wiolkak Re: Turla sie! 08.01.06, 18:31 gratulujemy serdecznie! no i lepiej późno niż wcale wiem co mówię bo Kaśka też należy do tych leniwych i turla się od 3 tygodni, a pełza od 1,5, a co do siadania to chętnie ale nie sama Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Turla sie! 08.01.06, 18:37 no nie poznaję gabrysia. tyle nowości. aga, która panna z galerii naszej forumowej tak przypadła gaby do gustu, że postanowił trochę poćwiczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Turla sie! 08.01.06, 19:09 a widzisz!!a sie tak martwilas!kazde w koncu rusza z miejsca,ciekawosc swiata jest wieksza wiem, co czujesz, bo to samo przechodze z Matkiemdo blyskawic nie nalezy, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Turla sie! 08.01.06, 22:14 no to suuuuper, gratulacje! Pewnie jesteś bardzo dumna z niego - tak jak ja z mojego synusia, który ostatnio mimo wrodzonego lenistwa robi ogromne postępy w "wyginaniu ciała śmiało", czym wprawia mnie w osłupienie, a resztę rodziny w zachwyt Trzymamy kciuki za dalsze postępy! Odpowiedz Link Zgłoś