Dodaj do ulubionych

BORUTA COME BACK !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 08:43
Już niedługo, coraz bliżej nastąpi ponowne otwarcie pubu BORUTA. Lokal w
nowym stylu, powiększony, z dużym telewizorem bądź telebimem, dla miłośników
oglądania wydarzeń sportowych.
W końcu powstanie taki lokal w Ciechanowie, gdzie w miłej atmosferze,
popijając sobie browarka bądź soczek, będzie można obejrzeć mecz, czy skoki
narciarskie :)

BORUTA WRACA !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: adfasf Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 13:19
      a beda pilkarzyki?? to wypas telebim no to sie pan janek postaral...elegancko
    • Gość: UKi Buki Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.168. / *.aluzyjna.waw.pl 06.11.05, 12:17
      Wiesz może kiedy, bo tęsknię
    • Gość: mesajka Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:05
      Jestem happy!!!!
      Znów będzie można zawitać w zaprzyjaźnione progi.Pozdrowienia dla SHEFFOSTWA i wszystkich miłych Gości.
    • Gość: ppp Re: BORUTA COME BACK !!! IP: 195.117.122.* 06.11.05, 22:39
      to chyba podpucha, nie widać zeby tam coś się działo
      • Gość: kwiatki Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 23:21
        ok boruta rusza nie dzis nie jutro ale za miesioc moze dwa ale na 102 ma byc
        super odnowione z telebimem piwem soczkami
        • Gość: ppp Re: BORUTA COME BACK !!! IP: 195.117.122.* 06.11.05, 23:41
          no to dobrze, bo co by nie mówił o wystroju i kibelku, to klimat tam zawsze był
          i ciezko teraz znalezc podobny w klimacie bar w mieście.
          • Gość: zieliniak Re: BORUTA COME BACK !!! IP: 213.199.253.* 07.11.05, 02:45
            w zimowe wieczory tylko tam chodziłem na piwko, teraz siedzę w domu i czekam aż
            się otworzy. wiele dobrych wspomnień stamtąd. pozdrowienia dla pani Jasi.
            • the_sowisko Re: BORUTA COME BACK !!! 07.11.05, 11:10
              czy teraz w Borucie będzie atmosfera typu "Legia pany, Widzew ch***"? Wiem, że
              klimat się mocno pogorszył po wstawieniu piłkarzyków - teraz pewnie będzie
              jeszcze smętniej
              • Gość: ola Re: BORUTA COME BACK !!! IP: 217.67.140.* 09.11.05, 13:54
                stara, widze ze w regionalnym ciechanowskim forum tez bierzesz czynny udzial:)
                nic, tylko gratulowac patriotyzmu minskowi mazowieckiemu:) Ola p.s. a to jak
                znaczy sie? dobudowali pomieszczenie do Boruty, czy co?
    • Gość: Michał Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:18
      Mnie to niestety wygląda na podpuchę. Przechodzę często obok i jakoś ciągle
      wisi tam ta sama kartka - nie wiedziałem też żeby się tam ktokolwiek kręcił i
      coś robił. Byłoby pięknie gdyby stało się jak pisze Ghost. Ale już sam nik coś
      może nam powiedzieć na temat wiarygodności tego tematu - a może się mylę ?
      Kim jesteś Ghost - Jankiem, Jasią czy kimś kto odrestauruje knajpę, do któej
      chodziłem przez 15 lat ?
      Apeluję !!! Ujawnij się.
      Pozdrowienia dla wszystkich Borutowiczów
      • Gość: heheheh Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 12:20
        no zapewne w miastach ktore kibicuja widzewowi pewnie spiewaja widzew pany
        legia...hehe
      • Gość: Ghost Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 08.11.05, 06:35
        Boruta jest remontowana. Tylko ślepy nie zauważy nowych drzwi i okien
        wstawionych z boku lokalu. Pub jest powiększany o część zaplecza.
        P.S. Jak piszę, że Boruta wraca to wraca.
        A dla tych kogo interesuje, kto to Ghost to wyjasniam: Ghost = Dżemek.
    • Gość: gość Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:13
      Kiedy został zamknięty?
    • Gość: gość Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:28
      Napiszcie nie jestem w Ciechanowie i dawno tam nie byłem. Od kiedy jest
      remont???
      • Gość: m. Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:03
        jakoś tak od końca wakacji albo na początku września (byłam tam pierwszy raz w
        życiu ale akurat trafiłam na ost. dzień kiedy było czynne - głupi to ma
        szczęscie ;-P)
        • Gość: heheheh Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 08:08
          dzemek "oje..e" siemano zawsze fajnie podrywasz panienki jak sie nachlasz :)
          • Gość: Dżemek Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 08:29
            Dla twojej informacji. JUŻ NIE PIJĘ !!!
            • Gość: kumpel od piwa Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:23
              Bezalkoholowe oczywiście ;) .
          • poland1973 Re: BORUTA COME BACK !!! 08.11.05, 18:56
            witam
            czy dzemek pije czy nie pije to jego prywatna sprawa bo kazdy ma take prawo jesli chce robic ze soba to co chce i jak chce i .... to innym do tego a ze boruta wraca to mnie cieszy bo zawsze mozna tam spotkac kogos kogo sie chce spotkac hi hi hi z przekasem boruta to super sprawa to nie tylko bar knajpa itd itp ale to jest .... no a reszte to wszyscy borutowicze wiedza o co chodzi pozdrowienia dla Iasi i Janka i innych
          • poland1973 Re: BORUTA COME BACK !!! 08.11.05, 19:02
            aha bo bym zabyl do heheheh ktos z takim nickiem to sam nie jest heheheh krytykowac kazdu umnie trohe lepije lub troche gorzej tyulko nie o to chodzi jac co komy wyplodzi he he he heh i pisz ze senesem faciulku
            • Gość: Kobra Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:40
              Tylko Boruta , ta nowa to już inny właściciel będzie miał a klimacik szybko
              może sie rozwiać , koniec jest blisko ....
              • Gość: afsdffsd Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 08:33
                to juz nie bedzie panbi jasi i pana janka??ee to lipa sie zapowiada
                • Gość: gosc /nie dzemek Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:34
                  boruta wraca i bedzie a remont jest moze ruszy za dwa miesioce wszystko
                  zostaje na swoim miejscu zmieni sie wystroj ale atmosfera ta sama moze oglosimy
                  casting na barmana?kto bedzie nas rozbawial pani jasia bedzie zawsze kiedy
                  bedzie chciala
                  • Gość: alexandryjska77 Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 19:30
                    Boruta rusza 15 stycznia. Wystrój faktycznie zupełnie inny. Duży plazmowy tv,
                    kanapa, stoliki, bar w innym miejscu. Ciekawa jestem efektu...
                    • Gość: ?? Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:03
                      a gdzie jest Boruta?
                    • velveciq Re: BORUTA COME BACK !!! 23.11.05, 20:57
                      Ale to juz nigdy nie bedzie taka Boruta jak 10 lat temu... NIesamowite ze
                      trafilam na te forum, Boruta to kilka ladnych lat mojego zycia, nigdy bym nie
                      przypuszczala ze bede mogla sobie o niej poczytac w internecie..:-)
                      pozdrawiam wszystkich stalych bywalcow sprzed 10 lat!!!
              • fazji1 Re: BORUTA COME BACK !!! 15.12.05, 16:52
                OJ łezka sie w oku kreci na wspomnienie starych czasów w BORUCIE...Inny klimat,inni ludzie..."To se ne wrati"-jak mawia pan Hawranek.Pozdrówka dla Cobry i starej gwardii z Boruty...
    • Gość: gościu Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:45
      A ja wiem że Waldek sklep rybny otwiera z boku boruty
    • Gość: jurgis Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 01:11
      Intensywne prace trwają, jest nadzieja że już za chwilę, już za momencik zacznie
      sie kręcić....
      Do zobaczenia!
      • Gość: pijaczysko Re: BORUTA COME BACK !!! IP: 213.199.253.* 22.01.06, 11:48
        O, kurde, alem się pomylił, myślał ja, że to o polityce! Buruta - Rokita, jeden
        diabeł! Brrr... Apage satanas!
    • Gość: Milka Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:07
      Podobno BORUTA ma być otwarta od lutego.Czekam na ten dzień z
      utęsknieniem.Pozdrowienia dla stałych bywalców.
      • highwaykiller Re: BORUTA COME BACK !!! 24.01.06, 00:25
        Nie jestem (nie byłem) stałym bywalcem. Kilka razy wstąpiłem na piwko. Swojska
        atmosfera mnie jednak urzekła, speluniasty klimat i małomiasteczkowy :)
        Z wielkim telewizorem to już chyba nie będzie to samo, ale zajrzę, zajrzę z
        miłą chęcią na browarka.
    • Gość: Beny Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:07
      Czekam z niecierpliwością!Znowu będzie można miło spędzić czas w gronie
      znajomych.Mam tylko nadzieje,że charakter "nowej"Boruty nie będzie zbyt
      sportowy i że dresik nie stanie się strojem weściowym.
      Pozdrawiam Wszystkich stałych bywalców,no i oczywiście szefostwo.
    • Gość: MK Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:11
      Wie ktoś może kiedy dokładnie otworzą BORUTĘ?Skręca mnie już z tęsknoty za tą
      knajpą i oczywiście gronem stałych bywalców.Może ktoś zna konkretną datę bo ja
      wiem tylko że w tym miesiącu.
    • Gość: mesajka Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:13
      Podobno Waldzio zdrowo zadymia-znaczy się...burzy ściany itp. ogólna demolka. No ciekawe. Panie otwieraj bo już ssie...he. Co to będzie jak przyjdzie ten dzień....? Myślę, że kilka osób się szykuje. Bywaj w zdrowiu i do przodu Panie. Pozdrowienia dla Całej Rodzinki.
      • Gość: mesajka Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:19
        I pozdrowienia (oczywiście) dla fanów i fanki Boruty.
        • Gość: gosc Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:04
          Boruta rusza od marca narazie jest remont bedzie dobrze kazdy znajdzie cos dla
          siebie pozdro dla mesajki i wszystkich bywalcow
          • Gość: gosc Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:06
            a moze potrzebny barman
            • Gość: gosc Re: BORUTA COME BACK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:07
              moze casting ja sie pisze
              • dzemek1974 Re: BORUTA COME BACK !!! 10.02.06, 08:25
                Barman już jest i tylko czeka na otwarcie :) A to już nie długo :)
                • staryskate Re: BORUTA COME BACK !!! 10.02.06, 17:46
                  oj dzemek tylko nie uchlaj sie jak zwykle :)
                  • pawel1003 Re: BORUTA COME BACK !!! 10.02.06, 18:52
                    Ale śmieszne!Dżemek i abstynencja
                • adi38z Re: BORUTA COME BACK !!! 24.02.06, 18:20
                  tak dżemuś,barman nawet codziennie przychodzi i trenuje z otwieraczem i nie
                  przeszkadza mu totalna demolka
    • beny_1 Re: Boruta 17.03.06, 18:58
      Na właśnie-co z Borutą?Kiedy w końcu będzie otwarta?
      • adi38z Re: Boruta 03.04.06, 17:19
        uwaga uwaga! boruta będzie otwarta...no nie wiem czy powiedzieć, w każdym razie
        przed świętami
        • onthemoon Re: Boruta 04.04.06, 01:21
          Bozego Narodzenia? Wszystkich Swietych? Bo tak sie zanosi.. no chyba, ze nas
          mile zaskoczy.. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka