Dodaj do ulubionych

co powstanie w parku kolo ulicy traugutta??

27.05.09, 19:21
jw. od paru dni cos tam stawiaja... postawili jakis betonowy podest i polozyli polbruk w kolo. ktos cos moze wie na ten temat??
Obserwuj wątek
    • Gość: pizza Re: co powstanie w parku kolo ulicy traugutta?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:23
      A na tym wszystkim postawią czołg i będzie 2 pizzeria koło czołgu na traugutta:)
      • Gość: damian_el Re: co powstanie w parku kolo ulicy traugutta?? IP: *.sds.uw.edu.pl 27.05.09, 21:00
        Miejmy nadzieję, że to podest pod nową lokalizację pomnika Odrodzenia; chociaż
        znając życie to pewnie za niedługo staną tam co najwyżej kontenery dla
        pobliskiej budowy...
        • elbinger1237 Re: co powstanie w parku kolo ulicy traugutta?? 27.05.09, 21:58
          A ja mam cichą nadzieję, że do początek rekonstrukcji kościoła św. Anny.
          Znacznie lepiej by się tam prezentował niż ten komunistyczny pomnik :(
          • gorian7 Re: co powstanie w parku kolo ulicy traugutta?? 27.05.09, 23:01
            to nie jest duze... ja myslalem ze bedzie tam piaskownica ale nie wyglada na to
          • Gość: regres Do elbingera 1237 IP: *.elblag.vectranet.pl 29.05.09, 21:15
            Parafia świętej Anny,to parafia ewangelicka,ktora istnieje w Elblagu
            do dzisiaj,przy ulicy Kosynierów Gdyńskich,proponuję,aby ta
            wspólnota zajęła się rekonstrukcją tej pięknej niegdyś swiątyni.
          • Gość: liber77 Re: co powstanie w parku kolo ulicy traugutta?? IP: *.elblag.vectranet.pl 30.05.09, 07:24
            to bedzie pomnik inwalidów ;-)
            www.info.elblag.pl/5,14667,Obelisk-stanie-w-parku-a-czolg-zostanie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka