Gość: grek2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 22:26 Witam poszukuje dobrego glazurnika (glazura,terakota) prosze o blizszy kontakt (numer telefonu lub adres) z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: posadzkarz Re: glazurnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 22:36 Chyba muszę uściślić. Glazurnik jest od glazury, a do terakoty potrzebny jest terakotnik. Bo to jest tak jak, że do grania na gitarze jest potrzebny gitarzysta, a do grania na wiolonczeli wiolonczelista, a na kontrabasie kontrabasista. A wszystkie te strunowce są niemal takie same, tylko jeden większy od drugiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: glazurnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 09:35 515-951-105 Pan zajmujący się wykończeniami któremu ostatnio powioerzyłam remont swojego miszkania i jestem bardzo zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska Re: glazurnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 11:04 505-096-414 to jest tel. do Pana, który wykańczał mój dom, czli glazura, tarakota, drzwi itd. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś