06-400c Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 01:11 niestety... w żadnym aspekcie nie jest ciekawą postacią. Jest poprostu głupkiem i życiowym nieudacznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech01 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 12:38 Aby wypowiedzieć się "w temacie" postaci, musiałbym obejrzeć choćby fotkę ... Jak ktoś ma, to niech mi ją podeśle, po obejrzeniu - podyskutuję! Ps. Nie chcę żadnych wiadomości od "ciposzki"! Odpowiedz Link Zgłoś
g_roszek Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 12:43 no i koleś osiągnął co chciał - prowokuje was do myślenia a nie tylko ble,ble... Luzak tak trzymaj. (dla niekumatych: flyguy - luzak) Odpowiedz Link Zgłoś
yoga22 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 17:07 a dla mnie jest to prymityw naszego stulecia, człowiek, który poprzez forum pokazuje swoją prawdziwą twarz a na codzień jest zwykłym szaraczkiem, który dostaje mocno po dupie od społeczeństwa. nie ma na tyle siły aby przeciwstawić się temu prosto w oczy. poprzez atakowanie innych forumowiczów beznadziejnymi tekstami, próbuje się dowartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 17:58 Ciekawa pseudo psychoanaliza - godna absolwenki pułtuskiej uczelni :-)"dostaje mocno po dupie od społeczeństwa" - jakiego społeczeństwa? Tego, które Pani reprezenuje? Gałeczke od radia już Pani urwała żeby RM nikt nie przestawił? Odpowiedz Link Zgłoś
yoga22 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 20:11 absolwentki pułtuskiej uczelni? - a masz coś do absolwentów tej uczelni? znając życie ty nawet nie jesteś jej absolwentem, więc o czym mowa pseudo- studenciku. nie trzeba być psychologiem, żeby wyciągnąć ''jakieś'' wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 20:51 "znając życie" - oj to mało je znasz, "ty nawet nie jesteś jej absolwentem" - normalnie mowę mi odebrało :) To taki "zaszczyt" skończyć to dziadostwo? Czy sukcesem jest "to" skończyć...a właśnie "skończyć" czy jednak czegoś się nauczyć? Ale do kogo te pytania. Mgr. po pułtusku? Nie pewnie licencjat - nie mogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
g_roszek Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 20:57 nie jestem z Ciechanowa zaglądam tu od niedawna ale Luzak jest niezły, wnosi poruszenie - za moderatora mógłby robić - bardziej zaognia :) Odpowiedz Link Zgłoś
06-400c Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 12.03.06, 20:32 A skąd jesteś? Jaki jest powód tego, że zaglądasz na forum naszego miasta skoro nie jesteś z nim związany? Odpowiedz Link Zgłoś
g_roszek Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 20:59 a tak na marginesie o co chodzi z tym pułtuskiem? co tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
andpiech Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 21:17 Jaki jest Flyguy każdy widzi. O tym nie ma co dyskutować. Jad dla jadu. Tylko zaczepki i żadnych przemyśleń. Zawsze przeciw, zawsze krytyka, zawsze na anty. Gdyby ktoś wymyślił post że Flyguy jest super, ok, i w ogóle naj, to nawet wtedy napisałby że się k...wa nie znacie, że nie macie pojęcia itd. Prowokator z sukcesami (w dziedzinie prowokacji). Odpowiedz Link Zgłoś
dyletantka Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 22:12 cokolwiek go gryzie, musi cierpieć na niestrawność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 22:42 Tak wieszajcie na mnie "psy" jesteście tak "nieciekawi" :-) potraficie gnoić tylko wg was "mniejszych" a co robicie dla własnej społeczności(nie tej co propaguje ... ot tu skleroza się ujawniła a... już wiem yoga22)? NIC Konfrontacja was przerasta: tylko narzekać potraficie. Pokolenie internetu podobno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoga22 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 23:13 nie wiem czy zauważyłeś, że nigdy nie narzekam tylko stwierdzam fakty, które mogę udowodnić konkretnymi przykładami, natomiast twoje wypowiedzi są baaaardzo chaotyczne. bardzo często piszesz, że ''ktoś '' nie odpowiedział sensownie na twoje zarzuty, że ''ktoś ''nie zrozumiał Twojej wypowiedzi, a odpowiedz mi na pytanie, czy zrozumiał byś tekst napisany w sposób, który krzyczy na odległość: ''piszę dużo ale tak naprawdę sam nie wiem co piszę i nie wiem o co mi tak wogóle chodzi ''. Twój sposób wypowiedzi jest na poziomie przedszkolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 23:30 wypowiedź mało sensowna skróc to wszyskto i powiedz co cię boli? A boli bo to da się wyczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
andpiech Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 11.03.06, 23:35 Yoga22 odpuść. NIE ZROZUMIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
06-400c Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 12.03.06, 20:36 flyguy jest bardzo przewidywalnym maluczkim człowieczkiem. w zasadzie ma dwa rodzaje zachowań: albo trolluje albo siedzi cichutko jak myszka bo temat jest dla niego za głęboki. Gdy będziesz pisał "po myśli" tego kmiotka to będzie zapraszał cie na piwo. Gdy coś mu się nie spodoba będzie chciał aby mówić do niego per Pan ( Pan flyguy) Czasmi napisze coś o blyskaniu... zapyta czy chciałeś zabłysnąć etc. Reasumując to jest jakiś głupek :). pozdrowionka dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 12.03.06, 20:34 czemu na tym forum ciągle ktoś, komuś ubliża i dokucza? Słowo daję! Jak dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
paproh Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 12.03.06, 21:43 Orszagh powiedziałby: "ludzkie szambo" Odpowiedz Link Zgłoś
g_roszek Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 13.03.06, 10:11 powodzenia [Luzak nie przejmuj się:)]www.cfaniacy.com/pko/tswr.html Odpowiedz Link Zgłoś
06-400c Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 13.03.06, 10:40 A skąd jesteś? Jaki jest powód tego, że zaglądasz na forum naszego miasta skoro nie jesteś z nim związany? Odpowiedz Link Zgłoś
onken Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 13.03.06, 11:01 kilka określeńk które idealnie pasują do latającego pedała: TROLL - W slangu użytkowników Internetu określenie osoby, która przeszkadza innym użykownikom grup usenetowych, forów i list dyskusyjnych. FRUSTRAT- frustracja - stan przykrego napięcia emocjonalnego występujący u kogoś na skutek niemożności zaspokojenia jakiejś potrzeby, osiągnięcia celu. GŁUPEK- o człowieku zachowującym się niepoważnie, ośmieszającym się; błazen Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 16.03.06, 22:41 słownik polski, wyrazów obcych, encyklopedię, słownik wyrazów bliskozacznych masz opanowany - czy to online czy nie ale masz :) jednak poucz się angielskiego bo tu akurat: nie bardzo....są braki i to znaczne. Jednak myślę że nie o to chodzi - jak w przedszkolu: jurek - ogórek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko1980 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 13.03.06, 12:19 Z tego co zauważyłem to jest on bardziej popularny od naszego Prezydenta Miasta Waldemara W. Po prostu wszedzie go pełno ......... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.g1 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 13.03.06, 12:54 ja go bym porownal do Pana, który tak mocno sie udziela w tym filmie (ten Pan z szelkami:)) www.maxior.pl/?p=index&id=10118&8 Odpowiedz Link Zgłoś
ciech01 Re: Flyguy71 - ciekawa postac... 13.03.06, 20:04 "Flyguy71 - ciekawa postać" - pewnie, że tak! Wzbudza zainteresowanie i zmusza do myślenia oraz wymiany pogladów, szkoda, że w wykonaniu niektórych - płytkich i wulgarnych. Odpowiedz Link Zgłoś