Gość: i kto jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:47 Stala sie tragedia. Dr Lewczuk ze Szpitala w Ciechanowie nie zyje :( [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaa2 Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.10.05, 17:56 Cześć jego pamięci ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:26 Był wspaniałym lekarzem, chirurgiem o jakim sie mówi, ze ma wyczucie. Wymagajacy od innych, ale przede wszystkim od siebie.Pracę rozpoczynałam w ciechanowskim szpitalu razem z Nim i z roku na rok rósł mój szacunek dla Jego stale pogłębianej wiedzy, doskonalszych umiejętnosci i odwagi w byciu sobą. Za wcześnie odszedł... Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie a Światłość Wiekuista niechaj Mu świeci na wieki wieków.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:21 Nie, to nieprawda. Co się stało, najlepszy chirurg...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdruzgotany Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:06 pospolity mord na niepospolitym człowieku - taki kraj, tacy ludzie, a wszycy w mediach tylko mówią o bezpieczeństwie, o ograniczeniu przestępczości - słowa, słowa słowa, a ludzie giną - nawet na rybach.POTWORNE !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohun Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:39 Ten bestialski mord pokazuje konieczność przywrócenia kary śmierci!!! Ilu jeszcze wartościowych ludzi musi zostać zamordowanych przez zwyrodniałych bydlaków,aby ta prawda dotarła do parlamentarzystów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjętka Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.10.05, 21:49 Nie chce się wierzyć, że taki wspaniały lekarz nie żyje. Niedawno leżałam w szpitalu, widziałam jego starania i zaangażowanie w pracę. Jeżeli to prawda, że został zamordowany to sama chętnie wymierzyła bym sprawiedliwość mordercy. Pozostaje tylko pytanie- dlaczego tak jest niebezpiecznie w naszym kraju, dlaczego to musiało spotkać Pana Lewczuka, no i było by wiele pytań ale one już nie mają sensu.Jest mi bardzo smutno z powodu śmierci , zreszto bezsensownej. Mógł pomóc jeszcze tak wielu ludziom.Jeszcze mam nadzieję, że to nie jest prawdą, że jest to straszny żart, poprostu chciałabym żeby to był okrutny żart. Jeżeli jednak to prawda to - SPOCZYWAJ W SPOKOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.aster.pl 03.10.05, 22:57 niestety to prawda :( ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:22 A wie ktoś może co się stało??!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:27 Został zamordowany na Mazurach, gdzie pojechał na ryby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:43 www.ciechanow.net.pl/index.php?to=szczegoly&page=603 Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: Dr Lewczuk [*] 04.10.05, 16:52 Okropna, bezsensowna zbrodnia. Dlaczego ludzie potrafią tak bestialsko zabijać??? Wyrazy najgłębszego wspólczucia dla Rodziny Zmarłego. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edut Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:08 Jak tylko dorwą tego skur... ,który to zrobił to proponuję tortury . Bo kara śmierci byłaby za łagodna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: Dr Lewczuk [*] IP: 213.199.253.* 05.10.05, 19:43 Został zamordowany przez dwoje gó..arzy( po 17 lat)z Mławy.Zostali zlapani....Chłopak i dziewczyna...dla samochodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zobacz to Re: Dr Lewczuk [*] ZOBACZ KONIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=29950021 Odpowiedz Link Zgłoś
paskpask dr Lewczuk 06.10.05, 10:18 Odszedł nagle nasz kolega, przyjaciel, wzorowy lekarz, znakomity doświadczony chirurg, wrażliwy na sprawy społeczne człowiek. Łaczymy się w bólu z rodziną. dr Pastewka wraz z zespołem Oddziału Urologii Specjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:56 Pogrzeb jutro o 13:30. Uczcijmy to godziną milczenia na tym forum w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [] Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:51 Skąd będzie wyprowadzenie zwłok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Lewczuk Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.05, 22:18 Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie w imieniu Taty i całej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:23 Basiu wyrazy wielkiego wspólczucia ! Wiem ,ze nic teraz nie jest w stanie zmienic tego co sie stało ale wiedz ,że myslę o tobie i Michale :( Kielas:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Lewczuk Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.05, 22:25 Dziękuję Adam:). Jakoś staramy się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanb Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:30 Basiuniu Kochana!!! Wyrazy głębokiego współczucia dla Ciebie i Twojej Rodziny. Jesteśmy z Tobą, zawsze gotowi pomóc, będziemy Cię wspierać w tych ciężkich dniach - pamiętaj, możesz na na nas liczyć.....(AsiaB. i reszta z mwg) Odpowiedz Link Zgłoś
gmanchuel Re: Dr Lewczuk [*] 06.10.05, 00:58 Najserdeczne wspolczucia z Francji. Nie znalem Dr Lewczuka ale znam pielegnarke pracujaca w Ciechanowskim szpitalu ktora mi mowila ze byl wspanialem czlowiekiem. Bede myslal o nim i o Was o 13.30 godz. W mysli bede z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:09 WIECZNY ODPOCZYNEK[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 06.10.05, 11:18 Żadne słowa nie są w stanie oddać wielkości Tego wspaniałego człowieka i znakomitego lekarza. Znałem Go jako bliskiego sąsiada, zawsze pogodnego i uśmiechniętego. Jego najbliższym oraz przyjaciołom składam wyrazy głębokiego współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_z_gostkowa Re: Dr Lewczuk [*] 06.10.05, 14:21 Wyrazy współczucia dla całej rodziny. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.dkm.cz 06.10.05, 14:44 Wyrazy najglebszego wspolczucia przesyla Edyta Samociuk (Praga) Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: Dr Lewczuk [*] 06.10.05, 15:41 Szanowna Pani Basiu już raz to pisałem ale ponownie mówię: to bezsensowna i okrótna zbrodnia która nie powinna się była wydarzyć. Proszę przyjąć wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Dr Lewczuk [*] IP: 82.160.76.* 06.10.05, 17:58 Miałem przyjemność poznać śp.Doktora Lewczuka w kwietniu b.r.-operował moją matkę. Był świetnym lekarzem-wielce ubolewam że już Go nie ma wśród nas! Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie!! p/s za tak okrutną zbrodnię winna być kara śmierci!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjętka Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 06.10.05, 21:26 Słysałam, że dorwano tych zwyrodnialców którzy zabili doktora. Podobno jest to młoda dziewczyna i 25 letni facet. Czy to prawda? Chciałabym sama wymierzyć sprawiedliwość ale najpierw postawiła bym im pytanie -krótkie i proste - DLACZGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pacjent Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 01:36 cz to prawda że ich złapali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkish Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 06:46 Ludzie, troszke szacunku dla zaloby po tym czlowieku!!!! Akurat z racji swojej pracy tak sie sklada ze mam informacje na biezaco i z pierwszej reki dotyczace okolicznosci tego wstrzasajacego zdarzenia ale daleki jestem od tego aby je rozglaszac polowie Ciechanowa aby sie staly tanią pozywka dla przyslowiowych bab w maglu. Wspanialy czlowiek odsszedl, sprawcy zostali zlapani i czeka ich zasluzona kara - to tyle. Skręca mnie jak slysze na miescie rozne najbardziej fantastyczne wersje tego zdarzenia, zaraz pewnie sie dowiem ze to byli talibowie;((( Skupmy sie na tym aby pamiec o Nim nie zaginela a osąd i wymierzenie kary zostawmy tym ktorzy są do tego predysponowani przez prawo. I jeszcze jedno - czytajac niektore posty az sie dziwie ze niektorzy nie zadaja aby sprawcow szarpac końmi na sztuki lub posadzic na rozpalonym do czerwonosci cielcu jak w sredniowieczu - przypominam ze mamy XXI wiek a nie czasy Tuhaj - Beja. Ale w tym "miescie" juz mnie nic nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:03 Gdyby zginął ktoś kogo byś bardzo szanował to niech chciał byś wiedzieć w jaki sposób, dlaczego, i przez kogo odszedł? Jeżeli dowiadujesz się, że odchodzi z tego świata bliska Ci osoba skupiasz "sie na tym aby pamięć o Nim nie zaginęła". Nie widze żadnej zgryźliwości ani żadnego kołtuństwaw tym, że ludzie zadają sobie pytanie: dlaczego? A ploty o któreych mówisz... no cóż, uważam, że powstają przez podobnych Tobie, wyznających zasadę: wiem ale nie powiem. Troche mniej obłudy Ci życze na dalsze życie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohun Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:55 Z tą skutecznością organów sprawiedliwości - jak jest - każdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjętka. Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:00 Cieszę się "smutny", że zabrałeś głos w dyskusji.Myślę bardzo podobnie jak Ty. Osoba która zarzuca mam kołtunerię i porusza zasady panujące w średniowieczu zapewne nie wie, że wtedy ludzie czuli się bezpieczniej bo właśnie karano stosownie do czynu i normalni ludzie nie byli tak niebezpieczni. Skoro ma możliwości sprawcze niech zajmie się bandytami a nam przeciętnym mieszkańcom tego miasta pozwoli na wyrażenie żalu i emocji związanych z niepotrzebną śmiercią człowieka, który móg pomóc tak wielu ludziom. Jemu nikt nie umiał pomóc, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkish Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:34 Chyba sie nie zrozumielismy....co nota bene potwierdza to o czym pisalem wczesniej. Kołtunerią jest szukanie taniej sensacji i na zasadzie "jedna baba drugiej babie w maglu powieziala" rozpowszechnianie najbardziej fantastycznych wersji tej tragedii przed którą chylę czoła. Ludzie ktorzy szanowali i znali Zmarlego , do ktorych ja sie rowniez zaliczam, pochylą glowę w zadumie i smutku po stracie wspanialego czlowieka a nie beda doszukiwac sie inklinacji zmierzajacych do tworzenia niepotrzebnej aury niezdrowej sensacji. Spuścmy zaslone milczenia i pomozmy Mu i jego rodzinie modlitwą lub inną wymierną pomocą a nie rozglaszajmy bzdurnych wersji, ktorych po naszym "miescie" krążą juz pewnie setki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomi Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.nyc.res.rr.com 07.10.05, 15:10 Wyrazy glebokiego wspolczucia i solidarnosci z rodzina w tak trudnych dla niej chwilach.Znajomi z Nowego Jorku i Detroit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:29 "Ludzie, troszke szacunku dla zaloby po tym czlowieku!!!!" - myślę, że to słowa skierowane to ludzi którzy pisali coś w tym wątku, a przecież ich posty to właśnie wyrażenie żalu po stracie dr Lewczuka.... "ale daleki jestem od tego aby je rozglaszac ( informacje o przyczynie śmierci dr Lewczuka)[...] aby sie staly tanią pozywka dla przyslowiowych bab w maglu"- rozumiem, ze tymi babami w maglu są dla Ciebie te osoby, które zabierały głos w tym wątku. "Ludzie ktorzy szanowali i znali Zmarlego , do ktorych ja sie rowniez zaliczam, pochylą glowę w zadumie i smutkua nie beda doszukiwac sie inklinacji zmierzajacych do tworzenia niepotrzebnej aury niezdrowej sensacji" - już to widzę jak dowiadujesz się o śmierci bliskiej, osoby pochylasz głowę w smutku i nie zadajesz pytania: dlaczego? Czy dla Ciebie pytanie: Dlaczego? zmierza do: "tworzenia niepotrzebnej aury niezdrowej sensacji"??? "Spuścmy zaslone milczenia i pomozmy Mu i jego rodzinie modlitwą lub inną wymierną pomocą a nie rozglaszajmy bzdurnych wersji" - oczywiście pomódlmy się..., a o który konkretnie post Ci chodzi pisząc o bzdurnych wersjach? Powiem szczerze - wogóle nie znałem doktora Lewczuka - nigdy go nie widzałem na oczy, a jeżeli widziałem to nie jestem tego świadom. Przeczytałem dokładnie każdy post w tym wątku i powiem szczerze, że jest czego zazdrości dr Lewczukowi, jest czego zazdrościć jego rodzinie bo z tego co się tutaj dowiedziałem musiał być naprawde kimś wyjątkowo dobrym. Świat niestety tak jest ułożony, że zbyt często za wcześnie odchodzą najpotrzebniejsi ludzie. Pewnie zauważyłeś, ze nawet córka Pana doktora zabrała tutaj głos - Ona nie ma do nikogo żadnej pretensji, że ktoś zapytał dlaczego tak się stało, wyraził swoje obużenie tym co się stało i wspólczuje rodzinie. Pani Barbara podziękowała nawet za to. Zastanawia mnie kim jesteś Ty, że się taką sytuacją irytujesz, i przywołujesz innych do porządku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka C-nowa Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:25 Wyrazy głebokiego współczucia dla najbliższych.Uważam że nikt nie dał nikomu prawa do odbierania komuś życia.Skoro jednak tak się stało powinniśmy zadecydować o życiu morderców.Niech ich piekło pochłonie bo nie mają prawa chodzić po ziemi.Gdybym mogła własnoręcznie wymierzyłabym karę.Życie za życie i nie ma o czym dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga WZMIANKA O ZABÓJSTWIE W GW !!!!! WAŻNE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:04 miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,2958050.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:16 fakty.interia.pl/kraj//wiecej/news?inf=674707 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Super Express IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.10.05, 16:14 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=75718&scroll_article_id=75718&layout=1&pag e=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzina Wyrazy współczucia rodzinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:53 Składamy kondolencje rodzinie wujka Lewczuka. Niestety, nie dane nam było przybyć na pogrzeb... (Amicus Plato, sed magis amica veritas!) Odpowiedz Link Zgłoś