Dodaj do ulubionych

dr Rzepiak-trojmiasto

13.09.07, 15:41
Mam pytanie do osób,które uczęszczały do niej na wizytę (o ile takie są) czy
jest to lekarz kompetentny ,godny zaufania. Otoz wybieram sie do niej na
prywatną wizytę we wtorek,a zbytnio nie jest poinformowana co do jakości .Z
tego co wiem to przyjmuje tez państwowo w Sopocie.
Btw. Do dr Lewczuk wszędzie polecanej zapisana jestem na prywatną wizytę
dopiero na październik.
Obserwuj wątek
    • dolores.ltd Re: dr Rzepiak-trojmiasto 15.09.07, 14:47
      Byłam u niej, na razie raz, ale kolejny raz też do niej pójdę, aż doczekam się
      swojej kolejki w przychodni (26 listopada_ha!ha!), wtedy się przeniosę. Idąc do
      pani dr dużo już wiedziałam o hashimoto, poszłam z kompletem badań, żeby nie
      płacić bez sensu za pierwszą wizytę, kiedy to dostałabym tylko skierowania.
      Lekarka nie była specjalnie rozmowna, ale miła i grzeczna, inna sprawa, że ja
      też za wiele nie wypytywałam, bo przestudiowałam to pożyteczne forum. Bardzo
      skrupulatnie wytłumaczyła mi jak przyjmować tabletki, osłuchała serce, spytała o
      samopoczucie i czy mam suchą skórę i ile ważę i czy waga wzrosła w ostatnim
      czasie i czy miałam wcześniej problemy z nadwagą. Dotykała też szyi, czyli chyba
      wszystkie niezbędne punkty programu się odbyły. Poleciłam też dr Rzepiak swojej
      znajomej, ona z kolei opowiedziała mi, że ucięła sobie miłą pogawędkę, ale
      panie są w podobnym wieku, więc może to je zbliżyło. Ja w każdym razie polecam,
      bo przecież nie na pogaduszki chodzi się do lekarza, a po skuteczne leczenie, a
      tu je otrzymałam (oczywiście nie spodziewaj się cudów po pierwszej wizycie, w
      sprawie idealnego ustalenia dawki pójdziesz jeszcze nieraz). Pozdrawiam i
      proszę, opisz swoje wrażenia po wizycie.
    • adraa Re: dr Rzepiak-trojmiasto 18.09.07, 20:21
      Bylam dzis na wizycie.
      Tu jest hmm powiedzmy jej 'opis'
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24776&w=68934223&a=69223379

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka