Dodaj do ulubionych

strzelajace kosci

IP: *.* 27.03.03, 19:28
kochane emamy czy waszym pociechom (moja coreczka ma 6 m-c)tesz strzykaja kosci np.jak biore swoja coreczke na rece pod pacy to jej tak jakby kosci strszelaly prosze oszybka odpowiedz z gory aserdxecznie dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: strzelajace kosci IP: *.* 27.03.03, 22:41
      Hej, mojemu Krzysiowi (7 m-cy) strzelaly tak kosteczki w jednej stopce, poprosilam pediatre do skierowanie do ortopedy bo tez wydawalo mi sie to niewlasciwe. Poszlam i pan dr (na Kopernika w W-wie) stwierdzil, ze to nie jest zaden powod do zmartwien, dodal cos o "matce poszukujacej problemow", co wtedy mnie mocno zdenerwowalo. No i faktycznie, nawet nie wiem kiedy ale problem sie rozwial, po prostu przeszlo, minelo, czego i Tobie zycze :hello:Malgorzata.
    • Gość: Anna.M Re: strzelajace kosci IP: *.* 27.03.03, 22:50
      Mojej malej tez od czasu do czasu cos strzelalo to tu to tam, np przy ubieraniu. Czasem sie wystraszylam, ze zrobilam cos nie tak, ale dzieciaki sa gietkie, juz sie tym nie przejmuje.Pozdrawiam :hello:
    • Gość: renkos Re: strzelajace kosci IP: *.* 27.03.03, 23:23
      U mojej córki 8 mies. również to zauważylam i jak będę w najblizszym czasie u pediatry to się dokładnie wypytam, czy normalne to strzykanie w kosciach.pozdrawiam.
      • Gość: guest Re: strzelajace kosci do RENKOS IP: *.* 28.03.03, 09:09
        mam prozbe jak spytasz sie swego pediatry czy to normalne ze u malych dzieci tak strzelaja kosci to prosze napisz mi co ona na to powiedziala z gory dziekuje mariola z 6 m-c coreczka ola z chelmasmile
      • Gość: guest Re: strzelajace kosci IP: *.* 28.03.03, 09:10
        wszystkim mamom dziekuje z calego serca za odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka