michal_el 14.11.02, 13:53 Każdy wątek jest dobry gdy odpowie na niego chociaż jedna osoba:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apv Re: Nowy wątek IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 13:57 michal_el napisał: > Każdy wątek jest dobry gdy odpowie na niego chociaż jedna osoba:))) oszalało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Nowy wątek IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 13:58 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Każdy wątek jest dobry gdy odpowie na niego chociaż jedna osoba:))) > > oszalało niemniej przylaczajac sie, potwierdzam teze machala :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Nowy wątek IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 13:59 Gość portalu: apv napisał(a): > teze machala :-((( ...teze michala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Nowy wątek 14.11.02, 14:06 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: apv napisał(a): > > > teze machala :-((( > > ...teze michala ;) I w ten sposób buduje się poważne podstawy, aby uzyskać wymarzona liczbę 100000 postów. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: Nowy wątek 14.11.02, 14:46 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > teze machala :-((( > > > > ...teze michala ;) > > I w ten sposób buduje się poważne podstawy, aby uzyskać wymarzona liczbę > 100000 postów. milion, tryliard ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Nowy wątek 14.11.02, 14:48 anna1000 napisała: > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > teze machala :-((( > > > > > > ...teze michala ;) > > > > I w ten sposób buduje się poważne podstawy, aby uzyskać wymarzona liczbę > > 100000 postów. > > milion, tryliard ;)))))))))))))))) Wszytsko w swoim czasie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Nowy wątek IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 14:49 michal_el napisał: > > Wszytsko w swoim czasie:))))) jest go mniej niz myslimy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Nowy wątek 14.11.02, 14:53 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > > > Wszytsko w swoim czasie:))))) > > jest go mniej niz myslimy... ;-) Ale zdąrzymy. Zreszta ja licze na naukowców i na różne śroki, któr przedłuża mi życie na to przynajmniej do 120 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: Nowy wątek 14.11.02, 14:53 michal_el napisał: > anna1000 napisała: > > > michal_el napisał: > > > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > > > teze machala :-((( > > > > > > > > ...teze michala ;) > > > > > > I w ten sposób buduje się poważne podstawy, aby uzyskać wymarzona lic > zbę > > > 100000 postów. > > > > milion, tryliard ;)))))))))))))))) > > > Wszytsko w swoim czasie:))))) jak na razie Twoją zasługą jest 3000 szkoda, że nie moją- a już myślałam- niestety muszę się zadowolić 3001 Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Nowy wątek 14.11.02, 14:54 anna1000 napisała: > michal_el napisał: > > > anna1000 napisała: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > > > > > teze machala :-((( > > > > > > > > > > ...teze michala ;) > > > > > > > > I w ten sposób buduje się poważne podstawy, aby uzyskać wymarzon > a lic > > zbę > > > > 100000 postów. > > > > > > milion, tryliard ;)))))))))))))))) > > > > > > Wszytsko w swoim czasie:))))) > > jak na razie Twoją zasługą jest 3000 > szkoda, że nie moją- a już myślałam- niestety muszę się zadowolić 3001 Ważne, że jest, nie ważne czyj. Po prostu NASZ WSPÓLNY. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Nowy wątek 14.11.02, 17:04 Gdybym wiedzial...a tak to sie spoznilem o 18 postow :( Odpowiedz Link Zgłoś