Dodaj do ulubionych

prawo jazdy - joltex

IP: *.gprs.plus.pl 31.07.08, 15:30
czy tam dobrze uczą?
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: prawo jazdy - joltex IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 16:39
      nie wiem ale ja chodzilem do Wadeckich kolo ratusza i zdalem egzamin za drugim
      razem (za pierwszym moj glupi blad). U Wadeckich mozesz chodzic na wyklady az do
      samego egzaminu a jazde masz w trkcie teori nien musisz najpierw zdawac egz
      wewnetrzenego
      • Gość: gosc Re: prawo jazdy - joltex IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 16:58
        odradzam, zdecydowanie
        • Gość: mieszkaniec Re: prawo jazdy - joltex IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 18:59
          dlaczego odradzasz Joltexu uzasadnij
          • Gość: bill Re: prawo jazdy - joltex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:48
            polecam ci makutonowicza !!

pozdro dla pana Jarka, Marka no i Mariana :D
    • Gość: juzkierowca Re: prawo jazdy - joltex IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 21:02
      najprawdopodobniej (jesli zdecydujesz sie na nia) czekac cie bedzie
      zmiana szkoly jazdy, wiec chyba szkoda twoich pieniedzy, czasu,
      nerwow
      • Gość: bad Re: prawo jazdy - joltex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 21:09
        video.google.pl/?client=firefox-
    • Gość: Syrena Re: prawo jazdy - joltex IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.08, 21:22
      ja i mój brat uczyliśmy się ze szkołą joltex, wspominam ją bardzo dobrze i nadal
      tak jest- miła atmosfera zawsze z uśmiechem podchodzili do człowieka i zawsze ze
      zrozumieniem. Teraz już od ok 4 latek jestem kierowcą i myślę że dobrym
      kierowcą, choć zawsze można być lepszym i całe życie człowiek się uczy. Uczyłam
      się od podstaw, a wsiadając za kierownicę byłam zielona jak trawka w maju.
      Wybór jednak należy do Ciebie. Pozdrawiam.
      • Gość: beAtka Re: prawo jazdy - joltex IP: 89.174.178.* 31.07.08, 23:06
        polecam Joltex,
        od roku jestem szczesliwa posiadaczka pj:)
        egzamin zdany za pierwszym razem,
        pozdrawiam p Mirka i p Wojtka:)
        • Gość: mieszkaniec Re: prawo jazdy - joltex IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 23:14
          mam pyanie zdalem w tam tym tygodniu w rode egzamin i ile sie czeka na prawko
          • Gość: pawel1478 Re: prawo jazdy - joltex IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 23:32
            do 2 tygodni ;)
            • Gość: mieszkaniec Re: prawo jazdy - joltex IP: *.elb.vectranet.pl 31.07.08, 23:59
              dziex
    • Gość: Uczennica Re: prawo jazdy - joltex IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 09:42
      Polecam Jol-Tex, tylko tyle, poza tym, fakt ze zdalam prawo jazdy za
      pierwszym razem mówi sam za siebie. Równiez podrawiam p.Mirka i
      p.Wojtka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka