Gość: T. Wojciechowski IP: *.opera-mini.net 31.07.07, 17:59 Ktoś wybiera się na Przystanek? Będę w personelu szpitala polowego za dużą sceną. Piszę to z pociągu. Mimo, że koncerty startują w piątek to jest tu już dużo uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruum Re: Ciechanowianie na P. Woodstock 31.07.07, 20:17 A w zeszłym roku zrezygnowałeś z przyjazdu. Z kolei ja tegoroczny Wood muszę sobie odpuścić :( Może wpadnę w sobotę na koncerty... może :( pozdrowienia dla wszystkich Woodstockowiczów i dla całego Pokojowego Patrolu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Ciechanowianie na P. Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 20:37 ćpuny nic specjalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: Ciechanowianie na P. Woodstock 31.07.07, 21:14 ćpuny są wszędzie niestety, w naszym mieście tez ich nie brakuje. Widać że nigdy nie byłeś/byłaś na PW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Wojciechowski Re: Ciechanowianie na P. Woodstock IP: 195.189.142.* 02.08.07, 00:39 Polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Ciechanowianie na P. Woodstock 02.08.07, 12:53 Tomku chciałem się się z Tobą skontaktować a nie mam ani maila, ani telefonu. czekam na odpowiedź. powodzenia na WOODSTOCKU! mail: maciekpaprocki@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.wojciechowski.ciechanow Maraton Warszawski 24.08.07, 17:00 Dla podsumowania- internetowa wersja artykułu Maćka Paprockiego www.ciechanow.naszemiasto.pl/wydarzenia/760974.html I korzystając z okazji- kompletuję moją drużynę wolontariszy do pomocy przy Maratonie Warszawskim- 22-23 września (jedzenie i ew. nocleg zapewnia fundacja Maratonu). Pracy będzie dużo (ok. 3000 biegaczy do obsłużenia), ale sama możliwość zobaczenia jak wygląda taka wielka impreza od strony organizacyjnej jest wg mnie ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 10:44 tomasz.wojciechowski.ciechanow napisał: > Dla podsumowania- internetowa wersja artykułu Maćka Paprockiego <a href="www.ciechanow.naszemiasto.pl/wydarzenia/760974.html" target="_blank">www.ciechanow.naszemiasto.pl/wydarzenia/760974.html</a> I zapomniałeś wspomnieć o innych ciechanowskich patrolowcach. Nie ładnie. "Nie jesteś sam, jest nas stu" znasz tę piosenkę? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 10:47 Muszę bronić Tomka, bo wspominał :) Z tym, że w tym roku był sam ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.wojciechowski.ciechanow Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 13:42 Bruuum- O tym, że w Ciechanowie poza Tobą (ale i tak nie mogłeś być na PW) są inni "Patrolowcy" dowiedziałem się już po Przystanku 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.wojciechowski.ciechanow Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 13:51 Magik- W pociągu do Kostrzyna byłem sam bo dwie inne członkinie PP pojechały z Warszawy, a ja wybrałem drogę na północ. Co do trzeciej- nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Maraton Warszawski 25.08.07, 14:36 ok. wszystko się nadal zgadza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Maraton Warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 11:10 [phk1] zauwazyłem wątek o patrolowcach na forum Naszego Miasta to i powiem tak : będąc komuś zyczliwym można wasze tłumaczenia przyjąć za dobrą monetę i przyjać tłumaczenia ludzi z układu ;-) Będąc wrednym jak 99% mi tu na tym forum osób, każde niedomówienie i niedopełnienie SZTUKI DZIENNIKARSKIEJ by inne osoby znajace temat nie urazić i wszystkich wyróznić. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: Maraton Warszawski 26.08.07, 11:21 Nie prawda, nie był sam, ale tak jak napisał nie wiedział że ktoś jeszcze jedzie z Ciechanowa. Dziewczyny były tam już od niedzieli a ja niestety byłem tylko w sobotę i w niedzielę do 12. Odpowiedz Link Zgłoś