Dodaj do ulubionych

Pytanie do noszących okulary.

• lilly_about Re: Pytanie do noszących okulary. 29.09.11, 12:25
      Lubiłam, ale odkąd odkryłam soczewki wiem, że do okularów już nie wrócę.
    • sumire Re: Pytanie do noszących okulary. 29.09.11, 12:32
      jeśli długo chodzę w soczewkach, trudno mi przyzwyczaić się do noszenia okularów, bo chociaż widzę wyraźniej, to komfort jest znacząco mniejszy, pole widzenia inne. rozleniwiłam się i niechętnie po nie sięgam, ale czasem trzeba. pociesza mnie to, że ponoć w okularach ładnie wyglądam wink)
    • legnim Re: Pytanie do noszących okulary. 29.09.11, 15:28
      na początku nie lubiłam, a teraz praktycznie sie z nimi nie rozstaję, raczej mi nie przeszkadzają.
    • stef_cia Re: Pytanie do noszących okulary. 30.09.11, 16:32
      Ja bardzo lubię nosić okulary. Jest taki wybór opraw, żę można potraktować je obecnie jak biżuterię.
    • kalarepka83 Re: Pytanie do noszących okulary. 30.09.11, 17:41
      To po co je nosisz skoro widzisz tak samo? Ja mam okulary od kilkunastu lat. Noszę po domu, lub jak oczy mam zmęczone od soczewek. Generalnie to niecierpię okularów!!!
    • zoria_polunocznaja Re: Pytanie do noszących okulary. 30.09.11, 20:09
      ja pozbylabym się ich gdybym miała kasę na laser.

Wkurza mnie, że bez nich b. słabo widzę, lepiej wyglądam bez nich, no i nadają mi takiego mędrkowatego wyglądu, przez który ludzie uważają, że właśnie się mądruję. Lubiłam je kiedyś...ale już nie.

No i przeszkadzają mi, bo powinnam już zmienić szkła i oprawki, a na razie nie mam za co.
    • yuka12 Re: Pytanie do noszących okulary. 01.10.11, 00:16
      Nie lubię, ale noszę je już tak długo, że przywykłam. Traktuję je jak konieczną do noszenia część bielizny jaką jest stanik, bo biustonoszy podobnie nie lubię, ale muszę je wkładać. Przez pewien czas nosiłam soczewki i bardzo mnie męczyły te ceregiele ze ściąganiem, czyszczeniem itp. Zresztą przy mojej wadzie (duża krótkowzroczność) i tak jestem skazana na jakąś formę korekty wzroku. Wolę okulary.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka