Gość: sylwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 17:05 Zepsuła nam się pralka (Elextrolux ESS1045)prawdopodobnie poszedł programator.Czy jest ktoś kto umiał by naprawić taki typ pralki. Pralka nie chce się włączyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruum Re: naprawa pralki Elektrolux 13.06.09, 20:17 www.electrolux.pl/node149.aspx?intRowID=885888 Najbliższy serwis w Mławie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 20:28 dziękuję, ale nie potrzebny mi serwis. Tam już pytaliśmy powiedzieli że kosztuje usługa ok300 zł. Myślę że zakup części na allegro + usługa elektronika wyjdzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: naprawa pralki Elektrolux 13.06.09, 20:39 Jakie są dokładnie objawy? Czy pralka pobiera wodę? Czy drzwiczki się domykają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 21:10 Zamykam pralkę ustawiam program drzwiczki robią pyk i cisza na tym stoi cała praca. Pralka nie pobiera żadnej wody nic. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: naprawa pralki Elektrolux 13.06.09, 22:34 Przepraszam za może głupie pytanie - czy woda jest odkręcona? Jeśli tak to nie musi być programator. Może to być kilka innych, mniejszych i tańszych części, np czujnik drzwiczek czy hydrostat lub po prostu uszkodzony któryś z przewodów. Jeśli będzie Pani zgłaszała to do któregokolwiek zakładu, proszę nie mówić "mam zepsuty programator" Dlaczego? Dlatego, że nawet jeśli będzie to tzw "mała pierdółka" to wtedy prawdopodobnie zapłaci Pani za ... programator który najtańszy nie jest. Gdybym nie leżał w szpitalu podjął bym się przynajmniej diagnozy na miejscu, ale niestety choroba nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 14:24 Mimo, że jestem blondynkę woda jest odkręcona na pewno :) Czy to programator nie jesteśmy pewni tak tylko powiedział mój tata. Czy w Ciechanowie jest tylko jedna osoba co zna się na diagnozach itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 11:41 Ja też miałam zepsuty programator w Elektroluksie. Przyjechał pan z Mławy i stwierdził ze nowy kosztuje ok 600 zł. Na naprawę tego programatora nie ma co liczyć. Ja niestety musiałam wymienić na używany i zapłaciłam ok. 300zł o ile dobrze pamietam i jak na razie odpukać działa dobrze.Fachowcy tez chcą zarobić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: naprawa pralki Elektrolux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 14:51 Ja też miałam zepsuty programator w pralce elekrolux,po 4 latach korzystania.Niestety byłam tak zdesperowana,że kupiłam nową pralkę,najtańszą BEKO za 900 zł !Jest narazie spoko(3 lata ) Odpowiedz Link Zgłoś