Dodaj do ulubionych

Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw

IP: *.pg.com 08.11.05, 01:31
Oby Ciechanów nie musiał się wstydzić za tego pana jak za sędziego I ligi M.
Mikołajewskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: heheheh Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 08:09
      kkksp chu**j polonia ole!!
    • Gość: Marina Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:25
      Czarek to najlepszy trener w okolicy tak jak jego żona najlepszą matematyczką w
      mieście ..........

• Gość: LEGIONISTA Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:30
        NIENAWIDZE POLONII,ALE CZARKOWI ZYCZE POWODZENIA...
        • Gość: były uczeń Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 08.11.05, 21:01
          czarek h*ju nie wal tyle dynksu bo już masz całą mordę czerwoną. Niedługo
          hitlerowcu będzie ci można sfastykie na mordzie wymalować i bedziesz niezły
          proporczyk NSDAP
          • Gość: Czarek M Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 17:02
            Do byłego Ucznia. Uważaj, żebym cie kiedyś na mieście nie dorwał. A jeżeli
            chodzi o wstyd: To przypomnij sobie jak nieudolnie robiłeś pompki na WF-ie.
            Takiego kaleki jak ty to jeszcze nie widziałem. Żal było patrzeć na ciebie. A
            ty mówisz, że Ciechanów będzie się za mnie wstydził. Jak przynoszę tej wiosce
            reklame. i wydaje mi się że dobrą. Ostatnio nawet wygrałem mecz z Jagiellonią w
            Białystoku w Pucharze Polski 3 : 1. Następną moją ofiarą będzie LEGIA.
            pozdrowienia Czaro ..............
      • Gość: g Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: 213.77.7.* 11.11.05, 19:08
        Jasne najlepsza matematyczka. I tylko w technikum uczy i na dodatek w ZS3.
        HAAHAHHA
        • Gość: Uczeń Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:14
          A co chcesz mie tam dobrze matematyki nauczyła. Mature mam. Nieźle biznes też.
          A ty penie bezrobotnym jesteś i Krasiniak skończyłeń ....
    • Gość: były uczeń Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:16
      ciekawe czego będzie ich trenował: piłki czy spożywania alkocholu????????
      • Gość: kibic Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 19:39
        Na pewno będzie trenował profesjonalistów, a nie takich jełopów jak ty, co
        nawet się nie nauczył że alkohol pisze się przez samo h, a nie "ch"
        • Gość: były uczen Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.11.05, 23:03
          (ale ten co się pierwszy raz wypowiedział)

Kibicu, a ty znasz czarusia ze się tak mądrzysz?? Jego nie lubi nikt (włącznie
          z kolegami z pracy) 0 szacunku rozumiesz. dno

A jak kogoś wyzywasz od jełopów (w tym przypadku to nie byłem ja, ktoś inny to
          napisał) to dowiedz się coś więcej o swoim ulubieńcu.

A co do czarka mendy to ty się już o moje pompki nie martw. zamartw się lepiej
          o dobrego lekarza na nogi, bo o psychiatrę to co najmniej 50 lat za późno.
          Nie pozdrawiam i nie będę z tobą dyskutował bo dla mnie i wszystkich pokoleń
          które uczyłeś zawsze byłeś, jesteś i będziesz zerem
          • Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.11.05, 16:25
            do bylego ucznia....
            ale ty debil jestes jezeli uwazasz ze Moleda by ci na cos takiego odpowiedzial o
            ile w ogole to czytal. jakis down sie za niego podpisal a ty w to wierzysz.
            gratulacje za inteligencje:D i masz racje, by wiedzial po podpisie "byly uczen"
            ze to ty i nie potrafiles pompek robic(ale to za pewnie prawda)widac wlasnie
            twoje buractwo:D nie no czlowieku ty jestes dnem. ja tez jestem jego bylym
            uczniem i wcale nie uwazam ze jak ty to napisales to ch.. itd. ale wiem dlaczego
            tak uwazasz: bo ten gosciu od ciebie czegos wymagal,a nie rzucal pilke i robta
            co chceta tylko prowadzil normalne zajecia. wydaje mi sie poprostu ze jestes
            kaleka i miales u niego slabe oceny i tyle, a i poziom twojej IQ tez nie jest za
            wysokie o czym juz wspomnialem
            Pozdrawiam inteligenta
          • Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 13:05
            Oj panie Czarku chyba kolejna porażka Polonii skłania pana do wzmocnienia tego
            zespołu. Może ściągnie pna jakiegoś zawodnika MKS-u.
    • Gość: uczen Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 10:04
      molda to pijak!!!!!!!!!! hasha smieszne to jest w szkole non tpre byl naje..y
      kiedys podpalili swoje socjaln i starz przyjechala beka z zula buhahah
      • Gość: kolejny były uczeń Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: 213.199.253.* 21.11.05, 22:38
        Oficjalna wersja to było spięcie w instalacji od suny jezeli chodzi o ten
        pożar... po drugie rzezywiscie czarus nie rzucał piłki i mowił robta co chceta
        tylko wymagał, a ze wymagał za duzo to inna sprawa, bo jezeli ma sie 30min.
        rozgrzewki a potem 10min. normalnych zajec to chyba nie jest to do konca
        logiczne, a to ze Czarus pije to fakt ogolnie znany, pamietam jeszcze wesołe
        historie jak wpadało sie do niego do kańciapy a on w mało zorganizowanym
        pospiechu opuszczał tapczan ktory tam stał i probował przyjąć pozycje pionową
        • Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.11.05, 18:23
          ja chodzilem do technikum, az 5 lat i jakos nigdy mi sie nie zdazylo ze
          widzialem go pijanego. dziwne: co innego Kwiatek:D ale Moledy nie widzialem
          • Gość: sąsiadka Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:13
            Że pijak to fakt, na dodatek nowobogacki gbur, który uważa się za 8 cud świata.
            Nie znam go jako nauczyciela, ale ogólnie nie wywarł na mnie żadnego
            pozytywnego werażenia. A mieszkam rzut beretem od niego...
            • Gość: snuffkin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: 213.199.253.* 26.11.05, 12:24
              mnie też uczył, ale nie narzekałem. to, że pije w żadnym stopniu nie ma wpływu
              na moją jego ocenę. kwiatka widziałem pijanego kilka razy w szkole, moledy
              nigdy. dla mnie moleda jest ok. na piłce się nie znam, nie rozumiem rzeczy w
              stylu "nienawidzę polonii, jestem za legią", dla mnie to dno.
              panie czarku, proszę się nie przejmować. ciechanów to specyficzne miasto i
              specyficzni ludzie, jak coś sie komuś uda to zaraz chcą zniszczyć obelgami i
              pomówieniami (żeby nie miał za dobrze). kretynizm i wrodzone krytykanctwo.
      • Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.12.05, 23:15
        Ale jestes burak czlowieku jak takie rzeczy piszesz. jak nie znasz calej sprawy
        to sie nie wypowiadaj kto to zrobil i ze to Moleda. Jetes burakiem.
        A propos prosze sie nie podpisywac moim nickiem:P
      • Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.12.05, 23:22
        Jeszcze jedno... naucz sie buraku pisac bo pisze sie straŻ a w ogole "socjaln"
        to juz nie mam pojecia o co chodzi.
    • Gość: NORMALNY Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.viknet.pl 26.11.05, 12:25
      PANIE CZARKU znam Pana b.dobrze, jest Pan dobrym, inteligentnYm. porządnym
      człowiekiem. Wiem dobrze, że to co tutaj piszą dwie a może jedna i ta sama
      osoba, jest zwykłym kłamstwem. Niech Pan tego nie bierze do serce i robi
      profesjonalnie to co do tej pory, czyli wykonuje swój zawód renera piłki nożnej
      i nauczyciela. Oni tak piszą ponieważ Panu zazdroszczą, sami nic nie osiągneli
      a w nich jest tylko nienawiść i chęć dokopania każdemu kto coś sobą
      reprezentuje. Oni to mali i prymitywni ludzie. Czytając większość tekstów na
      ciechanowskim forum dochodzę do przekonania, że wielu tutaj piszących to
      ludzie, których nic nie interesuje tylko intryga i opluwanie innych. To jest
      cechą ludzi małych z Ciechanowa.
      Panie Czarku niech Pan się koncentruje na swojej ciężkiej pracy a ciechanowskie
      forum omija z daleka. Trzyma kciuki za zwycięstwo Polonii z Arką i gratuluję
      zwycięstwa z Jagielonią w PP 3-0. Jedna rada jeżeli będzie Pan miał okazję to
      proponuję wyjechać na stałe z Ciechanowa. Tutaj nie ma szans na zmianę w
      poziomie myślenia--/ Ciechanowski norodek lubi własny smrodek/ POZDRAWIAM TĄ
      CZĘŚĆ PISZĄCYCH NA FORUM, KTORZY SĄ NORMALNI !
      • lukasz_ia1 Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw 26.11.05, 22:30
        Zgadzam się panie czarku w pełni z normalnym. Święte słowa napisał: "Jedna rada
        jeżeli będzie Pan miał okazję to proponuję wyjechać na stałe z Ciechanowa." Ja
        dodam, oby jak najdalej stąd najlepiej gdzieś na syberię albo do czajna. Tu już
        wystarczająco dużo osób pana nie lubi
    • Gość: Normalny Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.viknet.pl 27.11.05, 11:41
      Myślę, że dyskusja na forum z takimi ludżmi, których dewizą jest zwykła podłość
      i zazdrość mija się z celem. A wyjechać z Ciechanowa powinien nie tylko Pan
      Moleda ale wszyscuy ludzie którzy, coś sobą reprezentują i nie chcą czytać i
      słuchać ludzi, którzy myślą prymitywnie na poziomie magla, szamba.Szkod,że
      kazdy ciechanowianin, który ma sukces musi być zaraz opluty i wdeptany w błoto.
      A jak wy byście się czuli gdyby Was z iminia i nazwiska ktoś bez podstaw
      nazywał tak jak wy to czynicie ???????????? Pomyślcie nad tym nim coś
      napiszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kibic Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: 213.199.253.* 28.11.05, 19:35
        Znam Pana Czarka od dawna. Zawsze pałał dużym zapałem do sportu, pewnie pod
        wpływem ojca. Był ambitny i nieraz nadmiar starań przynosił niezamierzone
        efekty. Sukcesy w pracy trenerskiej przysporzyły mu wielu wrogów. Nie znam
        wszystkich klubów, które trenował, ale wiem o Mławiance (może dlatego Ciechanów
        tak go nie lubi?) oraz o asystentowaniu w 2-go ligowej drużynie na Śląsku.
        Normalnym krokiem jest objęcie wreszcie trenowania klasowej drużyny, w czym
        życzę mu powodzenia. Swoją drogą mecz z Arką Gdynia niesie pewnie dla Pana
        Czarka jakieś wspomienia ...
        Przydałoby się więcej Ciechanowian docenianych poza naszym, powiatowym
        grajdołkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka