Dodaj do ulubionych

Nauczyciele gim 4

27.08.05, 15:10
Co sądzicie o nauczycielach z gim 4. Kto jest najlepszy a kto najgorszy.
Czekam na propozycje
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 14:12
      Chyba wszyscy tam są okropnii z tego co słyszałem!!!!
      • dani.i Re: Nauczyciele gim 4 07.12.05, 15:18
        no to masz problem ze słuchem
      • Gość: franky Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.12.05, 23:24
        Jeden z nauczycieli historii - z całym szacunkiem bardzo fajny ma takie
        opóźnienia w realizacji programu, że teraz dopiero w III klasie kończy 2
        semestr klasy II. Egzamin już za 4 miesiące, ciekawe jak my się z tym
        materiałem wyrobimy?
      • Gość: gosc Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 11:19
        straszni? naprawde sa przemili. no moze jest pare wyjatkowl, no ale da sie
        przezyc:) zal bedzie ich opuszczac. pozdrowienia
        • Gość: Zakochany Re: Nauczyciele gim 4 IP: 213.199.253.* 25.12.05, 09:11
          Agnieszka W. jest o,key!!!
          • Gość: cecylia Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 25.12.05, 10:56
            polemizowałabym. spis lektur ma kompletnie beznadziejny!
    • Gość: Tomek Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:15
      Panie od j. polskiego są bardzo fajne i od niemieckiego rownież Szkada bedzie
      sie rozstawac!
      • Gość: tez uczeń Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 28.12.05, 14:57
        Które "panie od j.polskiego"? Chyba nie J.H.????? Ha, ha ha,
        • Gość: anka Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.akademiki.uni.torun.pl 03.01.06, 20:44
          pani J.H. byla kiedys moja wychowawczynia:)
          czego od niej chcecie-wystarczy sie przygotowac do zajec:P
    • Gość: zrozp.licealistka Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.01.06, 18:27
      Poziom nauczania fizyki w gimnazjum nr 4 stoi na katastrofalnym poziomie. TO
      wychodzi dopiero w ogólniaku!
      Ludzie! jelsi macie trochę rozumu w głowie zmieńcie szkołę!
      To wam radzi zrozpaczona licealistka - absolwentka gimnazjum nr 4
      • paul18 Re: Nauczyciele gim 4 03.01.06, 19:24
        A w którym gimnazjum są wogóle dobrzy nauczyciele fizyki??? Ja takich nie znam!
        • Gość: .p.p. Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:52
          dokładnie sie zgadzam w 100%..szkoła zajebista nauczyciele jeszcze lepsi ale
          fiza katastrofa....zobaczycie w LO ;////
          • Gość: Marta Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:37
            Szkoła jak szkoła, ale nauczyciele bardzo fajni i suympatyczni Moze fiza na
            kiepskim poziomie ale za to reszta ok .
            • Gość: uczeń Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.01.06, 10:40
              wszyscy wiedzą że tak jest .to dlaczego dyrekcja ni c z tym nie zrobi?
              • anyone_x Re: Nauczyciele gim 4 18.01.06, 00:10
                lepiej nie zatrudniać wymagających nauczycieli, bo moga ich nagrać.
        • osa89 Re: Nauczyciele gim 4 29.01.06, 19:05
          a ja znam- w gimnazjum STO pan Nałęcz! Lepszego nauczyciela fizyki nie ma w
          Ciechanowie (w gimnazjum oczywiście). Bo w liceum to jest jeszcze sor Witkowski.
          Pozdrawiam obu! :)
          • Gość: ~ja Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:48
            powiem Wam ze przyszli nowi nauczyciele fizy od poniedzialku do nas :)
    • Gość: antek Re: Nauczyciele gim 4 IP: 213.199.253.* 02.02.06, 09:56
      najgorsza w trej szkole jest pani M. R z matmy nic jej sie nie podoba wymaga duzo
      • Gość: BBB Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:29
        To prawda Pani M R jest strasznie wymagajaca ale czy najgorsza tego bym nie
        powiedzial
        • Gość: xxxx Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:52
          A masz z nia lekcje. Bo ja mam to wredna malpa. Nie chce nawet poprawiac na leprzą ocenke
        • adelka21 Re: Nauczyciele gim 4 17.02.06, 11:56
          ona jest okropna. Nie znam innego tak okropnego nauczyciela jak M. R
    • Gość: zrozpacona:P Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:34
      Za rok ide tam do 1 gimn....CO MYŚLICIE O KOWALSKIEJ, GRONCZEWSKIEJ I
      CZAJKOWSKIEJ????ODPOWIEDZCIE.....
      • Gość: *** Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:55
        A CO BYŚ CHCIAŁA WIEDZIEĆ?
      • dym3 Re: Nauczyciele gim 4 09.02.06, 22:35
        Jeśli CHODZI O TE TRZY NAUCZYCIELKI P.GRONCZEWSKĄ, P. CZAJKOWSKĄ I P. KOWALSKĄ
        TO SĄ SUPER
    • Gość: uczennica Re: Nauczyciele gim 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:39
      A kojarzycie takiego nauczyciela, ktory uczy w podstawowce (maty i informatyki,
      zajmuje sie tez monitoringiem) i czasami ma jakies zastepstwa w naszym
      gimnazjum. Pracuje dopiero od tego roku. Podobno ma zaczac uczyc od nastepnego
      roku w naszym gimnazjum. Wiecie cos na jego temat jaki jest?
    • wandzia91 Re: Nauczyciele gim 4 18.02.06, 12:01
      Co myślicie o M. Włodarskiej? Bo słyszałam o niej róźne pogłoski... A jaka jest
      waszym zdaniem???
    • adelka21 Re: Nauczyciele gim 4 23.02.06, 11:08
      a jak myslicie który nauczyciel jest dobry
      • adelka21 Re: Nauczyciele gim 4 23.02.06, 11:09
        adelka21 napisała:

> a jak myslicie który nauczyciel jest dobry waszym zdaniem

• olencja_cow Re: Nauczyciele gim 4 01.03.06, 08:51
      Jestem absolwentką (2004 r.) Gimnazjum nr 4 i bardzo dobrze wspominam tę szkołę.
      Moim zdaniem jest tam naprawdę dość wysoki poziom(a raczej był, bo teraz
      niestety nie wiem:(). Chyba teraz są nowi nauczycieli, zwłaszcza od j.
      niemieckiego.
      W liceum( I LO ) nie mam większych problemów z chemią (p. Nowakowska i p.
      Gronczewska w gimnazjum mnie uczyły),j. polskim (jestem teraz w klasie
      humanistycznej, w gimnazjum miałam lekcje z p. Włodarską), j. nimieckim( uczyła
      mnie p. Derbin), geografią (p. Burba).
      Moim zdaniem najgorzej jest z nauczaniem fizyki. Właściwie większość
      absolwentów Gimnazjum nr 4 ma z tym przedmiotem kłopoty ( klasy humanistyczne,
      matematyczne...).
      • wandzia91 Re: Nauczyciele gim 4 04.03.06, 14:41
        Moim zdaniem nauczyciele w Gimnazjum nr 4 sa bardzo dobrzy. Najbardziej z nich
        wszystkich lubię M.W. od j. polskiego. i M.K. od historii. A wy, co o nich
        myślicie?
    • dorotkak3 Re: Nauczyciele gim 4 13.03.06, 09:24
      Jestem matką ucznią chodzącego do szóstej klasy szkoły podstawowej chciała bym się dowiedzieć czy w gimnazjum nr 4 są jakieś klasy informatyczne. Na jakim pozipomie jest tam informatyka
      • marzo Re: Nauczyciele gim 4 13.03.06, 17:33
        Z tego co się orientuję to gimnazjum nie jest szkołą profilowaną. Ideą szkoły
        gimnazjalnej jest to, żeby uczeń poznał nowe przedmioty (np fizyka, chemia,
        biologia) i zdecydował, czy je lubi, jakie ma talenty itd. Dlatego zupełnym
        bezsensem jest profilowanie klas gimnazjalnych( TAKIE PRAKTYKI NIESTETY
        ODCHODZA NP W GIMNAZJUM NR 3). Jak można wybrać sobie profil nie znając jeszcze
        ani chemii ani fizyki ani biologii, bo nie oszukujmy sie - przyroda w
        podstwówce ma niewiele wspólnego z biologia w gimnazjum.
        W gimnazjum uczeń powinien mieć jak największy kontak z nowymi przedmiotami
        (jak fizyka czy chemia) i potem decydować, co dalej...
        Z tego, co słyszałem, fizyka w tej szkole stoi na fatalnym poziomie. A
        informatyka chyba też. Wystarczy spojrzeć na stronę internetową szkoły. Na
        innym watku już o tym pisano: to jest parodia nie strona internetowa!
        www.skevier.cnow.pl/index.htm
        • belfer44 Re: Nauczyciele gim 4 14.03.06, 06:38
          Choć sam jestem nauczycielem, to za moich braci z gimnazjum nr 4 sie wstydzę w
          kwesti tej strony oczywiście :/
      • blondi33 Re: Nauczyciele gim 4 15.03.06, 06:31
        Po co Ci klasa z rozszerzoną informatyką? Jak chcesz, żeby Twoje dziecko za 3
        lata poszło do liceum do klasy matematyczno-informatycznej, to musisz przede
        wszystkim znaleźć mu szkołę z odpowiednio wysokim poziomem nauczania fizyki i
        matematyki. Wszyscy wiemy, że potem w Krasiniaku na przykład najwiekszy problem
        uczniowie mają z fizyką, więc żeby tych problemów uniknąc, trzeba zacząć sie
        uczyć już w gimnazjum.
        Wszyscy tez wiemy, że nauczanie fizyki w gimnazjum nr 4 lezy... :(
        • wandzia91 Re: Nauczyciele gim 4 18.03.06, 13:11
          a jak jest z nauczaniem j. polskiego w Gimnazjum nr 4???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka