Dodaj do ulubionych

Ciechanowianie na P. Woodstock

IP: *.opera-mini.net 31.07.07, 17:59
Ktoś wybiera się na Przystanek?
Będę w personelu szpitala polowego za dużą sceną. Piszę to z pociągu. Mimo, że koncerty startują w piątek to jest tu już dużo uczestników.
Obserwuj wątek
    • bruum Re: Ciechanowianie na P. Woodstock 31.07.07, 20:17
      A w zeszłym roku zrezygnowałeś z przyjazdu. Z kolei ja tegoroczny Wood muszę
      sobie odpuścić :( Może wpadnę w sobotę na koncerty... może :(
      pozdrowienia dla wszystkich Woodstockowiczów i dla całego Pokojowego Patrolu!!!
      • Gość: .. Re: Ciechanowianie na P. Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 20:37
        ćpuny nic specjalnego...
        • bruum Re: Ciechanowianie na P. Woodstock 31.07.07, 21:14
          ćpuny są wszędzie niestety, w naszym mieście tez ich nie brakuje.
          Widać że nigdy nie byłeś/byłaś na PW.
          • Gość: T. Wojciechowski Re: Ciechanowianie na P. Woodstock IP: 195.189.142.* 02.08.07, 00:39
            Polecam :-)
            • magik1985 Re: Ciechanowianie na P. Woodstock 02.08.07, 12:53
              Tomku chciałem się się z Tobą skontaktować a nie mam ani maila, ani telefonu.
              czekam na odpowiedź. powodzenia na WOODSTOCKU!

mail: maciekpaprocki@o2.pl
              • tomasz.wojciechowski.ciechanow Maraton Warszawski 24.08.07, 17:00
                Dla podsumowania- internetowa wersja artykułu Maćka Paprockiego www.ciechanow.naszemiasto.pl/wydarzenia/760974.html

I korzystając z okazji- kompletuję moją drużynę wolontariszy do pomocy przy Maratonie Warszawskim- 22-23 września (jedzenie i ew. nocleg zapewnia fundacja Maratonu). Pracy będzie dużo (ok. 3000 biegaczy do obsłużenia), ale sama możliwość zobaczenia jak wygląda taka wielka impreza od strony organizacyjnej jest wg mnie ciekawa.
                • bruum Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 10:44
                  tomasz.wojciechowski.ciechanow napisał:

> Dla podsumowania- internetowa wersja artykułu Maćka Paprockiego <a
                  href="www.ciechanow.naszemiasto.pl/wydarzenia/760974.html"
                  target="_blank">www.ciechanow.naszemiasto.pl/wydarzenia/760974.html</a>

I zapomniałeś wspomnieć o innych ciechanowskich patrolowcach. Nie ładnie. "Nie
                  jesteś sam, jest nas stu" znasz tę piosenkę?
                  • magik1985 Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 10:47
                    Muszę bronić Tomka, bo wspominał :) Z tym, że w tym roku był sam ;)

pzdr
                    • tomasz.wojciechowski.ciechanow Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 13:42
                      Bruuum- O tym, że w Ciechanowie poza Tobą (ale i tak nie mogłeś być na PW) są inni "Patrolowcy" dowiedziałem się już po Przystanku 2007.
                      • tomasz.wojciechowski.ciechanow Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 13:51
                        Magik- W pociągu do Kostrzyna byłem sam bo dwie inne członkinie PP pojechały z Warszawy, a ja wybrałem drogę na północ. Co do trzeciej- nie wiem.
                        • magik1985 Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 14:36
                          ok. wszystko się nadal zgadza ;)
                          • Gość: phk1 Re: Maraton Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 11:10
                            [phk1] zauwazyłem wątek o patrolowcach na forum Naszego Miasta to i powiem tak :
                            będąc komuś zyczliwym można wasze tłumaczenia przyjąć za dobrą monetę i przyjać tłumaczenia ludzi z układu ;-)
                            Będąc wrednym jak 99% mi tu na tym forum osób,
                            każde niedomówienie i niedopełnienie SZTUKI DZIENNIKARSKIEJ by inne osoby znajace temat nie urazić i wszystkich wyróznić.
                    • bruum Re: Maraton Warszawski 26.08.07, 11:21
                      Nie prawda, nie był sam, ale tak jak napisał nie wiedział że ktoś jeszcze jedzie
                      z Ciechanowa. Dziewczyny były tam już od niedzieli a ja niestety byłem tylko w
                      sobotę i w niedzielę do 12.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka