Dodaj do ulubionych

BEBE CONFORT

IP: *.* 01.08.02, 20:01
Witajcie eRodziceMam do was pytanko.Czy oplaca sie kupowac wozek BEBE CONFORT dla rocznego dziecka.Mam okazje bardzo korzystnie kupic ale mimo to mam watpliwosci.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagum Re: BEBE CONFORT IP: *.* 01.08.02, 22:00
      Czy koniecznie taki? Jeśli masz dużo pieniędzy i jest to Twoje pierwsze dziecko to tak w innym razie szkoda pieniędzy.Daga
    • Gość: b.suleiman Re: BEBE CONFORT IP: *.* 02.08.02, 12:34
      Jak rozumiem jest to wozek z gondola i spacerowka jako opcja. Jesli tak, to chyba nie ma juz sensu. Nie piszesz w czym wozilas dziecko do tej pory, ale wiecej pozytku chyba bedziesz miala z typowej spacerowki. Ja kupilam w listopadzie Bebecar dla noworodka (z gondola i spacerowka), corka ma teraz 9 miesiecy i nie chce siedziec w tej spacerowce tylko w takiej mniejszej wlasnie BebeConfort (ale jest to typowa spacerowka, ktora sklada sie w parasolke). Musisz sie chyba jeszcze raz zastanowic nad tym zakupem. Pozdrawiam PS. Moj starszy syn, jak mial ok.2 lat nie chcial w ogole jezdzic wozkiem, a wiec sama widzisz chyba dlugo Ci nie posluzy.
    • Gość: kadyga Re: BEBE CONFORT IP: *.* 03.08.02, 21:13
      Ale jaki dokładnie, gondolkę czy spacerówkę, pewnie piszesz o spacerówce, bo raczej rocznego do gondolki Bebe Confort to nie włożysz, tzn. włożysz ale miejsca to za dużo nie będzie miałosmile))PozdrawiamKatarzyna mama Franika (posiadaczka wózka Bebe Confort)
      • Gość: guest Re: BEBE CONFORT IP: *.* 04.08.02, 15:18
        WitajcieChodzi mi oczywiscie o sama spacerowka bez gondoli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka