salti81 04.08.10, 21:27 Środa to środek tygodnia. Co jest w środku nie jest na początku, ani pod koniec. Jak spędzacie ten dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszunia11 Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:36 salti81 napisała: > Środa to środek tygodnia. Co jest w środku nie jest na początku, ani > pod koniec. no, taki środek zobowiązuje. Nie mozna przezyc go to tak, od niechcenia, jakby był zwyczajnym dniem. Należy celebrować jego środkowatość, jak zalecali już starożytni z Platonem na czele. Ja się staram. Staram się nad tym rozmyslać przez cały ten dzień. Żeby nic nie stracić. Żeby nic mi nei umknęłó w pędzie codzienności. Żebym kontemplując tajemnicę środka tygodnia odnalazła własny Środek, a może nawet Złoty Środek. Czasem wprawdzie kończy się tylko na środku owadobójczym, albo - co gorsza - przeciwgrzybicznym... ale jestem tylko człowiekiem. Nie poddaję się. Nie w środę. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:38 szyszunia11 napisała: > s Nie poddaję się. Nie w środę. > > Kocham cię Szyszunia Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:54 Dziękuję Ci za to co napisałaś. Czasem tracę cierpliwość do tego sznurka, ale posty takie jak Twój, dodają mi siły. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:41 Nie wiem jak ty, ale ja akurat w środę, akurat dziś jestem najszczęśliwsza na świecie. Patrzę na mój dom, na moją rodzinę i dziękuję bogu, radość mnie rozpiera, o tak! w środę mogę tak bez skrępowania Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:47 Wypilismy z mężem butelke pysznego wina do smacznej kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:45 oczywiście czytając twój poprzedni post i ciesząc się twoim szczęściem, Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkaa3a Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:50 Zawsze w środy zastanawiam się jak teściów w balona zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 22:14 karolinkaa3a napisała: > Zawsze w środy zastanawiam się jak teściów w balona zrobić ale wolno myślę i zanim mi się uda, nadchodzi czwartek. mam się jednak od kogo uczyć i może nadejdzie taka środa, że mi się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:52 czczę Uroborosa, bo nie ma początku ani końca. Tylko środek. W metalowym kubełku spalam na balkonie ulotki Tesco, popiół wcieram za uszy i próbuję przysiąść na sznurku do suszenia, co nie jest takie łatwe jak się wydaje, ale niestety ma ogromne znaczenie dla rytuału, bo gwarantuje nadejście kolejnej środy. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:58 vivibon napisała: > > spalam na balkonie ulotki Tesco, kurcze - a to nie miały być z auchana???? Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena [...] 04.08.10, 22:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 22:10 lykaena napisała: > a udało ci się usiąść na sznurku? > Bo mnie nie, ja pinkolę, no to próbuj, próbuj, bo środy nie będzie! W razie problemów może wystarczy stojąca suszarka? Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 22:59 Od stojącej suszarki można złapać wilka, lepiej nie ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 23:05 vivibon napisała: > Od stojącej suszarki można złapać wilka, lepiej nie ryzykować. ogarnia mnie desperacja w kwestii przyszłej środy Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: ... 04.08.10, 22:32 ano, weź napisz jeszcze raz tylko bez jednego wyrazu Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: ... 04.08.10, 22:47 changeone napisała: > Ooo a co to za wyraz kura z W w środku Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena środowe psedzające rózice 04.08.10, 21:59 Chciałabym żeby psedzajacy środowy wątek rósł na miarę "rózic " Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 21:58 Czy tylko ja mam skojarzenia z jopową? Ja się wyłamię, o! Nie celebruję środy. Ani poniedziałku, ani piątku, ani niedzieli. Mam wolne do października, dzieci do września, chłop i tak pracuje na grafik, więc środa czasem wypada nam w sobotę. O zgrozo - gdybym nie przeczytała, że jest środa, żyłabym w nieświadomości. PS. szyszunia - nie znamy się zazbytnio, ale pozwól, że też Ci miłość wyznam Odpowiedz Link Zgłoś
mamati3 Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 22:16 środa to dla mnie ostatni dzień pracy więc zaczynam weekend )) Odpowiedz Link Zgłoś
changeone Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 22:32 I wszystko jasne Oczywiście w środę Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 22:32 Srode psedzam z psem. Trudno jest psedzac bez psa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 22:34 Spakowałam rodzinę w walizki i jutro wybywamy na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: jak psedzacie srode 04.08.10, 22:39 jak psedzam środe ? normarnie, gaz do dechy i wypsedzam, a który to manewr popsedzam lewym kierunkowskazem. Odpowiedz Link Zgłoś