalnej jest to, żeby uczeń poznał nowe przedmioty (np fizyka, chemia, biologia) i zdecydował, czy je lubi, jakie ma talenty itd. Dlatego zupełnym bezsensem jest profilowanie klas gimnazjalnych( TAKIE PRAKTYKI NIESTETY ODCHODZA NP W GIMNAZJUM NR 3). Jak można wybrać sobie profil nie znając jeszcze ani chemii ani fizyki ani biologii, bo nie oszukujmy sie - przyroda w podstwówce ma niewiele wspólnego z biologia w gimnazjum. W gimnazjum uczeń powinien mieć jak największy kontak z nowymi przedmiotami (jak fizyka czy chemia) i potem decydować, co dalej... Z tego, co słyszałem, fizyka w tej szkole stoi na fatalnym poziomie. A informatyka chyba też. Wystarczy spojrzeć na stronę internetową szkoły. Na innym watku już o tym pisano: to jest parodia nie strona internetowa! www.skevier.cnow.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
belfer44 Re: Nauczyciele gim 4 14.03.06, 06:38 Choć sam jestem nauczycielem, to za moich braci z gimnazjum nr 4 sie wstydzę w kwesti tej strony oczywiście :/ Odpowiedz Link Zgłoś
blondi33 Re: Nauczyciele gim 4 15.03.06, 06:31 Po co Ci klasa z rozszerzoną informatyką? Jak chcesz, żeby Twoje dziecko za 3 lata poszło do liceum do klasy matematyczno-informatycznej, to musisz przede wszystkim znaleźć mu szkołę z odpowiednio wysokim poziomem nauczania fizyki i matematyki. Wszyscy wiemy, że potem w Krasiniaku na przykład najwiekszy problem uczniowie mają z fizyką, więc żeby tych problemów uniknąc, trzeba zacząć sie uczyć już w gimnazjum. Wszyscy tez wiemy, że nauczanie fizyki w gimnazjum nr 4 lezy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
wandzia91 Re: Nauczyciele gim 4 18.03.06, 13:11 a jak jest z nauczaniem j. polskiego w Gimnazjum nr 4??? Odpowiedz Link Zgłoś