melefretete 07.06.06, 22:15 która z was używa enfamilu? ja karmie swoje obie córeczki tym mlekiem i jestem zadowolona... no i faktycznie raczej nie zdarza im sie ulewać nawet jesli im sie nie odbije Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olina25 Re: enfamil 08.06.06, 11:22 Używam enfamil od początku bo nie mogłam karmić piersia mały rośnie jak na drożdżach nigdy nie ulewał nie miał kolek nic tylko jedna wada strasznie drogie za 400g 25zł a gdy chciałam zmienić na bebilon to pediatra odradziła powiedziała cytuje;{chyba nie chce pani zeby dziecko było głupie bo to mleko zawiera składniki wspomagajace rozwój... }wydało mi sie to śmieszne ale mleka nie zmieniłam. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
frodolin Re: enfamil 08.06.06, 15:08 u mnie enfamil sie nie sprawdził, moja mała miała po nim straszne kolki, ulewania a nawet wymioty, jej organiz poporostu nie toleruje tego mleka,zostałyśmy przy NAN HA i to mleko dla niek jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
melefretete Re: enfamil 08.06.06, 15:49 no u mnie juz druguie jedziecko "jedzie" na enfamilu i nie narzekam a znalazlam takie za 20 za puszke wiec troszeczke taniej,...choc wciaz drogo.mój maz nie pozwolił mi na zmiane na inne melko bo" nasze dzieci musza miec wszytsko co najlepsze" a kiedy probowalam starszej dac inne ( 2 próby) to nie smakowało jej. Odpowiedz Link Zgłoś