Dodaj do ulubionych

Młoda Malinowska

12.10.05, 12:05
Słyszałam że specjalizuje się w sprawach rodzinnych ( to córka znanej i
dobrej w sprawach sądowych Malinowskiej ). Macie może jakieś informacje
gdzie, kiedy przyjmuje i ile kosztuje porada?
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: kouru Re: Młoda Malinowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:28
      ul. Kmicica 2 kolo Zamku. Są tam dwie kancelarie - jej i jej męża. Mogę śmialo
      polecić - fachowa obsluga i co najwazniejsze z efektem w postaci wygranej
      sprawy;)))korzystalam z uslug ale u mnie chodzilo o poprowadzenie calej sprawy
      wiec nie wiem ile kosztuje porada.
      • Gość: nero Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:49
        z prawie wszystkimi sędziami i prokuratorami jest na ty - lepszej rekomendacji
        chyba nie trzeba.Więc jeśli chcesz wygrać w ciechanowskim sądzie to tylko
        ona.Polecam !!!!!
        • Gość: kouru Re: Młoda Malinowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:45
          Mysle ze nie chodzi o to czy ktos jest na "Ty" (tak nawiasem, to skad to wiesz?
          jestes z UB czy szpiegiem Mossadu?)czy nie ale o rzetelnosc, fachowosc i nie
          olewanie ludzi i to wlasnie daje rękojmie pozytywnego zalatwienia sprawy.
    • 5aga5 Re: Młoda Malinowska 13.10.05, 13:24
      Wielkie dzięki. Póki co, potrzebuję porady ale nie wiadomo co bedzie w
      przyszłości.
    • Gość: igor Re: Młoda Malinowska IP: 212.244.160.* 13.10.05, 14:07
      a ja myslałem ze w sadzie to chodzi o sprawiedliwosc nie uklady i o to kto kogo
      zna i z kim jest na ty....ale jak widac jestem jeszcze naiwny!!!to nic moze
      kiedys dorosne!
      • 5aga5 Re: Młoda Malinowska 13.10.05, 14:23
        W sądzie zawsze wszyscy się znają, lepiej lub gorzej. To przecież normalna
        sprawa.
    • Gość: Kiera Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:28
      mnie pani Joasia broniła w sprawie karnej....
      Jest naprawde świe4tna - cena przyzwoita
      Z czystym suieniem moge ją polecić

pzdr
      • Gość: sowa Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:15
        Skończcie z tą promocją.
        • 5aga5 sowa 13.10.05, 22:35
          Nie musisz czytać a tym bardziej pisać. Zadałam pytanie i życzliwe osoby mi
          odpowiadają. Po to chyba jest forum prawda?
          • Gość: Sowa Re: sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:50
            To prymitywna pseudopromocja.
            • Gość: Kiera Re: sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:09
              a ty z konkurencji jestes?
              to żadna promocja tylko dobra rada dla pytającego czerwony nosku ;p
    • Gość: obiektywny Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 01:06
      Taka młoda to ona wcale nie jest, a obiektem atrakcyjnym to już napewno nie!
      • Gość: Ragnarook Re: Młoda Malinowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 06:33
        Chyba jestes -jak to brzmi teraz po "europejsku" gejem ze tak piszesz. Niezla z
        niej d(...).Mniam.
    • Gość: qwert Re: Młoda Malinowska IP: *.wne.uw.edu.pl 14.10.05, 13:19
      heh, masz kmiepskie informacje: J. Malinowska i G. Paczyńska - Malinowska nie
      są ze sobą spokrewnione
      • Gość: klos Re: Młoda Malinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:20
        złe informacje masz Ty...
        Pani Joasia jest córką Państwa Malinowskich - adwokatów z ulicy nadrzecznej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka