Dodaj do ulubionych

Dr Lewczuk [*]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:47
Stala sie tragedia. Dr Lewczuk ze Szpitala w Ciechanowie nie zyje :(
[*]
Obserwuj wątek
    • Gość: kaa2 Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.10.05, 17:56
      Cześć jego pamięci [']['][']
      • Gość: obiektywna Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:26
        Był wspaniałym lekarzem, chirurgiem o jakim sie mówi, ze ma wyczucie.
        Wymagajacy od innych, ale przede wszystkim od siebie.Pracę rozpoczynałam w
        ciechanowskim szpitalu razem z Nim i z roku na rok rósł mój szacunek dla Jego
        stale pogłębianej wiedzy, doskonalszych umiejętnosci i odwagi w byciu sobą.
        Za wcześnie odszedł...
        Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie a Światłość Wiekuista niechaj Mu świeci na
        wieki wieków.Amen
    • Gość: Aga Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:21
      Nie, to nieprawda. Co się stało, najlepszy chirurg......
      • Gość: zdruzgotany Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:06
        pospolity mord na niepospolitym człowieku - taki kraj, tacy ludzie, a wszycy w
        mediach tylko mówią o bezpieczeństwie, o ograniczeniu przestępczości - słowa,
        słowa słowa, a ludzie giną - nawet na rybach.POTWORNE !!!!!!!!!!
        • Gość: Bohun Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:39
          Ten bestialski mord pokazuje konieczność przywrócenia kary śmierci!!!
          Ilu jeszcze wartościowych ludzi musi zostać zamordowanych przez zwyrodniałych
          bydlaków,aby ta prawda dotarła do parlamentarzystów!!!
        • Gość: pacjętka Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 03.10.05, 21:49
          Nie chce się wierzyć, że taki wspaniały lekarz nie żyje. Niedawno leżałam w
          szpitalu, widziałam jego starania i zaangażowanie w pracę. Jeżeli to prawda, że
          został zamordowany to sama chętnie wymierzyła bym sprawiedliwość mordercy.
          Pozostaje tylko pytanie- dlaczego tak jest niebezpiecznie w naszym kraju,
          dlaczego to musiało spotkać Pana Lewczuka, no i było by wiele pytań ale one już
          nie mają sensu.Jest mi bardzo smutno z powodu śmierci , zreszto bezsensownej.
          Mógł pomóc jeszcze tak wielu ludziom.Jeszcze mam nadzieję, że to nie jest
          prawdą, że jest to straszny żart, poprostu chciałabym żeby to był okrutny żart.
          Jeżeli jednak to prawda to - SPOCZYWAJ W SPOKOJU.
          • Gość: anonim Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.aster.pl 03.10.05, 22:57
            niestety to prawda :(

[']['][']
            • Gość: szok Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:22
              A wie ktoś może co się stało??!!!!
              • Gość: ooooo Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:27
                Został zamordowany na Mazurach, gdzie pojechał na ryby
              • Gość: szok Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:43
                www.ciechanow.net.pl/index.php?to=szczegoly&page=603
    • bruum Re: Dr Lewczuk [*] 04.10.05, 16:52
      Okropna, bezsensowna zbrodnia. Dlaczego ludzie potrafią tak bestialsko
      zabijać??? Wyrazy najgłębszego wspólczucia dla Rodziny Zmarłego.
      [*]
      • Gość: ha Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:00
    • Gość: edut Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:08
      Jak tylko dorwą tego skur... ,który to zrobił to proponuję tortury . Bo kara
      śmierci byłaby za łagodna .
      • Gość: grom Re: Dr Lewczuk [*] IP: 213.199.253.* 05.10.05, 19:43
        Został zamordowany przez dwoje gó..arzy( po 17 lat)z Mławy.Zostali zlapani....Chłopak i dziewczyna...dla samochodu...
    • Gość: Zobacz to Re: Dr Lewczuk [*] ZOBACZ KONIECZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:10
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=29950021
      • paskpask dr Lewczuk 06.10.05, 10:18
        Odszedł nagle nasz kolega, przyjaciel, wzorowy lekarz, znakomity doświadczony
        chirurg, wrażliwy na sprawy społeczne człowiek. Łaczymy się w bólu z
        rodziną.
        dr Pastewka wraz z zespołem Oddziału Urologii Specjalistycznego
        Szpitala Wojewódzkiego w Ciechanowie.
    • Gość: ;; Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:56
      Pogrzeb jutro o 13:30. Uczcijmy to godziną milczenia na tym forum w tym czasie.
      • Gość: [] Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:51
        Skąd będzie wyprowadzenie zwłok?
    • Gość: Basia Lewczuk Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.05, 22:18
      Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie w imieniu Taty i całej rodziny.
      • Gość: :( Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:23
        Basiu wyrazy wielkiego wspólczucia ! Wiem ,ze nic teraz nie jest w stanie
        zmienic tego co sie stało ale wiedz ,że myslę o tobie i Michale :( Kielas:(
      • Gość: Basia Lewczuk Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.05, 22:25
        Dziękuję Adam:). Jakoś staramy się trzymać.
        • Gość: joanb Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:30
          Basiuniu Kochana!!! Wyrazy głębokiego współczucia dla Ciebie i Twojej Rodziny.
          Jesteśmy z Tobą, zawsze gotowi pomóc, będziemy Cię wspierać w tych ciężkich
          dniach - pamiętaj, możesz na na nas liczyć.....(AsiaB. i reszta z mwg)
          • gmanchuel Re: Dr Lewczuk [*] 06.10.05, 00:58
            Najserdeczne wspolczucia z Francji. Nie znalem Dr Lewczuka ale znam pielegnarke
            pracujaca w Ciechanowskim szpitalu ktora mi mowila ze byl wspanialem
            czlowiekiem.
            Bede myslal o nim i o Was o 13.30 godz. W mysli bede z Wami.
            • Gość: LEGIONISTA Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:09
              WIECZNY ODPOCZYNEK[*]
            • Gość: waldek Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 06.10.05, 11:18
              Żadne słowa nie są w stanie oddać wielkości Tego wspaniałego człowieka i
              znakomitego lekarza. Znałem Go jako bliskiego sąsiada, zawsze pogodnego i
              uśmiechniętego. Jego najbliższym oraz przyjaciołom składam wyrazy głębokiego
              współczucia.
              • pelagia_z_gostkowa Re: Dr Lewczuk [*] 06.10.05, 14:21
                Wyrazy współczucia dla całej rodziny. [*]
      • Gość: Edyta Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.dkm.cz 06.10.05, 14:44
        Wyrazy najglebszego wspolczucia przesyla Edyta Samociuk (Praga)
      • bruum Re: Dr Lewczuk [*] 06.10.05, 15:41
        Szanowna Pani Basiu już raz to pisałem ale ponownie mówię: to bezsensowna i
        okrótna zbrodnia która nie powinna się była wydarzyć. Proszę przyjąć wyrazy
        współczucia.
        • Gość: Adam Re: Dr Lewczuk [*] IP: 82.160.76.* 06.10.05, 17:58
          Miałem przyjemność poznać śp.Doktora Lewczuka w kwietniu b.r.-operował moją
          matkę. Był świetnym lekarzem-wielce ubolewam że już Go nie ma wśród nas! Wieczny
          odpoczynek racz Mu dać Panie!!
          p/s za tak okrutną zbrodnię winna być kara śmierci!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pacjętka Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 06.10.05, 21:26
      Słysałam, że dorwano tych zwyrodnialców którzy zabili doktora. Podobno jest to
      młoda dziewczyna i 25 letni facet. Czy to prawda? Chciałabym sama wymierzyć
      sprawiedliwość ale najpierw postawiła bym im pytanie -krótkie i proste -
      DLACZGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: były pacjent Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 01:36
        cz to prawda że ich złapali ?
        • Gość: orkish Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 06:46
          Ludzie, troszke szacunku dla zaloby po tym czlowieku!!!! Akurat z racji swojej
          pracy tak sie sklada ze mam informacje na biezaco i z pierwszej reki dotyczace
          okolicznosci tego wstrzasajacego zdarzenia ale daleki jestem od tego aby je
          rozglaszac polowie Ciechanowa aby sie staly tanią pozywka dla przyslowiowych
          bab w maglu. Wspanialy czlowiek odsszedl, sprawcy zostali zlapani i czeka ich
          zasluzona kara - to tyle. Skręca mnie jak slysze na miescie rozne najbardziej
          fantastyczne wersje tego zdarzenia, zaraz pewnie sie dowiem ze to byli
          talibowie;((( Skupmy sie na tym aby pamiec o Nim nie zaginela a osąd i
          wymierzenie kary zostawmy tym ktorzy są do tego predysponowani przez prawo. I
          jeszcze jedno - czytajac niektore posty az sie dziwie ze niektorzy nie zadaja
          aby sprawcow szarpac końmi na sztuki lub posadzic na rozpalonym do czerwonosci
          cielcu jak w sredniowieczu - przypominam ze mamy XXI wiek a nie czasy Tuhaj -
          Beja. Ale w tym "miescie" juz mnie nic nie zdziwi.
          • Gość: smutny Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:03
            Gdyby zginął ktoś kogo byś bardzo szanował to niech chciał byś wiedzieć w jaki
            sposób, dlaczego, i przez kogo odszedł?

Jeżeli dowiadujesz się, że odchodzi z tego świata bliska Ci osoba skupiasz "sie
            na tym aby pamięć o Nim nie zaginęła". Nie widze żadnej zgryźliwości ani
            żadnego kołtuństwaw tym, że ludzie zadają sobie pytanie: dlaczego?

A ploty o któreych mówisz... no cóż, uważam, że powstają przez podobnych Tobie,
            wyznających zasadę: wiem ale nie powiem.

Troche mniej obłudy Ci życze na dalsze życie.

pozdrawiam
            • Gość: Bohun Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:55
              Z tą skutecznością organów sprawiedliwości - jak jest - każdy wie.
            • Gość: pacjętka. Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:00
              Cieszę się "smutny", że zabrałeś głos w dyskusji.Myślę bardzo podobnie jak Ty.
              Osoba która zarzuca mam kołtunerię i porusza zasady panujące w średniowieczu
              zapewne nie wie, że wtedy ludzie czuli się bezpieczniej bo właśnie karano
              stosownie do czynu i normalni ludzie nie byli tak niebezpieczni. Skoro ma
              możliwości sprawcze niech zajmie się bandytami a nam przeciętnym mieszkańcom
              tego miasta pozwoli na wyrażenie żalu i emocji związanych z niepotrzebną
              śmiercią człowieka, który móg pomóc tak wielu ludziom. Jemu nikt nie umiał
              pomóc, niestety.
              • Gość: orkish Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:34
                Chyba sie nie zrozumielismy....co nota bene potwierdza to o czym pisalem
                wczesniej. Kołtunerią jest szukanie taniej sensacji i na zasadzie "jedna baba
                drugiej babie w maglu powieziala" rozpowszechnianie najbardziej fantastycznych
                wersji tej tragedii przed którą chylę czoła. Ludzie ktorzy szanowali i znali
                Zmarlego , do ktorych ja sie rowniez zaliczam, pochylą glowę w zadumie i smutku
                po stracie wspanialego czlowieka a nie beda doszukiwac sie inklinacji
                zmierzajacych do tworzenia niepotrzebnej aury niezdrowej sensacji. Spuścmy
                zaslone milczenia i pomozmy Mu i jego rodzinie modlitwą lub inną wymierną
                pomocą a nie rozglaszajmy bzdurnych wersji, ktorych po naszym "miescie" krążą
                juz pewnie setki.
                • Gość: Znajomi Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.nyc.res.rr.com 07.10.05, 15:10
                  Wyrazy glebokiego wspolczucia i solidarnosci z rodzina w tak trudnych dla niej
                  chwilach.Znajomi z Nowego Jorku i Detroit.
                • Gość: smutny Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:29
                  "Ludzie, troszke szacunku dla zaloby po tym czlowieku!!!!" - myślę, że to słowa
                  skierowane to ludzi którzy pisali coś w tym wątku, a przecież ich posty to
                  właśnie wyrażenie żalu po stracie dr Lewczuka....

"ale daleki jestem od tego aby je rozglaszac ( informacje o przyczynie śmierci
                  dr Lewczuka)[...] aby sie staly tanią pozywka dla przyslowiowych bab w maglu"-
                  rozumiem, ze tymi babami w maglu są dla Ciebie te osoby, które zabierały głos w
                  tym wątku.

"Ludzie ktorzy szanowali i znali Zmarlego , do ktorych ja sie rowniez zaliczam,
                  pochylą glowę w zadumie i smutkua nie beda doszukiwac sie inklinacji
                  zmierzajacych do tworzenia niepotrzebnej aury niezdrowej sensacji" - już to
                  widzę jak dowiadujesz się o śmierci bliskiej, osoby pochylasz głowę w smutku i
                  nie zadajesz pytania: dlaczego?

Czy dla Ciebie pytanie: Dlaczego? zmierza do: "tworzenia niepotrzebnej aury
                  niezdrowej sensacji"???

"Spuścmy zaslone milczenia i pomozmy Mu i jego rodzinie modlitwą lub inną
                  wymierną pomocą a nie rozglaszajmy bzdurnych wersji" - oczywiście pomódlmy
                  się..., a o który konkretnie post Ci chodzi pisząc o bzdurnych wersjach?

Powiem szczerze - wogóle nie znałem doktora Lewczuka - nigdy go nie widzałem na
                  oczy, a jeżeli widziałem to nie jestem tego świadom.
                  Przeczytałem dokładnie każdy post w tym wątku i powiem szczerze, że jest czego
                  zazdrości dr Lewczukowi, jest czego zazdrościć jego rodzinie bo z tego co się
                  tutaj dowiedziałem musiał być naprawde kimś wyjątkowo dobrym.
                  Świat niestety tak jest ułożony, że zbyt często za wcześnie odchodzą
                  najpotrzebniejsi ludzie.
                  Pewnie zauważyłeś, ze nawet córka Pana doktora zabrała tutaj głos - Ona nie ma
                  do nikogo żadnej pretensji, że ktoś zapytał dlaczego tak się stało, wyraził
                  swoje obużenie tym co się stało i wspólczuje rodzinie. Pani Barbara
                  podziękowała nawet za to.
                  Zastanawia mnie kim jesteś Ty, że się taką sytuacją irytujesz, i przywołujesz
                  innych do porządku.

pozdrawiam
                  • Gość: mieszkanka C-nowa Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:25
                    Wyrazy głebokiego współczucia dla najbliższych.Uważam że nikt nie dał nikomu
                    prawa do odbierania komuś życia.Skoro jednak tak się stało powinniśmy
                    zadecydować o życiu morderców.Niech ich piekło pochłonie bo nie mają prawa
                    chodzić po ziemi.Gdybym mogła własnoręcznie wymierzyłabym karę.Życie za życie i
                    nie ma o czym dyskutować.
    • Gość: uwaga WZMIANKA O ZABÓJSTWIE W GW !!!!! WAŻNE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:04
      miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,2958050.html
    • Gość: ;; Re: Dr Lewczuk [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:16
      fakty.interia.pl/kraj//wiecej/news?inf=674707
    • Gość: :( Super Express IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.10.05, 16:14
      www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=75718&scroll_article_id=75718&layout=1&pag
      e=text&list_position=1

• Gość: Rodzina Wyrazy współczucia rodzinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:53
      Składamy kondolencje rodzinie wujka Lewczuka. Niestety, nie dane nam było
      przybyć na pogrzeb... (Amicus Plato, sed magis amica veritas!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka