agawe20 14.04.09, 15:50 W najblizszą sobotę wybieram się z moim 3- letnim synkiem do groty solnej. Będzie to nasza pierwsza wizyta w takim miejscu. Co sądzicie o jaskiniach solnych, jak Wasze dzieci się czuły i czy naprawdę to działa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna29 Re: Grota solna 14.04.09, 15:59 My chodzimy na baseny solankowe odkąd mały skończył rok. Są takie dla małych dzieci niskie zasolenie i woda 0,40 m głeboka. Chodzimy też do piramidy solankowej. Mały czuje się dobrze, super ma tam zabawe. Co do groty, to u nas jest nieduża z duzym zasoleniem, raczej do poleżenia w wodzie. Z uwagi na to wszytsko ja nie chodzę z małym. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalas Re: Grota solna 14.04.09, 16:34 ja chodziłam z moją 2 letnią córką, dla mnie cudowny relaks a dla młodej fajna zabowa w piaskownicy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna29 Re: Grota solna 14.04.09, 17:37 Dodam jeszcze, że u mnie grota solna to basen Odpowiedz Link Zgłoś
to_wlasnie_cala_ja Re: Grota solna 15.04.09, 13:05 działa ale po co najmniej 2 tygodniach regularnego uczęszczania Odpowiedz Link Zgłoś
ileczka76 Re: Grota solna 15.04.09, 22:27 regularnego, czyli jak często należy tam bywać?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaady Re: Grota solna 16.04.09, 10:07 Regularnie to co drugi-trzci dzień. Ale zanim pójdziesz z małym dzieckiem, to sie upewnij, że maja tam odpowiedzie warunki. Są groty, gdzie sa tylko leżaki, żadne dziecko nie wytrzyma sesji w leżaku, a juz nie mówiąc o regularnym chodzeniu. Sa groty z przygotowanym miejscem dla maluchów, taka piaskownica - solankowa do zabawy, zjeżdżalnia, czy inny plac zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
rzasik Re: Grota solna 18.04.09, 21:31 Ja chodziłam z 4 latkiem do jamy solnej. Był bardzo zadowolony i cały czas bawił się jak w piaskownicy. Inne dzieci też lubiły tam przychodzić, więc powinno być oki. Odpowiedz Link Zgłoś