Gość: Dave IP: 213.199.253.* 23.11.08, 09:42 ma ktoś wczorajszy repertuar dj zimy?:) (dancing) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 10:43 Ostatnio jak byłam na classiku Zima grał potworną muzę. Słyszałam od znajomych, że Zima gra coraz gorzej aż faktycznie przekonałam się osobiście. Zdaję sobie sprawę, że co tygodniowe granie Zimę męczy i sam próbuje wprowadzać "jakieś" zmiany, które niby powinny poprawić repertuar, ale sorrry, niektóre stare hity na prawdę straciły na wartości, szczególnie te które były małymi hitami w swoim czasie. Przy niektórych kawałkach nie wiedziałam, jak mam przebierać nóżkami hihihihi. Wiem, że to jest classik i należy grać "stare" hity, ale proszę Cię Zima nowe kawałki też są super do tańca.... Pozdrawiam i życzę udanych imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Muzyka Zacisze IP: *.chello.pl 23.11.08, 19:32 Podpisuję się pod słowami przedmówcy. Dla mnie też wczorajsza muza w zaciszu nie przypadła do gustu. Lata 70, 80, 90.... naprawdę jest w czym wybierać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: Muzyka Zacisze IP: 213.199.253.* 23.11.08, 21:39 a może ktoś wie co on grał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Muzyka Zacisze IP: 212.160.172.* 26.11.08, 09:47 Muza w Zaciuszu jest okropna... Kiedyś było inaczej... Zima teraz olewa robotę, a ludzie narzekają. Szkoda, że nie ma żadnej innej IMPREZOWNI. Apeluję o zmianę repertuaru lub dj-a!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 10:47 a ja się nie zgadzam! mi się ta muza podoba. Kwasy pojawiają się gdy ludzie składają zamówienia. Poza tym to ma być classic a nie Viva planet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musze to napisac.. Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 11:00 nie wiem zupelnie o czym piszecie i o co wam chodzi , chyba wszystkim moim poprzednikom trąbka Eustachiusza szwankuje... spojrzecie chociaz jak wielka jest rozpietosc wiekowa , mowi sie ze muzyka lączy pokolenia , ale nie kazda , muza Zimy ŁACZY POKOLENIA , na sobotnich imprezach moze bawic sie swobotnie matka z córka , ojciec z synem , nauczyciele z uczniami :) , skoro wam sie tak nie podoba to powiedzcie czmu na sobotnia najlblizsza impreze biletów juz nie ma od ponad tygodnia...czy naprawde ludzie chcieli by sie bawic tam gdzie jest kiepski klimat , kiepska muza...??? zreszata muzyki która tam jestm , nie trzeba bronic , to jest taka muza która broni sie sama... a ci co maja ochote posuchac ,komercyjnych tandet , zapraszam na czestotliwosci fm 107,10 i 94,60 , tam ci koleznako napewno nózki bedą chodzic...kazda w swoją strone :) na koniec powiem tylko ze jestesmy jedynym miastem w Polsce gdzie mamy dwie prawdziwe ZIMY ....I TEGO NAM NIC NIE ZABIERZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Muzyka Zacisze IP: *.tktelekom.pl 05.12.08, 23:01 macie rację... zima może pora odejść na emeryturę zanim premier zlikwiduhe pomostówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 19:54 Zima z pewnością jest bardzo dobrym dj, lecz faktycznie gra momentami chałę. Zapytałeś się czemu na sobotnią imprezę od tygodnia nie ma już biletów, odpowiedź jest banalna: gdyż nigdzie indziej nie ma imprezy, prócz dysko-błysko Maxim Club :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 01:32 Ja nie raz bylem w zaciszu i propo muzyki generalnie nie mam zastrzezen, bylo wiele starych piosenek o ktorych dawno nie pamietalem i milo bylo je uslyszec ale bylo tez wiele tandet, generalnie nigdy nie bedzie the best a dj ma za zadanie zadowolic kazdego z gosci na parkiecie, ponadto winien miec talent rozruszania towarzystwa, ktorego Adamowi mysle nie brakuje, jedyne co mnie starsznie odpycha od tego lokalu bo faktycznie jest cos takiego to monotonia, zwrocilem nie raz uwage ze doslownie co tydzien leci ta sama piosenka poprzedzajaca inna ktora leciala w tym samym momencie na poprzedniej imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadzik Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 13:22 michal ma racje monotonia i caly czas to samo w tej samej kolejnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj.winter.ice Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 23:15 Witam,drodzy koledzy i koleżanki,odnośnie muzyki w Zaciszu,gram to co było i jest dobre,z punktu widzenia Dj'a!!~!~!,czy to leci co tydzień(kawałek po kawałku-w tej samej kolejności-bym tu dyskutował!!!-każdą imprezę gram na żywo-bez jakiegoś fikcyjnego programu-a nie z laptopa!!!-)te numery muzyczne są wiecznie żywe,ja traktuję każdą imprezę jako nową(inni ludzie)mogę zagrać imprezę z takich numerów z lat 70,80,90'+ nowości-których nie znacie-ale nikt się nie będzie bawił-i po co Mi to(ja je znam- a wy?)lepiej zagrać to co jest już sprawdzone-i to przy czym ludzie będą się bawić(na pewno!!!).Wprowadzam pewne zmiany muzyczne,ale i ja jestem stopowany przez prezesa (odnośnie nowych numerów)-przemycam je jak tylko mogę-i tak jest ich sporo!!!A jak wam się nie podoba,to po co tam chodzicie?Jak mi się nie podoba jakiś serial to go po prostu nie oglądam!!!!!!A odnośnie tych mądrali!!!,znawców muzyki!!!-to zapraszam do poprowadzenia imprezy-użyczę sprzętu i płyt!!!!niech pokażą co potrafią(nie tylko pisać)-daję im góra 15-min,i się popłaczą,jak ktoś jest na siłach to zapraszam!!!!!!!!!Gram 19-lat-pomogę debiutantom(jako papa dj)!!!!!pozdrawiam-Ice!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 1 Re: Muzyka Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 19:14 muzyka jak muzyka nie powiem zeby bylo to czego slucham na codzien ale chyba wlasnie dlatego tam czesto chodze bo przy tych kawalkach puszczanych przez Zime (pozdrawiam ;) ) naprawde mozna sie swietnie pobawic i zawsze bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeee Re: Muzyka Zacisze IP: *.ibd.gtsenergis.pl 23.12.08, 12:19 szkoda, że Ciechanowscy Dj uważają nas słuchaczy za kompletne bezguścia i ciągle puszczają tą samą muzyke, czyli albo disco (również POLO) albo techniawę! Mam wrażenie, że oni nie znają się na innych gatunkach muzyki. Nie każdy lubi taką muzykę i cała ta reszta ludzi woli omijać przybytki z taką muzą z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś