siostra_grimm 24.06.07, 19:50 Może ktoś ma jakieś patenty na tego typu imprezki? Jakieś fajne zabawy, konkursy, potrawy, które się sprawdziły, oryginalną dekorację, którą można samemu wykonać? Rzucać mi tu pomysłami babska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beniusia79 Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 19:53 a ile dzieciak ma lat? ja jestem na etapie roczku. mamy za 12 dni, tez robimy kinderbal. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 19:55 tzn impreza w gronie kilku roczniaków? lekki hardcore, a jaki zbędny dla roczniaka, który nic z tego nie zapamięta ))) Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 19:57 no, ale zdjecia mloda bedzie miala, a to fajna pamiatka. a ten kinderbal to taka tylko przykrywka zeby spotkac sie z innymi mamuskami hi,hi. tydzien temu bylam na roczku i bylo fajnie. dzieciaki sie bawily ze soba po swojemu i nie udalo im sie mieszkania zdemolowac Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_grimm Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 20:19 beniusia79 napisała: > a ile dzieciak ma lat? ja jestem na etapie roczku. mamy za 12 dni, tez robimy > kinderbal. Moje dziecko bedzie miało roczek. Nie robię tego po to by coś "zapamiętało" ale po to by nie spędzić tego dnia w ciasnym mieszkaniu przy torcie i kawie. Zapraszam dzieciaki z rodziny - 8szt. Pełen przegląd - od noworodka do jedenastolatki. Chcę żeby się dobrze bawiły bo ich rodzice fundują im niewiele ponad urodziny w McDonaldzie Myślałam o ognisku ale obawiam się, że wywoła to conajmniej zamieszanie, nie jestem też pewna czy dzieciaki docenią urok pieczenia kiełbasek na kiju (no noworodek napewno nie ). Szwęda mi się też po głowie pomysł na konkurs skoków w workach itp. klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 20:07 naprawdę duzo balonów, jednorazowe naczynia, wszędzie podręczne chusteczki, idź do tesco- na "urodzinowej pólce " znajdziesz fajne dekoracje i drobiazgi do zabawy- gwizdki, samochodziki,piłeczki, aparaty do puszczania baniek- za kilka zł, goście mogą zabrać na pamiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
sissylulu Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 25.06.07, 10:23 cześć, stresowałam się przed kinderbalem Weroniki. Nie miałam pomysłu jak zabawić dzieci z podstawówki, ale też zarzuciłam temat na forum. Mamy z Forum Smyka się podzieliły doświadczeniami, ile mam tyle pomysłów Fundusze były ograniczone, więc zrobiłam w domu, ale też w klimacie konkursowym. Niemowlętom jednak trudno by było brać udział w konkursach. Któraś ze Smykowych mam podała pomysł na malowanie twarzy, myślę, że dla Ciebie to dobra atrakcja, bo zapraszasz dzieci w różnym wieku. A może grill na świeżym powietrzu, taka Świetna pogoda! Odpowiedz Link Zgłoś