Gość: ppp IP: 195.117.122.* 07.02.06, 20:06 w radiu mówią o zderzeniu 7 samochodów, wie ktoś więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dżon Re: wypadek pod płońskiem ? IP: *.orange.pl 07.02.06, 21:48 Jechałem i się nadziałem. Z przodu widać było tira, przed Sochocinem stał w poprzek drogi. Ja stanąłem gdzieś 100-200 metrów wcześniej. Tam już 4 samochody były rozbite. Może razem było i 7, nie wiem. Cofnąłem się i do Ciechanowa jechałem przez Bolęcin. W każdym razie młody gostek z panienką walnął w samochód i wbił go pod ciężarówkę. A na lewym poboczu (patrząc od ciechanowa) stał rozbity chyba cienkus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wypadek pod płońskiem ? IP: 213.199.253.* 07.02.06, 23:18 Karambol 7 samochodów. Około 17 chciałam dojechac z Płońska do Ciechanowa. Na skrzyżowaniu z siódemką stał policjant informujący o kompletnej blokadzie i konieczności objazdu. Dojechałam do Ciechanowa ale przez Glinojeck. Nie wiem o której godzinie sytuacja uległa rozładowaniu.Nieuwaga kierowców, zbyt mało rozwagi w trudnych warunkach, byc może brawura i niedostsosowanie prędkości do warunków jazdy i od razu paraliż. Mam nadzieję, że obyło sie bez ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś