jajco13 Re: zwierzeta :) 28.01.07, 00:25 oczywiscie chodzi tu o to aby kazdy z nas wpisal jakie ma zwierzatka w domku- takie chodowlane :)i moze jakie imie nosi wasz ulubieniec :) ja mam akwarium i w nim duuuuzo rybek :)zawsze mialam koty ale jakos tak ostatnio sie ulozylo,ze nie mam zadnego :)ale nadal je uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: zwierzeta :) 28.01.07, 11:39 U moich nóg przy kanapie właśnie leży rudy kundel. Znalazło się toto ponad 2 lata temu. Było zmoknięte, głodne i spragnione. Spał na klatce schodowej i przestraszył moją żonę i córkę jak wracały do domu. Wpuściliśmy go na chwilę, nakarmiliśmy i daliśmy pić. Zjadł, napił się, wszedł do pokoju, położył się na dywanie i.... zasnął :) Miał zostać na próbę na kilka dni więc otrzymał imę ...Demo (od wersji demonstracyjnej)Jest z nami już ponad 2 lata i za nic byśmy go nie zamienili. Odpowiedz Link Zgłoś
mars75 Re: zwierzeta :) 28.01.07, 16:25 Powstalo nowe forum o zwierzakach (poki co glownie o koniach) zalozone przez dwie mlode ciechanowianki. Moze uda sie je rozkrecic i zgrupowac milosnikow ciechanowskich (i nie tylko)zwierzat :) Link ponizej: www.xyva.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: zwierzeta :) 28.01.07, 16:58 A my mamy 13-letniego dobermana bez papierów - ma cukrzycę, ślepnie, ledwo chodzi i jest najbardziej kochanym psem zabójcą - zalizuje wszystkich na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
heineken_pis Re: zwierzeta :) 28.01.07, 17:43 Mam jamniczkę rudą rasy nieczystej , rozpaprana , robi co chce,nawet się obraża jak nie dostanie chipsa.Wabi się Norka. My tu tak sobie gwarzymy a słoninka dla sikorek wisi? Karmniczek może jakowyś na parapecie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: zwierzeta :) 28.01.07, 20:16 A ja mam suczke rasy Welsh Corgi Pembroke Atakuje większość przechodniow I skacze na nich z radości jest najlepsza opiekunką dziecka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: zwierzeta :) 28.01.07, 20:17 A tu link do jej strony www.pembrokecorgi.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: zwierzeta phk1 - : ))) 28.01.07, 20:22 [phk1] coś tam wczesniej pisałem o pani Pieskowej i panu Kocie. Gdyby poohatek miał radość pani ratlerkowej i delikatność pana kocurka,to nie byłby misiem-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: zwierzeta phk1 - : ))) 28.01.07, 20:24 [phk1] oba małe móżdzki zostały uratowane od niechybnej śmierci na Smiecinie zimową porą. Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: zwierzeta phk1 - : ))) 29.01.07, 13:53 Oj chwała I wielkie ukłony w twoją stronę Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: zwierzeta :) 28.01.07, 22:27 Ja miałem świetnego zakręconego boksera (twistera). Niestety ktoś go ukradł (no fakt groźny to on nie był). Smutki po stracie psa zacząłem "topić" w akwarium i tak zacząłem od małego 30 litrowego baniaka z niewielką obsadą. Teraz baniak powiekszył sie do 150 L z całkiem ciekawą obsadą, a w niedalekiej przyszłości obok stanie 350 litrowy biotop malawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: zwierzeta :) 28.01.07, 22:29 Guziu ale ty się czaiłeś o ile pamiętam na goldenka. Plany się zmieniły?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: zwierzeta :) 28.01.07, 22:34 Niestety narazie tak.... warunki "czasowe" się zmieniły :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: zwierzeta :) 28.01.07, 22:41 hiehiehie ops literki sie zamienily guciu83 napisał: > p.s. > > Ja ci tu zaraz dam guzia ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
pussycat77 Re: zwierzeta :) 29.01.07, 13:11 Ja jestem szczęśliwą posiadaczką goldenka, a w zasadzie goldenicy :). To najsłodsze stworzenie na świecie. Co rano przychodzi do mojego łóżka, trąca mnie wilgotnym wielkim nochalem i śpiewa, pieśń w stylu: pańciu kochana, czas na spacerek, to grzech tak długo w łóżku sie wylegiwać. Polecam tą rasę, goldeny są wspaniałe, cierpliwe, inteligentne, chętnie się uczą, są bardzo zrównoważone i nie da się ich nie kochać. Guciu żałuj, że się nie zdecydowałeś. Ja na początku tez miałam opory ze względu na rozmiar mojej przyjaciółki, ale teraz nie zamieniłabym jej na żadnego innego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: zwierzeta :) 29.01.07, 13:25 Ale ja absolutnie nie zrezygnowałem z goldusia. W Godenkach jestem poprostu zakochany. To już postanowione! Będę go miał - to poprostu kwestia czasu. Musze mieć odpowiednio dużo czasu (chodzi o pierwsze 2-3 miesiące). Odpowiedz Link Zgłoś
jajco13 Re: zwierzeta :) 30.01.07, 23:46 ja to bym chciala miec rysia :) a kto wie dlaczego ala ma kota??? bo sierotka MArysia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jajco13 Re: zwierzeta :) 07.02.07, 22:59 a kto pamieta taka piosenke? KAZDY MA JAKIEGOS BZIKA,KAZDY JAKIES HOBBY MA A JA W DOMU MAM CHOMIKA KOTA,RYBKI ORAZ PSA :) moze jak tak malo u nas w domach zwierzat to piszcie jakie zwierze chcielibyscie miec i dlaczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieremek Re: zwierzeta :) 09.02.07, 13:02 Marzy mi się jeszcze jeden psiak albo Welsh Corgi Pembroke albo Welsh Corgi Cardigan i kiciurek rasy Maine Coon albo Norweski Lesny. Piękne stworzenia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: 17luty 17.02.07, 08:02 [phk1] trzy dni po ogólno światowych walentynkach mamy dziś dzień niezwykły bo Swiatowy Dzień KOTA Odpowiedz Link Zgłoś