Gość: guest IP: *.* 01.08.02, 20:01 Witajcie eRodziceMam do was pytanko.Czy oplaca sie kupowac wozek BEBE CONFORT dla rocznego dziecka.Mam okazje bardzo korzystnie kupic ale mimo to mam watpliwosci.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dagum Re: BEBE CONFORT IP: *.* 01.08.02, 22:00 Czy koniecznie taki? Jeśli masz dużo pieniędzy i jest to Twoje pierwsze dziecko to tak w innym razie szkoda pieniędzy.Daga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.suleiman Re: BEBE CONFORT IP: *.* 02.08.02, 12:34 Jak rozumiem jest to wozek z gondola i spacerowka jako opcja. Jesli tak, to chyba nie ma juz sensu. Nie piszesz w czym wozilas dziecko do tej pory, ale wiecej pozytku chyba bedziesz miala z typowej spacerowki. Ja kupilam w listopadzie Bebecar dla noworodka (z gondola i spacerowka), corka ma teraz 9 miesiecy i nie chce siedziec w tej spacerowce tylko w takiej mniejszej wlasnie BebeConfort (ale jest to typowa spacerowka, ktora sklada sie w parasolke). Musisz sie chyba jeszcze raz zastanowic nad tym zakupem. Pozdrawiam PS. Moj starszy syn, jak mial ok.2 lat nie chcial w ogole jezdzic wozkiem, a wiec sama widzisz chyba dlugo Ci nie posluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadyga Re: BEBE CONFORT IP: *.* 03.08.02, 21:13 Ale jaki dokładnie, gondolkę czy spacerówkę, pewnie piszesz o spacerówce, bo raczej rocznego do gondolki Bebe Confort to nie włożysz, tzn. włożysz ale miejsca to za dużo nie będzie miało))PozdrawiamKatarzyna mama Franika (posiadaczka wózka Bebe Confort) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: BEBE CONFORT IP: *.* 04.08.02, 15:18 WitajcieChodzi mi oczywiscie o sama spacerowka bez gondoli Odpowiedz Link Zgłoś