casablanca86 12.01.08, 00:23 Witam. Czy może mi ktoś polecić, jakiegoś kamerzystę z Ciechanowa?? Ewentualnie z okolic. I ile biorą za wykonaną prace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoga24 Re: videofilmowanie 12.01.08, 11:53 Z czystym sumieniem mogę polecić Jolę i Jacka Piekut. Komponują piękne filmy weselne, które wyróżniają się na tle innych ciechanowskich filmowców :) Do tego wprowadzają niebiańską atmosferę na ślubie i przyjęciu weselnym. Pomagają się również przygotować do tego ważnego dnia. Osobiście w życiu nie wybrała bym innej ekipy. Film z mojego ślubu jest fantastyczny. Numer do nich znajdziesz na pewno w biurze numerów. Tylko pamiętaj, że musisz się do nich duuużo wcześniej przed ślubem zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
pawloskarawlos1 Re: videofilmowanie 12.01.08, 12:25 U mnie filmował Pan Milewski, mieszka w krzyżaku, też wszystko w porządku, był z nami nie tylko w dniu ślubu. Przed i po też. Mogę śmiało powiedzieć że był reżyserem ślubu. Bałem się jak to będzie, gdzie i kiedy mam iść, a on wszystko nam pokazywał i w ogóle. Super kamerzysta, pracuje na nowoczesnym sprzęcie, jest dowcipny i miło się z nim pracowało. Jedyny minus to czas oczekiwania na gotowy materiał, ale opłaca się poczekać. Koszt to około 800 zł. Ale mam ponad 6 godzin materiału, a on sam był na weselu do rana, nie pił, wszystko nagrywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: videofilmowanie IP: 212.160.172.* 12.01.08, 13:58 W kazdym razie nie polecam pana Wirażki.Kompletnie nie zna sie na tym co robi,film po prostu beznadziejny,zdjecia sama lepiej bym zrobila!!radze omijac:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 07:55 ja wybrałbym Jolę i Jacka Piekut, dlatego że ich filmy weselne podobają mi się najbardziej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 16:45 Jurek Ratowski - na dole w Tygodniku Ciechanowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mobilek22 Re: videofilmowanie IP: 212.160.172.* 15.01.08, 10:36 Co do firmy pana Jacka Piekuta - zgadzam sie ze material jest ok, Ekipa jest zabawna itp ale czar pryska gdy konczy sie wesele i zaczyna sie wielkie oczekiwanie kiedy to jaśnie państwo zechcą obrobić materiał - rozumiem wszystko ze z kazdej soboty mają 4 materiały do obrobienia ale dla mnie czekać PÓŁ ROKU to wielka przesada. Osobisice polecam pana Krzysztofa Baygera - rzeczowy człowiek, nowoczesny sprzęt czas oczekiwania to ok. 2 tygodnii. ogladałem wiele materiałów tej osoby i nigdy niemialem sie do czego przyczepic a nieco znam sie na rzeczy.Pan Krzysztof robi również zdjęcia na weselu(posiada również studio jesli ktos bylby chetny). Jesli ktos by potrzebowal kontakt to podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniehtam Re: videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 23:02 ja czekałam miesiąc, może dwa, miałam wgląd w postęp prac. Efekt końcowy przeszedł moje wszelkie oczekiwania. Do dziś z przyjemnością ogląda się video p.Jacka Piekuta. Jeśli ktoś jest bardzo dobry w tym co robi, to nie narzeka na zamowienia, a za tem czas oczekiwania wydłuża sie, to chyba jasne. Pozdrawiam p. Jacka anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quer Re: videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 08:12 Jola i Jacek Piekut są profesjonalistami!!!!Wielokrotnie miałem mozliwość oglądać ich pracę ,są najlepsi w Ciechanowie.Latem byłem na weselu i ekipa ciężko pracowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieszanka Re: videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 09:33 Przykro mi bardzo ale ja zdecydowanie odradzam wszystkim Pana Baygera! Człowiek bezmyślny i nieodpowidzialny- bark szacunku do tych którzy mu płacą. Mi wiwinął taki numer że w dniu mojego ślubu zadzwonił kompletnie pijany i nie był w stanie zrobić nic. Co do jego pracy- porażka inni mają gorszy sprzęt a robią o wiele ładniejsze materiały. Pozatym nie byliśmy pierwszą parą której tak popsuł ślub- zdarza się to często. Jest tylu kamerzystów (odpowiedzialnych) że nie warto zaprzątać sobie głowy takim człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 23:09 Tak na marginesie. Jak się Wam wydaje? Ile z Was chętnie obejrzy te wspaniałe filmy za 5 lat? A swoją drogą rzeczywiscie Jola i Jacek Piekutowie są dobrzy w tym fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 20:35 Zdecydowanie Jacek Piekut i ekipa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 22:18 A co możecie powiedziec o FOTOKALINIE? Sporo osób poleca ale niestety nie widziałem filmu więc nie potrafię ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: videofilmowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 13:04 Fotokalina robi tylko zdjecia. Ja osobiscie polecam p. Małkiewicz z Ojrzenia (to tylko 10km od Ciechanowa pozatym i tak nie bierze za dojazd) Nie ma żadnych ukrytych kosztów, już na samym początku powiedział nam ile zapłacimy i co za to będziemy mieć. Pracuje na bardzo dobrym sprzęcie. widać, że wie co robi bo nagranie jest poprostu super! aż chce się oglądać. Na samym weselu też był do naszej dyspozycji, miły i sympatyczny (młody energiczny człowiek). Przed podpisaniem umowy była możliwość zobaczenia jak nagranie będzie wyglądać i oczywiście zaproponowac samemu własną opcję. Czas jaki musieliśmy czekac na nagranie to niecałe 2 tygodnie. Aaaa ważne jest też to, że p. Małkiewicz robi też zdjęcia z całej uroczystości, no i nie było problemu ze zdjęcami w plenerze - wyszły cudnie (robione w Ciechanowie). JA POLECAM ! Jak trzeba to podam numer, ale jest też w tygodniku ciechanowskim. Odpowiedz Link Zgłoś