Gość: rafal IP: *.speed.planet.nl 27.07.08, 17:22 szukam dobrego i w miare przystepnego cenowo mechanika. mam pare ladnych rzeczy do zrobienia w moim autku a na niejednym juz sie przejechalem. poradzcie do kogo mam sie udac. moje auto to renault. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lokko Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 18:14 ja polecam takiego mechanika w kownatach tych ostatnich od strony ciechanowa.jest naprawde dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:10 tylko ze na 100% niema zarejstrowanej dzialalnosci :),,,,,,, takich ludzi powinna sie omijac z daleka ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokko Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:39 i tu sie wlasnie mylisz kolezko,bo ma zarejestrowana dzialalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diesel Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:22 Jeżeli masz disla to zdecydowanie najlepszy w Ciechanowie jest Kurzydło przed znakiem koniec C-nowa wylot na Przasnysz ,facet naprawdę zna swój fach. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:36 ja również polecam tego mechanika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:12 tez dobrze ich znam glownie robia VW ,,, jesli chodzi o renault , to tylko jeden warsztat dobrze sie zna w ciechanowie niechce robic reklamy.... jak ktos bedzie sie stralal to i znajdzie powiem ze nawed maja serwisowego clipa do diagnostyki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venom Re: mechanik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.08, 21:42 a taki warsztat nowo powstały obok Metaltechu?Ktoś się u nich "serwisuje"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 01:48 ja naprawiałem swój samochód obok Metaltechu kilkakrotnie i bardzo polecam ten warsztat. Wszystkie naprawy mojego auta i serwis klimatyzacji były bez zastrzeżeń. Bardzo solidnie i tanio. Nieraz ciężko się dostać bo mają spory ruch. Odpowiedz Link Zgłoś