Gość: demokrata IP: 77.74.198.* 09.05.08, 07:12 Z przykrością stwierdzam Panie Gucio w związku z twoimi zapędami cenzorskimi, ze jutro pozwolę sobie podjechać na ul. Czerska i interweniować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qsqs Re: Cenzura IP: *.gprs.plus.pl 09.05.08, 08:19 a co jest na tej czerskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Cenzura IP: 145.116.0.* 09.05.08, 09:04 Ciekawski raczej wie ,że nawet rozmowa z człowiekiem stu orderów i tysiąca mów w obronie demokracji czyli Adamem Michnikiem nie zmieni postrzegania tego forum przez Guciu83 i ich adminów. Demokracja wg.Gazety Wyborczej i jej różnych agend to demokracja wg zasad tej Rodziny Wyborczej. Guciu83 nawet może spodziewać się ,że to żart ze strony mieszkańca Ciechanowa i odpisze tak Re: chyba tylko na tym forum tak się ludzie obgad guciu83 01.05.08, 20:15 Odpowiedz No niestety, Ciechanowskie forum ma jednego dyskutanta który każdą "logiczną" dyskusje zamienia w szambo. Walczymy aby go usunąć z grona forumowiczów ale niestety... nie zawsze nam to wychodzi. Re: Do tych co uważają Ciechanów za fajne miasto, guciu83 27.03.08, 17:38 Odpowiedz Drogi gościu. Sprawa wygląda troszeczkę inaczej. Posty Pana ciekawskiego, phk1, za a nawet przeciw i wiele, wiele innych są kasowane "automatem". Powód? Nagminne trolowanie forum. Poporostu. Panu Kwiatkowskiemu już dziękujemy Re: Co się stało z wątkiem o moderatorze? guciu83 12.02.07, 21:04 zarchiwizowany To co ostatnio wycinam to nie cenzura. To sprzątanie forum po odwiedzinach niebywałego bałaganiarza tzn. phk1. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: Cenzura IP: 145.116.0.* 09.05.08, 12:25 Dzisiaj zawiadomiłem agorę o wyczynach Guciu83. Mam nadzieję, ze to coś poskutkuje. Ciekawski masz dużo racji z gazetą wyborczą ale to nie zmienia, ze lubię i czytam wyborczą. Co dotyczy Michnika to nie jeden w tym kraju od najbardziej z lewa po najbardziej z prawa zawdzięcza jemu i jego gazecie karierę. Każdy dziennikarz ma swoje poglądy, kompleksy i fobie. Dzięki demokreacji mamy wolną prase ogólnokrajową bo o lokalnej nie wspomnę. I mozemy sobie popisac co nam lezy na watrobie na tym forum do czasu aż nam Gucio83 nie pocenzuruje:) Pozdrowienia dla Pana cenzora Gucio83 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Cenzura IP: 145.116.0.* 09.05.08, 15:57 CIEKAWSKI oczekuje i nie tylko on jak zareaguje Marcin jak za chwilę zjawi sie na obiadek.Zapewne wkurzy się, bo jego konik to Ciekawski. Poświecił mi z 50 tekstów plus kolejne 300 pod innymi nickami w ciagu ostatnich kilkunastu miesięcy. ps.Co do zasług Michnika to można podyskutować "ja tyle lat siedziałem w wiezieniu" Innym zasłużonym jest Wałęsa ze swoim "ja obaliłem komunizm". Hołd należy oddać społeczeństwu bo to ono domagało sie zmian. Michnik,Wałesa to tylko wykonawcy pewnej idei. z tekst "Wprost" jak Michnik widzi wolność słowa i zapewne to przekłada się na jego forum gazeta.pl Seria procesów, które Adam Michnik wytacza publicystom i politykom za ich artykuły pozwala przypuszczać, że chce ograniczyć debatę publiczną na temat swojej osoby. Latanie do sądu, opłacanie adwokata – to nic miłego. Zapewne już paru publicystów wykreśliło co dosadniejsze określenia Adama Michnika ze swoich tekstów. Po co komu kłopoty? W większości wypadków naczelny „Gazety Wyborczej" wytoczył procesy, bo kwestionuje tak zwane tezy publicystyczne, czyli odmawia prawa adwersarzom do oceny i referowania jego poglądów. Tak się stało m.in. w przypadku prof. Andrzeja Zybertowicza, któremu sąd pierwszej instancji nakazał przeproszenie Adama Michnika, za przypisanie mu, że „wielokrotnie powtarzał: ja tyle lat siedziałem w więzieniu, to teraz mam rację”. Co ciekawe, sądy uznały, że poseł LPR Wojciech Wierzyński nie musi przepraszać Adama Michnika za to, że nazwał go członkiem PZPR. Finał tych zabaw z wolnością słowa, którą prowadzi Adam Michnik będzie, moim zdaniem taki, że któraś ze spraw wygrana przez niego we wszystkich instancjach trafi do Trybunału w Strasburgu. Ten zaś w ostatnich latach pozwalał osoby publiczne nazywać m.in. idiotami i nie wymagał, aby autorzy owych opinii dostarczali wyniki badań ilorazu inteligencji osób, których obdarzali owym epitetem. Po prostu: osoby publiczne muszą mieć „grubszą skórę". Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: Cenzura 09.05.08, 16:59 Na temat cenzury nie będę się wypowiadał bo mnie osobiście ona nie dotknęła, ale dało się zauważyć ostatnimi czasy pewne zapędy moderatora. I po raz chyba pierwszy w życiu z prawdziwa przyjemnością przeczytałem post ciekawskiego. Gdyby tak zawsze - mądrze i na temat... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Cenzura IP: 145.116.0.* 09.05.08, 17:22 Ciekawski widzi ,że BRUMM dziś nie w sosie i pochwalił Ciekawskiego ;-). Lada moment cały wątek tak jak wczoraj zostanie skasowany przez moderatora i znowu czeka mnie mozolna praca wklejania i przywracania należnego miejsca tematowi.;-) Moderator robi to po pracy i nie może zwalać winny na innych adminów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Cenzura IP: *.de 09.05.08, 18:07 czy ten młody człowiek jest zdrowy na umyśle? wklejam na pohybel Ciekawski widzi ,że BRUMM dziś nie w sosie i pochwalił Ciekawskiego ;-). Lada moment cały wątek tak jak wczoraj zostanie skasowany przez moderatora i znowu czeka mnie mozolna praca wklejania i przywracania należnego miejsca tematowi.;-) Moderator robi to po pracy i nie może zwalać winny na innych adminów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokrata Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 02:09 Dzięki Ciekawski, za mozolną pracę odtwarzania wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobyła Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 06:50 Michnik, wraz z bratem Stefanem walczyli o wolność wypowiedzi no i mamy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Cenzura IP: *.de 10.05.08, 08:12 Ciekawski mozolnie wkleił tekst,bo moderator czasami perfidnie z nim zagrywa w klamerki [...] oto przykład zrzutu z ekranu w pewnym momencie. Zabawa trwa i jest fajnie ;-) Cenzura - Gość: demokrata 09.05.08, 07:12 Re: Cenzura - Gość: qsqs 09.05.08, 08:19 Re: Cenzura - Gość: ciekawski 09.05.08, 09:04 Re: Cenzura - Gość: demokrata 09.05.08, 12:25 Re: Cenzura - bruum 09.05.08, 16:59 [...] - Gość: ciekawski 09.05.08, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 19:46 Już nawet o ćpaniu Premiera pisać nie wolno, przecież palenie trawki wg mediów przez Premiera jest ok. Cenzura działa. Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Cenzura 13.05.08, 19:52 A bardzo proszę pisać sobie o ćpaniu Premiera jezeli czujecie taką potrzebę.. na forum ogólnokrajowym a nie regionalnym. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 23:06 Drogi Guciu, a czy w Ciechanowie nie ma problemu narkotyków. Zadną tajemnicą jest, że Ciechanów to zagłębie narkotykowe. Jednak co ciekawe, żeby likwidować wytwórnie to policja z poza naszego regionu musi przyjeżdzać, bo ciechanowska nie potrafi tego zrobić. A tu masz Premier ćpał i jest debeściak. Więc jak nie widzisz problemu to tnij, bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Cenzura 13.05.08, 20:16 Idąc dalej... chcecie sobie pisać o cenzurze? bardzo prosze... na forum "o moderascji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 08:24 to twoje prywatne forum guciu ? czy publiczne jak mozesz komuś wyznaczać gdzie ma pisać, ja pisze na ciebie na Czerską Odpowiedz Link Zgłoś
ciehanofianin Re: Cenzura 17.05.08, 09:05 Wydaje się Mario,że Czerska to zły pomysł i to takie walenie głową o mur. Wydaje się ,że jest coś niedobrego w takiej koncentracji forów tego koncernu,a wszystko ma swój koniec i taki ,że nawet prywatne forum na ich serwerach moga Ci skasować w dowolnym czasie bez tłumaczenia się. Są przypadki kasowania całych blogów,forów o których wybiórcza nie pisze na pierwszej stronie ,ani żadnej innej. Jedynym ratunkiem jest wejście silnego gracza ,który rozwali monopol Agory. Jeśli w ramach Forum Prywatnego łamane są postanowienia Regulaminu Forum Gazeta.pl lub niniejszego Regulaminu Forum Prywatnego, Agora S.A. może takie forum zamknąć, to jest usunąć zawarte na jego stronach treści z serwera portalu Gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matta Re: Cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 13:52 z Czerska to sie okaze, opiekunowie forum szarogęsią sie na swoich forach, łamia prawo a Czerską okłamuja na codzień, Czerska nie majac innych sygnałow nie ma wyjścia i wierzy tym przecież swoim ludziom a oni kompromituja Agore bo wychodzą z nich niskie instynkty bezkarnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina re: cenzura a ZASADY AGORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 14:53 ZASADY AGORY Nasze wartości i zasady Chcemy realizować wartości, którymi kierowaliśmy się zakładając tę firmę, i którym pozostajemy wierni - prawda, tolerancja, poszanowanie praw człowieka, pomoc potrzebującym. Staramy się je nie tylko propagować na łamach "Gazety Wyborczej" i za pośrednictwem radiostacji i portalu, ale także czynnie wprowadzać w życie. Wobec naszych czytelników: - chcemy utrzymać niezależność, ponieważ niezależna prasa jest niezbędnym składnikiem życia publicznego i komunikacji między rządzącymi a rządzonymi, - chcemy, by "Gazeta Wyborcza" mówiła do czytelnika językiem zwykłej ludzkiej przyzwoitości, - pragniemy, by czytelnik, który chce uchronić się przed inwazją nienawiści, mógł w "Gazecie" i jej języku znaleźć sobie azyl, - chcemy, by "Gazeta Wyborcza" była pismem Polski demokratycznej i rozsądnej, ciekawej świata i przedsiębiorczej, tolerancyjnej i otwartej. Odpowiedz Link Zgłoś