Dodaj do ulubionych

sprawa do moderatora

19.03.09, 20:45
w tym wątku można zadać pytanie moderatorom odnośnie ich
działalności na forum, jak również dotyczące powodu
skasowania/przeniesienia danego tematu.
pytanie można również zadawać pod adresem: magik1985@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • bruum Zanim napiszesz... 20.03.09, 07:53
      Sorki, że się wtrącę ale może warto:

Zanim napiszesz przeczytaj:

forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html
      forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html
      Pozdrawiam.
    • Gość: 11 Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 09:04
      i co sadzicie o tym ? czy to pisze nawiedzony z proxy xdsl.centertel.pl ?

Re: księża w naszym mieścieIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: Dysydent2009 19.03.09, 23:08 Odpowiedz
      Wyjątkowo głupie refleksje. Prosiłem by ten wątek skasować, by nie
      prowokował ludzkiej ułomności intelektualnej do ekspansji. Na
      próżno. Ochoczo likwidują wątki o gołych babach, a pozwalają by
      wątki wymierzone w ludzki rozum sobie dalej rozkwitały. Chyba to
      znak, że zbliża się kolejny rozbiór Polski.

Re: księża w naszym mieścieIP: *.xdsl.centertel.pl
      Gość: PRZEWIDYWACZ 19.03.09, 23:04 Odpowiedz
      Czy w Ciechanowie wszyscy są wierzący OTWORZĘ SKLEP Z DEWOCJONALIAMI A NIE
      KUPUJCIE !!!!!!!!!!!

Re: księża w naszym mieścieIP: *.xdsl.centertel.pl
      Gość: PRZEWIDYWACZ 19.03.09, 22:55 Odpowiedz

To tak jak z Andrzejem Lepperem i Romanem Giertychem narzekałem gdy byli w
      rządzie a teraz SMUTEK NIE MA SIĘ Z KOGO POŚMIAĆ. Lubię księży bo gdy ich widzę
      zawsze się dowartościowuję. Łażą w tych sukienkach z podniesioną głową jakby
      byli jakimiś szychami. ONI WSZYSCY KOJARZĄ MI SIĘ Z LUDŹMI PO PRZEJŚCIACH.
      Denerwują mnie tak samo jak wróżki, czary mary hokus pokus DAWAJ KASĘ FRAJERZE.
      Jedni ich szanują drudzy nimi gardzą to tak jak z tym powiedzeniem " KAŻDA
      POTWORA ZNAJDZIE SWOJEGO AMATORA"
    • Gość: ?? Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 17:09
      Dlaczego zniknał watek 'za to kocham po'?

Re: za to Kocham PO !

Ja kocham za to, że naszych donosicieli robią ministrami:) Pt, 27-02-2009, 08:44:45

Forum Ciechanów Autor: Gość portalu: SBek Podobne: Znajdź Wyklucz

...Szefowa MSZ Anna Fotyga ponosi odpowiedzialność za wstyd, jaki za polski rząd odczuwają Polacy przez ostatnie dwa lata w kraju i za granicą " Tusk III 2009 "Są to przykłady pewnej zasady, którą chcemy przyjąć... So, 07-03-2009, 15:21:09

Forum Ciechanów Autor: zatokochampo Podobne: Znajdź Wyklucz
      więcej z tego wątku (6)

Kazimierz Kutz To atak PiS - odnosząc się do "układu" Waldemara Pawlaka. Jego zdaniem sprawa jest poważna i zagraża spokojowi kolacyjnemu Ale tylko spokojowi, gdyż - jak dodał - wicepremier z tego wybranie, jeśli tylko nie kryje się z tym coś poważniejszego. Cz, 12-03-2009, 11:15:31

Forum Ciechanów Autor: zatokochampo Podobne: Znajdź Wyklucz
      • magik1985 Re: sprawa do moderatora 21.03.09, 22:49
        ponieważ jest to forum miejskie, a nie polityczne.
        pozdrawiam
        • Gość: redroom Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 23:17
          Wobec tego dlaczego tolerujesz wątek "Koźlakiewicz jak Misiak"?Nie
          dość,że polityczny,w dodatku w nazwie ma insynuację.Nie uważam,że to
          złamanie zasad?
          • Gość: czytak Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 12:20
            redrooma jak widać prawda boli. Ja myślę że magik tego nie cenzuruje tylko
            niejaki nadgorliwy bruum. Magik na początku też miał takie zapędy teraz odpuścił.
            • Gość: gośc Re: sprawa do moderatora IP: *.chello.pl 23.03.09, 14:38
              myslę dzielny kolego że auto na wesele też jest forma ogloszenia wiec dlaczego
              tez nie zostało zdjete jak spawa łodzi?
              • Gość: Lato Re: sprawa do moderatora IP: *.cnow.pl 23.03.09, 17:18
                Dzięki wielkie. Chamstwo górą.A moderator chyba nie ma swojego rozumu skoro
                słucha się innych. To że kogoś temat został usunięty to nie znaczy że ta osoba
                ma proponowac inny temat do usunięcia. Może nieraz warto się zastanowic zanim
                się kogoś posłucha.
                MYŚLENIE NIE BOLI!!!!!!!!!!!!
            • bruum Re: sprawa do moderatora 24.03.09, 07:51
              "nadgorliwy bruum" nie cenzoruje/kasuje bo nie jest moderatorem. Ja jedynie
              staram się pomóc magikowi i czasem po prostu zwrócę komuś uwagę że ogłoszenia to
              na dwukropek albo że korzystanie z wyszukiwarki nie boli. :)

Pozdrawiam
              • pierwszy.obywatel Re: sprawa do moderatora 26.03.09, 08:03
                hahaha czyli Bruum jesteś cieć ;-)? , taka szara eminencja o dużych wpływach?
                dobrze wiedzieć
    • Gość: xyz Re: sprawa do moderatora IP: *.cnow.pl 23.03.09, 17:42
      otwórz sobie drogi moderatorze liste tematów poczytaj i zobacz że np tematy:
      -Diavolo a co na ten temat?-to krytyka jak i reklama,
      -Pizzeria Capri
      -radiowy internet w Gąskach
      - jakie ceny i metody wstawienie zęba i gdzie?
      -komputer samochodowy
      - Stolarz- drzwi drewniane
      - Matcom - Radiowy Internet
      czy poszukac innych przykładów tematów które też powinny byc usunięte??
      Obecnie jest przecież wolnośc słowa. ale skoro ktoś jest zainteresowany jakoś
      usługą to przecież chyba szukanie na forum nie powinno byc zabronione to
      odpowiedz mi na pytanie dlaczego został usunięty temat auto do ślubu?? Przecież
      młodzi pieszo nie będą szli.
      • magik1985 Re: sprawa do moderatora 23.03.09, 20:09
        posty uznawane za ogłoszenia są przenoszone na dwukropek.pl, bo tam
        jest ich miejsce.
        a jeśli ktoś chce porozmawiać i usłyszeć opinię o pizzerii, to co w
        tym złego?
        bez przesady.widzę, że jest mnóstwo chętnych do gadania (jak zwykle)
        a do pomocy nie było. dziwne...
        pozdrawiam
    • Gość: Sprawiedliwa Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 15:41
      Dlaczego został skasowany wątek o pani Romanow? O tym, że została
      uniewinniona. Był to mój wątek
      • Gość: do Spawiedliwej Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:47
        To forum stało się Ciechanowskim głosem ludu. Każdej władzy nie podoba się
        pisanie o niej prawdy. Kwestią czasu było kiedy kupią magika.
        • magik1985 Re: sprawa do moderatora 28.03.09, 21:10
          wątek o p. Romanow został usunięty, ponieważ już w tym czasie
          istaniał jeden wątek o jej uniewinnieniu.
          proszę poszukać i przestać pluć jadem!
          • magik1985 Re: sprawa do moderatora 28.03.09, 21:20
            o.. bardzo proszę. Jest tutaj
            • magik1985 Re: sprawa do moderatora 06.04.09, 20:43
              chciałbym poinformować, że od dziś funkcje moderatorów na forum
              Ciechanowa pełnią 3 osoby.
              CEREM
              BRUUM
              i MAGIK1985

sprawy związane z forum, pytania, uwagi można kierować teraz do
              któregokolwiek z Nas :)

pozdrawiam.
              adresy e-mail
              • Gość: ja Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 18:43
                martwimnie ze nie ma zadnego sladu o marcinie''guciu 83'' tak szybko
                zaomnielismy?
                • magik1985 Re: sprawa do moderatora 07.04.09, 19:48
                  cóż.. pewnie dlatego nie ma śladu, bo forum to żywe stworzenie i posty pojawiają
                  się tu z prędkością światła a inne odchodzą w zapomnienie.
                  mimo to pamiętamy..
              • magik1985 Re: sprawa do moderatora 07.04.09, 19:52
                nie dokończyłem posta :(
                adresy e-mail odpowiadają naszym loginom+@gazeta.pl
                czyli magik1985@gazeta.pl
                bruum@gazeta.pl
                cerem@gazeta.pl

pozdrawiam
                • Gość: ioi Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 19:49
                  kogo obraził temat mycia okien?
                  • magik1985 Re: sprawa do moderatora 11.04.09, 21:26
                    o Extra i TC?
                    został przeniesiony na oślą ławkę.
                    • Gość: oio Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 08:47
                      Magiku, a ty jak okna myjesz? Politykę cenzurujesz, to teraz zabrałeś się za
                      cenzurowanie sposobów i porad na mycie okien?
                      • magik1985 Re: sprawa do moderatora 12.04.09, 09:06
                        wwszystkiego dobrego z okazji świąt ;)
                        w szczególności dużo dobrego poczucia humoru ;)
                        • Gość: wyborca Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 18:29
                          Pytania do Wojewody cenzurujesz, a jego problemy alkoholowe są
                          ogólnie wiadomą informacją. Jak inne osoby są obrażane na tym forum
                          to jakoś to przemilczasz.
                          • magik1985 Re: sprawa do moderatora 13.04.09, 19:49
                            nie cenzuruję.
                            cenzurujeMY

a dlatego, bo nie rozumiem jak można traktować forum internetowe
                            jako platformę komunikacyjną z Wojewodą. Co to, w ramach
                            oszczędności skasowali im skrzynki mailowe?
                            pozdrawiam
                            • magik1985 Re: sprawa do moderatora 17.04.09, 22:50
                              Wątek-sonda o Pani E.Blankiewicz został usunięty ze względu na
                              idiotyczne treści.
                              odpowiedzi na pytania w sondach powinny być różnorodne, a nie
                              jednoznaczne.
                              Przypominam, ze w związku z możliwością zakładania sond nie zmienił
                              się regulamin i netykieta, dotyczą one również treści zawartych w
                              sondzie.
                              pozdrawiam
                              • magik1985 Re: sprawa do moderatora 19.04.09, 00:59
                                Wątk Działalność dyrektora CKiSz-sonda został skasowany, gdyż
                                służył jedynie do wzajemnego obrzucania się łajnem.
                                pozdrawiam
                          • Gość: niki Re: sprawa do moderatora IP: *.chello.pl 23.05.09, 17:08
                            Co się stało z wątkiem Chwała zwycięzonym (o powojennym podziemiu)?
    • Gość: druga Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.09, 15:37
      czym się różni ironiczna prośba pierwszego obywatela o miejsce pracy dla młodej
      nauczycielki od ironicznego apelu tejże nauczycielki o stołek wśród rządzących
      dla wyżej wspomnianego obywatela? mogę prosić o uzasadnienie skasowania wątku?
      • magik1985 Re: sprawa do moderatora 19.04.09, 15:57
        właśnie jestem po lekturze wątku w którym pierwszy propouje drugiej
        pracę. został on skasowany.
        następnym razem proszę o prowadzenie prywatnych rozmów za pomocą e-
        mail'a lub komunikatora internetowego.
        • magik1985 Re: sprawa do moderatora 19.04.09, 16:01
          btw. na drugi raz proszę zachowac dla siebie wynurzenia o
          podcieraniu bądź nie podcieraniu tyłka komu trzeba.
          EOT.
          • pierwszy.obywatel Re: sprawa do moderatora 19.04.09, 16:16
            MAGIK ZMIENIL PUNKT SIEDZENIA I MOŻE USTAWIAC PO KĄTACH,ZAPOMNIAL JAKI BYL
            KIEDYS NA TYM FORUM
        • Gość: druga obywatelka, Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 23:05
          może po moim dialogu z pierwszym obywatelem tego nie widać ,ale generalnie do
          kłótliwych nie należę. pomijając już fakt że nasze wypowiedzi uznane były za
          dyskusję prywatną (do czego się nie czepiam, wy moderujecie tą stronę, nie ja),
          troszkę mnie zdziwił fakt skasowania ww wątku z uzasadnieniem że była w nim
          zawarta propozycja pracy.... czy zatem wątek "praca w Ciechanowie nie powinna
          też wylądować na dwukropku.pl? przecież tam się roi od ogłoszeń, tym razem
          prawdziwych, nie wyszukanych na siłę... szczerze to nic do tych ludzi nie mam ,
          dziwi mnie tylko wybiórcze stosowanie się do regulaminu forum...chociaż wątek ,
          nie powiem , ciekawy i przydatny pewnie dla wielu
          • pierwszy.obywatel Re: sprawa do moderatora 20.04.09, 23:18
            Popatrz Droga Drugo Obywatelko Drugiej kategorii POdobnie jak ja, że trzech moderatorów milczy jak kamień zaklęty w .... do tej pory.
            Coś mi się wydaje,że uczeń CEREM z Krasiniaka uczeń polonistów albo pani dyr. albo radnego vicka polonisty nie lubi ich i dlatego padliśmy ofiarą ucznia jacy kiedyś w dniach rewolucji kulturalnej w Chinach swoich profesorów wysylali do obozów reedukacji ;-). akurat trafiło na nuczycielkę polonistkę z prowincji
            • Gość: druga... Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 23:25
              no proszę...a pierwszy jeszcze nie w łóżku? no chyba pierwszy raz się zgadzamy
              że oboje padliśmy ofiarą okrutnej cenzury...
              z drugiej strony coś mi się musiało pomylić , teraz mi się zdaje że kpisz z
              "prowincji" ...chyba wpędziłeś mnie w manię prześladowczą:)))
              ciekawe czy zdążysz to przeczytać zanim big brother to usunie? ;)
              • magik1985 Re: sprawa do moderatora 20.04.09, 23:37
                do drugiej obywatelki.

w netykiecie i regulaminie jest mowa o rozmowach prywatnych- chcecie
                porozmawiać, nie widzę problemu- są komunikatory, e-maile. Wątek
                przestał interesować pozostałych forumowiczów, a zaczęły się
                sprzeczki PRYWATNE.
                Nie ma znaczenia, czy rozmawiacie o pracy, o polityce, czy ruchach
                płyt tektonicznych powodujących trzęsienia ziemi.
                pozdrawiam wszechwiedzących i wiecznie prześladowanych.
                • Gość: druga obywatelka Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 23:42
                  ok, wyjaśnenie przyjęte, poprawię się i więcej nie będę...:)
                  ale nadal ciekawią mnie, Magiku, twoje kryteria rozróżniania ogłoszeń, i postów,
                  które ogłoszeniami nie są
                • Gość: druga obywatelka Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 23:57
                  a mnie się drogi moderatorze, całkiem przyjemnie rozmawiało z pierwszym
                  obywatelem, zwłaszcza że uzyskiwałam od niego bardziej konkretne odpowiedzi niż
                  od ciebie...ale oczywiście NIE NAPISZĘ MU TEGO BO TO BYŁABY ZNOWU PRÓBA
                  NAWIĄZANIA DIALOGU PRYWATNEGO ... a to niezgodne regulaminem forum jest
                  przecież :))
              • pierwszy.obywatel Re: sprawa do moderatora 20.04.09, 23:41
                HOho mamy Droga Drugo Obywatelko Drugiej kategori juz trzecią wersję skasowania.
                Magiku w skasowanym wątku pytałem się o innych tu piszących i rozmawiających pod wieloma nickami.
                Magiku ktoś pisał do ciebie,że wątek nikogo nie interesował czy może tylko ciebie ?
                a może napiszesz jaki w niedzielę był ruch na forum ?
                oj,oj ty to potrafisz po młodzieżowemu sciemniać jak mało kto
                • magik1985 Re: sprawa do moderatora 21.04.09, 00:33
                  oj,oj ty to potrafisz po młodzieżowemu sciemniać jak mało kto

całe szczęście, że tyko Ty masz o mnie takie zdanie, bo gotów byłby
                  jeszcze rzucić się pod pociąg. Ignoruję Cię, bo Ty też jesteś
                  ignorantem, Panie PHK1. Nie rób z siebie bardziej świętego od
                  papieża.
                  miłej nocy.
                  • Gość: gosć Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 07:42
                    A magikowi znowu odbija podwójnie i znowu w kontekście głupawej sprawie powołuje
                    papieża.
    • Gość: fakt Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 16:20
      interesuje mnie problem wrzutek z szmatławca Faktu.
      Czy to są watki związane z Ciechanowem ?
      Czy to znajomy wrzuca i jest to OK ?
      Co etykieta na to mówi ?
      • magik1985 Re: sprawa do moderatora 20.04.09, 23:35
        A Senator Fetlińska nie mieszka w Ciechanowie? dziwne... widocznie
        się pomyliłem... oczywiście wątek o FAkcie nie zostanie usunięty.
        pozdrawiam
        • pierwszy.obywatel Re: sprawa do moderatora 20.04.09, 23:44
          Są kolejne watki o pani PituPitu i panu Niedomagalskim ;-) i znowu sciemniasz na calego .
          Naucz sie po mesku i bez przekretów odpowiadać na wszystko ,a nie to co ci pasuje,staniesz sie wiarygodniejszy
          • pierwszy.obywatel Re: sprawa do Funky 20.04.09, 23:58
            Skasowałeś wątek ,będziesz mial przechlapane magiku ;-)

Napieralski i cała ta lewica to najbogatsi politycy w Polsce tylko Funky żył w nieświadomości tyle lat, bo mu w szkle kontaktowym nie pokazali, a czytaniem Faktu nie ma sie co chwalić i słusznie.
            Niejaki Marek Kotański też jeżdził bryką o podobnych parametrach chociaż zajmował się menelami, albo ludźmi drugiej kategori.
            Nawet rozumiem polityków, że muszą mieć dobre auta, by dotrzeć do wyborców w odległych miastach tego kraju nawet jak te bryki kupione są z naszych podastków.
            Taka jest cena demokracji, która Funky mało rozumie.
            Teraz sobie chwilę pomyśl Fetlińska wkręcona przez cfaniaków, którym zaufała ,a tu Napieralski ze swoją bryką.
            • magik1985 Re: sprawa do Funky 21.04.09, 00:19
              a co mnie i pozostałych Ciechanowian może obchodzić jakiś
              Napospieszalski czy inny polityczny błazen, który nawet pewnie nie
              wie gdzie jest Ciechanów?
              miłej nocy
            • funky_koval_3 Re: sprawa do Funky 21.04.09, 00:25
              Nie ma to, jak komentowanie skasowanych wątków, brawo!
              Tylko jedno zdanie: i w jednym i w drugim przypadku wylazła z parlamentarzystów
              obłuda. Tobie poprawność polityczna nie pozwala tego widzieć. I tyle.
    • Gość: "Prywaciarz" Re: sprawa do moderatora IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.04.09, 11:03
      Bruum napisał, że nie skasował wątku "Bardzo nieprzyjazne państwo" tylko ze względu na uwspółcześnioną bajkę o mrówce i koniku polnym.
      Myślę, że później znalazł i inne powody by go nie usuwać, choć problem nie dotyczy tylko Ciechanowa./Ale jednak dotyczy/. Czy mógłby pan wskazać takie fora, lub portale, na których mógłbym lepiej ukierunkować jakże istotny problem? Ja nie znalazłem. Są tylko fora reklamowe, lub poruszające sprawy istotne dla dużych, bogatych przedsiębiorstw, posługujących się innym prawem niż osoby fizyczne. Właściciele małych firm, utworzonych w ucieczce przed bezrobociem, nie mają nigdzie żadnej reprezentacji i ochrony prawnej.
      A przecież są istotnym elementem gospodarki każdego miasta.
      I minęło już 20 lat od odrzucenia represjonującego je ustroju socjalistycznego.
      • Gość: "Prywaciarz" Re: sprawa do moderatora IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.04.09, 11:20
        Nie chodzi mi tu o krytykę kogokolwiek, tylko o jak najskuteczniejsze nagłośnienie problemu. Ludzie podchodzą do niektórych spraw jak woły do rzeźni. Że nie da się. A jednak potrafiliśmy kiedyś wygnać z Polski najsilniejszą armię w Europie, zmienić ustrój co miał być "na wieki".
        Więc kretyńskiego przepisu prawnego nie da się zmienić? Zrobię to, nawet za cenę zdrowia i straty wszystkiego co jeszcze mam. I wołam o pomoc. A na razie sam borykam się jak mogę z poruszeniem tej jakże ciężkiej opoki skostniałego prawa.
        • pierwszy.obywatel Re: sprawa do moderatora 21.04.09, 12:01
          PRYWACIAż ;-))) myślał ,rze tu pracują w Ciechanowie w roli moderatorów ludzie o
          szerokich choryzontah.
          Hahahaha
          • magik1985 informacja o forach internetowych 25.04.09, 20:23
            przypominam, że wpisy niezgodne z tematyką forum miejskiego
            np: "TUSK MUSI ODEJŚĆ", "KACZYŃSKI KŁAMIE!" itp. będą kasowane. do
            dyskusji na tematy ogólno-polityczne służą inne, specjalnie założone
            po to fora.
            katalog for
            internetowych na portalu gazeta.pl
            • Gość: prawdawgmagika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 23:12
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • magik1985 Re: a o lewicy zapomjal ? 29.04.09, 22:37
                sonda "Czy w Ciechanowie mieszkają żydzi" została usunięta wraz z
                wpisami ze względu na rażącą liczbę wulgaryzmów we wpisach. autor
                może założyć sondę ponownie pod warunkiem używania kulturalnych i
                nie zawierających wulgaryzmów odpowiedzi.
    • Gość: z pecu Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:32
      czemu to skasowaliście?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=95112338&a=95112338&v=2&wv.x=2
      • magik1985 Re: sprawa do moderatora 11.05.09, 22:51
        a ja zadam pytanie: po co założyłeś/łaś ten wątek?
        • magik1985 Re: sprawa do moderatora 11.05.09, 23:07
          przypominam po raz kolejny o funkcji WYSZUKIWARKI.
          ostatnimi czasy liczba wątków dublowanych przekroczyła normy
          zdrowego rozsądku (np. wątki o CKiSz, prezydencie Wardzińskim,
          remoncie ul.Warszawskiej oraz koncercie TSA)..

pozdrawiam :)
          • cerem Re: sprawa do moderatora 17.05.09, 14:09
            Proszę nie powielać wątków, gdyż są one od dziś kasowane. Proszę
            korzystać z wyszukiwarki i odświeżać wątek.
            • magik1985 podziękowania dla Cerema i Bruuma 22.05.09, 22:33
              Bruum, Cerem...
              chłopaki, należą Wam się najszczersze słowa uznania za to, że się
              zgłosiliście do moderowania tego forum. Nie jest to łatwe, o czym
              zapewne już zdążyliście się przekonać. Chciałem Wam życzyć
              wszystkiego dobrego, jak również podziękować za współpracę w
              opiekowaniu się forum, dbaniu o porządek i pilnowaniu przestrzegania
              regulaminu.
              Zapewne będzie kilka, jeśli nie kilkanaście komentarzy, których
              autorzy będą snuć domysły, czemu to magik1985 nie jest już
              moderatorem forum Ciechanowa. Wśród tych wszystkich teorii jako
              pewnik stawiam, że wśród nich znajdzie się ta o wyrzuceniu mnie z
              AGORY (!HAHA!:P ), jak również o tym, że mam kłopoty emocjonalne,
              nie wytrzymałem politycznych nacisków lub zwyczajnie porwało mnie
              ufo.
              Pozostaje mi tylko szeroko się uśmiechnąć i życzyć wszystkim
              forumowiczom wielu dobrych i owocnych dyskusji :)
              czasem tu zajrzę ;)
              w dniu wczorajszym zrzekłem się funcji moderatora forum Ciechanów :)
              można chłodzić szampany :P
              do przeczytania następnym razem.

P.S. dziękuję przede wszystkim wszystkim ... "oponentom" "magika
              moderatora", bo dzięki nim zrozumiałem, że istnieje inny punkt
              widzenia od mojego, chociaż nie zawsze go rozumiałem.
              • Gość: marek zalewski Re: podziękowania dla Cerema i Bruuma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 23:51
                Panie Maćku Wszystkiego Najlepszego ... na ,,Nowej Drodze życia'' i jeszcze
                jedno nie było tak źle...pozdrawiam
              • phk1 Re: podziękowania dla Magika 23.05.09, 07:41
                Mówi się nie moje małpy nie mój cyrk to jedno co zrozumiałem między
                wierszami,
                a drugie o ile to szczere i przemyślane zdanie

> dziękuję przede wszystkim wszystkim ... "oponentom" "magika
                > moderatora", bo dzięki nim zrozumiałem, że istnieje inny punkt
                > widzenia od mojego, chociaż nie zawsze go rozumiałem.

masz wielkiego plusa czyli w twoim języku wielki szacun, bo twoim następcą tego
                zabraknie jak i zabrakło poprzednikowi zupełnie.
                • Gość: druga obywatelka Re: podziękowania dla Magika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.09, 14:07
                  a ja pozdrawiam magika, chociaż nasze poglądy chyba zupełnie się różniły... :)
                  • pierwszy.obywatel Re: podziękowania dla Magika 23.05.09, 17:29
                    właściwie to dałeś plamę , bo trzeba było zorganizować małe pożegnalne przyjęcie
                    na zamku.
                    pierwszy.obywatel zasponsorowałby kubeł piwa miodowego i moglibyśmy się
                    zintegrować pozytywnie.
                    wymienilibyśmy się nickami,a potem znowu przybrali nowe nicki-twarze ;-)
                    chciałbym widzieć tych co piszą o jadzie i żółci widząc normalnych bladoskórych
                    bez kłów ;-)

ciekawe czy forum spowodowało w rozwoju emocjonalnym młodego Magika pozytywne
                    zmiany ?
                    czy dalej będziesz czytał i pisał i interpretował pierwszego.obywatela inaczej
                    niż on chciał być zrozumiany ;-)
    • Gość: ph5 Re: sprawa do moderatora IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.09, 19:17
      kolejna tajemnica pozostanie tajemnicą, no ale tak to bywa wśród tych ,którzy
      otarli się o Czerską-)
    • pierwszy.obywatel Re: sprawa do moderatora 06.06.09, 22:38
      Nie dało by się wątków
      wesele,zespół,sala,żarcie,suknia ślubna .... zrobić ze szpilką ?
      może naprzemiennie rotacyjnie kilka szpilek ?
      • bruum Re: sprawa do moderatora 07.06.09, 09:49
        Trochę to skomplikowane, bo mamy tylko trzy szpilki a tematów tego typu sporo
        się pojawia. No i jakby tak ludzkość korzystała z wyszukiwarki... :) A swoją
        drogą, to forum mogło by być bardziej "podzielne". Gdyby jego układ pozwalał na
        powstanie kategorii typu kultura, polityka, dom itd itp i w tych kategoriach
        dopiero pisali byśmy wątki byłoby zdecydowanie łatwiej cokolwiek odszukać.
      • pierwszy.obywatel Re: sprawa do moderatora 07.06.09, 15:54
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=96024388&a=96024388
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=84419527&a=84419527
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=96155658&a=96155658
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=94241898&a=94241898
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=91858127&a=91858127
        szpilka ?
        • cerem Re: sprawa do moderatora 07.06.09, 16:26
          Proszę napisz taki wątek ja go przyszpilę, tylko wtedy powinienem
          usunąć te co są. A nie mam możliwości zebrania ich w jeden ani nic z
          tych rzeczy... Bo chodzi Ci tutaj chyba ogólnie o Wesele nie tylko o
          zespół. Więc chyba nowy wątek trzeba by było założyć.
    • Gość: 11 Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 08:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=96408863&a=96408863
      do skasowania , dubluje wątki
    • Gość: portfel Re: sprawa do moderatora IP: 213.199.253.* 14.06.09, 09:36
      zginoł mi portfel czemu został skasowany watek bardzo wazne inne pierdoły ciągną
      sie bez końca bezsensowne litości
      • amigosciech Re: sprawa do moderatora 24.06.09, 22:41
        Pytanie do modów:
        Czy forum Ciechanowskie jest jedynym z całym mazowieckim, które nie wymaga
        zalogowania się aby postować? Bez urazy dla Ząbek, ale nawet tam jest taki
        wymóg. U nas mamy jeden wątek np. o fryzjerkach, 154 różne nicki a wypowiadają
        się ciągle te same osoby. Gdyby u nas tak było to nie było by takich problemów z
        chamstwem, pisaniem nie na temat (bez bicia się przyznaję, że sam bardzo często
        zbaczam z wątku) i dublowaniem postów
        • cerem Re: sprawa do moderatora 25.06.09, 16:08
          Magik rozważał wprowadzenie takiego rozwiązania. Nie wiem jak bruum,
          ale ja się nad tym głębiej nie zastanawiałem. Skonsultuję to z nim i
          ew. wniesiemy taką prośbę do Administracji.
          • amigosciech Re: sprawa do moderatora 25.06.09, 16:26
            Ewentualnie będę wdzięczny ;-)
            • Gość: dos Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 21:12
              ty amigos jestes nowy żółtodziób i nie mieszaj na forum swoich przemyśleń przy
              piwie.
              wrzuć sobie słowa rozne w wyszukiwarkę i sprawdz jak było logowanie nie było
              chętnych , jak logowanie zniesiono jest wiecej piszacych i czytajacych.
              coś za coś , a jeśli chcesz założyć kółko piszących mądrze i na temat wg twoich
              wyobrażen to możesz założyć własne forum i zaprosić te ciekawsze niki zalogowane
              i niezalogowane.
              • amigosciech Re: sprawa do moderatora 25.06.09, 22:04
                A Ty dos jak chcesz uprawiać tautologię to dołącz do kółka gospodyń wiejskich.
                Może bym wrzucał piwne przemyślenia gdybym je pił. Jak już mówiłem, wole jak
                jest mniej postów a mają jakąś treść.
                • magik1985 Re: sprawa do moderatora 25.06.09, 23:04
                  przypominam, ze od jakiegoś czasu nie jestem moderatorem forum
                  Ciechanów, więc prośby o kasowanie wątków proszę kierować do bruuma
                  i cerema.
                  pozdrawiam :)
          • bruum Re: sprawa do moderatora 28.06.09, 17:09
            Mi jest wszystko jedno czy logowanie będzie, czy nie. Jedni zaczną się cieszyć,
            inni przeklinać a i tak dostanie się nam, opiekunom. :)
            • amigosciech Re: sprawa do moderatora 30.06.09, 13:20
              No, ale będzie chyba mniej pracy dla modów. No chyba, że jesteście Panowie (a
              może Panie??) na pełen etat. Choć nie znam ani jednego moderatora forum
              niekomercyjnego, który by dostawał za swoją pracę pieniądze...
              • cerem Naruszanie 23.07.09, 10:46
                Gdy widzicie post, który narusza netykiete i/lub regulamin to kliknijcie
                czerwony kosz obok postu, ew napiszcie na: cerem@gazeta.pl bądź bruum@gazeta.pl
    • Gość: pracownik Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:58
      witam a z jakiego powodu zostaje usuniety wątek o prawdzie o kierowniku z TP jak
      brzydko sie odzywał do nas.
      • magik1985 Re: sprawa do moderatora 09.08.09, 13:36
        ja proponuję skasowanie tego wątku i innych na temat salonu
        fryzjerskiego miss (?) bo nie wnoszą one nic merytorycznego do
        dyskusji, oprócz frustracji niejakiej Joli, a poziom pyskówki
        sięgnął rynsztoku.
        • Gość: gość Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 14:08
          Skasujcie wreszcie te watki o pracy na 1/2 etatu i salonie miss w mrówce. To
          żałosne co ta dziewczyna wypisuje. Chyba nie zdaje sobie sprawy ze publiczne
          obrażanie i oszczerstwa sa karalne.
    • Gość: krawężnik Re: sprawa do moderatora IP: *.nrth.cable.ntl.com 17.08.09, 20:32
      prosze odpowiedzieć dlaczego został usuniety mój post Romanse w komendzie
      policjii ???czy był to niewygodny dla kogos temat ?jest chyba wolność słowa w
      tym kraju a nikt nie ostał obrażony
      • cerem [...] 17.08.09, 22:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: s Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 08:34
          CEREMIE zdecydowanie złe tłumaczenie,bo niejaki SławekG o Dodzie wypowiada się w
          monologu nonstop , znajdż dziecko mądrzejsze uzasadnienie
          • Gość: s Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 20:49
            o kurcze ,Cerem sam się skasował ;-)))))
    • Gość: ja Re: sprawa do moderatora IP: *.chello.pl 10.09.09, 13:28
      czemu mój wątek o dodzie paskudnicy został usunięty?
      • cerem Re: sprawa do moderatora 13.09.09, 09:16
        Prawdopodobnie został złamany regulamin. Ja go osobiście nie usuwałem, a nie
        mogę go znaleźć. Możesz podać link, ew. tytuł wątku? Odpowiedź proszę na maila:
        cerem@gazeta.pl
        • Gość: nie z chello Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 20:14
          czy ten wątek z internetowym chamem z chello nie razi naszych moderatorów ?
          czy ten wątek to nie ukryta kryptoreklama sklepu ciągle na topie ?
          • Gość: phk1 Re: sprawa do moderatora IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 20:29
            kliknij na kosz i nie trolluj
            • Gość: nie z chello Re: sprawa do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 20:35
              a ty kim jesteś pytanie było do cerema i bruuma , o ile to ktos z was nie jest i
              łamie regulamin tego forum

Gość portalu: phk1 napisał(a):

> kliknij na kosz i nie trolluj
    • Gość: z milicji Re: sprawa do moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 23:31
      Na jakiej przeslance opieracie moderatorzy taki ciag postów i ten styl ?

Re: Mikołaje na motocyklach 2009IP: *.internetdsl.tpnet.pl
      Gość: zaTUSKany o 17.11.09, 16:24 Odpowiedz
      Mikołaj to świety katolicki a to moze ranic moje uczucia jako rodzica dziecka
      obdarowywanego przez mikolaja

Re: Mikołaje na motocyklach 2009IP: 94.254.245.*
      Gość: mikolaj 18.11.09, 07:39 Odpowiedz
      Kwiatkosiu zamiast chrzanić trzy po trzy lepiej daj trochę słodyczy ze swojej
      hurtowni bruumowi dla dzieciaków
      • bruum Re: sprawa do moderatora 19.11.09, 06:31
        Czy mógł/mogła byś sprecyzować o co Ci chodzi? Jak mam rozumieć Twoją wypowiedź?
        Proponujesz to skasować, przenieść na oślą czy co?

Gość portalu: z milicji napisał(a):

> Na jakiej przeslance opieracie moderatorzy taki ciag postów i ten styl ?
        >
        > Re: Mikołaje na motocyklach 2009IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        > Gość: zaTUSKany o 17.11.09, 16:24 Odpowiedz
        > Mikołaj to świety katolicki a to moze ranic moje uczucia jako rodzica dziecka
        > obdarowywanego przez mikolaja
        >
        > Re: Mikołaje na motocyklach 2009IP: 94.254.245.*
        > Gość: mikolaj 18.11.09, 07:39 Odpowiedz
        > Kwiatkosiu zamiast chrzanić trzy po trzy lepiej daj trochę słodyczy ze swojej
        > hurtowni bruumowi dla dzieciaków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka