Dodaj do ulubionych

mechanik samochodowy

IP: *.speed.planet.nl 27.07.08, 17:22
szukam dobrego i w miare przystepnego cenowo mechanika. mam pare
ladnych rzeczy do zrobienia w moim autku a na niejednym juz sie
przejechalem. poradzcie do kogo mam sie udac. moje auto to renault.
Obserwuj wątek
    • Gość: lokko Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 18:14
      ja polecam takiego mechanika w kownatach tych ostatnich od strony
      ciechanowa.jest naprawde dobry
      • Gość: stardiagnosis Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:10
        tylko ze na 100% niema zarejstrowanej dzialalnosci :),,,,,,,

takich ludzi powinna sie omijac z daleka ...........

• Gość: lokko Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:39
          i tu sie wlasnie mylisz kolezko,bo ma zarejestrowana dzialalnosc
    • Gość: diesel Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:22
      Jeżeli masz disla to zdecydowanie najlepszy w Ciechanowie jest
      Kurzydło przed znakiem koniec C-nowa wylot na Przasnysz ,facet
      naprawdę zna swój fach.
      Polecam.
      • Gość: robo Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:36
        ja również polecam tego mechanika
        • Gość: stardiagnosis Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:12
          tez dobrze ich znam glownie robia VW ,,, jesli chodzi o renault ,
          to tylko jeden warsztat dobrze sie zna w ciechanowie niechce robic reklamy....
          jak ktos bedzie sie stralal to i znajdzie powiem ze nawed maja serwisowego
          clipa do diagnostyki pozdr
          • Gość: venom Re: mechanik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.08, 21:42
            a taki warsztat nowo powstały obok Metaltechu?Ktoś się u nich "serwisuje"?
            • Gość: klient Re: mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 01:48
              ja naprawiałem swój samochód obok Metaltechu kilkakrotnie i bardzo polecam ten
              warsztat. Wszystkie naprawy mojego auta i serwis klimatyzacji były bez
              zastrzeżeń. Bardzo solidnie i tanio. Nieraz ciężko się dostać bo mają spory ruch.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka