Gość: guest IP: *.* 23.02.01, 19:41 zobaczylam ostatnio w sklepie smoczek z termometrem czy ktos\nmoze mi doradzic czy warto zainwestowac w to cudo?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: smoczek IP: *.* 23.02.01, 22:20 Jestem tatą 3 letniego Michala, termo-smoczek kupilem gdy Michas mial 1-2 miesiace, i szczerze "pisząć" nie sprawdzil się w praktyce gdyz cykl pomiaru temperatury jest dluzszy niz cierpliwosc dziecka. Zdecydowanie bardziej polecam termometry Braun"a do ucha z 3-5 sekundowym pomiarem temperatury. A co do smoczka to teraz jest on jednym z lepszych gadzetów na półce Michała !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: smoczek IP: *.* 24.02.01, 20:04 A jak już w twmacie termometrow jesteśmy.Jestem mamą 8-o miesięcznej Zuzi.Termometr w smoczku rzeczywiście ię nie sprawdza.Zbyt długo trwa mierzenie.Paski na czoło są nieprecyzyjne.Pozostała nam metoda "pod paszką".Mam też termometr Brauna do ucha,ale nikt włącznie z lekarzami i aptekarzami nie jest w stanie mi powiedziec ile kresek powinno się na jego skali odejmować.Wiem,że temperatura w uchu jest wyższa od tej "pod paszką"-ale jakie powinny byc tego proporcje?Czy 36,7 to to samo co 38 w uszku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: smoczek IP: *.* 25.02.01, 22:00 Jak dlugo trwa mierzenie temperatury smoczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: smoczek IP: *.* 28.02.01, 09:47 Osobiście polecam termometr elektroniczny, pomiar nie trwa długo i jest dokładny ( zakończenie pomiaru sygnalizuje pikaniem, zapamiętuje ostatni wynik )a i cena przystępna - 28 zł.w porównaniu do Braun"a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: smoczek IP: *.* 01.03.01, 14:06 Ten smoczek nie jest zly, ale rzeczywiscie tylko wtedy gdy dziecko ma ochote na ssanie smoka. A moje nie zawsze ma.\nMierzenie trwa ok 1-2 min, ale wydaje sie dluzsze.Kupilam ten smoczek ale tez namyslam sie nad alternatywa.Prawde mowiac to ten smoczek bardziej sobie ceni moj maz. \nPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś