Dodaj do ulubionych

moje błędy młodości w Ciechanowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:50
może popiszemy jakie błędy młodości popełniliśmy będąc związani z Ciechanowem
i czy miejsce w jakim się znaleźliśmy powoduje,że w innym byśmy ich nie popełnili
Obserwuj wątek
    • Gość: mixer Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.finat.com.pl 30.07.09, 11:05
      hmmm... intrygujący temat.
      • Gość: post Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.biznesdsl.etel.pl 30.07.09, 11:13
        sex z kim popadnie pod zamkiem :) aż wstyd :)
        • Gość: 12`12`12 Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 23:11
          wejście w struktury partyjne to błąd na cale życie
          • Gość: laluś Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:25
            Zależy w jakie struktury. Są struktury, które trzymają się dobrze
            przez całe życie. Przykłady w Ciechanowie jak na talerzu.
            • Gość: can Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:03
              Jak się zostanie świnią i ma się za to kasę lub układy to niema co płakać. Gdyby
              jednak brakowało powodów do radości wystarczy popatrzeć jak niesprzedajni żyją
              za 1000 złotych a przeważnie znacznie mniej.
          • Gość: gość Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 13:25
            Ale za to jaka wygoda. Znam takich co gdyby nie te wejście w w/w
            struktury byliby dziś nikim, bo do dziś nic nie potrafią zrobić z
            sensem a mimo to nieżle prosperują.
    • Gość: australopithecus Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:09
      wpadłem w złe towarzystwo młodocianych, nie miałem siły od nich uwolnić się i
      jestem nikim
      • dz1ad3k Re: moje błędy młodości w Ciechanowie 31.07.09, 12:29
        Póki żyjemy wszystko można zmieniać.
      • Gość: australopithecus Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 20:02
        w innych dużych cywilizowanych miastach miałbym szansę na wydźwignięcie się z
        nizin w jakie wpadłem
        • Gość: can Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:18
          ... jak również popadnięcia w gorsze. Niema co składać na miasto.
          Po zastanowieniu dochodzę do wniosku, że moim błędem młodości było nieuprawianie
          seksu z kim popadnie koło zamku :D.
          • Gość: polakmały Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 22:36
            Niestety, po tylu latach okazało się, że Ciechanów, w którym
            mieszkam, jest miastem kompletnie zrusyfikowanym. Największą i
            najnowocześniejszą dzielnicą miasta jest Aleksandrówka, tak nazwana
            na cześć carów rosyjskich Aleksandra II i Aleksandra III. Car
            Aleksander II masakrował patriotyczne manifestacje w Warszawie i
            krwawo stłumił Powstanie Styczniowe, zsyłał na Syberię Powstańców
            Styczniowych i ich rodziny, masowo konfiskował majątki patriotów
            polskich, wprowadził wyjątkowo okrutne represje popowstaniowe, i
            rozpoczął siłową rusyfikację Polaków. Aleksander III przeszedł do
            historii jako wyjątkowy reakcjonista i rusyfikator Polski. I tych
            dwóch carów ma w Ciechanowie swoją reprezentacyjną dzielnicę. To
            równie dobrze Warszawiacy powinni Śródmieście nazwać Bachowem, na
            cześć Ericha von dem Bacha, który stłumił bestialsko Powstanie
            Warszawskie. Ale w Warszawie nie taki rozum jak w Ciechanowie. Chyba
            nie daliby rady. Zrusyfikowany Ciechanów ma się dobrze, do tej pory
            rej wodzą towarzysze z Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej
            (TPPR) i PZPR, a tzw. Prawica poprzestała na liczeniu banknotów z
            dopuszczenia do postradzieckiego stołu.
            • Gość: Polakśredni Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 22:42
              Nieprawda, Aleksandrówka zwie się od Aleksandra Kwasniewskiego i
              Lecha Aleksandra Kaczyńskiego. Oni Polaków na Sybir nie wywozili.
            • Gość: 312323 Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 23:28
              CHRUSZCZEWO to kolejny chołd zlozony ruskiemu satrapie.
              Adres jaki mam z Chruszczewa powoduje u mnie dyskomfort psychiczny w cywilizowanym świecie w jakim często jestem
              • Gość: facet Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 00:09
                Chruszczewo jest od chrustu. To była biedna wioska, co jej
                mieszkańcy pletli płoty wokół domów z chrustu zbieranego z łaski
                pańskiej w pańskim lesie. Taka chruściana wioska. Nie uzasadniona
                aluzja do Nikity Chruszczowa. Wystarczy sprawdzić etymologię nazwy.
                Niech się nowodorobieni działacze PO nie martwią o nazwę wioski. Ta
                nazwa wynika tylko z polskiej nędzy.
                • Gość: babasztyl Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 09:22
                  wrzucam więc CHRUSZCZEWO, w google i czytam link do naszego forum ;-)
                  biedni mieszkańcy Chruszczewa musieli być najbiedniejszymi w całej Polsce skoro
                  tylko nam w Ciechanowie trafiła się ta gratka.

• Gość: polakrozsądny Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: 89.72.21.* 01.08.09, 06:26
              Rusofobia wymagająca leczenia. Ciechanów całkiem niedawno miał
              wątpliwą "szansę" zostać zgermanizowany, i to tak dokładnie, że nie
              tylko wszystkie dzielnice miałyby niemieckie nazwy, ale wszystkie
              ulice także, a kto wie czy Ty sam nosiłbyś polskie nazwisko gdybyś
              jeszcze żył. Nie wnikałem nigdy skąd wzięła się nazwa Aleksandrówki,
              ale wiadomo też, że za jakiegoś tam cara Aleksandra wybudowano chyba
              kolej, browar, cukrownię itd. - to tak dla Twojej równowagi
              psychicznej.
              • Gość: dopolakarozsądnego Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 11:12
                A za Hitlera zbudowano w Ciechanowie całe Bloki, i to jak elegancko,
                z ulicami, chodnikami, placami, sklepami, lampami ulicznymi,
                wodociągami i kanalizacją, skwerami, i jeszcze kilka zakładów
                przemysłowych, i jeszcze lotnisko pod Ciechanowem. Za Hitlera
                Ciechanów rozwinął się jak nigdy przedtem. To czy Polakurozsądny
                Bloki mogłyby się słusznie nazywać "Hitlerówką" skoro jest słuszna
                nazwa "Aleksandrówka" bo za Aleksandra zbudowano kolej, browar i
                cukrownię? A na marginesie to nie car rosyjski zbudował kolej,
                browar i cukrownię, tylko głównie kapitał żydowski.
                • Gość: australopithecus Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 11:36
                  o przepraszam kapitał żydowski wziął się z pracy polskiej wsi i miast,żydzi
                  tylko cwanie go przechwytywali.
                  o przepraszam Hitler też korzystał z kapitału żydowskiego raz grabiąc ich drugim
                  razem współpracując z bankami.
        • Gość: australopithecus Re: moje błędy młodości w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 09:34
          nie pozwolono mi z Ciechanowa wyjechać , bo tu miałem być w końcu szczęśliwy po
          kuracji 'błędów młodości'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka