rosapulchra-0 15.02.11, 04:11 jednej piosenki?? bo ja słucham od jakichś pięciu godzin i skubana nie chce się znudzić. a to nie nowość: www.youtube.com/watch?v=AnyqVRijCNw też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanadoma Re: ile można słuchać 15.02.11, 06:03 macie, macie u mnie oscesja z godzin w dni sie zamienia Odpowiedz Link Zgłoś
platynowa_kostka_rubika Re: ile można słuchać 15.02.11, 08:53 > też tak macie? Owszem Ja potrafię słuchać jednej piosenki nawet i ze dwa tygodnie, jeśli mi się bardzo spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: ile można słuchać 15.02.11, 09:17 Rekord pobiłam słuchając jednej piosenki bite trzy tygodnie. Nie słucham jej od tej pory Za to standardem jest słuchanie non-stop jednej płyty - aktualnej nie mam dosyć od słuchania kilkumiesięcznego Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ile można słuchać 15.02.11, 09:23 Można. Jeden z remiksów Suicide Commando potrafiłam słuchać 3-4 razy pod rząd. Są po prostu takie piosenki, które zawsze wywołują żal tym, że się kończą z innej beczki to jak dla mnie "Golden brown" Stranglersów mógłby trwać ze 20 minut. Nie mówiąc już o tym, że od prawie roku słucham niemal wyłącznie dyskografii Oompha, wprawdzie to kilkanaście płyt, ale mój chłop dostaje na dźwięk tego zespołu nerwowych drgawek. Mnie się jeszcze nie znudziło, zarżnę ich na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ile można słuchać 15.02.11, 12:30 uff..! znaczy się nie odbiegam za bardzo od normy Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: ile można słuchać 15.02.11, 12:38 Nie. Po godzinie słuchania w kółko tej samej, choćby i najpiękniejszej melodii, dostałabym mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś