czoperek 04.07.08, 10:25 Który stomatolog w Ciechanowie najlepiej i w miare tanio piaskuje zeby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb Re: piaskowanie zębów IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.08, 12:44 a co to jest piaskowanie zębów Odpowiedz Link Zgłoś
czoperek Re: piaskowanie zębów 04.07.08, 22:05 jest to usuwanie osadu po kawie, herbacie i kamienia na zębach specjalnym proszkiem w trudno dostępnych miejscach na zębach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: piaskowanie zębów IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.08, 22:42 a to nie jest szkodliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: piaskowanie zębów IP: *.gprs.plus.pl 05.07.08, 00:08 tak jak piaskowanie felg Odpowiedz Link Zgłoś
czoperek Re: piaskowanie zębów 05.07.08, 19:57 widzę, ze nikt nie jest zorientowany w temacie, a szkodliwe to nie jest, bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
nan-tu Re: piaskowanie zębów 05.07.08, 22:02 Bylam na piaskowaniu, co prawda nie w ciechanowie, ale w wojewodzkim centrum stomatologii w warszawie, i prawde mowiac nie wiedzialam zadnej roznicy po zabiegu. Kosztowalo to 150zl a wyszedl jak zwykle pic na wode fotomontaz. Odpowiedz Link Zgłoś
czoperek Re: piaskowanie zębów 06.07.08, 17:55 to teraz juz sama nie wiem , czy warto to robić. Slyszałam także pozytywna opinie o tym zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: piaskowanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 12:30 W Ciechanowie chyba nikt. Ja robiłam w W-wie w Hansa-Med. Róznica widoczna bardzo:-) Ale to nie jest zabieg trwały. Ja robię średnio raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
czoperek Re: piaskowanie zębów 08.07.08, 17:30 Czy mogłabym dowiedzieć się dokładnie gdzie w Warszawie i gdzie sie znajduje Hansa-Med?Jaka jest cena tego zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: piaskowanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 10:33 Namiary masz tu: www.zdrowie.senior.pl/lekarze/Warszawa/Lecznica-Hansa-Med- Niepubliczny-Zaklad-Opieki-Zdrowotnej,32970.html albo wpisz w google'hansa-med'. Ceny nie pamietam, bo dodatkowo robie inne zabiegi, chyba około 200 zł. Mozna zadzwonić zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: piaskowanie zębów IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.08, 21:49 ja piaskuję zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: piaskowanie zębów IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 18:58 w metaltechu piaskuja, moge tez ci odrazu ocynkowac zeby:D:D wtedy prochnica i korozjatak szybko nie wejdzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paquime Re: piaskowanie zębów IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.08, 11:28 W ciechanowie piaskowaie robi dr kowalska przy tatarskiej. rok temu zapłaciłam 60zł nie wiem jaka teraz jest cena Odpowiedz Link Zgłoś
czoperek Re: piaskowanie zębów 15.07.08, 09:35 Dzieki za informacje.Czy tan zabieg jest skuteczny i czy na długo wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: piaskowanie zębów IP: *.xdsl.centertel.pl 15.07.08, 09:41 mam wrażenie,że robisz rekonesans czy kupić piaskarkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paquime Re: piaskowanie zębów IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.08, 12:51 ja wolę ten zabieg niż usuwanie kamienia tradycyjnie.mniej boli... ja robię co pół roku, ale dr mówiła, że jest to sprawa indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasek Re: piaskowanie zębów IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 22:07 najlepiej piaskują w żwirowni w dalanówku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: piaskowanie zębów IP: *.tktelekom.pl 04.06.13, 20:10 Witam, czy ktoś się może orientuje, gdzie najlpeiej wykonać piaskowanie zebów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: piaskowanie zębów IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 22:07 Jak to nie robią w Ciechanowie - ROBIĄ!!!! Kiedyś robiłem u Hoszowskiej na Reutta, a ostatnio w Fed-Med na Widnej jakoś około lutego i płaciłem. Na prawdę warto bo efekt super, szczególnie jak się pali, pije sporo kawy, herbaty itp. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jollo Re: piaskowanie zębów IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 07:29 Piaskowanie zębów robi też pani Agnieszka Walczak, przyjmuje na wyzwolenia, ceny nie znam, bo ja robiłam ok 2 lat temu i nie pamiętam. Kojarzy mi się ok 80 zł wtedy. A teraz to nie wiem. Musisz spytac u dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: piaskowanie zębów IP: *.dynamic.mm.pl 20.02.14, 21:55 Witam. Kto poleci kogos dobrego do piaskowania zebow ? I jaka jest teraz mniej wiecej cena za zabieg ? Zbedne komentarze zachowajcie dla siebie. Pozdrawiam . Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: piaskowanie zębów IP: *.dynamic.mm.pl 11.03.14, 12:34 Piaskowanie zębów u Pani Niemeczek kosztuje 100 zł. Tylko trzeba długo czekać na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś