generallo 25.07.09, 16:36 Wie ktoś może czy w tym sklepie, poszukują nowych pracowników? Interesuję mnie czy są chętni, zatrudnić osobę niepełnosprawną na 4 lub 6 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafal Re: Supersam na Podgórnej(Zawada) IP: *.elblag.vectranet.pl 25.07.09, 21:36 raczej nie potrzebują nowych pracowników, ostatnio były nawet zwolnienia, podobno w nowym sklepie bedą potrzebowali mniej personelu... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Supersam na Podgórnej(Zawada) 25.07.09, 21:56 Ten sklep nie jest taki nowy, istnieje już parę dobrych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Supersam na Podgórnej(Zawada) IP: *.elblag.vectranet.pl 25.07.09, 23:15 nie wiem czy piszemy o tym samym sklepie, ja pisałem o nowym sklepie sieci 34, a Ty chyba o tym PSS SPOŁEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Supersam na Podgórnej(Zawada) IP: *.dyn.optonline.net 26.07.09, 17:18 Idz i sie spytaj! Mozesz tez zadzwonic! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Chwila z Google i wszystko wiadomo 26.07.09, 22:14 "OFERT PRACY BRAK." Źródło: PSS Społem Elbląg Odpowiedz Link Zgłoś