posejdon_el 10.01.06, 20:22 U zbiegu ulic 12 lutego i Nowowiejskiej? - nie wyglada to na prywatna osobę, więc wnioskuję, że musi to być jakaś sieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pR0SiAczek Re: Jaka sieć otwiera wypożyczalnię DVD? IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.06, 20:39 mi wlasnie wyglada na symulowanie BHV... Odpowiedz Link Zgłoś
the_jazz Re: Jaka sieć otwiera wypożyczalnię DVD? 11.01.06, 00:48 Postaram sie przyjrzec dokladniej, czesto tamtedy chodze :] Duze to ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: Jaka sieć otwiera wypożyczalnię DVD? 11.01.06, 14:41 the jazz - taka sama powierzchnie ma jak sklep z lampami, który się kiedyś tam znajdował:) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Jaka sieć otwiera wypożyczalnię DVD? 11.01.06, 16:07 może "Beverly Hills Video" z 3miasta ??? a miejsce jakby znajome ??? czy tam nie był sklep z butami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Video World IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.01.06, 17:48 wszystko jasne: "Video World"... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo skąd wiesz ??? 11.01.06, 18:03 że to "Video World",jest właśnie tą siecią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek stąd wiem... IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.01.06, 18:11 z szyldu na budynku np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: stąd wiem... IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.01.06, 19:27 dlaczego jezor? antypatia? Odpowiedz Link Zgłoś
the_jazz Re: stąd wiem... 12.01.06, 14:43 Nie, w tym wypadku moj jezor nie wyraza antypatii ;) Nie orientuje sie w temacie wypozyczalni DVD, poniewaz do tej pory nie korzystalem z takowych ;) Tak po prostu okazalem ucieche, ze cos nowego otworzyli :P < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: stąd wiem... IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.01.06, 17:31 ciesze sie rowniez :P Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: stąd wiem... 13.01.06, 15:18 cieszy się naród, że ma markową wypozyczalnię DVD:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: a jak w środku??? IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.01.06, 20:47 przez szybe widac wnetrze, wzorowane na tych z BHV (kolorystyka, kontrasty) tylko bardziej "sterylnie i sztucznie" wyglada... ale jak otworza i wejdzie sie do srodka, klimat moze byc zupelnie inny... Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: a jak w środku??? 13.01.06, 15:21 klimacik to taki multikinowy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Video World IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.01.06, 17:37 nie to pietro... a raczej parter... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomala Re: Jaka sieć otwiera wypożyczalnię DVD? IP: 87.207.141.* 12.01.06, 08:06 Adres w internecie: www.videoworld.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamika Re: Jaka sieć otwiera wypożyczalnię DVD? IP: *.gabo.pl 12.01.06, 16:25 o dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el ............... 13.01.06, 15:20 ważne, że nie mamy tego samego co w olsztynie:P bo tam istnieje BHV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: ............... IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.01.06, 17:28 a czemu wazne ze inne?? BHV zle bo jest w olsztynie?? BHV zapraszam goraco do Elblaga! nie ma nic lepszego niz konkurencja :) Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: ............... 13.01.06, 17:55 konkurencji wystarczy, mamy kilka wypożyczalni w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: ............... IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.01.06, 19:08 Konkurencji potrzeba... bo to co jest jest cieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: ............... 13.01.06, 23:01 Ja od dłuższego czasu nic nie wypożyczałem na DVD. Wszystko przez to, że lepiej mi pójść do kina i zobaczyć film, kiedy ma swoją premierę i w odpowiednich warunkach. W domu, jeżeli nawet nie wiem, co by się nie zrobiło, efekty kinowe ciężko uzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: ............... IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.01.06, 14:21 to fakt, ale jak sie oszczednosciowo "wolny czas spedza w domu" w kilka osob to 10 razy taniej DVD (filmy sprzed roku) niz kino (premiery) :( i ta roznica czesto przewaza... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: ............... 14.01.06, 17:26 Jak ktoś naprawdę oszczędza, to ściąga sobie film z internetu, wypala na płytkę i ogląda także w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: ............... IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.01.06, 17:41 to chyba niezgodne z prawem autorskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: ............... 14.01.06, 23:47 Jak możesz uprawiać taki preceder;P... Francuz Ty?:P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: ............... 15.01.06, 00:36 A czy ja gdzieś napisałem, że uprawiam taki proceder?? Czytasz między wierszami więcej, niż ja mam do powiedzenia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Moderatorze nie bądź piratem audio-video-dvd 18.01.06, 14:17 Oj,nieładnie francuzie_el, na forum pilnujesz porządku a sam jesteż zwykłym piratem :-( francuz_el napisał: > Jak ktoś naprawdę oszczędza, to ściąga sobie film z internetu, wypala na płytkę > i ogląda także w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Moderatorze nie bądź piratem audio-video-dvd 18.01.06, 14:31 Kiedyś miałem pewne wątpliwości, czy umiesz czytać ze zrozumieniem. Teraz już wątpliwości takich nie mam ;P Gdzie jest napisane, że ja coś takiego robię? W tym samym wątku napisałem: "Ja od dłuższego czasu nic nie wypożyczałem na DVD. Wszystko przez to, że lepiej mi pójść do kina i zobaczyć film, kiedy ma swoją premierę i w odpowiednich warunkach. W domu, jeżeli nawet nie wiem, co by się nie zrobiło, efekty kinowe ciężko uzyskać." To chyba powinno rozwiać wszelkie wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo a ja kupuję filmy z gazetami 19.01.06, 18:51 a czasem można trafić na dość dobre pozycje np.ostatnio nabyłem Przyjaciółkę z "Panem Wołodyjowskim" na VCD :-) a kilka tyg. wcześniej z tyg. Naj kupiłem "Leona Zawodowca" z Jeanem Reno :-) Odpowiedz Link Zgłoś