Dodaj do ulubionych

uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 12:39
Witam
Chciałbym Was ostrzec przed nieuczciwą firmą Galeria Wnętrz. Zamówiłem u nich
meble drewniane w marcu 25.03. Pan mówi okres oczekiwania to 2 miesiące a
zaliczka wynosi 40%- dużo ale ok. minął termin realizacji zamówienia a
szanowny Pan właściciel ani myśli zadzwonić.W końcu po kilku próbach udało mi
się porozmawiać z Panem M. no i uzyskać info że meble są już zrobione tylko
czekają na transport. w końcu ustalono transport mebli na 17 czerwca!i znowu
dzień wcześniej brak kontaktu potwierdzającego godzinę więc dzwonię ja.I co
słyszę?pełna dramatyzmu opowieść jak to w fabryce mebli stało się strasznego,
on nie wie co ale jutro rano będzie wiedział. Przeczuwając finał spytałem czy
te straszne rzeczy nie wpłyną na termin realizacji - pan zapewnia że
nie.Wtorek 17 czerwca - prawie trzy miesiące od złożenia przeze mnie
zamówienia - dzwoni pan M. i mówi że w fabryce pomylili zamówienia . ręce. mi
opadły.Cos mnie podkusiło żeby zadzwonić do fabryki. Okazało się że pan M. nie
przelał zaliczki na moje meble. Okłamał mnie i przez prawie 3 miesiące obracał
moimi pieniędzmi. Gdy dowiedział się że ja wiem o jego zachowaniu kontakt z
nim stał się utrudniony. W końcu zwrócił mi zaliczkę ale zmarnowanego czasu i
nerwów nie jest w stanie mi zwrócić. Dlatego ostrzegam was, zanim coś tam
kupicie zastanówcie się dwa razy. Pan M. wychodzi chyba z założenia że
opowiadanymi bajkami dla kogo to on mebli nie robił wszystko załatwi. Jak to
zwykle bywa u takich pseudo biznesmenów ładnie jest tylko do momentu złożenia
zamówienia. Potem wygląda to tak jak napisałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Amadeusz82 Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 14:25
      Dobrze, ze ostrzegasz, kto by pomyślał... teraz na pewno nic tam nie
      kupię [miałem zamiar].
      • 1954a4 Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 26.06.08, 14:46
        Potwierdzem miałem podobną sytuację z tym gościem kłamie w żywe
        oczy . Przestałem tam cokolwiek kupować bo do tego i drogo
        • Gość: 34 Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.gprs.plus.pl 26.06.08, 15:14
          a to klamczuch jeden..

mam jego katalog i mialem mu oddac ale jak tak juz sam nie wiem

poza tym chyba najdrozszy w Ciechanowie jest
    • Gość: Gość Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 16:06
      Swego czasu szukaliśmy stołu drewnianego do kuchni. Zapytałem czy można zamówić
      trochę mniejszy niż ten, który stał w sklepie. Pan powiedział, że zapyta u
      producenta i zadzwoni do mnie. Nie zadzwonił. Jego strata. A sytuacja z nie
      wpłaconą zaliczka do producenta może świadczyć o złej kondycji finansowej tego
      przybytku. Stracił płynność finansowa i ratuje się spłacaniem należności z
      zaliczek u innych dostawców.
      • Gość: eustachy Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 17:45
        ten sklep no nie na nasze realia,nie dośc,że facet jest nie w
        porządku to w dodatku drogo.żadko kto tam robi zakupy.
        • Gość: zainteresowana Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: 213.199.253.* 26.06.08, 19:34
          Meble mają piękne, chciałam zamówić komplet wypoczynkowy i jadalnię.
          Ale w takim razie rozsądniej będzie załatwić to bezpośrednio w
          fabryce. Czy mogę prosić o adres i telefon?
    • Gość: zadowolona :-) Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 21:52
      a ja kupuje w tym sklepie . kupiłam meble z kolekcji davinci , jadalnię i
      sypialnie, przywieźli na czas zamontowali i elegancko posoprzątali , zamawiam u
      nich wiele rzeczy na prezenty i nigdy się nie zawiodłam . zdarzyło się raz a juz
      taki " niezadowolony" jedź do warszawy i kup to zobaczysz jak cię obslużą
      • Gość: ada Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:26
        Jak jesteś zadowolona to się ciesz. Oszczędziłaś sobie problemów i
        nerwów. Dlaczego od razu ten ton wypowiedzi "niezadowolony' jedź do
        warszawy i kup to zobaczysz jak cię obslużą ".Ktoś ostrzega i to
        jest super.
        • Gość: asia.k. Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 00:03
          a ja ostrzegam przed ostrzegającym ..... musi być super " męszczyzną" skoro
          płacze na publicznym forum..... współczuje mu ... pewnie ma jeszcze "duży"
          samochód hahahahaha
          • Gość: Barbara Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:46
            Widzę, że nie dostrzega Pani powagi sytuacji. Oszustwa p. M
            (własciciela galerii Wnętrz) to bardzo powazna sprawa. To są
            pieniądze, czas i nerwy Klientów...Widzę, że jest pani niepoważną
            osobą...Jeżeli tylko tyle ma pani do powiedzenia, to może niech
            oszczędzi pani sobie takim komentarzy...
            Ja jestem kolejną osobą, która została oszukana przez ten sklep i
            cieszę się, że w końcu ktoś poruszył ten temat. Potencjalni Klienci,
            zastanówcie się 2 lub 3 razy zanim coś zamówicie z Galerii Wnętrz!!!!
          • Gość: Barbara Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 14:14
            Tak na marginesie asiu.k fora są od wyrażania swoich opinii. Jak
            wiemy opinie moga być pozytywne jak i negatywne...więc nie rozumiem
            dlaczego My-Oszukani przez Galerię Wnętrz mamy milczeć i udawać, że
            nic się nie stało??? Proszę o wyjaśnienie.
      • Gość: Ola - niezadowolon Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.95.144.254.open.pl 27.06.08, 13:57
        A co do tego ma Warszawa. Jeżeli kupujesz u kogokolwiek meble, które nie są
        tanie, wpłacasz 40% zaliczki, czekasz 3 miesiące a później okazuje się że ktoś
        przez 3 miesiące obracał Twoimi pieniędzmi i musisz się użerać, denerwować żeby
        je odzyskać. Ten pan w bezczelny sposób rozłączał się, unikał kontaktu albo
        wygadywał kłamstwa. Dobrze że Tobie się to nie przytrafiło ale to nie oznacza,
        że ma prawo przytrafić się nawet jednej osobie.

Trzeba pamiętać: że jeden zadowolony klient zachęci do skorzystania z usług
        twojej firmy jedną osobę, podczas gdy niezadowolony zniechęci aż 10 osób.

• Gość: Drupi32 Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.chello.pl 26.06.08, 22:10
      Jeśli chodzi o Galerię Wnętrz to ja mam z nimi negatywne wspomnienia. Facet, który tam pracuje (może to właściciel) ma wszystko w d... Zamawiałem tam kilka mebli za jednym razem i popieprzyli kolory, nie mówiąc juz o innych frontach mebli, no i czekałem znacznie dłużej niż było to w umowie.. Nachodzi mnie taka myśl, ze Galeria Wnętrz zapomina o tym ze jest tu także konkurencja i jak oni tak będą sobie olewać sprawę to szybko z interesu wylecą ( ja osobiście wylałbym z roboty tego co tam pracuje, bo w ogóle łaskę robi że żyje)
      • Gość: Ewa Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 08:13
        Muszę przyznać, że szczerze się zdziwiłam tymi wypowiedziami. Z ww firmą łączy mnie wiele transakcji, właściwie już od początku jej istnienia. Były mniejsze i większe, ale nigdy nie miałam powodu do nerwów czy niezadowolenia, tak samo zresztą jak wielu moich znajomych czy przyjaciół. Jeżeli nie ma czegoś w Galerii, to zawsze mi to przywiozą i zawiadomią, że już można odebrać. Uważam też, że Galeria to bardzo dobry pomysł, w końcu jest miejsce, gdzie można kupić rzeczy, po które do niedawna trzeba było jeździć, np. do stolicy. A i ceny mają lepsze niż w większych miastach. Ja nadal będę robić tam zakupy i szczerze polecam. A co do niezadowolonych klientów, to uważam, że ich liczba rośnie wprost proporcjonalnie do wielkości firmy, więc wielkie sklepy pewnie "nie śpią" po nocach. Pozdrawiam.
        • Gość: Drupi32 Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:36
          To ma Pani szczęście w życiu...Jak widać grono niezadowolonych
          Klientów rośnie...Negatywne opinie o tej Niby Galerii i o jej Niby
          Właścicielu, nie są rzadkością. O czymś to chyba świadczy...Tylko
          przy zamawianiu mebli, trzeba zadać sobie pytanie, czy warto tak
          ryzykować...??? Może będzie wszystko dobrze (tak jak w Pani
          przypadku), a może Niby Właściciel znowu oszuka Klientów....??? Czy
          warto ryzykować swoje pieniądze i czas???? W obecnych czasach i przy
          tej konkurencji..wg mnie, ZDECYDOWANIE NIE WARTO!!!!!! Szczerze
          odradzam transakcji w Niby Włascicielem Galerii Wnętrz!!!!
    • Gość: ddsd Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.techentrance.com 27.06.08, 11:24
      wydaje sie ,że system ochrony konsumenta nie działa tak jak powiniem,
      nie mówiąc o sądach.
      wydaje się ,że jest to karygodne i widzę same braki
      uczciwości ,rzetelności,etosu kupca,a widzę kłamcę do potęgi.
      wydaje sie ,że lansiarzy żyjacych na koszt innych jest sporo w tym mieście.
      wydaje się, że dośc ekskluzywny sklep takie numery odstawia.
      wydaje się ,ze osoby broniące właściela nie piszą całej prawdy - czy zadatkowali usługe, kiedy to było, może sklep teraz żyje kosztem innych
      • Gość: ddsd Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.techentrance.com 27.06.08, 13:13
        OSZUKANY piszesz o jednym kompie z którego piszą niby te panie,więc masz dostep do ich IP???
        czy jesteś nowicjuszem i widzisz neostradę z której pisza tu dziesiątki osób czy masz inne mozliwości sprawdzenia tych osób?
        • Gość: Drupi 32 Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:25
          Hehehehe, nie ma nic prostrzego niż sprawdzenie IP komputera :) Nie
          trzeba być mega fachowcem, żeby takie rzeczy sprawdzić:)
        • Gość: oszukany Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:27
          oczywiście, że nie wnioskuję tego po nazwie neostrada. aż taki mało
          spostrzegawczy nie jestem:)na pewno wiesz, że istnieje możliwość sprawdzenia i
          ja to sprawdziłem. a ponieważ bardzo zaszli mi za skórę będę robił wszystko żeby
          ostrzec innych i demaskować kolejne zagrywki w ich stylu (pisanie kilku wpisów
          pod innym nickiem.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz przestrzegam przed
          Galerią Wnętrz w Ciechanowie na ul. 11 Listopada 2
      • Gość: ddsd Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.techentrance.com 27.06.08, 14:41
        OSZUKANY dziwne piszesz zdanie o możliwościach swoich w rakim razie z tym IP,
        gdyż pełne IP uzytkownika jest chronione przez ten portal

serwisy.gazeta.pl/onas/1,30467,775864.html

Ochrona prywatności
        Wydawca serwisu internetowego Gazeta.pl Agora SA

Ochrona prywatności użytkowników portalu Gazeta.pl ma dla nas ogromne znaczenie. W związku z tym publikujemy dokument wyjaśniający zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach portalu.
        • Gość: Drupi32 Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 14:46
          Widzę, że mamy do czynienia z kompletnymi laikami....hehehe
        • Gość: oszukany Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 15:06
          wiesz, Ty już może nic więcej nie pisz bo bardzo się ośmieszasz. Chyba tylko
          Tobie trzeba tłumaczyć, że polityka prywatności dotyczy DANYCH OSOBOWYCH a nie
          numeru IP. aż się tłumaczyć nie chce. Trzeba nauczyć się czytać ze
          zrozumieniem.Gratuluje dociekliwości i proponuje popytać kolegów jak sprawdza
          się IP.
      • Gość: wdzięczna Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:12

Jestem bardzo wdzięczna za opinię , niestety niegatywną , napisaną
        na temat nieuczciwości właściciela sklepu Galeria wnętrz .
        Planowałam tam zamówić zestaw mebli pokojowych . Teraz wiem , że
        uratowałam dzięki ostrzeżeniu swój kapitał, czas , zdrowie .
        W mojej ocenie to szokujące pobrać od zamawiającego zaliczkę i
        nie wywiązać się z warunków umowy. Na takiego oszusta to moja
        rada : pozwać go do sądu , ma pan przecież dowody potwierdzające
        w mojej ocenie wyłudzenie przedpłaty . Diękuję za ostrzeżenie .
    • Gość: oszukany Zadowolona, asia.k i Ewa to ta sama osoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:06
      Są tu trzy wpisy osób zadowolonych z obsługi tego Pana. Jest tylko jedno ale -
      te trzy osoby piszą z tego samego komputera - pewnie to ta pani pracująca z
      panem M. Równie zerowy poziom obsługi i przekazywanie nieprawdziwych informacji.
      Zabrakło tej pani jednak wiedzy że można sprawdzić kto pisze z jakiego kompa.
      Żenujące. Widzę że inni mieszkańcy naszego miasta też już mięli wątpliwość
      przyjemność kupować coś we wspomnianym punkcie. Ostrzegam kolejnych, nie dajcie
      nabrać na te opowiastki pana M. A do pani chwalącej - co ma wspólnego z państwa
      zerowym poziomem obsługi jakość obsługi w Warszawie. Zdarza się pewnie różna i
      też ludzie ostrzegają przed takimi jak wy i tylko w pani odczuciu - świadczącym
      o pani - można to potraktować jako płacz na forum. aha i jeszcze jedno - tak,
      mam duży samochód:)
    • Gość: Barbara Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:50
      Ja też mam złe doświadczenia związane z Galerią Wnętrz, już nie chcę
      mieć nic wspólnego z p. M. To oszust i wyzyskiwacz, w dodatku
      wulgarny i nieuprzejmy.
      Czy moze mi Pan podać nr kontaktowy do tej fabryki???
    • Gość: zainteresowany do oszukanego IP: 213.199.253.* 27.06.08, 20:18
      Jestem trzecią osobą zainteresowaną bezpośrednim kontaktem z
      wytwórcą mebli. Skoro dzwoniłeś do fabryki, to nie sprawi ci
      trudności podanie nazwy tej firmy. Chyba że to brzydki kawał?
    • Gość: zainteresowany do oszukanego IP: 213.199.253.* 28.06.08, 16:33
      No i co, p. Oszukany? Nie wie Pan, do jakiej fabryki Pan dzwonił?
      • Gość: qazx Re: do oszukanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 09:49
        Z tego co przeczytalem i oszukany i sprzedawca siebie warci.
        • Gość: oszukany do qazx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 09:25
          na jakiej podstawie szanowny forumowiczu stawiasz mnie na jednej szali z
          człowiekiem którego opisuję? czy masz ku temu jakieś konkretne powody? Czy
          uważasz, że takie sytuacje nie powinny być opisywane na forum? czy może uważasz
          że ta sytuacja to wina klienta czyli moja? zastanów się zanim kolejny raz w ten
          sposób kogoś ocenisz
      • Gość: oszukany do zainteresowanego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 09:20
        Wiesz Kolego (Koleżanko) ja nie siedzę przed komputerem 24/dobę tak jak Ty żeby
        Ci odpisać wtedy kiedy chcesz. Oczywiście żaden problem w podaniu fabryki:
        Arino House, a tu masz adres:www.arinohouse.pl
        Nie sądzę żeby akurat nazwa fabryki była najważniejsza w tej sprawie. Po za tym
        nie mam powodów żeby zmyślać. Dla kolejnych zainteresowanych: jestem w
        posiadaniu zamówienia przedmiotowych mebli oraz dowodu wpłaty zaliczki.
        Korzystając z okazji kolejny raz przestrzegam Was przed Galerią Wnętrz.
        Zastanówcie się zanim cokolwiek tam zamówicie, kupicie.
    • Gość: porada - ważna Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:20

Należałoby tego gościa nauczyć uczciwości . Moja rada - pozwać go
      do sądu . Z informacji pana wynika ,że nawet nie przeprosił za
      kłamstwo i wykorzystywanie pana przedpłaty przez 3 miesiące .
      Z daleka od takich nieuczciwych handlarzy .
      • Gość: oszukany Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 10:22
        I oczywiście tak właśnie zamierzam zrobić. Pozew jest już w trakcie pisania. O
        wynikach oczywiście poinformuję na tym forum. Też jestem zdania że takie
        patologiczne zachowania należy piętnować. A co do słowa "przepraszam" to
        niestety ten pan chyba takowego nie zna.
    • Gość: niedoszły klient Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:32

dzięki za ostrzeżenie , gdyż planowaliśmy zakupić meble w opisanym
      sklepie . Wnioskuję , ze on nie posiada płynności finansowej i
      kosztem póżniejszego zamawiającego realizuje wcześniejsze zlecenia i
      swoją bieżącą konsumpcję . To fatalne !!!!!.
      Muszę poinformować o tym zainteresowanych znajomych . Współczuję
      Panu z powodu nieuczciwości Galerii Wnętrz .
      • Gość: gość Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:38
        a jak wysokie są ceny na te meble??
        ile on dolicza marży??
        • Gość: oszukany Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 10:17
          O marżę proszę pytać właściciela. Ten wątek nie dotyczy opisu konkretnych mebli
          i ich cen tylko nieuczciwego sprzedawcy-właściciela Galerii Wnętrz. Taka
          sytuacja może zdarzyć się z każdymi meblami. Ostrzegam przed zakupami w Galerii
          Wnętrz w Ciechanowie
      • Gość: oszukany Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 10:19
        Jest bardzo prawdopodobne, że cała sytuacja ma podłoże w utracie płynności
        finansowej. Tym bardziej ostrzegam przed zakupami w tym miejscu.
        • Gość: ktos Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:00
          Juz dosc naostrzegales. Wezmiemy to pod uwage, ale dosc tego
          ostrzegania. To staje sie nudne. załóż mu sprawe i juz, a nie
          histeryzuj.
          • Gość: klient Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 10:14

bardzo dobrze , ze oszukany ostrzega przed zakupem w Galerii
            Wnętrz , ten "Ktoś" nie ma racji i on bez powodu histeryzuje .
            O oszustwach trzeba przypominać , zeby Galeria Wnętrz nie stała się
            Galerią Wyłudzania przedpłat Ten facet nie ma skrupułów, ze pobrał
            zaliczkę i nie zrealizował zamówienia . Nie chrońmy go.
          • Gość: oszukany Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 09:09
            Ostrzegam jeszcze raz (nie ostatni). Ty kolego wcale nie musisz tego czytać.
            Jeśli histeryzowaniem nazywasz ostrzeżenie przed człowiekiem który obraca
            wpłacanymi zaliczkami przez 3 miesiące i nie realizuje zamówień to gratuluję Ci
            znajomości znaczenia słowa histeria.
            • Gość: wujekdobrarada Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 09:42
              a szef firmy nic nam nie odpisze?
              usłużny klient z wydrukiem tego watku powinien udać się ,
              gdy planuje poważny wydatek
              • Gość: 1954a4 Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 11:18
                Ten gość juz podobno dużo wcześniej zanim otworzył tą niby galerię
                miał firmę, która padła i wielu kontrahentów wpuścił w maliny
    • Gość: czytelnik Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 16:43

Zdumiewający jest fakt , że właściciel niby galerii nie składa
      żadnych wyjaśnień . Potwierdza to że jest on naciągaczem klientów
      na zaliczki.
      Z daleka od Galerii wnętrz , ale kieszeni.
      • Gość: oszukana Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 10:24
        Potwierdzam obawy oszukanych, moje meble dotarły dopiero wtedy,
        kiedy napisałam zawiadomienie do prokuratury i skarge do banku,
        który udzialił mi kredytu za pośrednictwem Galerii Wnętrz. Miałam
        jednak tak dosyć, że wycofałam oba pisma, kiedy sie wreszcie
        doczekałam. Żałuję, powinnam dostac odszkodowanie. Jeżeli ktoś nie
        musi, niech nie zaczyna przygody z Galerią. Żadne meble, nawet takie
        piękne, nie są warte takiego stresu
        Metody działania włściciela dokładnie takie same: dramaty, wymysły,
        obietnice, a bank (GE MONEY BANK), który współpracuje z takim
        sklepem-skompromitowany. Klient musi okazać dwa dowody tożsamości,
        zaświadczenia z pracy, a sklep?
        • Gość: sss Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 13:57
          Ja zawsze kupuję w tym sklepie, i uważam, że jest to jedyny sklep,
          do którego warto wejść: ceny przystepne, towar doskonałej jakości,
          każdy znajdzie coś dla siebie.
          • Gość: Łowcy.B Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.gprs.plus.pl 21.07.08, 14:17
            Dobre smiechi.. :)
    • Gość: anka Re: uwaga na Galerię Wnętrz ul. 11 Listopada 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:49
      he he ceny przystępne dobre sobie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka