Gość: guest IP: *.* 11.02.02, 13:32 Czy Wasze dzici słuchają jakichś programów w radio specjalnie przeznaczonych dla dzieci? Jeśli tak to w jakim radio i co to za program? Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: programy radiowe IP: *.* 11.02.02, 18:17 Jasiek-radio Lublin!!!Polecam. Proeadzi do Ciocia Ewa Dados. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: programy radiowe IP: *.* 11.02.02, 21:00 ...w jaśku pióraw jaśku puchbiałe pióraz gąsek dwóch...Rety!To jeszcze działa????Matko, toż ja na tym wyrosłam! Dwadzieścia kilka lat temu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: programy radiowe IP: *.* 11.02.02, 22:03 Misiek-to nie do końca tak..."Jasiek"- to dobranocka dla dzieci, którą emituje Radio Lublin. Dobranockę prowadzi fantastyczna ciocia Ewa Dados-kawaler Orderu Uśmiechu-mama 3 ślicznych córek... I właśnie dlatego Jasiek-mój synek to Jasiek-na część tej doranocki.Ja w "Jaśku" się wychowałam, ciocia Ewa, to moja ciocia-przyjaciółka. Polecam "Jaśka" każdemu, do kogo dociera radio Lublin.mama Jaśka i wyrośnięta słuchaczka "Jaśka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: programy radiowe IP: *.* 12.02.02, 16:38 Janeczka, wiem, wiem.... Ale wspomnienia i sentymenty zostają. Zresztą nic nie jest takie jak kiedyś - chociażby taki teleranek...Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: programy radiowe IP: *.* 11.02.02, 23:59 Dawniej w I programie PR istniała audycja "Radio dzieciom" a w soboty "Supełek". Była nadawana co wieczór o 19.30 i wydaje mi się, że nadal jeszcze istnieje. Sama ją pamiętam z dzieciństwa, zwłaszcza rewelacyjną Irenę Kwiatkowską, czytającą o przygodach "Mikołajka i innych chłopaków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: programy radiowe IP: *.* 12.02.02, 09:08 Supełek istnieje...Przynajmniej kilka miesięcy temu istniał, bo słuchałam-w listopadzie chyba-polecam!Radio dzieciom też jest super!Ale nic nie jest lepsze od mojego "Jaśka"-bo do "Jaska" dzieci mogą dzwonić, odpowiadać na konkursy, pisać na konkursy literackie, pisać wierszyki albo rysować prace na konkurs.Grają świetne piosenki i mają fajne nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: programy radiowe IP: *.* 12.02.02, 15:49 oj nie mam dostepu do polskiego radia, czego bardzo zaluje.Moje dzieciatka uwielbialy na TROJCE - Zagadki Smoka OBIBOKAbylo to w soboty ok 9 rano. Mozna bylo dzwonic z odpowiedzia i dostac kubeczek, a jak sie ladnie poprosili to nawet dwa ze swojego dziecinstwa uwielbialam stare sluchowiska w Radio-Dzieciom Jedynka 7.30 Odpowiedz Link Zgłoś