Gość: JA IP: 213.199.253.* 15.08.09, 13:27 Doda wystapi 12 wrzesnia na zakonczeniu laty na Bloniach zamkowych co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a fe Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 14:04 forum.gazeta.pl/forum/w,557,98905935,98905935,Doda_obrazila_Katolikow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 14:11 a co o tym sadzicie? "Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci ale to chyba bzdura." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: 213.199.253.* 15.08.09, 14:46 Ja się bardzo cieszę że będzie w Ciechanowie.Mam nadzieję że dużo ludzi będzie ja na pewno i będę się dobrze bawic.A wy ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aelion Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow 15.08.09, 17:29 doda jest naszą chlubą i na pewno wszyscy będziemy się cieszyć, gdy nas odwiedzi :) Już się nie mogę doczekać, kiedy zaśpiewa dla Ciechanowa :) To będzie dopiero moooooooooooooooooc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.chello.pl 15.08.09, 23:05 twoją chlubą?wstydziła się ciebie jak nie pamiętasz tego!nie pisz bzdur za innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.09, 09:55 To świetny pomysł. Tylko ona potrafi zrobić takie show ! To bedzie jedna i jedyna taka impreza : niezapomniana, najlepsza, wszyscy wbrew pozorom bedą się świetnie bawic. To bedzie pełen emocji i niepowtarzalny koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej :) Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.09, 09:57 No w koncu Będzie meega impreeeza ! Doda jest świetna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah ! Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.09, 09:58 Nareszcie Królowa nas odwiedzi ! Bedzie BoOOosko. Tylko Doda robi prawdziwe SHOW , tylko ona ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.cnow.pl 16.08.09, 10:32 ale gó... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 12:00 Nareszcie Królowa Kiczu nas odwiedzi ! Bedzie BoOOosko i Diabelsko. Tylko Doda robi takiego loda. prawdziwy eSDeH , to tylko ona ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.chello.pl 16.08.09, 10:32 ciekawe czy wieśniaki z nią pocisną hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.chello.pl 16.08.09, 11:39 doda jest niezła fajnie śpiewa wygląda,czar tylko pryska jak udziela wypowiedzi,zero intelektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 11:43 media kreują podprogowy przekaz,że z Dodą wystąpi przyszła pani Prezydent,aktualny vicek ;-) sam widziałem fotki , a to jest ten podprogowy przekaz jak kto wie o czym pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.multimo.pl 16.08.09, 15:52 A czego ta parówa tu szuka? Wstyd mi za to że pochodzi z mojego miasta. Ona zresztą też nie wyraża się o nim zbyt pozytywnie. Jest wieeelu bardziej wartościowych wykonawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodka Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 16:47 Jakto czego ? Wszędzie na nią gwizdają i nie przychodzą na koncerty i musi odwoływac to wciska się na siłę tutaj i kasę zaliczy. Przecież widac, że wymusza w Ciechanowie koncert a udaje , że ją tutaj zapraszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 17:01 Powinni odwołać koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodka Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 17:14 Jak by zrobili za biletami to by sprzedali pewnie z 50. I to pewnie sama rodzinka by kupiła i pare obciachów a tak kasa miasta to wszystko zapłaci i będzie sie chwaliła , że zarobiła i wykiwała miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.cnow.pl 16.08.09, 18:14 już bym wolał drugi raz zespół Bajm albo trzeci raz Kukiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.09, 20:44 Słyszałem że pójdą w ruch pomidory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-la 21 Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.08.09, 20:49 Barany jesteście DODA jest super może i jest trochę kiczowta ale to najbardziej znana ciechanowianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:25 W normalnym kraju gdy gwiazdka /lub osoba której się tak wydaje/ kpi i lży w żywe oczy z rzeczy świętych dla wiekszości jest uznawana za osobę nieporządaną. Pragnę przypomnieć,iż PISMO ŚWIĘTE/BIBLIA jest dla Katolików /i nie tylko/ świętością. Jedna sprawa to tolerancja dla innowierców /prawosławni, ewangelicy, żydzi i.t.p./ niewierzący czy też poszukujący. Tolerancja to uszanowanie inności z nadzieją, że inni będą postępować wobec nas. Tolerancja zwłaszcza wobec mniejszości jest bardzo ważna. Wyobraż sobie DROGI ROBACZKU że znajdziesz się w obcym środowisku, i chcesz normalnie żyć i artykułować swoje zdanie. Jeśli ktoś był za granicą to powinien to zrozumieć. Dodzia w sposób wulgarny i skrajnie prowokacyjny wypowiedziała się na temat AUTORÓW BIBLII. Analiza jej wywiadu w Dzienniku /z 3.08/ i póżniejsze wypowiedzi świadczą, że na temat na który się wypowiada NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA. Ot tak paplanie bez sensu.. Zachęcam ludzi którzy uważają się za katolików /i czytają takie fora/ do zabierania merytorycznego stanowiska /bez wulgaryzmów/ Żądam jako podatnik od UM odwołania koncertu!!!! Dodzia już została wyautowana w TVP, kolejne miasta odwołują koncerty. Ciekawe czy nasze władze stać na męską decyzję?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samosia Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:31 Żądam jako podatnik od UM odwołania koncertu!!!! Dodzia już została wyautowana w TVP, kolejne miasta odwołują koncerty. Ciekawe czy nasze władze stać na męską decyzję?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:44 zgadzam się, nie potrzebujemy ROBALA w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla pani Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:01 Re: Apel (pytanie) do senator Fetlińskiej, posłów Autor: Gość: wyborca IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.09, 17:26 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Bardzo dobrze, że senator Fetlińska złożyła oświadczenie w przeciwko koncertowi Madonny. Mam nadzieję, że tera podejmie stanowcze kroki żeby zapobiec koncertowi Dody w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:20 Przenieść POŻEGNANIE LATA z DODĄ na 31 luty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.chello.pl 19.08.09, 07:19 skoro jest to taka Ciechanowianka to niech wystąpi w swoim mieście za darmo!ale ona ma swych fanów gdzieś!na różne kościoły we wioskach dawała po 60tys zł a w Ciechanowie co za sponsorowała?a na tym forum pojawiali się idioci którzy chcieli nazwać ulice jej ksywko,jaka to wybitna ciechanowianka która wstydziła się swego miasta,przyjechać za grubą kasę dać koncert to każdy tu może. Odpowiedz Link Zgłoś
2401fobo Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow 20.08.09, 10:14 Z Dodą 12 wrzesnia ma podobno wystapić nasz lokalny poeta Piorun. Ale bedzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 10:33 a i doda sie zapierala ze u nas nie zaspiewa dopoki nie bedzie ulicy jej nazwiskiem nazwanym. Czyzbysmy o czyms nie wiedzieli???????? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naokolo_wieży_PO Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 11:08 kontrakt podpisany więc miasto kupiło koncert, tylko nam mieszkańcom wypada nie bić braw , by pokazać dezaprobatę dla bezczelności i arogancji jaką ma wobec nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IQdodzi Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 21:37 A wy ludzie płaccie a oni sobie z was śmiechy robią, poczytajcie co sobie Doda z tym za waszą kaskę urządzą : Oburzony Super Express donosi, że mroczny kochanek Doroty Rabczewskiej, pieszczotliwie zwany Adasiem, udzielił jednemu z amerykańskich magazynów muzycznych wywiadu, w którym krytykuje Polskę i swoich rodaków. Wygląda na to, że utknęliśmy w takim zaściankowym myśleniu, i właśnie takie podejście nie pozawala nam się rozwijać - stwierdził Nergal - Nie rozumiem, dlaczego ludzie przyjeżdżają do Polski i mówią: "o, jaki fajny kraj, jacy mili ludzie". Tłumaczę im, że wcale tak nie jest. Polacy wcale nie są spoko, że to tylko fasada, wielu tylko takich udaje, a głęboko w sercach Polacy chowają drugą, złą naturę. Ludzie są bardzo konserwatywni w podejściu do wielu spraw. Turyści tego nigdy nie zrozumieją, bo się tu nie wychowali. I raczej nigdy nie będzie im dane poznać naszej mentalności do końca. Nie miałbym problemu z tym, żeby się wyprowadzić i żyć za granicą przez parę miesięcy, a na kilka wracać do Polski. Może kiedyś zakocham się w Portugalii albo Brazylii i wtedy zastanowię się dwa razy. Może kupię tam mieszkanie i spróbuję w końcu żyć normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 21:44 Doda z Piorunem ma wystąpić. Dobrana para ten sam poziom IQ. Kononowicz przy nich to wysublimowany intelektualista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz rację stasiek a oni i tak pójdą jak owieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 21:53 stasiek a oni i tak pójdą jak owieczki a rodzinka radnego bedzie się śmiała, poczytajcie: Za Dodą jaką widzimy, słuchamy, oglądamy stoi sztab ludzi. Wszyscy pracują na sukces i pieniądze. Tygodnik "Rewia" zajrzał za kulisy, tej pracującej bez zarzutu machiny. W artykule pada stwierdzenie, które pokazuje podział ról w rodzinie Rabczewskich: Dba o to, aby rodzina czuła się komfortowo. Czerpią profity z jej kariery, ale w zamian muszą uszanować jej zdanie - bez słowa sprzeciwu. Nad wszystkim czuwa przyrodni brat Doroty, Rafał. To on jest głównym menadżerem. Na decyzję o jego zatrudnieniu przez piosenkarkę, wpłynęli rodzice. Wcześniej pracował w branży farmaceutycznej, był sprzedawcą. Dzięki siostrze wszedł w showbiznes i radzi sobie dobrze. Rafał jest systematyczny i skrupulatny. W ciągu sześciu miesięcy zrobił tyle, na co inni potrzebują dziesięć lat... Początkowo był w szoku, że musi odbierać tyle telefonów - mówiła Dorota o bracie w jednym z wywiadów. Choć według Dody Rafał się sprawdza, to ludzie którzy z nim współpracowali mówią, że nie szanuje ludzi. Wielkim znakiem zapytania jest rola Mai Sablewskiej. Zarówno Maja Sablewska, o której znajomi mówią, że nie wiadomo, czym dokładnie się zajmuje, ale na pewno dobrze na tym wychodzi... Team Doroty tworzą tylko osoby przekonane o wielkości "królowej". Jeśli mają swoje zdanie wylatują z ekipy. Doda jest gwiazdą i wszystko musi się kręcić wokół niej. Podobno piosenkarka sprawdza czy ma respekt wśród obsługi hotelów i pensjonatów w osobliwy sposób, bierze na pamiątkę drobiazgi z pokojów. Znajomi upatrują w tym największą słabość rodziny Rabczewskich. W rozmowie z "Rewią" jeden z nich powiedział: Bardzo są w nią wpatrzeni. Lecz jeśli wokół Dody nie znajdzie się osoba, która trzeźwo oceni sytuację, rodzinny interes zacznie szwankować. Ile jeszcze im czasu dajecie, ile jeszcze Dorota przebojów nagra, nim zniknie ze sceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pani D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 20:35 Międzynarodowa kariera Dody, dotychczas zaliczająca same falstarty, jak na razie oscyluje wokół jej sztucznych cycków oraz wyzywającego wizerunku. Zagraniczne portale skupiają się jak dotąd na jej rozbieranych sesjach, ale przy pannie Wyrwał i tak słabo wypada. Nie inaczej jest na Ukrainie, gdzie czytelnicy lokalnych tabloidów znają raczej wymiary Dody niż tytuły jej piosenek. Jeden z naszych czytelników niedawno miał okazję przekonać się o sławie rodaczki w rozmowie ze swoim ukraińskim znajomym, śledzącym plotki z Polski: Na tegorocznych wakacjach poznałem Ukraińca, który dobrze operował polskim językiem. Postanowiliśmy poruszyć temat naszych krajowych show-biznesów. Gdy zapytałem jakie zna gwiazdy z naszego ojczystego kraju odparł: "Feel, Doda". Zapytałem więc co mówią i jak opisują nasze gwiazdy ich ukraińskie media i tabloidy. Odpowiedział: "Feel jest znany z piosenek jakie śpiewa, a ta cała Doda jest pośmiewiskiem tylko w waszym kraju!" Odparłem: Dlaczego? "U nas na Ukrainie z Dody się śmieją, a jeszcze bardziej z was Polaków, że promujecie tylko silikony i skandal, żadnej jej piosenki osobiście nie znam i żadnej tam też nie puszczają u nas. Piszą tylko o tym jakie skandale robi i o tym jaki wasz kraj jest płytki z racji promocji tej osoby." Trochę się chłopak najadł wstydu - szczerze współczujemy. A tak przy okazji, z ręką na sercu - ilu z Was potrafi zanucić chociaż dwa przeboje Rabczewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pa IP: *.chello.pl 21.08.09, 20:50 powyższy tekst jest zerżnięty z PUDELKA, może tak trochę swojej inwencji!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zerżniętytekst Re: i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 14:26 A wy co na to: Czy to możliwe, że Doda deklarując publicznie niechęć do Kościoła, nazywając ewangelistów "naprutymi winem i ziołami", i zarzekając się, że przykazania ma "w dupie swojej pięknej", jednocześnie mu płaci? I to niebagatelne sumy. Według tygodnika Na żywo w 2007 roku przekazała darowiznę w wysokości 60 tys. złotych kościołowi w Ładzinie. Rok później dokonała dwóch darowizn, w wysokości 25 tys. każda. Jedna z nich trafiła do parafii pod wezwaniem św. Piotra i Pawła w Borzysławcu. Druga być może także pod ten sam adres, ale jest to trudne do ustalenia, gdyż proboszcz wypiera się nawet tej pierwszej. Naprawdę wiarygodnym dowodem mógłby być przeciek z Urzędu Skarbowego, któremu parafie zgłaszają otrzymane darowizny. Wszyscy przepytani przez tabloid księża zapewniają, że myśl o przyjęciu czegokolwiek od Dody nawet im przez głowę nie przeszła. Od tej pani? W żadnym wypadku! - zapewniają księża w Archidiecezji Szczecińsko-Kamieńskiej. Wygląda na to, że niechęć jest obustronna, gdyż Doda zapewniła niedawno w wywiadzie: Nie wierzę w kościół jako instytucję. Dlaczego wobec tego dorzuca się do jego utrzymania? Być może chodzi tu o zawiłe sprawy podatkowe. Doda jest obecnie jedną z najlepiej zarabiających gwiazd i na pewno płaci wysokie podatki. Trudno sobie wyobrazić, by nie korzystała z pomocy doświadczonego księgowego, który mógł jej doradzić korzystne zapisy na konkretne cele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubyWalek Re: i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 15:29 Racja! Doda gubi się zeznaniach. Jej teksty, wypowiedzi, wywiady są wewnetrzne sprzeczne, nielogiczne oraz głupie. Powinni odwołać koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pa IP: *.opera-mini.net 22.08.09, 23:25 Właśnie, powinni odwołać koncert ponieważ większość jest przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 09:49 to nie idź na koncert skoro ci się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pa IP: *.chello.pl 27.08.09, 22:20 są tacy co idą na piwko i zeby spotkac sie ze znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzisz Re: i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 11:22 Ola,ola,ola,la Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pa 23.08.09, 11:55 większość posłów też gada głupoty. czy to znaczy, że powinni dostać zakaz ubiegania się o mandat posła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: i co ciechanowianie śmiejcie się i płaccie pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 07:18 Doda obraziła katolików mówiąc pogardliwie o Biblii. Władze powinny odwołać koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 23:28 super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 07:33 Doda na posła!!! Donald Tusk szuka kobiet na jedynki na listach wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 12:04 kompromitacja wiochy Ciechanów Odpowiedz Link Zgłoś
miejskaplatformaobywatelska1 Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow 25.08.09, 12:18 W kontrakcie na występ w Ciechanowie DODA ma zapisane nie mówienie głupstw ze sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekG Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 17:50 To znaczy że bedzie milczała cały występ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: 195.117.122.* 25.08.09, 15:43 a moja córka na koncercie będzie. ma trzy lata i bardzo lubi dodę. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 17:36 Należy wyrazić głębokie współczucie Córeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.09, 18:22 Chyba tobie baranie trzeba wyrazić te współczucie. Doda w przeciwieństwie do wielu z was - źle wyrażających się o niej - z pewnością jej zazdrości tego do czego doszła.A wy zazdrośnicy - pseudokatolicy - pewnie pracujecie w cedrobie lub w TP i marzycie o takim życiu jakie ona prowadzi. Co ma kościół do władzy a tym bardziej do koncertu???Nie łączcie władzy z kościołem! Ludzie zastanówcie się co wy mówicie bo jesteście nienormalni. Doda robi świetne show i najlepiej nadaje się na tą imprezę a nie jakiś podstarzały zespół dla starych dziadków. Młodzi górą!!!I Doda górą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.09, 18:31 Zapomniałam dodać jedno. Z tym show to wiem co mówię. Byłam na imprezie urodzinowej ERY dla pracowników i Doda to najlepsza artystka na świecie.Żaden inny artysta tak nie poruszył publiczności jak Doda.Wszyscy śpiewali, skakali itp. nie trzeba opisywać chyba dobrze bawiących się ludzi. A wy niby się z niej śmiejecie a jak przychodzi co do czego to jak ci warszawiacy na imprezie ery pewnie balujecie ile się da. A była też Kasia Kowalska i Texas i nikt nie zrobił takiej furory jak Doda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.chello.pl 25.08.09, 18:32 W końcu ktoś napisał prawdę! Siedzą na forum same moherowe berety i pierdzą w stołek. Nie podoba się Doda to nie przychodź i problem z głowy. Jak zwykle tylko narzekacie porąbani ciechanowianie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:11 Jasne! Doda jest ok. Robi fajne show i jest super! Zwłaszcza jak występuje bez majtek. Robi wam małolaty wodę z mózgu. Bo jej silikon uderzył już dawno do głowy. Tylko że kasę to ona weżmie /skupmy się na tym aspekcie sprawy/ a ty będziesz w powrotną stronę zasuwać na piechotę. Po drodze ponarzekasz na starych i cały ten p...ny świat. Walniesz sobie jabola albo działkę. I do rana będzie fajnie. Jestem starym moherem i ty będziesz taka za 30 lat. I doda też. Starą gderliwą, marudną czarownicą. Może nie mam megapałacu na florydzie. Ale mam bardzo wielu przyjaciół w Ciechanowie, którzy mnie szanują i nigdy za plecami nie obrabiają tyłka. Trzeba bardziej "być" a nie "mieć". To co masz nie zabierzesz do grobu. Patrz co się dzieje z majątkiem i bliskimi niejakiego M. Jaksona. Już się pożarli i następne 50 lat prawnicy- sępy będą mieli z czego żyć. Będą podpuszczać jednych na drugich i potajemie spotykać omawiająć co dalej robić aby wszystko wyciągnąć. Pozdro małolata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.09, 19:30 Ojejku ale nie popadajmy zaraz ze skrajności w skrajność. Nie jestem ani moherem ani małolatą ;-) Bo kobieta po 20-stce pracująca w wyuczonym zawodzie to nie małolata kilkunastoletnia. Muzyka Dody podoba się ludziom w różnym wieku. I przestańcie ludzie ciągle narzekać bo jak się nic nie dzieje w naszym mieście to źle i płaczecie lamentujecie i narzekacie tylko na swoje miasto że nic się nie dzieje, że to dziura itp. A jak ma być fajna impreza to też problem.Ja to nie wiem.Jacyś niezadowoleni z życia jesteście albo niedowartościowani. Jak się wam nie podoba to nie przychodźcie na koncert i problem rozwiązany.Lepiej przecież siedzieć w domu i umierać niż dobrze się bawić i odpocząć od pracy ;-) He ludziom to nie dogodzi Tak źle i tak nie dobrze Niestety Polska taki kraj tylko marudzić potrafią i narzekać na swój ciężki los Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 20:06 Drogi Aniołku! Nie ma nic złego rozrywce, muzyce i innych show'ach. Wszystko jest dla ludzi. Rzecz w tym, że twoja idilka uraziła publicznie w sposób prowokacyjny i zamierzony duże grono ludzi którzy przyznają się do katolicyzmu. Ci ludzie wykazują bardzo dużą tolerancję, wobec ludzi innych wyznań, osób niewirzących i poszukujących. I tak powinno być - z wzajemnością. Zostawmy na boku przypadki skrajne one zawsze będą. Niech Dodzia wyrażą się jak chce na temat muzyki oraz innych show,ów. Ma do tego prawo i zdaje się talent. Ponadto skończyła jakiąś szkołę muzyczną /tak mi się wydaje/. Ale na temat Biblii niech się nie wypowiada, bo nie ma na ten temat zielonego pojęcia. Bo przez swoją wylgarną wypowiedż uraziła wiele osób, dla których ta księga jest KSIĘGĄ ŚWIĘTĄ /nie tylko starszych/. Spytaj się swojej babci lub dziadka czy to jest ok. I co powinna zrobić przed swoim show'em. Kapujesz aniołku - czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.09, 20:24 Nie mieszajmy wiary i muzyki. Każdy ma wolność słowa zagwarantowaną konstytucjonalnie więc każdy może wyrażać się na każdy temat jak chce.Fakt nie powinna tego typu rzeczy mówić publicznie tylko zachować dla siebie i dla swojego grona znajomych.Ale ja zauważam jedno - Polacy nie są tolerancyjnym narodem.Większość katolików to tacy pseudo katolicy na pokaz.Myślą tylko o tym żeby pokazać się pod kościołem w nowym samochodzie czy w nowych butach, żeby sąsiedzi zazdrościli.Na temat księży nie będę się wypowiadać bo chyba trzeba by było założyć nowy wątek - a tak czy inaczej pewnie zostałabym tu zlinczowana za poglądy i to że nie boję się mówić o tym co dzieje się naprawdę a jest tematem tabu. A temat ,,obrazy'' biblii przez Dodę jest gdzieś niżej a ten temat jest o koncercie który będzie miał miejsce 12 września w naszym jakże by inaczej cudownym mieście ;-) Może twoje przekonania to uraziło ale nie należy przecież takich wypowiedzi odbierać personalnie.Mnie to powiem że rozbawiło i przyznam że trochę w tym ma racji ;-) I jaką ty drogi dyziu cechujesz się tolerancją do innych przekonań - wyznań. Polska tylko formalnie na papierku jest krajem katolickim. Chrzest - bo rodzice nas zanoszą i nie mamy na to wpływu. Komunie, bierzmowanie - tak samo jak wyżej. Śluby,chrzesy - bo tak wypada i co by sąsiedzi powiedzieli na to że żyje na kocia łapę czy na to że moje dziecko jest nie ochrzczone. Wszystko na pokaz.Życie na pokaz i wiara na pokaz. Ja żyje swoim życiem mając swoje przekonania i wartości. Życzę równie miłego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.centertel.pl 25.08.09, 20:36 > uraziła publicznie w sposób > prowokacyjny i zamierzony duże grono ludzi którzy przyznają się do > katolicyzmu. Że powiedziała co myśli to odrazu kogoś uraziła, bo ten ktoś uważa że jest inaczej ?? Jeśli Ty mówisz źle np. o Dodzie uważasz że jej fani też powinni czuć się obrażeni ???? Te "tłumy wierzących" w Polsce właśnie przez taki zakonserwowany układ widnieją w statystykach - mało kto powie publicznie co myśli naprawdę. No bo co babcia powie - co sąsiedzi? Lepiej być takim "wierzącym - niepraktykującym" jak większość i mieć święty spokój. I kolejne daninki dla kawalarea w kiecce nosić :) A wystarczyło by dodatkowe 1% podatku dla zadeklarowanych wierzących (różnych wyznań) wprowadzić i zobaczyli byśmy jak z tą wiarą u nas jest naprawdę :)) > osób, dla których ta księga jest KSIĘGĄ ŚWIĘTĄ /nie tylko > starszych/. Spytaj się swojej babci lub dziadka czy to jest ok. A dlaczego ma pytać dziadka/babci jeśli to "nie tylko dla starszych"? Niech mnie zapyta! Zauważę tylko, że o tym co jest święte decydowali/decydują ludzie niestety :( O tym "w co" i "jak" mieliśmy wierzyć też ludzie zdecydowali. Ludzie rządni władzy/sławy/dostatku+nawiedzeni lekko :(( Trochę chwyciło - jak swoista moda, trochę też mieczem i terrorem dopomagano :(( Nabierz trochę dystansu bo życie zmarnujesz !! Piekła/nieba nie ma !!! :) Na stare lata życie rodzinie poświęć a nie ojcu dyrektorowi czy innemu cwaniakowi co mu się "z powołania" aż pracować nie chciało !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.centertel.pl 25.08.09, 20:39 > prowokacyjny i zamierzony duże grono ludzi którzy przyznają się do > katolicyzmu. Ci ludzie wykazują bardzo dużą tolerancję, wobec ludzi > innych wyznań, osób niewirzących i poszukujących. I tak powinno być - HE! I jeszcze jedno - dopiero doczytałem :( Jesteśmy niestety jednym z najmniej tolerancyjnych społeczeństw !!! Jak można być aż tak zaślepionym ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.09, 20:45 Super komentarze Paweł. Nareszcie wypowiada się więcej normalnych osób ;-) Znalazłam fajny temat na jakimś forum przeglądając pudelka: www.dobramama.pl/pokaz/8193/stosunek_polskich_rodzin_do_kosciola Tutaj ludzie wypowiadają się na temat kościoła wiary itp itd. Wkleiłam specjalnie dla ciebie dyziu żebyś poczytał i przestał żyć w swoim wyimaginowanym świecie a odkrył całą ,,prawdę'' hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 20:44 Dyzio! Może i masz trochę racji. Ale..... Mnie na przykład nie przeszkadza, że Doda wystąpi w Ciechanowie i zgarnie jakąś tam kasę. Na głupsze rzeczy jest wydawane w Polsce dużo więcej publicznych pieniędzy i cisza. Nie pójdę na Jej koncert bo mnie się ta gwiazdka nie podoba i jako piosenkarka i jako dziewczyna. Nie przeszkadza mi to co powiedziała na temat Biblii bo to żaden autorytet w tych sprawach. Ot powiedziała sobie co myśli na ten temat mając do tego prawo jak każdy z nas. Pisemko to wydrukowało bo z takich głupot dla mas żyje. Dziennikarka wzięła kasę a lud się teraz kotłuje w dyskusjach na ten temat. Ubaw jak rzadko kiedy. W sumie więc dajcie już spokój Dodzie i temu tematowi. Jestem pewien, że zgromadzi przy Zamku tłumy przede wszystkim gapiów a nie słuchaczy, którzy będą mieli póżniej temat do plotek na cały miesiąc. I o to dla 80 % tej widowni chodzi. Ważne aby widz był zadowolony bo to dla niego ta impreza. Mieszanie w to jakichś idei to nieporozumienie. Boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:06 Nie żyję w imaginowanym świecie. Pracuję /na pewno więcej niż 8 godz./ i zatrudniam pracowników. Wiec mam częsty kontakt z ludźmi, urzędami i instytucjami. To dla wyjaśnienia. Jest w społeczeństwie coś takiego co się nazywa pluralizm czyli różnorodność poglądów, estetyki i zasad postępowania. Prowokacja też ma swoje granice. I tu jest sedno sprawy. Nie należy brutalnie wyśmiewać spraw które są dla innych święte tzn. ważne zwłaszcza przez osoby nie mające najmniejszego pojęcia. W normalnym kraju ktoś kto postąpi tak jak Doda zostaje szybko wyautowany, bowiem wprowadza zamęt. I ludzie skaczą sobie do oczu, obrzucają inwektywami i.t.d. jak widać powyżej. Oczywiście nie będzie końca świata jak gwiazdka wystapi. Ale duża ilość osób /podatników bo kasa idzie z UM/ zostanie zlekceważonych i urażonych. To kłopot i test przede wszystkim dla władz w kontekście przyszłorocznych wyborów. Żeby było jasne jestem przeciwny powitaniu gwiazdki pomidorami, bo o to chodziło jej w tej prowokacyjnej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 12:51 Przemawia do mnie to co piszesz jednak jest pewien poziom kultury, którego przekroczenie w dół dla osób mających równo pod sufitem jest bezcelowe i stratą czasu. Dla mnie jest jasne dla kogo jest Doda. Ona też doskonale wie na kogo może liczyć i to wykorzystuje, co też zauważyłeś. Polemizowanie z jej fanami, z ich poglądami jest bez sensu. Dla nich zawsze będziesz trepem, moherem itd nie wiem ile byś mądrych słów nie napisał. Na świecie po prostu zawalił się za sprawą pogoni za kasą dawny system wartości. Ludzie na ten "New Deal" w kulturze łapią się jak muchy na lep. Dlaczego? Bo tak najprościej. To rozumieją. Nie wymaga to zangażowania szarych komórek. Swojskie, nasze..... zajebiste - jak ostatnio mówi prawie każdy yntelygent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 15:01 TO NACUDOWNIEJSZA INFORMACJA !!! DODA JEST NAJLEPSZA W TEJ CHWILI ARTYSTKA W POLSCE> NA SOPOT HIT FESTIWAL ZROBIŁA SHOW NA ŚWIATOWYM POZIOMIE> SAM AGUROLA NIE MÓGŁ JEJ SIE NACHWALIĆ> WRESZCIE I MY DODE ZOBACZYMY W CIECHANOWIE> BRAWO PANIE PREZYDENCIE ZA TAKA DECYZJE I DLA NAS MŁODYCH ZA TAKI PREZENT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:04 Popatrzcie co mówi o waszej dodziuni jeden z jurorów koncertu o Bursztynowego Słowika Pan Robert Kozyra. To nie żaden moher lecz Prezes Radia ZET. Patrz na www.plejada.pl pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:23 Zapoznałem się. Trafione w punkt. No i to jest to co się ludziom obecnie podoba! Kiedyś kultura szła pod strzechy. Teraz jest na odwrót. Mamy wprawdzie możliwość nie iść na takie koncerty, przełączyć kanał w TV. Ale taka postawa powoduje też, że najróżniejsze obciachy i demony są coraz bardziej hałaśliwe, napastliwe i pustoszą ludziom rozum. Oczywiście po tych zdaniach zaraz ja zostanę przez większość zakwalifikowany do pomylonych. Już się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:40 Spoko nie jesteś sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostak K Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 23:40 Ktoś tu napisał Pan Kozyra, sorry, ale ktoś publicznie ubliżający tak kobiecie, ba lżący w sposob , który urągał by nawet menelowi, nie zasługuje na słowo PAN to jest zwykły ....Takiej kultury po podobno dyrektorze radia Zet się nie spodziewalem. No cóż z niego taki dyro ,juror i Pan jak mercedes z hulajnogi. Zwykły prostak i cham.Pomyślcie tylko ,że to "znawca" ale czegoś co z kobietami ma mało wspólnego.Wypowiedź godna 1000 mocherów a nie jednego.Pan Kozyra - co za urągowisko. Na drugi raz zastanów si co piszesz i po co . Powinien za to siedzieć, ale w separatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 07:55 do prostaKa Nie ma się co oburzać. Zupełnie nie rozumiem Twojej irytacji. Należy przywrócić tylko normalne przez stulecia zasady. Jeśli chodzi o kobiety to zawsze tak było,że były damy i osoby które prowadziły się bardziej swobodnie. Nasza gwiazdka właśnie się tak prowadzi. Najpierw wyszła za Radka. Później cały maraton rozwodowy /w blaskach fleszy/. Rozumiem /nie popieram, nie toleruję/ ale przyjmuję do wiadomości że czasami ludzie się rozchodzą, ale po co ten wielki spektakl w kolorowych pisemkach. Zdaje się raczej smutna sprawa ten rozwód. Nastepnie aktywne poszukiwanie nowego adoratora i znów tabloidy do których umniejętnie przemycane są informacje by podtrzymać obecność w mediach. Nie ważne w jakim kontekście byle nazwiska nie przekręcili. Nareszcie znalazł się nowy mroczny pan co pasuje do wizerunku jak doradzają specjaliści. O tym gościu to nawet szkoda pisać. Dawniej mówiono, że ma jak nagorszą reputację. Gwiazdka natomiast mówi, że jej autorytetem jest papież.... Co mówił JP II o miłości, odpowiedzialności, małżeństwie, wolności łatwo sprawdzić. Każdy co ogląda telewizję to wie. Paple bez sensu. Nie jest poprostu damą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 12:32 > Najpierw wyszła za Radka. Później cały maraton rozwodowy /w blaskach > fleszy/. Rozumiem /nie popieram, nie toleruję/ ale przyjmuję do > wiadomości że czasami ludzie się rozchodzą, Nie popierasz, nie tolerujesz ale przyjmujesz do wiadomości że nieszczęsliwi w związku ludzie mają prawo spróbować naprawić swoje życie :( Popierasz dawne standardy że "widziały gały co brały i męcz się z pijakiem/sadystą/idiotą do końca życia" ?? MOCHER typowy jesteś :( > po co ten wielki > spektakl w kolorowych pisemkach. Zdaje się raczej smutna sprawa ten > rozwód. > Nastepnie aktywne poszukiwanie nowego adoratora i znów tabloidy > do których umniejętnie przemycane są informacje by podtrzymać > obecność w mediach. Nie ważne w jakim kontekście byle nazwiska nie > przekręcili. > Nareszcie znalazł się nowy mroczny pan co pasuje do wizerunku > jak doradzają specjaliści. O tym gościu to nawet szkoda pisać. > Dawniej mówiono, że ma jak nagorszą reputację. A skąd masz wogóle te wszystkie sensacje z kim Rabczewska się spotyka itd..? Ja gdy się tym nie interesuję to dopiero teraz od Ciebie dowiaduję sie że nie jest już z bramkarzem i że wogóle z nim ślub miała !! Czyli jednak łykasz te pisemka i tabloidy jak pelikan - głównie po to, żeby móc krytykować że "taka i nie taka". Zazdrość? Od paru lat zrobiła kasę której Ty w 3 życiach nie zarobisz. Że przy tym trzeba z siebie idiotkę i szmatę zrobić - jej wybór. Ja miał bym możliwość bym pewnie tak samo poszedł na żywioł ;) Chwila wstydu i ustawiona będzie do końca życia! Popatrz sobie dzisiaj np na Kasię Figurę!! Jak dziś z niej DAMA Show- Biznesu ;) A zaczynała od pokazywania fajnych cycków i sex-telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 22:07 do Pawła Miło nam się z Tobą konwersuję. Nie zgadzam się z Twoim w optyce na życie. Po pierwsze nikomu nie zazdroszczę kasy, aczkolwiek gdybym miał więcej to wiedziałbym na co wydać. Badania losów osób które wygrały główne wygrane /kumulacje/ w totka mówią, iż 70 proc (!) marnie i b. szybko kończy. Po prostu nowa sytuacja ich przerasta. Tym niemniej życzę Ci wygranej. Po drugie nie czytam kolorowych pisemek i nie żywię się jak pelikan. Ostatnio po wyskoku naszej gwiazdki tj. bulwersujących wypowiedziach na temat Bibii zagotowało się we mnie. Jako typowy mocher poczułem się jakby ktoś napluł mi w zupę... Na forach jestem rzadkim gościem mam inne pożyteczne zajęcia. Ostatnio zaglądam tu od czasu do czasu żeby odreagować i poznać opinie innych. Nie rozumiem argumentacji wielu - jak sądze - ludzi. Również Twoja wypowiedź jest wewnetrznie sprzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostak K Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:13 Nie popisuj się wywodem, którego sam nie rozumiesz. Bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 09:17 Błyszczysz dyziu! Błyszczysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annnnnnnna Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.cnow.pl 11.09.09, 20:41 Sama byłam przeciwniczką DODY ale ona naprawde jest spoooko . Byłam dzis na spotkaniu z nią w STO w Ciechu . Nie jest aż tak źle . Dodaa ist the bestt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:07 Jasne każdy ma prawo do błędów oraz do wypowiedzenia jakiejś totalnej głupoty. Pytanie co zrobi gdy się zreflektuje że zrobiła źle. I w tym momencie poznaje się człowieka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecyja Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: 195.117.122.* 11.09.09, 23:43 Ja tam mysle ze wzrosnie troszke sprzedaz starych pomidorkow i jajeczek w sklepach w okolicy centrum. I proponuje na kazdym znaku drogowym z napisem "Ciechanów" napisac ze jednak "przepraszmy za Dode". Tak dla przyjezdnych.;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annnnnnnna Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.cnow.pl 12.09.09, 06:25 do Mecyja . Dlaczego tak uważasz ?Byłaś?Widziałaś a przedewszystkim Rozmawiałas z nią?. Ona JEST SUPER. po tym wywiadzie w STO naprawde zmieniłam zdanie o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.09.09, 12:43 Prawda jest taka, ze wszyscy sie tu klocicie a na koncert wszyscy pojda z czystej ciekawosci. Bedzie taka frekwencja jak na zadnej innej imprezie w tym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EleGant Re: DODA 12 wrzesnia Ciechanow IP: 213.199.253.* 12.09.09, 13:54 Na spotkaniu w szkole STO naprawdę się wzruszyła i pokazała, że nie straciła do końca kultury i zasad. To była fajna impreza. Dzięki że dyrektorka z STO ją zaprosiła. Ja stałem co prawda za oknem ale to bez znaczenia :p Odpowiedz Link Zgłoś