fridulina 06.05.11, 14:18 Jak myślicie kupić meble wiklinowe na taras? Są teraz w modzie? czy są ponadczasowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmitka06 Re: Czy wiklina jest modna? 06.05.11, 15:23 Wiem że w handlu na 100% sprzedaży min mebli ogrodowych wikliny jest ok 70% więc chyba nie jest taka aż ponadczasowa Odpowiedz Link Zgłoś
laaisa Re: Czy wiklina jest modna? 06.05.11, 15:29 wystarczy podpatrzeć aktualne katalogi mebli ogrodowych- smutna wiadomość, drewno, plastik i metal-modne, wiklina w tym sezonie- passe. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Czy wiklina jest modna? 06.05.11, 20:47 Jezeli ktos chce, zeby mu Praktiker dom/ogrod meblowal, to prosze bardzo. Plastik czy metal sa tanie i dlatego popularne. Widzialam u kogos takie metalowe krzeselka - wypisz wymaluj ogrodek w McDonald's Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czy wiklina jest modna? 06.05.11, 20:52 A czy to istotne, czy modne? Jeśli TOBIE się podobają - kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Czy wiklina jest modna? 06.05.11, 21:02 Ponadczasowe i zdaje się właśnie niemodne ostatnio w dobie technorattanu. Osobiście w tym roku się przymierzam i z wikliny w jakimś stopniu też skorzystam, bo wiklina na tarasie czy w oranżerii zawsze wygląda przyjaźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela788 Re: Czy wiklina jest modna? 07.05.11, 02:28 Mnie sie nie podoba,szybko sie niszczy,technorattan polecam. Ladny super wyglada,ja mam bialy troche sie brudzi,ale sa inne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś