Dodaj do ulubionych

nowa gazeta

IP: 83.15.153.* 20.06.07, 10:51
wlasnie czytam, ze od jutra pojaiw się w ciechanowie kolejna gazeta.
Portal internetowy mają interesujący pod względem grafiki, ale nie tresci -
bo tej na razie brakuje :-) za dużo przedruków z innych miast :-)
robi się ciekawie.
kolejna konkurencja wyrasta :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: nowa gazeta IP: 213.199.253.* 20.06.07, 11:34
      a można prosić o link do ich strony?
      • Gość: gosc Re: nowa gazeta IP: 83.15.153.* 20.06.07, 11:36
        www.ciechanow.naszemiasto.pl
        • phk1 Re: nowa gazeta 20.06.07, 12:23
          [PHK1] ŁOJ,ŁOJ toz to wybiórcza jak mniemam do nas zawitała na stałe znowu?
          Interia.pl dzieciaki z onetu jak to sie pisze i mówi i polsat i eremefy.
          Moze zmienią się moderatorzy dla wywazonych i jednomyslnych opini?
          • Gość: ser Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:35
            Wydawca jest spolka PolskaPresse. Jest m.in. wlascicielem siedzi dziennikow
            lolaklnych i regionalnych, np. Dziennika Baltyckiego, Dziennika Zachodniego i
            dziennika lodzkiego.
            "Nasze Miasto" bedzie mialo zasieg na 8 powiatow, podobnmy do TC.
    • Gość: phk1 Re: nowa gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 17:49
      [phk1] znalazłem jakze aktualny link ,może to dobry prognostyk o lini programowej tej gazety?

www.wiadomosci24.pl/artykul/bitwa_ujazdowska_czyli_propaganda_kontra_propaganda_31358.html
    • Gość: jurgen wolf Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:04
      A czy ewentualne pytanie o większościowy kapitał niemiecki wydawnictwa mogłoby
      być równoznaczne z ocieraniem się o polski nacjonalizm? Chyba nie?
    • Gość: phk1 Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 07:38
      [phk1] ładne kolorki,dziennikarki dwie miejscowe,czy one bidulki dadzą radę wymieść te stare złogi gierkowskie ;-)?
      forum internetowe mało przyjazne i czytelne z logowaniem się.
      Gucio może spać spokojnie.
      PS.Czas Ciechanowa ma to swoje forum juz czynne?
      Czy forum CC przeżyło cyberatak czy policja zarekwirowała wpisy PucHatka ;-)
      • Gość: gosc Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: 83.15.153.* 21.06.07, 14:46
        rzeczywiscie layout calkiem nowoczesny i odmienny od ciechanowskiego :)
        z ciekawszych rzeczy - material o cenach gruntow.
        • Gość: gdr Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: 217.153.123.* 21.06.07, 17:57
          czytał ktoś tą gazetę?? bo ja jej jeszcze w rękach nie miałam
          • phk1 Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh 21.06.07, 19:13
            [phk1] kosztuje 1,8zł może w promocji na początku? troche podobny do DZIENNIKA,
            tekst o zameczku ciechanowskim wg edyty szewczyk,sport wg waldi nicmana.
            Motogratka-wkładka,tele-wkładka z bajką na DVD
            • Gość: m Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: 212.160.172.* 21.06.07, 20:43
              Treść tylko przejrzałem na razie, ale wydanie świetne - dobrej jakości papier,
              wyraźne, kolorowe fotografie. Od razu walą z grubej rury - dołączane gadżety.
              • Gość: phk1 Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:57
                [phk1-M] gruba rura ? niejaki Putin ma na to licencję w sprawie ropy.
                Bez przesadyzmu
                • Gość: m Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: 212.160.172.* 21.06.07, 21:26
                  W porównaniu z CC czy TC to i tak trochę inna jakość ;)
                  • Gość: phk1 Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:43
                    [phk1] GRUBA RURA /M / Ty o gadzetach ? a ja o ostrości - NIEZROZUMIENIE ,
                    jak to Polacy ;-)
                    • Gość: gosc Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: *.eranet.pl 21.06.07, 23:18
                      fakt, na rynku prasy ciechanowskiej pojawila sie zuepelnie nowa jakosc, co
                      prawda "bezplciowa" artykulowo, ale zawsze to cos innego :)
                      • Gość: m Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:15
                        Fakt, nad artykułami powinni jeszcze popracować, np. temat z pierwszej strony całkowicie nietrafiony (kobita z harmonijką ;0 )
                        • Gość: gosc Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: 83.15.153.* 22.06.07, 11:56
                          Dokładnie tak :-)
                          A i dalej nie jest lepiej.
                          Ciechanowskie tematy "odświeżane". Inne gazety pisały już o nich kilkanaście
                          razy. Rozumiem, ze do pierwszych numerów artykuły powstają znacznie wcześniej,
                          ale dla zachęty powinien się znaleźć artykuł typu "tylko u nas" - cos
                          specjalnego i zachęcajacego do siegnięcia po następne numery.
                          Tymczasem jedyne co zachęca do sięgnięcia po gazetę jest jej nowoczesny wygląd,
                          grafika. Zupełnie niespotykana na ciechanowskim rynku.
                          • Gość: phk1 Re: nowa gazeta jest przy herbatce pu-erh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 18:09
                            [phk1] dla ciekawskich troche o tym "projekcie" z nowomowy 21wiecznej.
                            Zdanie bizneswoman z gadzinowej gazety zwanej wybiórcza w 21wieku

wirtualnemedia.pl/document,,2110973,Rapaczynska_Nie_rozumiem_koncepcji_projektu_Polskapresse.html
    • Gość: ms18 Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:16
      Nie jest tak źle :) Na szczęście nie ma artykułów o tym co słychać w szkole społecznej, nie ma o akcji dokarmiania ptaszków i nie ma felietonów na ostatniej stronie :) Za to bardzo przejrzyste strony sportowe, dość ciekawe tematy. Tak trzymać!

A z innych jak najbardziej życzliwych rad - ciekawsze artykuły na pierwszą stronę i jeszcze trochę więcej o Ciechanowie.

• phk1 Re: nowa gazeta 23.06.07, 16:10
      [phk1] ciekawe ,że byli juz tacy co zdołali wcześniej wyniuchać temat nowej gazety.Była jakaś reklama gdzieś?
      Forum i temat czytania Bibli pierwsze wpisy z 19czerwca z ich wydrukowaniem na drugiej stronie ,a nakład w kioskach 21czerwca.
      Autentyczni internauci czy manipulacja ?

Baltazar (gość) 2007-06-19 12:22 Nie sądzę by ta akcja jakoś wybitnie podniosła zainteresowanie Biblią, ale pomysł maratonu jest...
      Mireczka (gość) 2007-06-19 11:59 Nietypowa impreza ale ciekawa. Fajnie, że czytają też Stary Testament. Jeśli już ktoś czyta Biblię...
      Marek (gość) 2007-06-19 06:17 Organizatoroum Ciechanowskiego Maratonu biblijnego należą się ogromne brawa. Skoordynowanie takiej...
      • Gość: dd Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 17:28
        Odpowiedz bardzo prosta. Sa to wypowiedzi komentujace tekst zamieszczony na
        portalu NaszeMiasto.pl, a nie artykul w gazecie. Tekst pojawil sie przed
        poprzednia niedziela, jako inf., ze przyjedzie Struzik. O tyle, tez mi
        filozofia...
        • Gość: PHK1 Re: nowa gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 18:25
          [PHK1-DD] faktycznie niszowy to i ten tekst,ze trzeba by miec farta by tam trafic.Myślałem ,że istnieje powazne forum naszemiasto.pl a tam setki wpisów o Ciechanowie z przed wielu miesięcy.
          Nikt sie nie chwalił tym adresem by PucHatKi tam nie szalały ;-).
          Nawet Guciowy sie wystaraszył i z logowania zrezygnował bo konkurencyjny portal wchodzi.
          To forum raczej zniechęca do pisania i zaglądania tam.
          Nawet miasta Ciechanów nie uwzglednili administratorzy forum.
          Wejscie mało przebojowe w tym fragmencie.
    • phk1 Re: NM- wybiórczy komentarz 24.06.07, 20:50
      [PHK1]
      -w tekście o kąpieliskach Ciechanów ma KRUBIN i SOŃSKA oceniane jako kapiel czysta i brak informacji o wodzie.Czy to dwa rózne czy to samo?
      -w tekscie o ciechanowskim zamku pani ES zabrakło dobrej woli napisania ciepłego słowa o internautach z tego forum jak i nieczynnego juz w czasie ciechanowa,a warto sprawdzić datę pierwszego wpisu,ze media drukowane to cieniasy i same z siebie by nie tknęły tematu
      -mój ulubiony temat policja drogowa - wielkie zdjecie czterech opasłych struzów prawa przy fotoradarze,niedługo trzeba będzie im cięzarówki kupowac do jazdy.
      -małe piwko polecam szczególnie z ciechanowskiemu browarowi
      • Gość: reklamiarz forum ciechanow.naszemiasto.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:59
        www.ciechanow.naszemiasto.pl/forum/10875.html
      • Gość: reklamiarz reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:00
        • Gość: PHK1 Re: reklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:27
          [PHK1] szczególnie FINKA dała popis i do wiwatu na forum tej gazety
          ,że drażni ją kostka brukowa przed domkami jednorodzinnymi.
          A mnie drazni tekst bo go nie rozumiem.
          Proszę reklamiarza o jakiś opis dla mnie mysli i sentencji bruum.............31.01.07, 13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"
          marekzalewski0.. 23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
          szyperski.marek...16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
          guciu83...........22.05.07,20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1.
          • Gość: reklamiarz Re: reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:49
            jaki opis?czego?z kim?po co?
          • Gość: phk1 Re: reklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:53
            [phk1] reklamiarzu taki tekst z forum przesdrukowany był niejakiej FINKI

[PHK1] szczególnie FINKA dała popis i do wiwatu na forum tej gazety
            ,że drażni ją kostka brukowa przed domkami jednorodzinnymi.
            A mnie drazni tekst bo go nie rozumiem.
            Proszę reklamiarza o jakiś opis dla mnie mysli tej osoby
            A i forum jest BEZNADZIEJNE GRAFICZNIE ,małe literki,podkreślenia ,niepodoba mi się jedno z gorszych grafik
    • Gość: phk1 Re: nowa gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:34
      [phk1] no i mógłbym sie podszyć pod ten nick i w tej gazecie to wrzucić do osądu publicznego o mądrych inaczej

"Katownia PO.
      Autor: inzynier_skrzypek
      Data: 17.07.07, 08:01
      Rozmowa "na tematy historyczno-polityczne" z cierpiącym na pisdogłowie nie ma
      sensu, bo za chwilę będzie można przeczytać, że była to katownia PO."
      • Gość: reklamiarz Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:07
        jakie podszywanie się? pod kogo? Co mam tłumaczyć?
        • Gość: real Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 08:21
          Oj reklamiarzu! Nie wdawaj się w polemiki z phk1. Przecież to kosmita. A ty
          jakiś nerwowy. Upał, upał i jeszcze raz upał...
          • Gość: reklamiarz Re: nowa gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:40
            już jutro w kioskach nowy numer NASZEGO MIASTA... w numerze:

- Czy Ciechanowski szpital zostanie zamknięty?

- Zmiany w prawie jazdy

- Dlaczego nie będzie Centrum Powiadamiania Ratunkowego?

czytaj NASZE MIASTO CIECHANÓW
            • Gość: xtg Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:17
              Wszystkie inne tygodniki już o tym pisały: i TC i EC i CC. Popracujcie nad
              aktualnością
              • Gość: olo Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:38
                I popracujcie nad jakoscia tekstow. W pisaniu banialukow i bledach jak na razie
                jestescie najlepsi. Nie zapomne tej fotki rzekomej laweczki w parku w
                Opinogorze :)
                Nie wspomne, ze tekst o "ciechanowskich ratownikach" dotyczyl Pultuska :)
                Szate graficzna macie super, poziom merytoryczny tekstow (z malymi wyjatkami)
                beznadziejny. No i nie bardzo wiem do kogo ta gazeta jest adresowana.
                • Gość: reklamiarz Re: nowa gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:00
                  Silne lobby ciechanowskich dziennikarzy działa. Oby tak dalej. Gratulacje dla
                  redaktorów z EC i TC. Zadawajcie więcej pytań rozmówcom i kierujcie swoje teksty
                  do ludzi, a nie urzędników.
                  • Gość: olo Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:47
                    Witaj Macku,
                    nie jestem ciechanowskim dziennikarzem.
                    Po prostu troche znam nasze miasto i dlatego trudno mi przejsc nad bzdurami,
                    ktore wypisujecie. Slynne meble w Opinogorze, rzekome dwa kapielska na
                    Krubinie :), rzekome tlumy ktore "codziennie" modla sie w miejscu w ktorym ma
                    stanac pomnik JP2, rzekomo autorstwa Marka Zalewskiego pomnik Z. Krasinskiego w
                    Opinogorze, itd...
                    Odnies sie prosze do tych spraw. Czy nie mam racji?
                    • magik1985 Re: nowa gazeta 26.07.07, 14:39
                      Szanowny OLO!(i znów niezidentyfikowany nick)

rzeczywiście błędy są porażające. Dorzuć jeszcze literówki, błędy ortograficzne,
                      stylistyczne i parę uwag odnośnie robienia zdjęć. Na pewno dyskusja będzie
                      rzeczowa. Gazeta kierowana jest do ludzi mieszkających w kilku okolicznych
                      powiatach (co zresztą widać na pasku pod Logiem gazety). Zachęcam Cię jednak do
                      czytania tych "bzdur". Zapewne inne gazety ich nie popełniają, więc nie ma czego
                      w nich czytać.
                      • Gość: olo Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 15:14
                        Nie Odwracaj prosze kota ogonem. Nie chodzi mi o literowki, bledy stylistyczne
                        czy ortograficzne.
                        Chodzi mi wylacznie o bledy merytoryczne. Gratuluje, ze dzieki dzisiejszemu
                        wydaniu Naszego Miasta udalo sie Wam zrobic to co nie udalo sie przez tyle lat
                        wladzom samorzadowym - utowrzyliscie Liceum Ogolnoksztalcace w Regiminie. Mozna
                        zapytac gdzie sie miesci? :)
                        Pozdrawiam Macku
                        • magik1985 Re: nowa gazeta 26.07.07, 15:22
                          Przez 28 lat działalności TC nie popełniło żadnego błędu. EXTRA przez 3 lata też
                          nie zrobiło błędu. O Czasie Ciechanowa nie wspomnę. A błąd w opisie przy zdjeciu
                          dziewczyny zrobiłem ja osobiście. Na poprawki było za późno. Dziękuję za uwagi,
                          zostaną rozpatrzone. Postaramy się unikać błędów.

Pozdrawiam (miejsce na imię)
                          • phk1 Re: gazety 26.07.07, 16:10
                            [phk1] oświadczam ,ze nie jestem autorem wszystkich błędów z ostatniego roku w każdej z gazet,mogę być dumny ,że to ze mnie czerpią wszyscy natchnienie ;-)))
                          • Gość: olo Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:21
                            Mam na imie Aleksander.
                            Na serio dobrze zycze kazdej gazecie w Ciechanowie, bo wzbogaca to rynek
                            prasowy i kreuje konkurencje.
                            Musicie po prostu bardziej uwazac.
                            Pozdrawiam
                            • magik1985 Re: nowa gazeta 26.07.07, 21:44
                              Każdy musi uważać. Młodzi tym bardziej ;)

Dziękuję i również pozdrawiam
                              • Gość: olo Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:26
                                Macku - czy moge zadac pewne pytanie? Dlaczego Odszedles z Czasu Ciechanowa?
                                Teraz to juz zupenie nic w tej gazecie nie ma oprocz calej masy zdjec i tytulow
                                pisanych czcionka "72" :)
                                • magik1985 Re: nowa gazeta 27.07.07, 21:02
                                  Gość portalu: olo napisał(a):
                                  Dlaczego Odszedles z Czasu Ciechanowa?
                                  > Teraz to juz zupenie nic w tej gazecie nie ma oprocz calej masy zdjec i
                                  tytulow
                                  >
                                  > pisanych czcionka "72" :)

bez przesady...poza tym nie mam zamiaru się tłumaczyć powodów decyzji...
                                  przecież "ludzie wiedzą lepiej"... tym bardziej, że, wybacz, ale cię nie znam,
                                  więc chyba sam rozumiesz niezręczność sytuacji...
                                  • Gość: phk1 Re: nowa gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:26
                                    [phk1] no Magiku czyzbyś miał już kombatancki epizod w życiorysie?
                                    • magik1985 Re: nowa gazeta 27.07.07, 22:41
                                      Tak puchatek... niewątpliwie dlatego nie pracuję w CC, bo mam teczkę w IPNie...
                                      a może dlatego, ze mój dziadek był Ukraińcem? A może dlatego, że nie lubie
                                      Kaczyńskich? a może... itd. teorii jest wiele. zresztą kogo to interesuje?
                                      zapytaj na gg, to Ci powiem... pzdr serdecznie
                                      • Gość: olo Re: nowa gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:18
                                        Jasne. Ale szkoda bo czas na serio schodzi na psy
              • Gość: reklamiarz Re: nowa gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 07:59
                owszem pisały. Ale w jakich ilościach? I czy do końca wyjaśniły problem?
                • magik1985 Re: nowa gazeta 30.07.07, 18:22

tutaj cenzury nie będzie ;)
                  • Gość: phk1 Re: nowa gazeta a forum na smietnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:55
                    [phk1] to forum jest beznadziejne ze swoim wyglądem.
                    Raczej taki wyglad forum jest by odfajkować i mieć to z głowy.
                  • phk1 Re:to nieporozumienie 30.07.07, 20:01
                    [phk1] ta gazeta to nieporozumienie, a to sie mądrze nazywa PROJEKT PRASOWY :-)?
                    Owszem 1zł gazeta warta ,ale z dobrą lokalną wkładką,reszta nie dla mnie.
                    • magik1985 Re:to nieporozumienie 31.07.07, 08:07
                      Ależ reszta wcale nie musi być dla Ciebie.Pomyśl tez czasem o innych ;)
                      • Gość: Strongman Re:to nieporozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:46
                        Maciek zapewne odszedl z Czasu Ciechanowa z tego samego powodu co wszyscy przed
                        i po Nim - problemy z wyplacaniem honorariow. Niestety widac po ostatnim
                        numerze ze Czas ma problemy.
                        • magik1985 Re:to nieporozumienie 31.07.07, 08:49
                          E tam problemy... sezon ogórkowy Panie! :)
                          • Gość: phk1 Re:to nieporozumienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:08
                            [phk1] ja bym tam pracował jako młody i początkujacy dziennikarz w CC czy innym medium i bez kasy miesiac czy dwa,żaden problem,kiedys tam wypłacą.A zapewne praca dziennikarza to taka absorbująca,że nie można dorobić gdzie indziej ?
                            Czy praca dziennikarza nie pozwala na inne zajęcia zarobkowania?
                            • magik1985 Re:to nieporozumienie 31.07.07, 10:20
                              A co cię to, za przeproszeniem, obchodzi? Czy ty zawsze musisz jątrzyć sprawy
                              które Ciebie nie dotyczą? Moja sprawa czy mogę dorobić czy nie, czy
                              dziennikarstwo mnie absorbuje czy nie. A skoro w młodych ludziach widzisz tylko
                              wolontariuszy, to możesz ich zatrudnić u siebie. Każdy chce godnie zarabiać,
                              jeśli poświęca pracy kawałek swojego czasu. A młodzi ludzie to nie jest Czerwony
                              Krzyż, tylko w większości sa to ludzie, którzy muszą się utrzymać i jak mają to
                              robić? Jest tak samo jak z lekarzami. Nie zarabiają godnie w jednym miejscu, to
                              pootwierali prywatne kliniki i pracują po 16 h/dobę. Spróbuj tak. Ciekawe ile
                              wytrzymasz. A czas wolny, dla rodziny, dziewczyny, wyjść na piwo? Jeśli chcesz
                              zostać wolontariuszem w CC to zgłoś się do M. Szyperskiego. tylko zaznacz, że
                              chcesz robić za darmo. A mi płacili, skoro chcesz wiedzieć tak koniecznie.
                              Koniec tematu.
                              • magik1985 Re:to nieporozumienie 31.07.07, 10:22
                                zresztą to chyba nie na temat? Wybacz Marcin...
                                • magik1985 Re:to nieporozumienie 06.08.07, 10:47
                                  podbijamy :) puchatek!? jakieś nowe spostrzeżenia?:)
                            • Gość: ktosik Re:to nieporozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 07:44
                              Jesteś Puchatek żałosny!!! Pracowałbyś za friko! Diobre sobie... Dziennikarz może sobie zarobkować dodatkowo?!!! No to sie na tej robocie po prostu nie znasz... A "Nasz Miasto" jest OK'
                              • Gość: PHK1 Re:to nieporozumienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:59
                                [phk1] KTOSIK tam jesteś czy nie to nie powiem byś skumał z tą pracą za friko.Przeczytaj raz jeszcze jakie miałem stanowisko i mam w dalszym ciagu.
                                Jeśli uważasz ,ze Pan czy Pani dziennikarz to SŁUZBA NARODOWI to sie grubo mylisz.
                                Zapewne wielu dziennikarzy ogarnia niezłą kasę z kilku żródeł ,moze tym zaczynającym jest trudniej,ale nie pisałem o pracy za friko.
                                Nasze Miasto jest OK bo rynek wymusza zmiany.

• phk1 Re: nowej gazecie mówimy NIE ;-)))) 11.08.07, 21:08
      [PHK1] tyle wylano krokodylich łez nad Wszechpolakami w gó..anej gazecie Adasia Michnika ,a co ja widzę w waszej gazecie.
      Urzędnik państwowy w gescie faszystowskim i jak tak można redakcjo?
      Gest to gest i nie ma co dyskutować z nim bo jest jednoznaczny ,a niechby wyborcza go podchwyciła ? I jaki obciach na cały kraj?
      Urzędnik państwowy może tak podnosić rękę ,ale niech ma w niej mały mandat do głosowania
      ciechanow.naszemiasto.pl/wydarzenia/758716.html
      • magik1985 Re: nowej gazecie mówimy NIE ;-)))) 12.08.07, 11:53
        Demencja starcza puchatku. Ty jednak jesteś chory. lecz sie na nogi,
        bo na rozum za późno. Całe szczęście, że Wyborcza nie jest tak
        głupią gazetą na jaką wygląda.
        • Gość: phk1 Re: nowej gazecie mówimy NIE ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 18:28
          [phk1] czy ja Ci coś zrobiłem ? jakąś przykrość?
          czy dostałeś zlecenie na mnie od redakcji gazety NaszeMiasto ?
          • magik1985 Re: nowej gazecie mówimy NIE ;-)))) 12.08.07, 18:53
            Zawsze wypowiadam się w swoim imieniu, a nie w imieniu redakcji. I to tylko i
            wyłącznie MOJE, po głębokich przemyśleniach, zdanie na Twój temat. Próbujesz
            być śmieszny, ale Ci nie wychodzi..choć wiem, że Twój post miał zabrzmieć jak
            żart, to jednak tak nie brzmi.
            • magik1985 Re: nowej gazecie mówimy NIE ;-)))) 16.08.07, 10:47
              Puchatek? znalazłeś już coś na nową gazetę w nowym numerze? :) jakieś faux pas
              popełniliśmy? :D ugryźliśmy nie w to miejsce co trzeba? :)
              • Gość: nowy Re: nowej gazecie mówimy NIE ;-)))) IP: *.cedrob.com.pl 17.08.07, 09:40
                Maciek, daj spokój.
                Wiem, ze reklama jest dźwignią handlu, ale zachęcanie w ten sposób
                do dyskusji w gazecie, w której się pracuje? to samo było w czasie,
                to samo w Naszym Mieście?...
                Nie ważne jak, byleby mówili?...
                • phk1 Re: nowej gazecie mówimy NIE a nawet TAK;-)))) 17.08.07, 10:21
                  [phk1] dopóki recenzent-moderator pozwala Maćkowi pogadać z czytelnikami promując jego miejsce pracy okej,
                  bo Czas Ciechanowa gucio tepił i zapewne tępi dalej.
                  Zauważyłem więcej materiału o Ciechanowie,brakuje mi tylko ostrości jaką prezentuja Miła Maciusiowi Wybiórcza bo Rzepa zeszła na psy i propisowska
                  Prawda czy sie mylę Maćku?

Dlaczego nie ma tekstów o szpitalu ,ale jak to widzą pacjenci,masz forum i wiesz co sie pisze o lekarzach i ich strajku.
                  Naprawę pacjenci wkurzeni nie piszą i nie telefonują do gazety.
                  Sam przejawiałeś dużą inicjatywę jak rządziła Romanow.
                  Czy dziś jest lepiej ? a i komu jest lepiej w takim razie?
                  Czujesz się juz w trybach machiny czy możesz swoje EGO WŁASNE przedstawiać jak mi tu pisałeś o mnie .
                  • magik1985 Re: nowej gazecie mówimy NIE a nawet TAK;-)))) 17.08.07, 10:29
                    Nie wiem co mi zarzucasz, ale są momenty kiedy zwyczajnie nie mam czasu
                    odpisywać na Twoje zaczepki :) Wybiórcza nie jest mi miła. Jest tendencyjna,
                    podobnie jak "Rzepa" ("Rzepa" Lisickiego i innych "poddańczych")
                    wiem co się pisze i mówi ale nie zawsze nadaje się to do druku. Sam mam podobny
                    pogląd na temat strajku.
                    niewiele.
                    nie mam wpływu na to, która gazeta bardziej podoba się Marcinowi.
                    • Gość: phk1 Re: i kto tu kogo zaczepia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:01
                      [phk1] komisja sledzcza jest zapewne to roztrzygnąć.
                      Za te zaczepki wpisuje Cię na moja listę ;-))))

bruum.............31.01.07, 13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"
                      guciu83...........22.05.07,20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1.
                      magik1985.. 17.08.07, zwyczajnie nie mam czasu odpisywać na Twoje zaczepki :)
                      • magik1985 Re: i kto tu kogo zaczepia ? 17.08.07, 11:24
                        Tylko zamiast magik1985 wpisz imię i nazwisko ;) a kto wie... wybory już
                        blisko...:) niepoprawny jesteś :D
                • magik1985 Re: nowej gazecie mówimy NIE ;-)))) 17.08.07, 11:26
                  Gość portalu: nowy napisał(a):

> Maciek, daj spokój.
                  > Wiem, ze reklama jest dźwignią handlu, ale zachęcanie w ten sposób
                  > do dyskusji w gazecie, w której się pracuje? to samo było w czasie,
                  > to samo w Naszym Mieście?...
                  > Nie ważne jak, byleby mówili?...

nie ceth. po prostu chcę się trochę podroczyć z wariatem :)
                  • Gość: adhd Re: nowej gazecie mówimy NIE ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:44
                    Malo subtelnie to robisz w takim razie Dziennikarzu. Jednak brak wyczucia.
                    Podrocz sie z wariatem na priv. (i co teraz? nastepny numer gazety.. jak
                    zareklamujesz? aaa wiem.. podbijesz watek.. ze tez opiekun forum to toleruje.. ;/
                    • magik1985 Re: nowej gazecie mówimy NIE ;-)))) 17.08.07, 12:18
                      odpisując sami podbijacie :]
    • Gość: phk1 Re: nowa gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 11:29
      [phk1] och Maciusiu ,a dziś jej nie mam w ręku jeszcze.
      Wasz szef a nawet główny szef szefów twierdzi ,że będzie wojować z znanymi tytułami juz na terenie calego kraju.
      Może mam Was wspomóc?
      Bo czytałem ,że szukacie szalonych reporterów gotowych podjać wspólpracę z tytułem .
      bruum.............31.01.07, 13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"
    • Gość: phk1 Re: nowa gazeta i jeszcze nowsza szykuje sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 18:40
      [phk1] jak podaje Rzeczpospolita red.naczelnym jednej z regionalych gazetach ma zostać Maciek Paprocki zapewne to nie ostateczna decyzja ,gdyż walczyc o to stanowisko będzie z dwoma dziennikarkami Magdalena Wojtaś i Edytą Szewczyk

"Jak napisała "Rzeczpospolita", dziennik ma bazować na sześciu gazetach regionalnych i jednej głównej, wydawanej w Warszawie. Mierzy wysoko - chce ścigać się z "Gazetą Wyborczą", "Dziennikiem", "Faktem" i sprzedawać pół miliona egzemplarzy.

Redaktorem naczelnym nowej gazety jest Paweł Fąfara. Wśród dziennikarzy jest silna reprezentacja byłych autorów "Rzeczpospolitej" i "Newsweeka".
      • phk1 Re:Nadredaktor Sobecki jak za PRLu w radiowej Trój 23.08.07, 22:07
        [phk1] na drugiej stronie nadredaktor Marcin Sobecki pisze swoje trzy grosze o bieżącym wydaniu.
        Prawie jak w radiowej Trójce z lat 70-80
        w wykonamiu Fedorowicza ,który grał kilka ról jednocześnie zmieniając głos.
        Wydaje sie ,że to ma być ostra gazeta piętnujaca problemy ,a tu okazuje sie wychodzi redaktorze MARCINIE SOBECKI balon bez powietrza.
        Dziś na fali jest MEDYCYNA<MEDYCY>POKAZ LEKARZU CO MASZ W GARAZU,
        ale u nich cisza jak makiem zasiał od kilku wydań.

Bezimienny redaktor w wyjątkowo ciepłych słowach o byłym pośle NAŁECZU TOMUSIU z GOłYMINA co piskał w komisji rywinowskiej by koledze,przyjacielowi prezydentowi Kwaśniewskiemu/20lat znajomości/ image i słupki sondażowe nie spadły.
        Sam napisałem do KRETYNA na biuro poselskie emaila po programie w TVP3 "młodzi kontra" jak broni chorej goleni Kwaśniewskiego przed widownią młodzieżówek w krakowskim studio na grobie w Charkowie kilku tysiecy pomordowanych polskich oficerów.

A i nie mogę znależć głosów internautów drukowanych w tej gazecie,może nadredaktor Sobecki by jakieś linki okazał ?

bruum-31.01.07,13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"-KOT
        marekzalewski0-23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
        szyperski.marek-16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
        guciu83-22.05.07,20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1.
        magik1985☺-17.08.07,10:29 zwyczajnie nie mam czasu
        odpisywać na Twoje zaczepki :)
        • magik1985 Re:Nadredaktor Sobecki jak za PRLu w radiowej Tró 23.08.07, 23:08
          Korzystam z okazji, ze post jest na pierwszym miejscu, bo później będzie że
          spamuję. O lekarzach było tak trochę pośrednio, a dokładniej o sytuacji w
          szpitalu. Czytaj dokładniej .Zresztą... jak ci nie pasuje gazeta to nie czytaj,
          załóż sobie jakąś rozgłośnię, zgłoś ise do przetargu, bo teraz właśnie będzie
          rozstrzygany na częstotliwość i promuj tych swoich faszystów z PISu. Adieu. O
          Nałęczu ja pisałem. Łyso? Paprocki lewicowiec teraz w Twoich oczach? Nie zależy mi.
          • Gość: PHK! Re:Nadredaktor Sobecki jak za PRLu w radiowej Tró IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 09:22
            [phk1] Magiku nerwowym dziennikarzem się stałeś ostatnio,
            a wiesz ,że to swiadczyć juz będzie o nieobiektywnym pisaniu Twoim ?
            Możesz zacząć wychwalać mordercę i zboczeńca i kłamcę tylko dlatego, że on z SLDe ?
            Dziś są chwilopw może i faszyści z PiSu wczoraj przez pół wieku byli z lewicy jutro może będą z zielonych ?
            I tak do końca nie odpisaleś mi o linkach do złotch myśli innych puchatków ;-)
            A i faszysta Legutko ponoć Puchatka wyrzucił z lektur szkolnych słyszałeś?

bruum-31.01.07,13:09 o ogłoszenie Puchatka "Królem Off Topów"-KOT
            marekzalewski0-23.02.07, 23:08 Oj phk1, demencja w stanie rozkładu
            szyperski.marek-16.05.07,08:34 Czepiasz się :)
            guciu83-22.05.07, 20:00 Kolejny dowód na to,że jesteś nienormalny phk1.
            magik1985☺-17.08.07,10:29 zwyczajnie nie mam czasu
            odpisywać na Twoje zaczepki :)
            • magik1985 Re:Nadredaktor Sobecki jak za PRLu w radiowej Tró 24.08.07, 10:49
              A to ciekawe, że skoro prezentuję swoje poglądy polityczne to staję się
              nieobiektywny. Nie ma obiektywnych dziennikarzy. Są tylko rzetelnie napisane
              artykuły. Wolę mieć wypisane na czole, że nie przepadam za PIS-em, niż pisać o
              nich krytycznie i uważać się za obiektywnego. Zresztą nie pracuję w politycznej
              gazecie, nie piszę politycznych tekstów, więc nie bardzo wiem dlaczego mam sie
              ukrywać ze swoimi poglądami politycznymi. to tak jakbym pisał artykuły sportowe
              i naśmiewał się z Romana Giertycha. I ty masz mi to za złe? Troche bez sensu
              jak dla mnie. A skoro wszędzie widzisz politykę, to jesteś jednostką chorą.
              wpisz mnie na swoją listę ponownie. pzdr
          • clint_eastwood Re:Nadredaktor Sobecki jak za PRLu w radiowej Tró 24.08.07, 19:48
            "faszystów z PiS-" - to sformułowanie prawie jak z jednego z
            czołowych intelektualistów PO, niejakiego posła Grasia, któremu
            zeznania Kaczmarka pokazały, że CBA, ABW et consortes są gorsze od
            działań STASI i Securitate. I tylko dlaczego, jak słusznie ktoś
            zauważył w internecie - poseł Graś zapomniał o Geheime Staatspolizei?
            • Gość: Dee Re:Nadredaktor Sobecki jak za PRLu w radiowej Tró IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 13:24
              Panie Szyperski - Wyhodowales ciekawy egzemplarz - tego
              Paprockiego :)
              Gdybym byl w PiS to bym sie zastanowil czy nie podac Go do sadu za
              tych "faszystow".
              • phk1 Re:Bronie Paprockiego 26.08.07, 14:17
                [phk1] żadnych sądów nad dzieciakami nieuświadomionymi politycznie
                Panie i Panowie z PiSu ;-).
                On jak wielu innych podobnych mu musi pomyśleć dopiero nad tą Polskę nie na podstawie kolorowych pisemek i kolorowych stacji telewizyjnych z ostatnich kilkunastu lat.
                Jesteś na mojej liscie tylko sygnaturki sa trzy linijkowe,więc czasami wklejam z innego miejsca.
                A moze ten wariat byłby lepszy czy zaczepki ;-) ?
              • magik1985 Re:Nadredaktor Sobecki jak za PRLu w radiowej Tró 26.08.07, 15:43
                A jaką masz pewność, że magik1985 to Maciek Paprocki? Redaktor Szyperski nikogo
                nie hodował, a już na pewno nie mnie. Także ty się zastanów nad tym co piszesz. pzdr
                • magik1985 Re:Nadredaktor Sobecki jak za PRLu w radiowej Tró 26.08.07, 17:26
                  Małe sprostowanie. Redaktor Szyperski MNIE nie hodował. pzdr
                  ____
                  Puchatek nie musisz naprawdę mnie bronić. Skoro uważasz mnie za
                  "nieuświadomionego politycznie", tylko dlatego, bo nie głosuję na PIS, to jesteś
                  takim samym prymitywem jak ekipa rządząca. W myśl zasady "kto nie z Nami, ten
                  przeciw Nam". Dno Panowie, dno i trzy metry mułu. Oto Rzeczpospolita właśnie. IV
                  i "Solidarna". Tylko wyjechać...
                  • phk1 Re nerwy,nerwy puszczają wykształciuchowi ;-) 26.08.07, 17:51
                    [phk1] wyraziłem swoje zdanie,
                    adwokat bedzie Cię bronił nie PucHateK;-)))),
                    a dodatkowo za " prymitywów "
                    No i tak się na forum nie odkrywaj bo i w Naszej Gazecie po wygranych wyborach przez PiS jakiś inny Paprocki nie z PO Cię zastąpi by pisać apolityczne teksty ;-))
                    Reszta tekstu zbyt trudna by się i Ci to tłumaczyć ,że nie ten tok myślenia Twój w stosunku do PiSu.
                    • magik1985 Re: Re nerwy,nerwy puszczają wykształciuchowi ;-) 26.08.07, 20:23
                      Ja też wyraziłem swoje zdanie. Zarówno o Tobie jak i o PIS.
                      ____
                      > No i tak się na forum nie odkrywaj bo i w Naszej Gazecie po wygranych wyborach
                      > przez PiS jakiś inny Paprocki nie z PO Cię zastąpi by pisać apolityczne teksty
                      > ;-))
                      ____
                      Różnica między Nami phk polega na tym, że ja wierzę w zdrowy rozsądek, a ty w
                      PIS. pozdrawiam.
    • Gość: phk1 Re: nowa gazeta POLSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:26
      [phk1]wlasnie czytam, ze tuz tuż i pojawi się w Ciechanowie kolejna gazeta mutacja gazety Nasze Miasto
      Portala internetowego nie mają interesującego pod względem grafiki,
      robi się ciekawie na rynku prasowym.
      kolejna konkurencja wyrasta PucHatKowi :-)))))

Nie wiem jak tam Medzik przełknie tą nazwę Gazeta Polska
      czy odejdzie z Naszego Miasta i popłynie na szersze wody do Gazety Wybiórczej ;-)))

news.mediarun.pl/news/id/23507
      • magik1985 Re: nowa gazeta POLSKA 26.09.07, 19:39
        Nazwa dziennika jest adekwatna do treści, które będą w nim zawarte. Nie będę się
        ustosunkowywał do reszty treści twojego posta, bo są one jawną prowokacją. Żegnam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka