Dodaj do ulubionych

a wam sie sprawdziło?

24.06.11, 14:10
www.ciazowy.pl/kalkulator,koloru-oczu.html wychodzi, ze moje dzieciatko bedzie miało niebieskie oczysmile, mama-blondynka, tata-szatyn to mysle, ze tez szatynka badz szatynek bedzie, nie mogę się doczekać jaka ta moja dzidzia bedzie, do kogo podobna. Mam nadzieję, ze do mniebig_grin. Oczywiscie najwazniejsze zeby była dzidzia zdrowa. Do kogo sa podobne wasze dzieci?
Obserwuj wątek
    • jjod Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:14
      Zaczynasz męczyć.
      Zobaczysz w przyszłości, jaka ta Twoja ,,dzidzia'' będzie.
      • wrednadziewucha Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:46
        Pakudne jesteście. Jak Wam się nie podoba to nie odpisujcie na post, a nie czepiacie się dziewczymy że o 'pierdach' myśli i że czeka na 'dzidzię'. Lubicie dowalać, nie?

Dziwny ten kalkulator, dlaczego nie można wybrać szarych oczu? Ja sama nie wiem jakie mam oczy, bo niby brązowe ale bardziej zielone niż oczy mojej siostry czy faceta.

Nie jestem jeszcze w ciąży, ale wiem na pewno że nie chcę aby moje potomstwo było podobne do rodziny mojego-nosy mają nie za fajne, nie to co MOJA rodzina, typowo 'aryjskie' nosytongue_out

A co do dziecka-każde rodzi się z niebieskimi oczami, a każda matka jest ciekawa jak bedzie wyglądało dizecko, jaki bedzie miało charakter i czy będzie zdrowe. Ot, wielka mi filozofia.
      • aaugustw Re: a wam sie sprawdziło? 25.06.11, 11:51
        jjod napisał:
        > Zaczynasz męczyć.
        > Zobaczysz w przyszłości, jaka ta Twoja ,,dzidzia'' będzie.
        _____________________________________________________________.
        Skad ty bierzesz ten czas, zeby uczestniczyc na tylu, niezliczonych forach...!?
        Nie masz innych obowiazkow, jjod...!?
        Twoje zycie realne musi byc totalnie rozpierdzielone...!
        A...
    • lady.re Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:15
      Na razie jesteś w zagrożonej ciąży, więc martw się o zdrowie dziecka a nie takie pierdy jak kolor oczu.
      • odcienie.szarosci Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:22
        potraficie pocieszyc, nie ma cosmile martwię sie o zdrowie dziecka i o ciaze ale jak bede ciagle o tym myslala i sie stresowała to w niczym to nie pomoze wiec odciagam swoje mysli od tego
        • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:27
          to sie czyms zajmij
          ksiazke poczytaj filmy ogladaj
          jak juz koniecznie twoja aktywnosc umyslowa musi dotyczyc dziecka ( nie mylic z dzidzia fasolka czy dzieciatkiem )
          to ogladaj wozki ( dokladnie kazdy z kilku tysiecy dostepnych modeli tongue_out - bedziesz miec zajecie na dluuugo )
          porownuj pieluchy
          uszyj wyprawke
          cokolwiek tylko nie uzywaj slowa dzidzia !!! tongue_out
    • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:15
      ja mam nadzieje ze nigdy "dzidzia" ani "dziaciatka" nie bede miala suspicious
    • sadosia75 Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:16
      u nas to dzieci u ciebie to dzidzia albo dzieciątko....
      idź na niemowle albo tego typu forum i tam jaraj się dzidzią.
      • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:19
        na CiP e lepiej
        • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:51
          oj tak, tam sie odcienie naprawde moze dobrze puczuc

odcienie, to nie zart - tam kazdy zrozumie Twoje roztkliwianie sie nad brzuchem wink

my tutaj raczej mamy dziecięcia wyklute wink dajace w kosc, puskujace, przynoszace swiadectwa i nie chcace w wakacje isc spac o ludzkiej porze wink

zazdraszczamy Ci tego wspanialego stanu wykluwania fasolki smile dlategosmy takie podłe wink
    • majenkir Re: 24.06.11, 14:23
      I to ma byc mlody kwiat polskiej inteligencji.... uncertain
      • gazeta_mi_placi Re: 24.06.11, 15:17
        Przecież to troll...
        Marnej jakości w dodatku.
    • izabellaz1 Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:25
      Moja jest cała moja więc oczy ma po mnie tongue_out
    • heca7 Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:28
      odcienie.szarosci napisała:

> Do kogo sa podobne wasze dzieci?/<

...do sąsiadatongue_out

soory nie mogłam się powstrzymać.
      • sadosia75 Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:29
        przystojny ten sąsiad? ładne dzieci robi? big_grin
    • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:32
      dziecko, medycyne znasz a nie znasz podstaw genetyki?

no boszszsz....
      • lady.re Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:37
        Zna medycynę? Na razie to tylko studentka, a czy zostanie lekarzem to jeszcze nic nie wiadomo.
      • odcienie.szarosci Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:37
        oczywiscie, ze znamsmile ale sa to tylko PODSTAWY genetykismilenie mozna na postawie takiej zabawy byc pewnym jaki kolor oczu bedzie mialo moje dziecko, bo wystepuja rozne mutacje bo podobno dziedziczym do 7 pokolenia wstecz.
        • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:40
          nieprawda, geny recesywne potrafia siedziec w genomie i 20 pokolen dalej - rozpisz se krzyzowki, czlowieku sukcesu wink
          • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:50
            pamietak krzyzowki z liceum big_grin
            po grupach krwi sprawdzalam czy moze adoptowana jestem big_grin
            • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:04
              ja se ostatnio w zwiazku z kotami odswiezylam big_grin
              • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:07
                a walsnie
                bo widzialam kiedys nastepujace cudo :
                bialy kot z kilkoma latami o srednicu okolo 5-6 cm
                i te laty byla jak zdjete z prazkowanego mruczka

skad sie takie cudu wzielo i jak takie cudo uzyskac ?
                • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:13
                  www.felinologia.org.pl/dziedziczenie-kolorow-w-pigulce/#w wink
            • kaczy_kuperas Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:08
              Moi rodzice maja B i A, a mam 0 tongue_out Czyli adoptowana jestem wink Moja mama nie miala bladego pojecia o dziedziczeniu grup krwi i pielegniarki jej dokuczaly, ze chyba mam innego tate - sasiada z naprzeciwka... wink
              • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:15
                czyli jak najbardziej mozesz byc nieadoptowana smile
                gdyby oni mieli 0 a ty a lub b to wtedy tongue_out
                albo mama a ojciec 0 a dziecko ab big_grin
        • naomi19 Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 16:18
          bo wystepuja rozne mutacje bo podobno dziedziczym do 7 pokolenia wstecz.
          Mam nadzieję, że nie będziesz leczyć mojego dziecka, tfu tfu fasolki/dzidzi.
      • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:39
        dziecko bedzie miec niebieski kolor oczu wowczas, gdy albo jedno z nich bedzie homozygota recesywna a drugie heterozygota, ew. oboje rodzicow beda heterozygotami

przy polaczeniu homozygoty recesywnej z heterozygota masz:
        bb + Bb (bB) = bB, bb, Bb, bB
        podobnie wychodzi przy polaczeniu dwoch heterozygot Bb(bB) i Bb (bB)

gen ciemmnych oczu jest dominujacy i "przykrywa" oczy niebieskie
        • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:42
          zapomnialam napisac, ze przy polaczeniu heterozygot wychodzi jeszcze BB wink
          • kaczy_kuperas Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:26
            Całkiem ciekawy artykuł o kolorach oczu tongue_out. Kiedys wyczytałam, ze naukowcy podejrzewają, ze wsystkie osoby o niebieskich oczach mają jednego przodka, bo to jakaś mutacja byla. Nie wiem czy to nadal aktualne jest.
    • kaczy_kuperas Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:36
      Ło rety!! Ty twierdzisz, ze studiujesz medycyne i korzystasz z takich 'kalkultorów'? Podstawy genetyki sa juz w liceum, dziedziczenie koloru oczu na takich kalkulatorach dziala tak samo jak to w szkole, a w rzeczywistosci, trollu, wychodzi zupełnie inaczej.
      • odcienie.szarosci Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:40
        masakra! oczywiscie, ze znam te podstawy genetyki i potrafie zrobic zwykla krzyzowke genetyczna ale nie kazda emama moze potrafic więc dałam kalukator, zreszta weszłam tez na kaluklator wzrostu itdsmile juz sie pobawic nie moznasmile pytaj o moja działkę, wszystko ładnie odpowiem jak chcesz dowodow
        • sadosia75 Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:42
          oczywiscie, ze znam te podstawy genetyki
          Dziwne by było gdyby studentka medycyny nie znała.
          ale nie kazda emama moze potrafic więc dałam kalukator
          o dzięki ci wspaniałomyślna.
        • odcienie.szarosci Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:45
          Moze napisac cos o mykobakteriozach, chorobach srodmiazszowych pluc, badaniach radioizotopowych, alegrgicznym zapaleniu blony śluzowej nosa?czy naprawde musze tutaj powaznie pisac? inaczej inwektywy, niedowiarstwosmile wiesz dla mnie to forum to obecnie rozrywka i traktuje je z przymrozeniem oka i wcale nie mam ochoty tutaj komus cos udawadniac. Na codzien jestem powazna, tutaj nie muszesmile
          • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:49

> Moze napisac cos o mykobakteriozach, chorobach srodmiazszowych pluc, badaniach
            > radioizotopowych, alegrgicznym zapaleniu blony śluzowej nosa?czy naprawde musze
            > tutaj powaznie pisac? inaczej inwektywy, niedowiarstwosmile wiesz dla mnie to for
            > um to obecnie rozrywka i traktuje je z przymrozeniem oka i wcale nie mam ochoty
            > tutaj komus cos udawadniac. Na codzien jestem powazna, tutaj nie muszesmile

ja tez
            wujek goole i ciocia wikipedia to moi ulubieni krewni wink
          • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:52
            idz na forum ciaza i porod
            oglosza cie ich krolowa tongue_out
          • kaczy_kuperas Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:05
            nie pogrązaj się dziewczyno. Gdybyś wiedziala coś więcej o genetyce to byś takich durnych postów nie pisala, bo wiedzailabys, że kalkulator koloru oczu i wzrostu (taaaa robilam kiedys sobie, powinnam byc 15 cm niższa i miec brązowe oczy na 75%) można sobie o kant d*** potłuc. Tyle z Twoich mądrości. O chorobach to każdy może przeczytać i opowiadać, trudniej trafnie zdiagnozować i wyleczyc, więc przestan się tak mądrzyć, bo 'gie' wiesz, a zachowujesz się jakbyś rozumy pozjadala. Najpierw skoncz ta medycyna, nabierz doswiadczenia, zostan dobrym lekarzem a później wygłaszaj mądrosci, bo jak narazie kolejnosc jest odwrotna - nie właściwa.
            • odcienie.szarosci Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:20
              wedlug twojej opinii kolejnosc jest nieodpowiednia, moim zdaniem idealna najlepszy czas na ciaze jest na studiach badz na stazu, moj chlop tez tak uwaza. Nie martw sie bede świetnym, pomocnym, dobrym lekarzem, zdecydowanie lekarzem z powolania. Ktos tutaj mnie zdecydowanie atakuje, w kazdym temacie jestem atakowana. Moze przesadziłam i niepotrzebbnie napisałam o mieszkaniu i o tym, ze narzeczony mnie utrzymuje to wynika chyba z tego. W kazdym temacie mnie ludzie atakuja i od utrzymanek wyzywaja i zarzucaja coś, jakos sie tym specjalnie nie przejmuje, tylko ze wlasnie tacy sa polacy
              • kaczy_kuperas Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:31
                Co ma piernik do wiatraka?
        • laaisa Re: Polecam medycynę sądową 24.06.11, 14:45
          jeśli upierasz się przy zamiarze bycia lekarzem.
          • odcienie.szarosci Re: Polecam medycynę sądową 24.06.11, 14:50
            Na razie przygotowuje sie do roli bycia matka, medycyna zeszla na dalszy plansmilesądówka raczej odpada- marne zarobki.Pozdrawiam
            • laaisa Re: tak, tak, słabe to n/t 24.06.11, 14:53
    • margolciar Ty na pewno medycynę studiujesz? 24.06.11, 14:41
      • yenna_m troll. wakacje sie zaczely :) 24.06.11, 14:43

• tosterowa Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:43
      weź się lepiej poucz do sesji.
      • odcienie.szarosci Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:47
        egazminy mam przesuniete na wrzesien, jestem na zwolnieniu lekarkim, siedzę od rana w domu i leze plackiem to ogladam filmy i wkurzam na forumtongue_out
        • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:54
          odcienie, teraz serio powiem, bez nabijania sie
          potem bedzie Ci sie gorzej uczyc, bo w bardziej zaawansowanej ciazy trudno sie umoscic i czlowiek co chwila sie budzi na siku...

poza tym w ciazy czlowiek wiecznie zmeczony

wiec jezeli traktujesz studia powaznie - wez wykorzystac dobrze wakacje i idz sie uczyc do sesji - potem bedzie ci tylko trudniej
        • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:54
          chociaz napisz jakie fiolmy
          moze cos fajnego polec smile
          • laaisa Re: 24.06.11, 14:57
            seks in de siti- oll de sizons ?
          • odcienie.szarosci Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:05
            filmy jakie ogladalam obecnie to
            - "przerwana lekcja muzyki"
            -"woda dla słoni"
            -"oszukana"
            -"przyjaciel gangstera"- super uśmiałam sie po pachy, polecamsmile
            -"uprowadzona"
            -"pozyczony narzeczony"
            -"marsz pingwinow"-jak ktos przyrodnicze lubi
            -"sierociniec"
            -"oczy julii"
            -"labirynt fauna"
            -"21gramow"
            -"ostatni dom po lewej"
            - mis yogi 3d widziałam superbig_grin
            zalezy co lubisz, moge polecic cos ja lubie trillery
            • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:07
              ja musze Almodovara odkurzyc, com go sobie 4 lata temu kupila i obejrzalam tylko czesc filmow uncertain
        • tosterowa Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:57
          myślałam, że na medycynie to "na wrzesień" trzeba zacząć uczyć się już
          • odcienie.szarosci Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:36
            nie wiem kto ci takich glupot naopowiadał, moze ci co sie nie ucza cały rok i musza nadrabiac zaległosci
      • laaisa Re: Polecam medycynę sądową 24.06.11, 14:48
        jeśli upierasz się przy zamiarze bycia "lekarzem". Studentka medycyny na zwolnieniu lekarskim- spoko , ale ten kit nie przejdzie.
    • wuika Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:51
      Wybacz, że się wtrącam - nie masz koleżanek, ani kogokolwiek z kim możesz pogadać? Nie masz rozrywek innych niż milionowy post na forum w temacie - ale fajnie, będę mieć dziecko? Gorzej jak ukochana lilka, która przez kilka miesięcy tłukła w każdym jednym poście, że to, to i tamto...
      • odcienie.szarosci Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 14:56
        Mam kolezanki, ktore ucza sie na egzaminy i nie maja dla mnie czasu, potem maja praktyki i czas zeby wesprzec kolezanke w ciazy. Mam narzeczonego, ktory pracuje bedzie dopiero kolo 17, mam mame ktorej brakuje troche do emerytury wiec forum pozostało i filmysmile. Tesiowie mieszkają na drugim koncu Polski
        • laaisa No orlico pytanie: 24.06.11, 14:59
          jak, fachowo, nazywają się medyczne "praktyki"?
          • odcienie.szarosci Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:06
            tzn? praktyki wakacyjne, staz po studiach, rezydentura po stazu? nie wiem o co Ci chodzismile
            • odcienie.szarosci Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:08
              ewentualnie zamiast rezydentury etat- latwiej gdy sie ma jakies znajomosci albo wolontariat, jakies pytanie jeszcze?
            • laaisa Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:14
              A niby skąd masz wiedzieć....

> tzn? praktyki wakacyjne, staz po studiach, rezydentura po stazu? nie wiem o co
              > Ci chodzismile

• odcienie.szarosci Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:24
                wiesz nie wiem dlaczego miałabym kogokolwiek oszukiwac i co z tego, ze medycyne studiuje jaki to ma zwiazek? jakbym studiowała lesnictwo czy tez polonistyke to bys mnie nie nie atakowala? oj ludzie, ludzie brak mi normalnie slow, zaraz przeniose szie na te ciaze i porod, bo tutaj same zakompleksione matki, doszukujace sie w kazdej dziedzinie podstepu i stojace na strazy zeby przypadkiem ktoras dziewczyna nie miała lepiej od nich. GRATULUJE!
                • czarnaalineczka Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:26
                  jak juz bedziesz na cip ie to pozdrow matke awataratongue_out
                • laaisa A może nie jesteśmy takie głupie? 24.06.11, 15:30
                  wpadłaś na to? Jakbyś napisała, żeś polonistka to byś też dostała "polko ty".
                • sadosia75 Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:30
                  bo tutaj same zakompleksione matki, doszukuj
                  > ace sie w kazdej dziedzinie podstepu i stojace na strazy zeby przypadkiem ktora
                  > s dziewczyna nie miała lepiej od nich

Dlaczego z góry zakładasz, że ematki mają gorzej niż Ty i z zazdrości chcą ci dowalić?
                  • yenna_m Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:34
                    sadosia75 napisała:

> bo tutaj same zakompleksione matki, doszukuj
                    > > ace sie w kazdej dziedzinie podstepu i stojace na strazy zeby przypadkiem
                    > ktora
                    > > s dziewczyna nie miała lepiej od nich

>
                    > Dlaczego z góry zakładasz, że ematki mają gorzej niż Ty i z zazdrości chcą ci d
                    > owalić?

no a bo jaka moga miec inną motywację? wink

matko, nie wierze, ze karmię trolla w tym wątku big_grin
                    • sadosia75 Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:36
                      Yenna zmieńmy temat na bardziej przyjemny.
                      Kiedy będziesz miała kociaki?????????? a jak już będziesz wiedziała, że będziesz miała to daj znać smile
                      • yenna_m Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:40
                        sadosiu, nieprędko smile
                        kotkę będę kryć najwcześniej 3-4 miesiące po przeprowadzce (moze nawet pol roku po). Przeprowadzka w sierpniu. Chcę, żeby, zanim zajdzie w ciążę, poczuła się dobrze, pewnie i bezpiecznie w nowym mieszkaniu.
                        • sadosia75 Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:45
                          Poczekam smile Szczerze mówiąc im dłużej tym lepiej. Kot ma być dla Taty. Teraz robi remont w domu , później jeszcze kilka przeróbek na podwórku więc poczekać może. a co z tym maluchem, którego miała brać koleżanka ale jednak nie wzięła? oddałaś komuś?
                          • yenna_m Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:49
                            oddalam znajomym chlopaka mojej siostry wink

kocio trafil do dobrego, kochajacego domu smile i mysle, ze dobrze sie stalo, ze kolezanka go nie wziela, bo naprawde ma tam dobrze smile
                            • sadosia75 Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:57
                              To fajnie smile O cenach pogadamy jak już kociaki będziesz miała smile ale pamiętaj, że ja się już teraz zgłaszam jako chętna smile
                              • yenna_m Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:58
                                ok, ok, na razie te kocieta bardzo nieskonkretyzowane smile
                  • kaczy_kuperas Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:35
                    No bo ja przeciez na wszystko stac!! Ma tylko 23 lata, jest w ciązy i mieszkanie prawie 100m2. Króta ematka ma tak dobrze, ze ja facet utrzymuje i twierdzi, ze na wszystko ja stac. Toć zazdrość mozgi zzera i jad się ulewa, bo to takie polskie, ja mam xle to niech inni maja gorzej.

Ale płycizna.
                    • sadosia75 Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:38
                      A to tego to ja nie wiedziałam. No skoro tak to plujmy jadem bo jej się należy uncertain
                      • kaczy_kuperas Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:54
                        No ja się dowiedzialam z jej postów, ze to taka polska zazdrość big_grin Tylko jej z błedu nie wyprowadzac, niech się czuje inna i wyjątkowa!
                        • yenna_m Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:55
                          e, ja zazdraszczam smile
                          uwielbialam byc studentką smile
                        • sadosia75 Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:59
                          Jak byłam dzieciem to myślałam, że jestem wyjątkowa bo mam wyjątkowe imię smile Wyprowadzili mnie z blędu i do dziś pamiętam jak mi było przykro sad
                          Nie będę wyprowadzać dziewczyny z blędu bo doskonale rozumiem to poczucie wyjątkowości big_grin
                          • kaczy_kuperas Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 16:19
                            A to wszystko, mówie Ci, przez polska zazdrość i zawiść! Ach, co za narod, no!
                    • odcienie.szarosci Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:38
                      wez nervosol i pamietaj zlosc pieknosci szkodzi
                      • odcienie.szarosci Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:41
                        to do kaczego-kuperasa
                      • kaczy_kuperas Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:53
                        dzienna dawna, trollico, juz przekroczylam, więcej już nie moge.
                • yenna_m Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:33
                  e tam, zaraz lepiej wink
                • jamesonwhiskey Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 15:51
                  > wiesz nie wiem dlaczego miałabym kogokolwiek oszukiwac i co z tego, ze medycyne
                  > studiuje jaki to ma zwiazek?

zwiazek ma taki ze wedlug obiegowej opinii na studia medyczne ciezko sie dostac
                  a jeszcze ciezej utrzymac z powodu duzych wymagan i ogromnej ilosci materialu

i ta medycyna baardzo kontrastuje z tym co tu wypisujesz
                  bo obraz jaki sie wylania to infantylna idiotka co ma kisiel zamiast mozgu
                  wiec jakim cudem ty sie tam znalazlas
                  • odcienie.szarosci Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 16:09
                    A moze jestem zdolna? bez problemu dostałam sie na studia, bez problemu sie utrzymywałam, a nawet z całkiem przyzwoitą średniąsmile. Ciekawe jakbys ty miał siedziec w domu cały dzien czy nie miałbyś 'dnia swira'. Nie obrazaj mnie, bo ja nie obrzucam cie blotem dla mnie jestes tylko jakims niekulturalnym nickiem. Wez idz pobiegaj i sie zrelaksuj, jakies spa moze?
                  • naomi19 Re: No orlico pytanie: 24.06.11, 16:21
                    zwiazek ma taki ze wedlug obiegowej opinii na studia medyczne ciezko sie dostac
                    a jeszcze ciezej utrzymac z powodu duzych wymagan i ogromnej ilosci materialu

i ta medycyna baardzo kontrastuje z tym co tu wypisujesz

Oj tak, a pamiętacie panią sędzię Olgę? Też była niezła, nic tylko siąść i płakać(ze śmiechu).
        • wuika Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:00
          To strasznie biedna jesteś. Ale też, uwaga, meganudna suspicious
        • yenna_m Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:06
          odcienie: cudne fasolkowe forum dla matek ciezarnych
          • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:09
            forum.gazeta.pl/forum/w,585,126340733,,Czy_przez_zjedzeni_pepperoni_w_ciazy_mozna_poronic.html?v=2
          • czarnaalineczka Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:10
            ot
            ciekawe czy juz sie awatar urodzil tongue_out
    • zebra12 Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 15:09
      Hmm, tez mnie zdziwiło, że sie bawisz w kalkulatory, skoro w liceum o tym uczą. Wiadomo, że na 100% niczego nie wyliczysz, bo jest to tylko prawdopodobieństwo. Ale, żeby kalkulator...?
      Ja mam oczy brązowe - cecha dominująca, a mąż ma szare. Dwoje dzieci mam z brązowymi, ale trzecia jest z szarymi. Wcale mnie to nie dziwi, bo moja mama ma brązowe, a tata zielone. Czy ja nie jestem CC, tylko Cc. I tak dobrze, że dwie mają po mnie oczy. Moj mąż ma cc.
    • 18_lipcowa1 jesooooo 24.06.11, 18:08
      nastepna wyliczarka....

moja córka kolor oczu ma mój - natomiast poza tym to cała jest taty
    • gku25 Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 21:19
      Przynudzasz. Weź jakąś książkę czy coś.
    • wespuczi Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 21:29
      moim dzieciom wychodzi 11% ze beda mialy niebieskie, a mam dwoch o obaj maja niebieskie..
    • super-mikunia Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 21:37
      nie nie sprawdziło wg obliczeń z ostatniej chwili..bo będąc w ciąży też byłam na takowej stronie i wyszło największe prawdopodobieństwo koloru oczu, które syn ma..
    • thorgalla Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 21:48
      A czy to jakaś strasznie ważna rzecz,nie wszystko jedno jakiego koloru będą oczy???
      Głupotami się zajmujesz.
      • mamaemmy Genetyczny ewenement :) 24.06.11, 23:10
        Emka jest blondynka o niebieskich oczach-jej mama,czyli ja ciemnowlosa o oczach brazowych,tata,włosy jasny braz,oczy brązowe,jego rodzicebrazowe oczy i ciemne wlosy,moi -tata czarne włosy,brazowe oczy i tylko mama blondynka z niebieskimi oczami.
        Za to patrzac w góre-babcia i reszta niebieskie oczy i blond...
        Ale tak czy inaczej-Emka jest w kilku procentach,jeśli chodzi o genetykęsmile
        • odcienie.szarosci Re: Genetyczny ewenement :) 24.06.11, 23:20
          Ale śliczna ta wasza Emciasmile
    • w_miare_normalna Re: a wam sie sprawdziło? 24.06.11, 23:48
      musiało się sprawdzić bo u Mnie wszyscy niebieskie oczy mają smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka