Dodaj do ulubionych

Sprawdzone patenty na "kinderbal".

24.06.07, 19:50
Może ktoś ma jakieś patenty na tego typu imprezki?
Jakieś fajne zabawy, konkursy, potrawy, które się sprawdziły, oryginalną
dekorację, którą można samemu wykonać?
Rzucać mi tu pomysłami babska wink
Obserwuj wątek
    • beniusia79 Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 19:53
      a ile dzieciak ma lat? ja jestem na etapie roczku. mamy za 12 dni, tez robimy
      kinderbal.
      • demarta Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 19:55
        tzn impreza w gronie kilku roczniaków? lekki hardcore, a jaki zbędny dla
        roczniaka, który nic z tego nie zapamięta smile)))
        • beniusia79 Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 19:57
          no, ale zdjecia mloda bedzie miala, a to fajna pamiatka. a ten kinderbal to
          taka tylko przykrywka zeby spotkac sie z innymi mamuskami hi,hi. tydzien temu
          bylam na roczku i bylo fajnie. dzieciaki sie bawily ze soba po swojemu i nie
          udalo im sie mieszkania zdemolowac smile
      • siostra_grimm Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 20:19
        beniusia79 napisała:

> a ile dzieciak ma lat? ja jestem na etapie roczku. mamy za 12 dni, tez robimy
        > kinderbal.

Moje dziecko bedzie miało roczek. Nie robię tego po to by coś "zapamiętało" ale
        po to by nie spędzić tego dnia w ciasnym mieszkaniu przy torcie i kawie.
        Zapraszam dzieciaki z rodziny - 8szt. Pełen przegląd - od noworodka do
        jedenastolatki. Chcę żeby się dobrze bawiły bo ich rodzice fundują im niewiele
        ponad urodziny w McDonaldzie uncertain
        Myślałam o ognisku ale obawiam się, że wywoła to conajmniej zamieszanie, nie
        jestem też pewna czy dzieciaki docenią urok pieczenia kiełbasek na kiju (no
        noworodek napewno nie tongue_out).
        Szwęda mi się też po głowie pomysł na konkurs skoków w workach itp. klimaty.
    • klaviatoorka Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 24.06.07, 20:07
      naprawdę duzo balonów, jednorazowe naczynia, wszędzie podręczne chusteczki, idź
      do tesco- na "urodzinowej pólce " znajdziesz fajne dekoracje i drobiazgi do
      zabawy- gwizdki, samochodziki,piłeczki, aparaty do puszczania baniek- za kilka
      zł, goście mogą zabrać na pamiątkę
      • sissylulu Re: Sprawdzone patenty na "kinderbal". 25.06.07, 10:23
        cześć, stresowałam się przed kinderbalem Weroniki. Nie miałam pomysłu jak
        zabawić dzieci z podstawówki, ale też zarzuciłam temat na forum. Mamy z Forum
        Smyka się podzieliły doświadczeniami, ile mam tyle pomysłów winkFundusze były
        ograniczone, więc zrobiłam w domu, ale też w klimacie konkursowym. Niemowlętom
        jednak trudno by było brać udział w konkursach. Któraś ze Smykowych mam podała
        pomysł na malowanie twarzy, myślę, że dla Ciebie to dobra atrakcja, bo
        zapraszasz dzieci w różnym wieku.

A może grill na świeżym powietrzu, taka Świetna pogoda!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka