Dodaj do ulubionych

gacie modelujące

07.08.11, 21:41
nosiłyście kiedyś?

oglądam właśnie celem orientacji i zakupu i się zastanawiam czy takie gatki do pępka (o takie np. www.nocna.eu/bielizna/korygujaca/) nie dadzą efektu buły czyli do pępka wszystko fajnie a powyżej fałda sadła?
nie bardzo mi pasują wyższe bo to już babcią zalatuje.

będę je chciała nosić po porodzie (najszybciej jak się da, biorąc pod uwagę gojenie i takie tam) i to dosyć często w celu lepszego samopoczucia, więc muszą być wygodne.
Obserwuj wątek
    • klara-poisencja Re: gacie modelujące 07.08.11, 21:49
      ja mam takie mocno gumowane,sięgające pod cycki,mocno obciskające (na wesele pod kieckę sobie kupiłam)-i zadziwiająco wygodne.
      nie powiem-ujmują parę cm big_grin
      • kikimora78 Re: gacie modelujące 07.08.11, 21:53
        czyli jednak wysokie?
    • bei Re: gacie modelujące 07.08.11, 21:53
      Po porodzie- ucisniesz mięśnie i nie dasz powłokom szans na elastyczne zebranie sie do stanu przed ciazy ( ciało jak mokra dzianina rociagnieta i przyszpilona zostanie w takim stanie na zawsze.
      Gdy już Ci Twoj stan pozwoli lepiej ćwiczyc, niz ściskac (chyba, ze scisnać tylko na czas imprezy)
      • malwina79 Re: gacie modelujące 07.08.11, 23:58
        Te do pasa są beznadziejne, dają taki efekt jak napisałaś. Ja też mam takie wysokie kończące się pod piersiami z dodatkowym paskiem silikonowym, żeby nie spadały i są rewelacyjne. Kupiłam je w Kappahl za ok 50zł i naprawdę bardzo polecam, ale tak jak wyżej było napisane od święta nie na co dzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka