Dodaj do ulubionych

Muzyka Zacisze

IP: 213.199.253.* 23.11.08, 09:42
ma ktoś wczorajszy repertuar dj zimy?:) (dancing)
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 10:43
      Ostatnio jak byłam na classiku Zima grał potworną muzę. Słyszałam od znajomych,
      że Zima gra coraz gorzej aż faktycznie przekonałam się osobiście. Zdaję sobie
      sprawę, że co tygodniowe granie Zimę męczy i sam próbuje wprowadzać "jakieś"
      zmiany, które niby powinny poprawić repertuar, ale sorrry, niektóre stare hity
      na prawdę straciły na wartości, szczególnie te które były małymi hitami w swoim
      czasie. Przy niektórych kawałkach nie wiedziałam, jak mam przebierać nóżkami
      hihihihi. Wiem, że to jest classik i należy grać "stare" hity, ale proszę Cię
      Zima nowe kawałki też są super do tańca....

Pozdrawiam i życzę udanych imprez
      • Gość: ania Re: Muzyka Zacisze IP: *.chello.pl 23.11.08, 19:32
        Podpisuję się pod słowami przedmówcy. Dla mnie też wczorajsza muza w zaciszu nie
        przypadła do gustu. Lata 70, 80, 90.... naprawdę jest w czym wybierać :-)
        • Gość: Dave Re: Muzyka Zacisze IP: 213.199.253.* 23.11.08, 21:39
          a może ktoś wie co on grał?
          • Gość: abcd Re: Muzyka Zacisze IP: 212.160.172.* 26.11.08, 09:47
            Muza w Zaciuszu jest okropna... Kiedyś było inaczej...
            Zima teraz olewa robotę, a ludzie narzekają.
            Szkoda, że nie ma żadnej innej IMPREZOWNI.

Apeluję o zmianę repertuaru lub dj-a!!!!
            • Gość: zoe Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 10:47
              a ja się nie zgadzam! mi się ta muza podoba. Kwasy pojawiają się gdy ludzie składają zamówienia. Poza tym to ma być classic a nie Viva planet
            • Gość: musze to napisac.. Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 11:00
              nie wiem zupelnie o czym piszecie i o co wam chodzi , chyba
              wszystkim moim poprzednikom trąbka Eustachiusza szwankuje...
              spojrzecie chociaz jak wielka jest rozpietosc wiekowa , mowi sie ze
              muzyka lączy pokolenia , ale nie kazda , muza Zimy ŁACZY POKOLENIA ,
              na sobotnich imprezach moze bawic sie swobotnie matka z córka ,
              ojciec z synem , nauczyciele z uczniami :) , skoro wam sie tak nie
              podoba to powiedzcie czmu na sobotnia najlblizsza impreze biletów
              juz nie ma od ponad tygodnia...czy naprawde ludzie chcieli by sie
              bawic tam gdzie jest kiepski klimat , kiepska muza...???
              zreszata muzyki która tam jestm , nie trzeba bronic , to jest taka
              muza która broni sie sama...
              a ci co maja ochote posuchac ,komercyjnych tandet , zapraszam na
              czestotliwosci fm 107,10 i 94,60 , tam ci koleznako napewno nózki
              bedą chodzic...kazda w swoją strone :)
              na koniec powiem tylko ze jestesmy jedynym miastem w Polsce gdzie
              mamy dwie prawdziwe ZIMY ....I TEGO NAM NIC NIE ZABIERZE
        • Gość: nuda Re: Muzyka Zacisze IP: *.tktelekom.pl 05.12.08, 23:01
          macie rację... zima może pora odejść na emeryturę zanim premier
          zlikwiduhe pomostówki...
    • Gość: kotka Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 19:54
      Zima z pewnością jest bardzo dobrym dj, lecz faktycznie gra momentami chałę.
      Zapytałeś się czemu na sobotnią imprezę od tygodnia nie ma już biletów,
      odpowiedź jest banalna: gdyż nigdzie indziej nie ma imprezy, prócz dysko-błysko
      Maxim Club :)
      • Gość: michal Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 01:32
        Ja nie raz bylem w zaciszu i propo muzyki generalnie nie mam
        zastrzezen, bylo wiele starych piosenek o ktorych dawno nie
        pamietalem i milo bylo je uslyszec ale bylo tez wiele tandet,
        generalnie nigdy nie bedzie the best a dj ma za zadanie zadowolic
        kazdego z gosci na parkiecie, ponadto winien miec talent rozruszania
        towarzystwa, ktorego Adamowi mysle nie brakuje, jedyne co mnie
        starsznie odpycha od tego lokalu bo faktycznie jest cos takiego to
        monotonia, zwrocilem nie raz uwage ze doslownie co tydzien leci ta
        sama piosenka poprzedzajaca inna ktora leciala w tym samym momencie
        na poprzedniej imprezie
        • Gość: szpadzik Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 13:22
          michal ma racje monotonia i caly czas to samo w tej samej kolejnosci
          • Gość: dj.winter.ice Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 23:15
            Witam,drodzy koledzy i koleżanki,odnośnie muzyki w Zaciszu,gram to co było i
            jest dobre,z punktu widzenia Dj'a!!~!~!,czy to leci co tydzień(kawałek po
            kawałku-w tej samej kolejności-bym tu dyskutował!!!-każdą imprezę gram na
            żywo-bez jakiegoś fikcyjnego programu-a nie z laptopa!!!-)te numery muzyczne są
            wiecznie żywe,ja traktuję każdą imprezę jako nową(inni ludzie)mogę zagrać
            imprezę z takich numerów z lat 70,80,90'+ nowości-których nie znacie-ale nikt
            się nie będzie bawił-i po co Mi to(ja je znam- a wy?)lepiej zagrać to co jest
            już sprawdzone-i to przy czym ludzie będą się bawić(na pewno!!!).Wprowadzam
            pewne zmiany muzyczne,ale i ja jestem stopowany przez prezesa (odnośnie nowych
            numerów)-przemycam je jak tylko mogę-i tak jest ich sporo!!!A jak wam się nie
            podoba,to po co tam chodzicie?Jak mi się nie podoba jakiś serial to go po prostu
            nie oglądam!!!!!!A odnośnie tych mądrali!!!,znawców muzyki!!!-to zapraszam do
            poprowadzenia imprezy-użyczę sprzętu i płyt!!!!niech pokażą co potrafią(nie
            tylko pisać)-daję im góra 15-min,i się popłaczą,jak ktoś jest na siłach to
            zapraszam!!!!!!!!!Gram 19-lat-pomogę debiutantom(jako papa
            dj)!!!!!pozdrawiam-Ice!!!!!!
            • Gość: gosc 1 Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 19:14
              muzyka jak muzyka nie powiem zeby bylo to czego slucham na codzien ale chyba
              wlasnie dlatego tam czesto chodze bo przy tych kawalkach puszczanych przez Zime
              (pozdrawiam ;) ) naprawde mozna sie swietnie pobawic i zawsze bylo ok
    • Gość: bleeeeee Re: Muzyka Zacisze IP: *.ibd.gtsenergis.pl 23.12.08, 12:19
      szkoda, że Ciechanowscy Dj uważają nas słuchaczy za kompletne
      bezguścia i ciągle puszczają tą samą muzyke, czyli albo disco
      (również POLO) albo techniawę! Mam wrażenie, że oni nie znają się na
      innych gatunkach muzyki. Nie każdy lubi taką muzykę i cała ta reszta
      ludzi woli omijać przybytki z taką muzą z daleka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka