aducha06 13.06.07, 10:00 Mam pytanie odnosnie multi sanostolu , moja córka za groma nie chce go wziasc na łyzeczce do buzi czy moge go dodac np. do herbatki? Z góry dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotamakota1 Re: multi sanostol - pomózcie 13.06.07, 11:18 Mój synek też nie cierpi tego smaku, ale zawsze po wypiciu sanostolu z łyżeczki popija naszykowanym piciem. Myślę, że mogłabyś spróbować zmieszać go z wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotka9 Re: multi sanostol - pomózcie 14.06.07, 10:39 Mój też go nie cierpi 100krotka Odpowiedz Link Zgłoś
renatata Re: multi sanostol - pomózcie 14.06.07, 10:55 Moja córcia też nie chce pić tego specyfiku z łyżeczki i od dawna dodaję jej do każdego napoju (oprócz mleka oczywiście). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszynka79 Re: multi sanostol - pomózcie 14.06.07, 10:55 mój tez nie cierpiał i zamieniłam na kinder biovital- galaretke. Teraz nie mam problemów. co do herbatki- nie wiem jaka podajesz, ale zwykła utrudnia wchłanaianie niektórych witamin np. żelaza. Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: multi sanostol - pomózcie 14.06.07, 16:22 Mojej córce smakuje, więc nie mam problemu. popróbuj, możesz jej go zmieszać z wodą, żeby nie był taki ostry smak, albo dodaj do herbaty, czy soku. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasagol Re: multi sanostol - pomózcie 14.06.07, 17:29 sproboj podawac w specjalnych strzykawkach takie syropki czy witaminki. moj synek co prawda nie marudzi przy multisanostolu,ale zawsze mialam klopot ze syropkami i dostalam strzykaweczke w aptece z miarka. pomoglo.sproboj w ten sposob. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sun1977 Re: multi sanostol - pomózcie 14.06.07, 19:44 ja dodawalam do picia albo rozcienczalam woda. A teraz przeszlam na multi tabs w formie cukierkow rozpuszczalnych i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
anol Re: multi sanostol - pomózcie 01.08.07, 13:33 w aplekach sa dostepne dozowniki. ja podaje przez dozownik i jest oki. nasza pani pediatra powiedzia ze nie powinno sie witamin mieszac z plynami, bo dziecko naraz wszystkiego nie wypije, a zeby dzialalo powinno zostac wypite w calosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: multi sanostol - pomózcie 01.08.07, 14:50 moje dzieci tego nie znosza. a moj pediatra twiedzi, ze to badziewie- poza cena (wysoka) jest to beznadzejne-slaba przyswajalnosc witamin z teg prepra j klinicysta i zajmuje sie badaniami) Odpowiedz Link Zgłoś