Gość: Były uczeń CM IP: *.pg.com 08.11.05, 01:31 Oby Ciechanów nie musiał się wstydzić za tego pana jak za sędziego I ligi M. Mikołajewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heheheh Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 08:09 kkksp chu**j polonia ole!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marina Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:25 Czarek to najlepszy trener w okolicy tak jak jego żona najlepszą matematyczką w mieście .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:30 NIENAWIDZE POLONII,ALE CZARKOWI ZYCZE POWODZENIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 08.11.05, 21:01 czarek h*ju nie wal tyle dynksu bo już masz całą mordę czerwoną. Niedługo hitlerowcu będzie ci można sfastykie na mordzie wymalować i bedziesz niezły proporczyk NSDAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek M Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 17:02 Do byłego Ucznia. Uważaj, żebym cie kiedyś na mieście nie dorwał. A jeżeli chodzi o wstyd: To przypomnij sobie jak nieudolnie robiłeś pompki na WF-ie. Takiego kaleki jak ty to jeszcze nie widziałem. Żal było patrzeć na ciebie. A ty mówisz, że Ciechanów będzie się za mnie wstydził. Jak przynoszę tej wiosce reklame. i wydaje mi się że dobrą. Ostatnio nawet wygrałem mecz z Jagiellonią w Białystoku w Pucharze Polski 3 : 1. Następną moją ofiarą będzie LEGIA. pozdrowienia Czaro .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: 213.77.7.* 11.11.05, 19:08 Jasne najlepsza matematyczka. I tylko w technikum uczy i na dodatek w ZS3. HAAHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:14 A co chcesz mie tam dobrze matematyki nauczyła. Mature mam. Nieźle biznes też. A ty penie bezrobotnym jesteś i Krasiniak skończyłeń .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:16 ciekawe czego będzie ich trenował: piłki czy spożywania alkocholu???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 19:39 Na pewno będzie trenował profesjonalistów, a nie takich jełopów jak ty, co nawet się nie nauczył że alkohol pisze się przez samo h, a nie "ch" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczen Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 12.11.05, 23:03 (ale ten co się pierwszy raz wypowiedział) Kibicu, a ty znasz czarusia ze się tak mądrzysz?? Jego nie lubi nikt (włącznie z kolegami z pracy) 0 szacunku rozumiesz. dno A jak kogoś wyzywasz od jełopów (w tym przypadku to nie byłem ja, ktoś inny to napisał) to dowiedz się coś więcej o swoim ulubieńcu. A co do czarka mendy to ty się już o moje pompki nie martw. zamartw się lepiej o dobrego lekarza na nogi, bo o psychiatrę to co najmniej 50 lat za późno. Nie pozdrawiam i nie będę z tobą dyskutował bo dla mnie i wszystkich pokoleń które uczyłeś zawsze byłeś, jesteś i będziesz zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.11.05, 16:25 do bylego ucznia.... ale ty debil jestes jezeli uwazasz ze Moleda by ci na cos takiego odpowiedzial o ile w ogole to czytal. jakis down sie za niego podpisal a ty w to wierzysz. gratulacje za inteligencje:D i masz racje, by wiedzial po podpisie "byly uczen" ze to ty i nie potrafiles pompek robic(ale to za pewnie prawda)widac wlasnie twoje buractwo:D nie no czlowieku ty jestes dnem. ja tez jestem jego bylym uczniem i wcale nie uwazam ze jak ty to napisales to ch.. itd. ale wiem dlaczego tak uwazasz: bo ten gosciu od ciebie czegos wymagal,a nie rzucal pilke i robta co chceta tylko prowadzil normalne zajecia. wydaje mi sie poprostu ze jestes kaleka i miales u niego slabe oceny i tyle, a i poziom twojej IQ tez nie jest za wysokie o czym juz wspomnialem Pozdrawiam inteligenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 13:05 Oj panie Czarku chyba kolejna porażka Polonii skłania pana do wzmocnienia tego zespołu. Może ściągnie pna jakiegoś zawodnika MKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 10:04 molda to pijak!!!!!!!!!! hasha smieszne to jest w szkole non tpre byl naje..y kiedys podpalili swoje socjaln i starz przyjechala beka z zula buhahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny były uczeń Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: 213.199.253.* 21.11.05, 22:38 Oficjalna wersja to było spięcie w instalacji od suny jezeli chodzi o ten pożar... po drugie rzezywiscie czarus nie rzucał piłki i mowił robta co chceta tylko wymagał, a ze wymagał za duzo to inna sprawa, bo jezeli ma sie 30min. rozgrzewki a potem 10min. normalnych zajec to chyba nie jest to do konca logiczne, a to ze Czarus pije to fakt ogolnie znany, pamietam jeszcze wesołe historie jak wpadało sie do niego do kańciapy a on w mało zorganizowanym pospiechu opuszczał tapczan ktory tam stał i probował przyjąć pozycje pionową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.11.05, 18:23 ja chodzilem do technikum, az 5 lat i jakos nigdy mi sie nie zdazylo ze widzialem go pijanego. dziwne: co innego Kwiatek:D ale Moledy nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:13 Że pijak to fakt, na dodatek nowobogacki gbur, który uważa się za 8 cud świata. Nie znam go jako nauczyciela, ale ogólnie nie wywarł na mnie żadnego pozytywnego werażenia. A mieszkam rzut beretem od niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snuffkin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: 213.199.253.* 26.11.05, 12:24 mnie też uczył, ale nie narzekałem. to, że pije w żadnym stopniu nie ma wpływu na moją jego ocenę. kwiatka widziałem pijanego kilka razy w szkole, moledy nigdy. dla mnie moleda jest ok. na piłce się nie znam, nie rozumiem rzeczy w stylu "nienawidzę polonii, jestem za legią", dla mnie to dno. panie czarku, proszę się nie przejmować. ciechanów to specyficzne miasto i specyficzni ludzie, jak coś sie komuś uda to zaraz chcą zniszczyć obelgami i pomówieniami (żeby nie miał za dobrze). kretynizm i wrodzone krytykanctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.12.05, 23:15 Ale jestes burak czlowieku jak takie rzeczy piszesz. jak nie znasz calej sprawy to sie nie wypowiadaj kto to zrobil i ze to Moleda. Jetes burakiem. A propos prosze sie nie podpisywac moim nickiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.12.05, 23:22 Jeszcze jedno... naucz sie buraku pisac bo pisze sie straŻ a w ogole "socjaln" to juz nie mam pojecia o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORMALNY Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.viknet.pl 26.11.05, 12:25 PANIE CZARKU znam Pana b.dobrze, jest Pan dobrym, inteligentnYm. porządnym człowiekiem. Wiem dobrze, że to co tutaj piszą dwie a może jedna i ta sama osoba, jest zwykłym kłamstwem. Niech Pan tego nie bierze do serce i robi profesjonalnie to co do tej pory, czyli wykonuje swój zawód renera piłki nożnej i nauczyciela. Oni tak piszą ponieważ Panu zazdroszczą, sami nic nie osiągneli a w nich jest tylko nienawiść i chęć dokopania każdemu kto coś sobą reprezentuje. Oni to mali i prymitywni ludzie. Czytając większość tekstów na ciechanowskim forum dochodzę do przekonania, że wielu tutaj piszących to ludzie, których nic nie interesuje tylko intryga i opluwanie innych. To jest cechą ludzi małych z Ciechanowa. Panie Czarku niech Pan się koncentruje na swojej ciężkiej pracy a ciechanowskie forum omija z daleka. Trzyma kciuki za zwycięstwo Polonii z Arką i gratuluję zwycięstwa z Jagielonią w PP 3-0. Jedna rada jeżeli będzie Pan miał okazję to proponuję wyjechać na stałe z Ciechanowa. Tutaj nie ma szans na zmianę w poziomie myślenia--/ Ciechanowski norodek lubi własny smrodek/ POZDRAWIAM TĄ CZĘŚĆ PISZĄCYCH NA FORUM, KTORZY SĄ NORMALNI ! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_ia1 Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw 26.11.05, 22:30 Zgadzam się panie czarku w pełni z normalnym. Święte słowa napisał: "Jedna rada jeżeli będzie Pan miał okazję to proponuję wyjechać na stałe z Ciechanowa." Ja dodam, oby jak najdalej stąd najlepiej gdzieś na syberię albo do czajna. Tu już wystarczająco dużo osób pana nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: *.viknet.pl 27.11.05, 11:41 Myślę, że dyskusja na forum z takimi ludżmi, których dewizą jest zwykła podłość i zazdrość mija się z celem. A wyjechać z Ciechanowa powinien nie tylko Pan Moleda ale wszyscuy ludzie którzy, coś sobą reprezentują i nie chcą czytać i słuchać ludzi, którzy myślą prymitywnie na poziomie magla, szamba.Szkod,że kazdy ciechanowianin, który ma sukces musi być zaraz opluty i wdeptany w błoto. A jak wy byście się czuli gdyby Was z iminia i nazwiska ktoś bez podstaw nazywał tak jak wy to czynicie ???????????? Pomyślcie nad tym nim coś napiszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cezary Moleda trenerem Polonii W-aw IP: 213.199.253.* 28.11.05, 19:35 Znam Pana Czarka od dawna. Zawsze pałał dużym zapałem do sportu, pewnie pod wpływem ojca. Był ambitny i nieraz nadmiar starań przynosił niezamierzone efekty. Sukcesy w pracy trenerskiej przysporzyły mu wielu wrogów. Nie znam wszystkich klubów, które trenował, ale wiem o Mławiance (może dlatego Ciechanów tak go nie lubi?) oraz o asystentowaniu w 2-go ligowej drużynie na Śląsku. Normalnym krokiem jest objęcie wreszcie trenowania klasowej drużyny, w czym życzę mu powodzenia. Swoją drogą mecz z Arką Gdynia niesie pewnie dla Pana Czarka jakieś wspomienia ... Przydałoby się więcej Ciechanowian docenianych poza naszym, powiatowym grajdołkiem. Odpowiedz Link Zgłoś