Gość: gosc IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.08, 15:32 Czy ktoś ma namiary do firm, które dekorują Kościoły podczas ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciechanowianin Re: dekoracje ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 16:54 hehe radze sie dowiedziec czy pozwola w ogole ubrac kosciol, w ciechanowie pdobno sa z tym problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: dekoracje ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 18:44 sama ubierz sale poszukaj w internecie napewno znajdziesz ciekawe dekoracje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dekoracje ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 17:13 na skrzyżowaniu Armii Krajowej-Pułtuskiej przy światłach jest mur a tam wisi reklama z nr. telefonu do ludzi, którzy to robią Odpowiedz Link Zgłoś
black2team Re: dekoracje ślubne 08.12.08, 17:40 ja mam taki kontakt, sam będę miał ślub i już zamówiłem taką usługę. Jeśli chodzi o sam Kościół to cena ok 200zl, jeśli ktoś chce numer to niech się odezwie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
black2team Re: dekoracje ślubne 08.12.08, 17:44 na tym forum chyba nie ma czegos takiego jak priv więc na maila ewentualnie black2team@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: dekoracje ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 00:19 FEMINA w Ciechanowie na Ściegiennego przy Farze ma dekoracje ślubne do kościoła. Najpierw trzeba uzgodnić z księdzem, a potem zamówić. U Franciszka proboszcz wydaje karteczkę, że zgadza się na dekoracje. Można też w Feminie kupić fajne dekoracje np. do sali weselnej i inne, race na tort weselny i inne fajne gadżety. Korzystałam, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eventus Re: dekoracje ślubne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.09, 12:42 Dekoracje sali slubnej i koscioła powierzylem firmie www.eventusdekoracje.pl/ byłem pod wrazeniem ich pracy,wszystko solidnie i na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: dekoracje ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 00:20 FEMINA w Ciechanowie na Ściegiennego przy Farze ma dekoracje ślubne do kościoła. Najpierw trzeba uzgodnić z księdzem, a potem zamówić. U Franciszka proboszcz wydaje karteczkę, że zgadza się na dekoracje. Można też w Feminie kupić fajne dekoracje np. do sali weselnej i inne, race na tort weselny i inne fajne gadżety. Korzystałam, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: dekoracje ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 12:26 Pani Hania Sawicka ul.Rycerska(hurtownia kwiatów).Ozdabia sale weselne,można zajrzeć do niej i porozmawiać.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonik Re: dekoracje ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 18:26 bardzo ładne dekorujacje kościołów i sal robi pewna kobieta z Gołymina p. Korab - młoda dziewczyna z polotem - dekorowała mi salę i kościół - goście byli pod wrażeniem, polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: dekoracje ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 21:59 mozesz mi dac jej namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonik Re: dekoracje ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 21:41 23 671 63 55 - to nr dekoratorki z Gołymina powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wawak.6 Re: dekoracje ślubne 13.01.09, 22:13 Zgadzam się z przedmówcą, odnośnie Pani Korab. Ja również miałam udekorowaną salę, kościół i samochód przez nią. Pomysłowość, gust i smak tej Pani nie podlegają żadnej dyskusji. Dekorację miałam dokładnie taką, jaką sobie wymarzyłam a to dlatego, że była ona wykonana z żywych kwiatów.Po prostu BAJKA. Zainteresowanym podaję numer telefonu: 0-609-033-315. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mężatka Re: dekoracje ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.09, 20:47 a ma ona swoją stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonik Re: dekoracje ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.09, 13:58 nie wiem czy ma stronę internetową ale jak ja byłam z narzeczonym to pokazywała albumy ze zdjęciami - na prawdę ma ich duuużo...w ogóle można się z nią dogadać jeśli się chce swoją wizję zrealizować.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzasmina83 Re: dekoracje ślubne 19.01.09, 17:49 Polecam tę dekoratorkę!! miałam na swoim ślubie dekorowany przez nią kościół w żywych kwiatach i świeczkach oraz w tiulu...bardzo ładnie to wyglądało - nawet na kasecie robi wrażenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: dekoracje ślubne IP: *.039.c89.petrotel.pl 04.01.09, 18:51 a ja polecam www.interfirma.ota.pl/Cennik.htm pani z tej firmy dekorowała nam salę weselna i kościół i naprawdę zrobiła to pięknie i tanio w porównaniu z innymi firmami. Na prawdę pani Kasia zrobiła to solidnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slub Re: dekoracje ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:02 w płońsku jest pańi joanna bardzoładnei ubiera sale i kościół i polecam ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sala Re: dekoracje ślubne IP: *.chello.pl 30.01.09, 00:30 Ja również miałam dekorowaną salę i kościół przez p.J. Korab-Matusiak i naprawdę wszystkim, którzy szukają dekoratorki bądź sie zastanawiają polecam z całym sercem. Niedość, że ma się tak jak się chce to i niedrogo, a poza tym też coś podpowie, jeśli nie ma się właśnej wizji. Polecam. Z tego co wiem str.internetowej narazie nie ma, ale podobno niedlugo ma być.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dekoracje ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 21:09 A ja polecam p.Anite . Mloda osoba z duzym talentem , a i cena mala w porownaniu z innymi firmami.Podaje numer telefonu. 514768017 Robiala mi dekoracje w kosciele z zywych kwiatów i sale weselna. Po prostu bajka .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.mloda Re: dekoracje ślubne 06.10.09, 15:10 a do czego pani anita ma talent? pani podpisała ze mną umowę, którą mozna włożyć sobie w buty, poniewaz pani pracuje na czarno i na moja salę dotarła pijana w towarzystwie podejrzanych typów. serdecznie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: dekoracje ślubne 13.10.09, 09:49 ja polecam panią Asię,29sierpnia dekorowała Kościół na moim ślubie i zrobiła to przepięknie.jak podasz meila mogę przesłać Ci fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka224 Re: dekoracje ślubne 13.10.09, 10:46 polecam p.Ewe Dzide, tel 667 279 098, 695 192 469. pani Ewa zajmuje sie kompleksowa organizacja wesel: strojenie sal i kościołow, wynajmem samochodow, duzy wybor sukien slubnych i garniturow.. pozdrawiam wszystkich nowożeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: dekoracje ślubne IP: *.220.120.57.dsl.dynamic.eranet.pl 23.10.09, 08:46 Ja polecam firmę Krzyś z Ciechanowa. Robią śliczne dekoracje weselne. Można im powierzyć praktycznie wszystko - dekorację sali, kościoła, mają 4 auta do wynajęcia i dj'a. Strona : www.krzys_dekoracje.republika.pl Naprawdę warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: dekoracje ślubne IP: *.chello.pl 24.10.09, 21:51 Pani Asia z Golymina? Owszem ma talent i ladnie dekoruje ale czy do konca wywiazuje sie z powierzonej pracy? Na wlasnym przykladzie moge stwierdzic ze NIE.U mnie na sali mimo podpisania umowy nie zrobila nawet polowy tego co miala wykonac,bylam i do tej pory jestem wsciekla na nia mimo ze juz sporo czasu minelo.Widzialam ja na sali tylko raz a stoly dekorowali kelnerzy rano w dzien wesela!!! Mialo byc pieknie a wyszla katastrofa.żaluje ze wiekszoc pieniedzy wziela przed weselem bo grosza bym jej nie zaplacila. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak.6 Re: dekoracje ślubne 26.10.09, 12:01 A kiedy to było i na której sali, bo robi mi dekorację w lipcu i chicałabym wiedzieć na co zwrócić uwagę,Robiła dekorację mojej siostrze i wszystko było w jak najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: dekoracje ślubne IP: *.chello.pl 26.10.09, 13:24 Czy to wazne kiedy i na ktorej na sali? Ważne ze taka sytuacja byla i mowie prawde.Jedyne na co zwroc uwage to zaliczka przed wykonaniem pracy nie dawaj za duzo i nalegaj na to zeby p.Asia sama robila ci dekoracje a nie przysylala na sale tlumy podwykonawcow kotrzy sie do niczego nie nadaja,zapisz to w umowie po prostu.Ja naprawde nie uwazam ze to jest zla dekoratorka ma wspaniale pomysly i ladnie wszystko wyglada,przynajmniej na zdjeciach ktore mi pokazywala.Ale w rzeczywistosci okazalo sie inaczej.Trudno, wazne ze mimo tego wesele sie udalo i wszyscy goscie byli zadowoleni jednak oczywiscie zdarzyli sie tacy ktorzy szeptali po kątach ze na sali nie ma ani jednego balona... To zasluga tej pani niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osoba w temacie Re: dekoracje ślubne IP: 77.255.34.* 26.10.09, 21:49 do Młodej...jak ktoś sam ma coś na sumieniu, to innych oczernia, grunt to samemu być fair...ps. dziwne, że dopiero teraz taka bulwersacja brakiem profesjonalizmu u dekoratorki...czyżby coś sie wydarzyło ostatnio, że taką bulwersację wywołało??? pozdrawiam wszystkich to czytających i obiektywnie myślących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: dekoracje ślubne IP: *.chello.pl 26.10.09, 22:30 Po tym co czytam wnioskuje jednak z nie jestes w temacie jak uwazasz. Nie mam nic na sumieniu,jedynie tylko zal do tej pani. Ale widac to nie pierwsza taka sytuacja skoro piszesz do kogos kogo rowniez zawiodla,i nie mam zamiaru nikogo oczerniac bo gdybym chciala wdalabym sie w wieksze szczegoly a napisalam ogolnie jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osoba w temacie Re: dekoracje ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.09, 17:15 Po tym co czytam wnioskuje jednak z nie jestes w temacie jak uwazasz. > Nie mam nic na sumieniu,jedynie tylko zal do tej pani. > Ale widac to nie pierwsza taka sytuacja skoro piszesz do kogos kogo rowniez > zawiodla,i nie mam zamiaru nikogo oczerniac bo gdybym chciala wdalabym sie w > wieksze szczegoly a napisalam ogolnie jak bylo. nie mogę rozszyfrować o co Ci chodzi...nie ważne!!po prostu nie rozumiem skąd taki żal i żywe oburzenie dopiero po kilku miesiącach, jak sama napisałaś,od wesela, takie rzeczy pamięta się na świeżo i na bieżąco relacjonuje, tym bardziej że ten wątek o dekoracjach jest już od kilku miesięcy...a tu teraz takie przypomnienie o żalu do pani Asi... pamiętaj,ze złym słowem można komuś narobić wiele krzywdy, a najlepszą obroną jest atak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: dekoracje ślubne IP: *.chello.pl 27.10.09, 19:51 Nie wchodze tu czesto wiec dopiero niedawno zobaczylam ten watek wiec napisalam,zreszta nieważne nie mam zamiaru sie tlumaczyc bo nie mam z czego.I na szczescie w tym kraju jest wolnosc slowa i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie,nie jestem zadowololna z uslug tej pani i trudno nikt nie jest idealem nawet najlepszemu zdarza sie popelnic blad i wziac sobie za duzo zlecen na raz...Tylko dlaczego czyims kosztem...? Odpowiedz Link Zgłoś
robaczyna Re: dekoracje ślubne 27.10.09, 23:05 Niespełna 3 tygodnie temu korzystałam z usług Pani Asi z Gołymina. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanej pracy. Zupełnie nie zgadzam się z tym co tu przeczytałam na jej temat i uważam, że taka opinia jest krzywdząca i niesprawiedliwa. Moja dekoracja była bez zarzutu. Wszystko było tak, jak sobie tego życzyłam i wymarzyłam. Nie było do czego się "przyczepić". Jeśli jeszcze raz miałabym wybierać firmę dekoratorską na pewno byłaby to firma P. Asi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dekoracje ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.09, 14:03 Witam wszystkich! Obiektywnie analizując wszystkie wypowiedzi na tym forum uważam, że jest ono sztucznie tworzone przez samych dekoratorów siebie chwalących. Te wpadające w zachwyt "niby" klientki są podstawione dla stworzenia sobie reklamy. Dowodem na to jest niesamowita bulwersacja i obrona niektórych skrytykowanych. Nie wydaje się wam podejrzane używanie tych samych sformułowań przez różnych autorów? oraz wachlarz informacji o aktualnościach w danej firmie dlugo po swoim weselu? dobra firma nie potrzebuje zniżac się do takich działań. Nie oceniam tych wymienionych dekoratorów, bo nie wiem co sobą prezentują, ale radzę wyciągac odpowiednie wnioski... pozdrawiam - szukajaca dekoratorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: dekoracje ślubne IP: 213.199.253.* 15.11.09, 17:43 Firma Krzyś !!! Nie polecam . Pani Magda jest osobą niekompetentną . Podpisała umowe z moimi znajomymi ale na sale dotarła w piątek o 20;00.,w kiepskim towarzystwie i na dodatek pod mocnym wpływem alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: dekoracje ślubne IP: 213.199.253.* 15.11.09, 17:54 Jestem takiego samego zdania . Wszystkie te wpisy robią sobie Oni sami na złość i dla reklamy . Moim zdaniem najlepszą reklama jest zadowolony klient. Więc zawsze warto osobiście zasięgac opini Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_krzys Re: dekoracje ślubne 18.11.09, 00:29 Nie ładnie oceniać nieobecnych. O rzetelności, kompetencji i profesjonalizmie firmy " KRZYŚ" świadczą ich prace, ilość zleceń, a co za tym idzie szerokie grono zadowolonych Klientów. Zapraszamy na naszą stronę www.krzys_dekoracje.republika.pl Pozdrawiamy sfrustrowaną konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: dekoracje ślubne IP: *.152.154.64.dsl.dynamic.eranet.pl 18.11.09, 09:11 Heh, za chwile okaże się, ze wszyscy dekoratorzy w ciechanowie i okolicach to pijaki i bandziory. To już druga osoba oskarzona o picie. Eh Słyszał kolega od kolegi, a ten jeszcze od kolegi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: dekoracje ślubne IP: 213.199.253.* 22.11.09, 20:00 Śmieszne były te słowa . Fajnie jak konkurencja na forum sobie "daje". Ale dzięki temu mamy wniosek" nie mówmy o nieobecnych" rozumiem że firma Krzys jest nieobecna???Więc po co ją polecać???Dla sztucznej reklamy. Pozdrawiam wszystkich którzy wierzą iż opinie o nich wystawił klient.ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dekoracje ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 11:41 mogę zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyka Re: dekoracje ślubne IP: *.rz.izeto.pl 25.04.13, 10:39 Szanowni Państwo! Chcemy zaproponować Państwu świat dekoracji pełen wdzięku, finezji i niepowtarzalnego uroku. Wykonamy niezapomnianą dekorację i aranżację kościoła, sali weselnej oraz samochodu, zajmujemy się również florystyką ślubną. W tworzeniu dla Państwa Młodych niepowtarzalnej oprawy zaślubin kierujemy się wieloletnim doświadczeniem oraz najnowszymi trendami. Dekoracja ślubna, a nawet bukiet Panny Młodej mają niezaprzeczalnie duży wpływ na estetyczny odbiór całej, jakże pięknej i ważniej uroczystości. Aby dodać jej nutki finezji z dozą lekkiego podkreślenia indywidualnych cech charakteru Młodej Pary posiadamy nietuzinkowe propozycje dla każdego klienta. Nawet bukiet może zaważyć na ostatecznym wyglądzie najważniejszej kobiety w tym dniu – Panny Młodej. Właściwie dobrany, może być subtelnym dodatkiem do sukni stanowiącym z nią integralną całość. Dlatego zapraszamy Państwa do skorzystania z naszych profesjonalnych usług, które pozwolą podkreślić urok tych magicznych chwil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: dekoracje ślubne IP: *.multimo.pl 27.04.13, 09:56 Najpierw to trzeba uzgodnić wszystko z Księdzem czy pozwoli, dopiero potem można myśleć o reszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: dekoracje ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 15:25 jak to uzgodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dekoracje ślubne IP: *.cdma.centertel.pl 13.05.14, 13:15 poszukuje taniej dekoratorki weselnej, czy moglby ktos polecic?? bardzo proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dekoracje ślubne IP: 195.117.122.* 03.10.14, 13:55 jest jeszcze pani w Chruszczewie może ktoś zna namiary Odpowiedz Link Zgłoś