Dodaj do ulubionych

Opowiadanie

19.01.04, 16:04
Ale
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że ktoś kiedyś tu zajrzy....
Otórz zabawa polega na tym, żeby dopisywać po kilka słów do opowiadania, ale
nie używając KROPKI. Chodzi o to, aby ułożyć
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjddddddddddddddddddddddddd
dłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżższeeeeeee
zdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
zdanie WSZECHCZASÓW!!
Zaczynamy...

DAWNO, DAWNO TEMU, W JAKIMŚ LESIE, MIESZKAŁA SOBIE CZARNO-BIAŁA KRÓLICZKA...
Obserwuj wątek
    • btargowa Re: Opowiadanie 19.01.04, 16:08
      <A... PROSZĘ NIE UŻYWAĆ WULGARYZMÓW.>
    • maszar Re: Opowiadanie 19.01.04, 22:26
      DAWNO, DAWNO TEMU, W JAKIMŚ LESIE, MIESZKAŁA SOBIE CZARNO-BIAŁA KRÓLICZKA
      imieniem Ziuta...
      • btargowa Re: Opowiadanie 20.01.04, 17:08
        ...KTÓRA PENEGO PIĘKNEGO DNIA WYBRAŁA SIĘ DO POBLISKIEGO SKLEPU, GDZIE KUPIŁA
        MĄKĘ, CUKIER, JAJKO, MARCHEWKĘ, MLEKO ORAZ MIÓD, KTÓRE SPAKOWAŁA DO PLECAKA I
        RUSZYŁA W STRONĘ ODLEGŁEGO O 10 KM MIASTA, GDZIE...
        • btargowa Re: Opowiadanie 09.02.04, 20:22
          ...gdzie zjadła najsmaczniejsze w życiu śniadanie w mc donaldzie, składajace
          się z cheeseburgera, coli, ciastka, surówki i kurczaków w panierce, po których
          króliczkę rozbolał żołądek, co spowodowało, że wybrała się do lekarza, który...
          • maszar Re: Opowiadanie 12.02.04, 20:55
            ...który czekając na podpisanie umowy z Narodowym Funduszem Zdrowia miał wiele
            wolnego czasu siedząc za biurkiem gabinetu zamkniętego dla pacjentów z
            dolegliwościami podobnymi jak króliczka...
            • btargowa Re: Opowiadanie 18.02.04, 16:17
              ...która znudziwszy się bezskutecznym czekaniem pod gabinetem doktora
              wyemigrowała do Ameryki, w nadziei, że tam zostanie jej zapewniona należyta
              opieka medyczna, co akurat bylo prawdą, gdyż będąc w Ameryce u lekarza...
              • btargowa Re: Opowiadanie 04.04.04, 13:30
                ...mimo, że nasłuchała się niemało na temat niewiartygodnej sumiy dolarów,
                które potrzebne jej były na wykupienie recepty, doktor przepisał jej jakieś na
                prawdę dobre tabletki na ból brzucha oraz 20 innych potencjalnych dolegliwości,
                które przecierz kiedyś mogły się króliczce przydarzyć, a tabletki te były na
                tyle drogie, że kupiła je dopiero po dwóch miesiącach poracy w samochodowej
                myjni, choc tak na prawdę brzuch już dawno przestał ją boleć, ale nie ma co o
                to winić lekarza, który przecierz zapisał króliczce najlepsze dostępne na rynku
                tabletki, lecz pod uwagę nie wziął ówczesnego stanu jej portwela, który
                pozostawiał wiele do życzenia, bowiem...
                • extraedyta Re: Opowiadanie 20.05.04, 19:10
                  bowiem zanim króliczka pojechała do Ameryki pare osób namówiło ją by
                  zainwestowała w obligacje skarbu państwa i biedna króliczka nie znając się na
                  inwestycjach uwierzyła co przyniosło w rezultacie mizerne rezultaty z powodów
                  wyższych i wielce poważanych jak rozpad rządu i...

p.s Pamelo gratuluje strony!
                  Edyta
                  • bramatargowa Re: Opowiadanie 03.06.04, 19:00
                    ...i możecie mi wierzyć lub nie, ale to właśnie stalo się powodem zalęgnięcia
                    się zielonych larw w portwelu króliczki, który, będąc opustoszałym, długo nie
                    był otwierany i stal się domem dla tych właśnie uroczych owadów, ktore jednak
                    najwyraźniej króliczce się nie spodobały, gdyż...

...Dziękuję Edyto1 To bardzo miło że odwiedziłaś moją stronę! A masz swoją??
                    • extraedyta Re: Opowiadanie 04.06.04, 21:09
                      :)
                      Nie, nie mam swojej strony...pewnie zastanawiasz się czemu ostatnio jestem taka
                      aktywna w necie - no cóż...wakacje się zbliżają i mam coraz więcej czasu. Co ty
                      na to żebysmy się umówiły w któryś dzień na elbingchata?
                      • btargowa Re: Opowiadanie 07.06.04, 14:39
                        świetnie! Jestem prawie codziennie po 20, może jutro <wtorek>?
                    • btargowa Re: Opowiadanie 28.09.04, 14:57
                      ...gdyż nie zważając na normy moralne obowiązujące we współczesnym świecie
                      najzwyczajniej je ZJADŁA, co wywołało u niej kolejna niestrawność, czego z
                      kolei efektem było....
                      • mk1962 Re: Opowiadanie 13.10.04, 21:03
                        rozwolnienie.A, ze kroliczka Ziuta nie miala w zestawie od lekarza Carbo
                        Medicinalis, to o malo nie wyrwalo jej kiszek. Cale szczescie, ze na to
                        wszystko naszedl krolik John i podarowal Ziucie Imodium <ktore zawsze nosil w
                        kieszeni-w razie czego>.Kroliczka, gdy tylko dokladniej spojrzala na Johna....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka