Dodaj do ulubionych

Puchatek wymięka

02.09.06, 21:01
Czemu przy moich konstruktywnych odpowiedziach vel ripostach nie ma twojej
reakcji...czyżby tylko chęć bycia na forum? Poruszasz temat - rozwijasz
(jeśli idzie po twojej myśli) - a jak dostajesz kopa to milkniesz... nie
podejmujesz dyskusji. Zachowujesz się jak...
Obserwuj wątek
    • phk1 Re: Puchatek wymięka 02.09.06, 21:19
      [phk1] no nieżle ci wyszło ,ZA PUCHATKA RAZ JESZCZE DZIęKI I zabieram się do
      roboty, więc podaj tematy,daty,,bo może opuściłem cię i czujesz samotność bycia
      sam ze sobą,ale skoro tęskniśz za mną to odpiszę ci no w ciągu 72 godzin?.Pasi
      ci? czy ty wiesz ilu mi dokopuje bo nie jestenm z
      wybiórczej,po,sld,psl,up,ud,uw,sdpl,ortodosyjnychliberałach,... i innej stonki z
      lewej strony?
      .cieflyguy71 napisał:

> Czemu przy moich konstruktywnych odpowiedziach vel ripostach nie ma twojej
      > reakcji...czyżby tylko chęć bycia na forum? Poruszasz temat - rozwijasz
      > (jeśli idzie po twojej myśli) - a jak dostajesz kopa to milkniesz... nie
      > podejmujesz dyskusji. Zachowujesz się jak...
    • phk1 Re: Puchatek wymięka 02.09.06, 21:32
      [phk1] znajdę ci kilkanaście moich postów które kończą dyskusję jakby nie można
      było nic dodać nic ująć nawet i ty wymiękasz wtedy ,a warto mówić bo i lepiej
      mówić niż po mordzie się okładać i z karabinami chodzić po miescie.masz więcej
      czasu to poczytaj,tak jak ja dziś weszłem na forum OLSZTYNA bo temat-news
      ciekawy dla wybiórczej by dokopać pośrednio tym z ps/lpr/samo-4RP o urzedniku od
      świateł drogowych jaka to mu się krzywda stała postów dziesiątki,ale i kolejne
      dziesiątki NEGATYWNYCH o niejakiej LIDII STARON tylko dlatego,że z PO to cisza
      WIELKA W WYBIORCZEJ ,a jak z LPR to i europoseł na fali bo dokopał GIERTYCHOWI i
      zgnoił kolegów swoich z którymi doszedł do splendoru i zaszczytów.
      • flyguy71 Re: Puchatek wymięka 02.09.06, 21:46
        skup się na jednym temacie a nie rozdrabniasz się - ciągnij temat i bądź
        konsekwentny - myślisz że błyszczysz? lipa. Dopracuj się.
        • phk1 Re: Puchatek wymięka 02.09.06, 22:24
          [PHK1] napisałeś raz 2 raz 4 wiersze w tym temacie i wielu innych,więc napisz
          więcej wierszy bym miał pole do dyskursu z tobą.GłUPEK,DEBIL,.... to o tobie
          świadczy ta mowa więc rozwiń się na kolejne wierszyki.Na takich prowokatorów jak
          ty,widzisz to tylko ja ci odpisuję bo inni to olewają ,a ja ci dotrzymuję
          towarzystwa więc sznuj mnie choć trocę i nie wyzywaj
          • flyguy71 Re: Puchatek wymięka 08.09.06, 21:34
            tzw. "inni" już dawno wymiękli (lub mieli wakacje - ale wrócą do szkół i
            zacznie się mądrzenie) a z tymi co mogę podyskutować to robię na prywatnych
            forach a nie eksponuję swoją "osobowość".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka