ipola 31.03.10, 08:47 W końcu złożyłam wypowiedzenie umowy o pracę. Te, które czytały moje wcześniejsze posty wiedzą, jak długo się nad tym zastanawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renkag Re: Podjęłam trudną decyzję 31.03.10, 10:51 Wydawało mi się, że zrobiłaś to już wcześniej. I w okresie wypowiedzenia jeszcze jakoś ciężko charowałaś. czy Cię z kimś pomyliłam? Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Podjęłam trudną decyzję 31.03.10, 11:08 heeeeeej, ale czemu na macierzynskim....? nie planujesz wychowawczego? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycja.30 Re: Podjęłam trudną decyzję 31.03.10, 13:16 Estragonka - ale ipola nie jest na macierzyńskim. Ipola - pamiętam twoje posty i życze spokoju. Jakie masz dalsze plany? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Podjęłam trudną decyzję 31.03.10, 13:34 Szkoda, że czekałaś z tym tak długo aż nabawiłaś się depresji. Zresztą może ta depresja jest właśnie po to, żebyś wreszcie uznała, że masz prawo do odpoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Podjęłam trudną decyzję 31.03.10, 14:41 I dobrze, masz prawo w końcu odpocząć i wyleczyć się, Spokoju życzę Odpowiedz Link Zgłoś