Dodaj do ulubionych

UPC internet w Ciechanowie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 08:29
Witam, czy w Ciechanowie UPC dostarcza internet? Według tej strony
wybieramy.net/oferta/132,upc-4mb tak. Czy za te 89zł bede miał juz
internet? Trzeba jeszcze jakieś inne media typu telewizja, telefon?
Ew. gdzie sie udac, zeby spytać?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: UPC internet w Ciechanowie? IP: 194.88.224.* 20.09.08, 08:42
      wejdz na strone upc.pl i wpisz swoj adres, bedziesz mogl zobaczyc wszystkie dostepne uslugi.
      • Gość: gosc Re: UPC internet w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 09:28
        Tylko TV:-/ chociaż w centrum mieszkam
    • Gość: Najkon Re: UPC internet w Ciechanowie? IP: 213.199.253.* 20.09.08, 10:30
      Strona z informacjami UPC dość mocno przekłamuje, UPC od kilku lat twierdzi że
      będzie dostępnym internet w przyszłym roku, ewentualnie za kilka m-c. Udaj się
      na plac kopciucha do BOK`u UPC, i tam się dopytaj. Nie wróże Ci pozytywnych
      informacji ale warto spróbować.
    • biedsla Re: UPC internet w Ciechanowie? 20.09.08, 21:30
      Jak chcesz dowiedzieć się czegoś, to udaj się do biura UPC na Placu Kościuszki
      (w "akwarium"), ale podobno od października ma ruszyć w Ciechanowie internet z UPC.
      • Gość: gość Re: UPC internet w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 09:57
        u mnie w bloku panowie przygotowywali pod UPC, mówili że UPC ma być za trzy
        miesiące, ma być w tym również Internet , nie tylko TV!!
        • Gość: slawek Re: UPC internet w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 13:03
          Mi mówili to samo. Tyle tylko że w 2001 roku.
          • Gość: Piotr Re: UPC internet w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 17:38
            a w moim bloku na Aleksandrówce już montowali internet jeszcze chyba przed
            wakacjami. Z tego co mówili monterzy UPC miało montować internet i na innych
            osiedlach.
          • Gość: sw UPC to dziadostwo ! IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.08, 11:39
            Internetu w Ciechanowie nie oferuje, jak sie pytasz kiedy bedzie to
            słyszysz moze wtedy moze wtedy. TV jest cholernir droga w stosunku
            do satelity ktory oferuje 10 razy wiecej kanałów !!!
    • Gość: uczniaczek Re: UPC internet w Ciechanowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 21:24
      jest h.....wo. dzis njest wekend, godz.21.20 a ja nie mam kablówki
      bo jakies debile robią internet jakby tego robic nie mogli w
      dzien.pacany.
      • Gość: xyz Re: UPC internet w Ciechanowie? IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 08:54
        A jak z tym internetem jest aktualnie? Ktoś sie dowiadywał. Ja także słyszałem,
        że ma być od października, już sie doczekać nie mogę. Teraz musze płacić aż 89zł
        za 512 w Netii, a jest tak drogo, bo umowa na czas nieokreslony. Czekam cały
        czas na Chello.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka