Dodaj do ulubionych

naprawa pralki Elektrolux

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 17:05
Zepsuła nam się pralka (Elextrolux ESS1045)prawdopodobnie poszedł
programator.Czy jest ktoś kto umiał by naprawić taki typ pralki.
Pralka nie chce się włączyć.
Obserwuj wątek
    • bruum Re: naprawa pralki Elektrolux 13.06.09, 20:17
      www.electrolux.pl/node149.aspx?intRowID=885888
      Najbliższy serwis w Mławie
      • Gość: ja Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 20:28
        dziękuję, ale nie potrzebny mi serwis. Tam już pytaliśmy powiedzieli że kosztuje
        usługa ok300 zł. Myślę że zakup części na allegro + usługa elektronika wyjdzie
        taniej
        • bruum Re: naprawa pralki Elektrolux 13.06.09, 20:39
          Jakie są dokładnie objawy? Czy pralka pobiera wodę? Czy drzwiczki się domykają?
          • Gość: Sylwia Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 21:10
            Zamykam pralkę ustawiam program drzwiczki robią pyk i cisza na tym stoi cała
            praca. Pralka nie pobiera żadnej wody nic.
            • bruum Re: naprawa pralki Elektrolux 13.06.09, 22:34
              Przepraszam za może głupie pytanie - czy woda jest odkręcona? Jeśli tak to nie
              musi być programator. Może to być kilka innych, mniejszych i tańszych części, np
              czujnik drzwiczek czy hydrostat lub po prostu uszkodzony któryś z przewodów.
              Jeśli będzie Pani zgłaszała to do któregokolwiek zakładu, proszę nie mówić "mam
              zepsuty programator" Dlaczego? Dlatego, że nawet jeśli będzie to tzw "mała
              pierdółka" to wtedy prawdopodobnie zapłaci Pani za ... programator który
              najtańszy nie jest. Gdybym nie leżał w szpitalu podjął bym się przynajmniej
              diagnozy na miejscu, ale niestety choroba nie wybiera.
              • Gość: Sylwia Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 14:24
                Mimo, że jestem blondynkę woda jest odkręcona na pewno :)
                Czy to programator nie jesteśmy pewni tak tylko powiedział mój tata.
                Czy w Ciechanowie jest tylko jedna osoba co zna się na diagnozach itp?
                • Gość: gość Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 11:41
                  Ja też miałam zepsuty programator w Elektroluksie. Przyjechał pan z
                  Mławy i stwierdził ze nowy kosztuje ok 600 zł. Na naprawę tego
                  programatora nie ma co liczyć. Ja niestety musiałam wymienić na
                  używany i zapłaciłam ok. 300zł o ile dobrze pamietam i jak na razie
                  odpukać działa dobrze.Fachowcy tez chcą zarobić .
    • Gość: Małgosia Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 14:51
      Ja też miałam zepsuty programator w pralce elekrolux,po 4 latach
      korzystania.Niestety byłam tak zdesperowana,że kupiłam nową
      pralkę,najtańszą BEKO za 900 zł !Jest narazie spoko(3 lata )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka