Dodaj do ulubionych

Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratusza!

04.01.07, 20:13
Namierzyły go urzędniczki. Jest podobno pracownikiem ratusza. W swym
bezwstydnym procederze posługuje się lusterkiem którym operuje z sąsiednich
kabin.
Czy ktoś słyszał coś więcej o tej bulwersującej sprawie?
Obserwuj wątek
    • nie.gej Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 04.01.07, 20:18
      a trzeba by sprawdzic czy są tam pracownicy samoobryny bo jeżeli tak to krąg
      poszukiwań się zacieśnia ;p
      • hiob102 Popatrz na lewo i prawo zanim nalejesz w PiSuar. 11.01.07, 14:59
        Trwa śledztwo, które ma ustalić kim jest ów lubieżnik, który gapi się na ciebie
        jak ty lejesz w PiSuar. Mieszkańcy Ciechanowa wystosowali w tej sprawie PiSmo do
        ministra Zioby, który na najbliższej konferencji prasowej wPiSze lubieżnika na
        listę wrogów IV RP. Pod gmachem ciechanowskiego ratusza gromadzą się tłumy
        rozgorączkowanych słuchaczy Radia Maryja, którzy wznoszą ewangeliczne hasło
        "wPiSdu z lubieżnikiem". To największy kryzys w dziejach grodu nad Łydynią.
        • phk1 Re: Popatrz na lewo i prawo zanim nalejesz w PiSu 12.01.07, 15:17
          [phk1] Sledztwo zostało umorzone PO układach towarzysko-POlitycznych,gdyż
          okazało się kanałami nie POtwiedzonymi ,ze jest to osoba o dość
          liberalno-lewiackich POglądach więc przyniosło by to miastu nie POwetowaną
          stratę na wizerunku w odbiorze medialnym i POsmiewiskiem na skalę POlski.
          Zeby zarzegnać nawet manifestacje 'moherowych pań i beretów'w tak teraz napietej
          sytuacji POlityczno-sPOłecznej radni uPOmnieli społeczeństwo o niestosowności
          takich zachowań POd oknami ratusza,Dlatego też delegacja rady POwiatu udała się
          w POdróż POciągiem POspiesznym do ministra ZIOBRY by list POtraktował jako nie
          do końca przemyslany i PrOwokacyjny grupki osób ze nie trzymającej władzy ze
          stowarzyszenia nieprzychylnego władzom miasta.PO godzinie negocjacji w
          ministerstwie POzytywnie załatwiono sprawę ,a nawet POłowa radnych POwiatowych
          została przyjęta w POczet członków PiSu.Z tą tak smutną wiadomością POwrót
          okazał się nad wyraz sympatyczny,radni nie PObili się,ale nie wiadomo jak kryzys
          władzy przyjmą mieszkańcy mista w tak POdzielonej radzie na POłowę.
          • inzynier_skrzypek Re: Popatrz na lewo i prawo zanim nalejesz w PiSu 15.01.07, 09:01
            Za długie, za nudne, nie śmieszne, wtórne. Rozumek się jeszcze bardziej
            skurczył?
    • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 04.01.07, 20:28
      [phk1] a jak robi zdjęcia to dla TVNu i Polsatu i odgłosy dla radia TOK FM,to
      wstyd na całą Polske-::::)))))))
      PS. głupszego wątku nikt do tej port nie wymyślił na tym forum,iżby by pod
      bokiem władzy POzytywnie zakręconej takie POzycje ktoś oglądał,a władze miasta
      10m od tego miejsca nie POmyślały by niereagować PO myśli molestowanych -:)
    • szklo.kontaktowe Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 04.01.07, 22:09
      Wiem, że brzmi to głupio. Ale facet grasuje. Zapytajcie miejskich urzędniczek
      na które padł blady strach. I urzędników - bo tak do końca nie wiadomo co
      podglądacza-lubieżnika najbardziej interesuje i rajcuje. I nie jest to sprawa
      politki tylko jakiejś dewiacji.
      • woophy Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 04.01.07, 22:19
        To w ratuszu są koedukacyjne toalety?
      • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 05.01.07, 17:58
        [phk1]A jeśli terorysta lubieżnik zaatakuje nasze władze rozpinając POły
        płaszcza i szpady?
        W ogóle UM ma jakiś monitoring wewnętrzny przed ochroną mocniejszych wrażeń?
        A to w tym starym czy nowym budynku on taki sPOglądajacy jest?
        • tomek99891 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 06.01.07, 19:45
          Witam Cię PucHatKu. Myślę, że się mylisz! Uśmiałem się jak nigdy, i z tematu i
          Waszych odpowiedzi. SZCZERZE POZDRAWIAM!!!
          • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 07.01.07, 11:48
            [phk1-tomek] miło mi,że Ci się podobał temacik i moje pisanie bo ostatnio
            pisałeś mi o moim jadzie,a to raczej zawsze coś do wyboru z
            ironii,cynizmu,kpiny,żartu,zbitki słów,ale nie ja go zainicjowałem wyjątkowo-:).
            Sami sobie winni w tym ratuszu bo nie wprowadzili do końca ISO9000 w podpunkcie
            PrOcedury zachowań w toalecie dla POdglądaczy.
            POspieszyli się z przejrzystym ratuszem do granic absurdu.
            Zatrudnili wolontariuszy ciekawskich świata lokalnej POlityki -:))
            Pozdrawiam
    • szklo.kontaktowe Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 08.01.07, 07:00
      Haniebny proceder miał miejsce w nowej części urzędu. A miłośnikiem
      błyszczących w odbitym świetle organów jest podobno wieloletni choć młody
      wiekiem pracownik. Info dla pkh i innych: nie jest chyba związany z
      ugrupowaniami politycznymi. Tak jak ten wątek. Nie rozumiem dlaczego go
      upolityczniacie.
      • qwertyuiop53 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 08.01.07, 07:32
        No ja też słyszałem o tym incydencie!Niezły "numerek" z tego kolesia. Ale żeby
        swoje koleżanki z pracy podglądać....fe-nieładnie!Żeby jeszcze jakieś "obce" to
        rozumiem...choć może ten gościu żeby popatrzeć na intymne sfery to musi kogoś
        choć trochę znać-wtedy pewnie grzechu nie ma!! To podobnie jak w sytuacji, że
        aby iść z nieznajomą dziewczyną do łóżka to trzeba z nią najpierw pochodzić z
        pół godziny za rękę-wtedy dopiero można "dogłębniej" się poznać! A tak na
        marginesie-ciekawe co na to jego żona (o ile ją jeszcze posiada?)?
        • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 08.01.07, 07:40
          [phk1-szkło.kont] osobiście czasami lepiej się coś komentuje w kontekście
          politycznym,inni lubią na okrągło kontekst seksualny w swoim mówieniu.A do szkła
          kontaktowego to wszyscy tylko politycznie piszą i mówią-:).
          To złapali go na tym podgladaniu? Może żartował tylko i nic nie widział skoro
          tyle czasu tam pracuje? Jak się tłumaczył?
          • szklo.kontaktowe Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 08.01.07, 22:26
            Jeszcze się nie tłumaczył ale w ratuszu wrze jak w ulu. Bzzzz. Bzzzzz.
            Lubieżnik-zboczek nadal pracuje i ma się dobrze. Cały czas uśmiechnięty od ucha
            do ucha.
            • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 12.01.07, 07:05
              [phk1-SZKLO] PITAgoras z Sedesu
              To w końcu wiadomo z nazwiska i imienia?
              jesli wiadomo że młody, ale że i stary-:)?
    • szklo.kontaktowe Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 08.01.07, 22:39
      Urzędniczki znalazły już sposób na obronę wizerunku swoich lśniących sromów.
      Zamykają toalety przed wejściem na "siusiu" albo "kupkę".
      • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 08.01.07, 22:45
        [phk1] no to już nie wiem teraz kto w ratuszu z Samoobrony, a kto z Wyborczej.
        Szkło rozjaśnij nam krajobraz w ratuszu w takim razie-:)
        • nadubowiec_rydzykant Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 10.01.07, 06:50
          Byłem wczoraj w urzędzie miejskim ale toalety są pozamykane na klucz. może to w
          związku z tą sprawą? bądź co bądź w ratuszach w warszawie, poznaniu, wrocławiu
          i nawet mławie toalety są dostępne dla petentów
          • qwertyuiop53 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 10.01.07, 07:57
            No to wszystko przez tego podglądacza-lubieżnika!!! A bidny petent Urzędu
            Miasta nie ma gdzie załatwić potrzeby fizjologicznej!! Pewnie przez to petenci
            będą musieli korzystać z toalet sąsiedniego WUP-u i Delegatury Urzędu
            Marszałkowskiego. Patrzcie ludziska do czego to może doprowadzić ludzka
            lubieżna ciekawość.....do wędrówek ludów w poszukiwaniu wolnego WC....
            • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 10.01.07, 11:16
              [PHK1] POważne sprawy doczekają się realizacji w kolejnej interPOlacji POradnego
              przedstawiciela może nawet i nie OPozycyjnego radnego,bo PrOblem dotyczy bez
              wzgledu na OPcję POlityczną każdego POtenta.PO nekrologach kolejny zgryz do
              rozwiązania drogami nie dyPlOmatycznymi naszej dzielnej władzy -:)
    • v666.666v Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 11.01.07, 07:34
      wymyślmy ksywki dla lubieżnika. moje propo:
      1. wojownik klozetu
      2. zwierciadełko-sromidełko
      3. WC-oczko
      4. Pan Kabina
      5. Daily Mirror
      :)wymyśajcie!
      • qwertyuiop53 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 11.01.07, 14:27
        -Sromopodglądacz;
        -Wpisduzwierciadełkowiec
        • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 11.01.07, 14:56
          [phk1] /WC-PO/
          Wiecie Co-Przestaję Obserwować-:)
          • szklo.kontaktowe Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 12.01.07, 06:55
            Lupa-kupa
            Sromoskop
            • szklo.kontaktowe Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 12.01.07, 07:01
              j jeszcze:
              MOCZOWSTRZYMYWACZ
              • dupencjusz Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 12.01.07, 22:06
                Kupa debili. Taki prosty wątek a wy bedziecie do usranej smierci go drazyc
                nawet probujac uzywac watkow politycznych.
                • flyguy71 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 12.01.07, 22:11
                  Brawo odkryłeś kwadraturę koła - chwali ci się to. Tak samo jak nick - uważaj
                  musisz częściej prowokować bo cię w Ciechanowie nie zauważą :-) Debil to za
                  mało musisz walnąć coś takiego, żeby skasowali twój post. Wtedy na tym forum
                  urastasz to miana guru, lub mistrza
                  • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 14.01.07, 18:57
                    [phk1-flyguy] Jest jeszcze jedna dość szokująca teoria dotycząca
                    PITAgorasa z Sedesu - może jest Transwestytą -:))
                    ps.WITAJ dawno Cię nie było,muszę Cię trochę wypromować bo coś czuję,że w inny
                    NICK wpadłeś? albo zdrówko nie takie? albo czujesz się zapomniany?
                    • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 17.01.07, 19:42
                      [phk1] temat wydawał się dość głupawy i prowokujący do pisania śmiesznych
                      tekstów bo tak mi się wydawało,ale okazuje się,że moje ironiczne,smieszne
                      pisanie to nic jeszcze , bo życie pisze kolejne scenariusze.W jeszcze w głupszym
                      temaci'wysyłanie smsów przez PiSiaka' gdzies tam w innym łódzkim ratuszu.
                      Stracił stanowisko bo pisał smsy a traktował to tylko jako żart?
                      PiS wyrzucił człowieka , a PO co zrobi u nas ,jeśli to prawda w Ciechanowie?
                • szklo.kontaktowe Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 15.01.07, 09:20
                  Daj spokój Dupencjuszu. Sam zaczynasz wpis od słowa "kupa". A poza tym ten
                  login. No, no - brawo!
                  • qwertyuiop53 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 15.01.07, 16:44
                    Oj jakie to proste do rozszyfrowania-przecież "gołym okiem" widać (nie
                    potrzeba "szkła kontaktowego!!) że "dupencjusz" to jest właśnie "nasz"
                    słynny "podglądacz-lubieżnik"!!!
                    • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 15.01.07, 17:59
                      [phk1-qwert] Szerloku Holmsie? mógłbyś swój wywód pociągnać ,
                      bo nie rozumiem,JAK NA TO WPADłEś?
                      Masz jakieś niezbite dowody-:)?
                      • szklo.kontaktowe Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 15.01.07, 18:53
                        Qwertyuiop dostrzegł to co ja. Facet który siebie nazywa DUPENCJUSZEM w jednym
                        krótkim wpisie używa słów "kupa" i "usranej". Więc może mieć obsesję taką samą
                        jak podglądacz-lubieżnik. Po angielsku można to by nazwać tytułem pewnej znanej
                        niegdyś piosenki "POSSESSED BY SHIT".
                        Mam rację qwertyuiop???
                        Ale ubaw!
                        lol
                        • qwertyuiop53 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 16.01.07, 07:33
                          Oczywiście że masz rację "szkiełko..."!!!! A w ogóle to już nudzi mnie
                          ten "gó..any" temat!! No ale phk1 to pewnie nadal będzie drążył temat-on
                          pewnie lubi babrać się w tym.....a - nie dokończę! pozdro dla "szkiełka..."-
                          Miecugow
                          • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 16.01.07, 10:08
                            [phk1-qwert] teraz pobawimy się z tobą qwerty
                            1/ brzydkie słowa to twoja domena?
                            2/sprawdz kto ile razy tu pisał i ile różnych zrobiło wpis
                            3/jak sprawia Ci przyjemność wchodzenia na temat ,który Cię nudzi to tylko chyba
                            z mojego powodu by mi coś napisać brzydko ?
                            4/nie masz wielkiego poczucia humoru zapewne?
                            5/ale trzymaj się dzielnie w pisaniu postów bo to tylko forum mało wiarygodne-:)
                            • qwertyuiop53 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 17.01.07, 07:34
                              Ojej, ale mi dowaliłeś...a co do słów-jaki temat takie słownictwo-co robić...
                              ale martwi mnie coś innego-gdzie się podziało twoje POpisywanie się, i POlot
                              PiSarski???
                              • phk1 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 17.01.07, 08:28
                                [phk1-qwert] POsPOglądaj w PiSy,POPiSy i POsPieSz się-:)
                                • qwertyuiop53 Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 17.01.07, 12:44
                                  Chodziło mi o przedostatni twój wpis w tym wątku....a niby do czego mam się
                                  spieszyć,co? a tak na marginesie-nie mam zamiaru porzeglądać twoich innych
                                  wpisów bo zwyczajnie tego nie da się czytać!!! trzym się!
                                  • pszepiurka Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 20.01.07, 23:28
                                    I COפWYJASNILO SIE COSפJA TO CIEKAWA JESTEM CZY DUZE TO LUSTERKO...
                                    • nadubowiec_rydzykant Re: Podglądacz-lubieżnik terroryzuje toalety ratu 21.01.07, 06:00
                                      Wyjaśniło się KTO steruje tym lustereczkiem!
                        • phk1 Re: Miejska legenda 01.02.07, 19:19
                          [phk1] to jest jakieś wytłumaczenie tej miejskiej legendy czy prowokacja?
                          POlicja POwiadomiona,śledztwo w toku,PrOkurator naPiSał jakiś akt oskarżenia?
                          Bo w Anglii szukają złodzieja wielu PiSuarów z PubOw/polsat19.10/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka